Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια επιστρέφουν στους πρώην και πότε σκέφτονται έντονα το παρελθόν

Ποια ζώδια επιστρέφουν στους πρώην και πότε σκέφτονται έντονα το παρελθόν

Advertisement

Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να ξεπεράσουν εύκολα έναν χωρισμό. Μένουν κολλημένοι στο παρελθόν και πολλές φορές περιμένουν καρτερικά το πρώην ταίρι τους να επιστρέψει και να το συγχωρήσουν. Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν δίνουν δεύτερη ευκαιρία, προχωρούν στη ζωή τους και οι επιστροφές τους προκαλούν αλλεργία και μόνο στη σκέψη. Σε έναν αστρολογικό χάρτη είναι πολλά τα στοιχεία που δείχνουν αν κάποιος άνθρωπος αφήνει ανοιχτές τις… πύλες με το παρελθόν, αλλά σήμερα θα αναλύσουμε ποια ζώδια επιτρέπουν στους άλλους να μπαινοβγαίνουν στις ζωές τους, αλλά και ποιες είναι περίοδοι που κάθε ζώδιο έχει επιρρέπεια στις επιστροφές. Αν είστε λοιπόν από αυτούς-ες που περιμένουν τον-ην πρώην να κάνει ξανά την εμφάνιση του-ης, μην ξεχάσετε, εκτός από το ζώδιο σας, να διαβάσετε και το δικό του-ης για να μάθετε αν υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψει στην… Ιθάκη και πότε είναι αυτό πιο πιθανό.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί αγαπούν με ενθουσιασμό, ζουν με ένταση, χωρίζουν με φωνές, επιστρέφουν -τις περισσότερες φορές για ανταγωνιστικούς λόγους- και συνήθως δεν δέχονται μόνιμες επιστροφές, εκτός αν είναι για σεξ. Με κυβερνήτη τους τον θεό του πολέμου, τον Άρη, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη φόρα και το πάθος τους που κυριαρχεί σε όλες τις φάσεις της ζωής τους. Επειδή οι Κριοί αγαπούν δυνατά, αν προδοθούν πληγώνονται βαριά και δεν αντέχουν την ήττα. Αν λοιπόν ο-η πρώην τους εγκαταλείψει για κάποιον-α άλλον-η θα παθιαστούν και θα κυνηγήσουν για να κερδίσουν ξανά τη θέση τους. Ο ανταγωνισμός θα κυριεύσει το μυαλό τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνουν μετά στη σχέση. Υπάρχει η περίπτωση μόλις επιβεβαιωθούν και αισθανθούν νικητές να αποχωρήσουν αυτοί ή να μείνουν για κάποιο διάστημα προκειμένου να κάνουν τη ζωή του άλλου δύσκολη. Από την άλλη, αν η απόφαση του χωρισμού ήταν δική τους, πολύ δύσκολα θα επιστρέψουν σε μια σχέση που τους κούρασε. Ίσως συνεχίσουν να έχουν επαφές αν θέλουν να κάνουν σεξ και δεν έχουν βρει νέο σύντροφο. Το ότι δεν δίνουν συχνά δεύτερες ευκαιρίες δεν σημαίνει ότι δεν σκέφτονται τους πρώην συντρόφους τους. Ίσα ίσα η νοσταλγία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά τους, αλλά δεν κολλάνε με τους πρώην τους και πάντα ψάχνουν για νέες περιπέτειες που θα κάνουν την αδρεναλίνη τους να χτυπήσει κόκκινο. Οι Κριοί σκέφτονται το παρελθόν έντονα όταν η Αφροδίτη -που κυβερνά τον οίκο του γάμου και των σταθερών σχέσεων στο ηλιακό τους ωροσκόπιο- είναι ανάδρομη. Αυτό συμβαίνει περίπου κάθε δύο χρόνια και τότε τους πιάνει έντονη νοσταλγία και μπορεί να στείλουν ξαφνικά κάποιο μήνυμα, διότι θυμούνται τις όμορφες στιγμές μιας παλιάς σχέσης ή τη συγκεκριμένη περίοδο να εμφανιστεί στη ζωή τους κάποιος από τα παλιά. Όμως, όσο και να αναπολούν το παρελθόν και μόνο στη σκέψη ότι το μέλλον τους επιφυλάσσει νέους έρωτες και πάθη, δεν θα συμβιβαστούν εύκολα σε μια σχέση που δοκιμάστηκε και δεν πέτυχε.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους Ταύρους, που είναι δύσκολο να κερδίσεις την καρδιά τους και πολύ περισσότερο την εμπιστοσύνη τους, ο χωρισμός είναι μία ιδιαίτερα επώδυνη διαδικασία. Όταν μπαίνουν σε μια σχέση δίνονται ολοκληρωτικά και ελπίζουν ότι θα κρατήσει για πάντα, οπότε όταν αυτή η σχέση καταρρεύσει δεν μπορούν να το αποδεχτούν και αισθάνονται ότι όλα είναι χαοτικά και τίποτα δεν έχει νόημα. Αν πληγωθούν και προδοθούν θα δείξουν τον πολύ σκληρό χαρακτήρα τους και δεν θα κοιτάξουν πίσω. Όμως, αν δουν την ουσιαστική και ειλικρινή μεταμέλεια του-ης πρώην, τότε θα δώσουν τη συγχώρεσή τους -όχι αμέσως και υπό προϋποθέσεις- αλλά δεν θα ξεχάσουν ποτέ το αμάρτημα και θα ζητούν συνεχώς την επιβεβαίωση. Οι Ταύροι δεν φεύγουν εύκολα από μια σχέση, όσα προβλήματα και αν έχουν. Προτιμούν να παλέψουν για μια σχέση που γνωρίζουν, παρά να ξεκινήσουν από την αρχή με ένα νέο πρόσωπο και οι επιστροφές τους βολεύουν λίγο. Με τον Ερμή να κυβερνά τον οίκο του έρωτα και της αγάπης στο ηλιακό τους ωροσκόπιο, σκέφτονται το παρελθόν ιδιαίτερα τις περιόδους που ο Ερμής είναι ανάδρομος. Αλλά και όταν ο δικός τους κυβερνήτης, η Αφροδίτη, βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία μπορεί να έχουν ξαφνικές επιστροφές από παλιές ερωτικές ιστορίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι αισιόδοξοι, πιστεύουν στον εαυτό τους, γοητεύονται από νέες περιπέτειες και δεν είναι πάντα σίγουροι για τις αποφάσεις τους. Όχι ότι δεν είναι αποφασιστικοί, απλά έχουν μια αμφιβολία στο πίσω μέρος του μυαλού τους για το αν επέλεξαν σωστά. Έτσι και στις σχέσεις δεν ξέρουν ακριβώς πότε να φύγουν, πότε να συγχωρήσουν και αν το κάνουν, αναρωτιούνται τι θα γινόταν αν έπρατταν διαφορετικά. Το μυαλό τους πολλές φορές γίνεται «γαϊτανάκι» και περιστρέφεται συνεχώς ανάμεσα στο «αν» και στο «εφόσον». Αν εγκαταλειφθούν θα θέλουν να διεκδικήσουν πίσω το αντικείμενο του πόθου τους, διότι ο εγωισμός τους δεν αντέχει την απόρριψη. Θα το δουν σαν παιγνίδι δύναμης και εξουσίας. Αν φύγουν αυτοί από τη σχέση επειδή βαρέθηκαν, μπορεί να επιδιώξουν να παραμείνουν φίλοι με τον-ην πρώην, να βγαίνουν μαζί και να επικοινωνούν σαν δύο κολλητοί. Αν όμως έφυγαν αυτοί από τη σχέση επειδή ενθουσιάστηκαν με κάποιο άλλο πρόσωπο, δεν θα επιστρέψουν εύκολα εκτός αν απογοητευθούν από τη νέα τους σχέση. Τότε μπορεί να γυρίσουν εύκολα πίσω και να λειτουργούν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Οι Δίδυμοι που έχουν κυβερνήτη τους τον Ερμή, τον πλανήτη της σκέψης και του νου, έχουν την τάση να εκλογικεύουν τα πράγματα και το ίδιο περιμένουν και από τους άλλους! Τις περιόδους που ο Ερμής είναι ανάδρομος σκέφτονται πολύ το παρελθόν, αλλά με το μυαλό τους όχι με την καρδιά τους και μπορεί να θυμούνται, εκτός από τις ονειρικές στιγμές, όλα τα λάθη που έγιναν στη σχέση και να προσπαθούν να καταλάβουν τι πήγε στραβά. Με αυτά τα κριτήρια μετράνε αν θα πρέπει να επιστρέψουν ή να καθίσουν στα αβγά τους. Επιστροφές από το παρελθόν έχουν συνήθως όταν η Αφροδίτη ή ο Δίας βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι… στοιχειωμένοι από το παρελθόν και δεν ξεχνούν τους πρώην συντρόφους τους, είτε για καλό είτε για κακό. Αν πληγώθηκαν θα κλαίνε για πολύ καιρό και δεν θα ξεχάσουν εύκολα την πληγή που άνοιξε στην καρδιά τους. Αν όμως αγάπησαν πολύ θα βρουν έναν τρόπο, είτε για να φέρουν πίσω το ταίρι τους είτε να το συγχωρήσουν αν τους ζητηθεί. Επειδή σκέφτονται με την καρδιά τους, μόλις περάσει ο θυμός αναπολούν μόνο τις καλές στιγμές και είναι σαν να αφήνουν στην πόρτα τα κλειδιά και να περιμένουν την επιστροφή. Εντάξει, δεν θα περιμένουν για πάντα, έχουν και αυτοί έναν εγωισμό, αλλά σίγουρα θα δεχτούν την επιστροφή του-ης πρώην πιο εύκολα από άλλους. Βέβαια, θα υπάρχουν επιπτώσεις, μούτρα, γκρίνια και τα συναφή, αλλά η καρδιά τους -έστω και βαθιά πληγωμένη- θα εξακολουθεί να χτυπάει δυνατά για αυτούς που αγάπησαν πολύ. Βέβαια, περιμένουν από τον-ην σύντροφό τους να το εκτιμήσει αυτό και να μην το υποτιμήσει, θεωρώντας την καλοσύνη τους ως αδυναμία. Επειδή ο Κρόνος κυβερνά τον τομέα του γάμου στο ηλιακό τους ωροσκόπιο, όποτε είναι ανάδρομος αισθάνονται ότι η καρδιά τους είναι συνδεδεμένη με το παρελθόν. Και αν δεν έχουν κλείσει ανοιχτούς λογαριασμούς μπορεί αυτές τις περιόδους να έχουν έντονη την ανάγκη να επικοινωνήσουν και να πουν στον-ην πρώην τους όσα αισθάνονται, προκειμένου είτε να είναι ξανά μαζί είτε να κλείσουν τον κύκλο.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες το θεωρούν σχεδόν ταπεινωτικό να ζητήσουν, αλλά και να δώσουν, δεύτερη ευκαιρία σε έναν άνθρωπο που δεν τους εκτίμησε. Αν η καρδιά τους έχει πληγωθεί θα μαζέψουν τα κομμάτια τους και με την υπερηφάνεια που τους χαρακτηρίζει θα συνεχίσουν τη ζωή τους, χωρίς να δείξουν τις πληγές τους. Αν ο-η πρώην τούς διεκδικήσει ξανά, τότε θα κάνουν τα πάντα για να ρίξουν αλάτι στην πληγή και να τους αποδείξουν ότι έκαναν τρομερό λάθος που τους άφησαν να φύγουν. Δεν έχει τόση σημασία για έναν Λέοντα ο λόγος που τελείωσε η σχέση, αυτό που έχει σημασία είναι ότι προδόθηκε η εμπιστοσύνη τους και ότι αδικήθηκαν. Το ότι δεν θα δώσει την ευκαιρία στον-ην πρώην ούτε να απολογηθεί δεν πάει να πει ότι τον-ην έχει ξεχάσει. Ειδικά τις περιόδους που ο Ουρανός και ο Δίας είναι ανάδρομοι, οι Λέοντες σκέφτονται έντονα το παρελθόν και τότε είναι που έχουν και τις περισσότερες επιστροφές ατόμων από τα παλιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι προσπαθούν να διορθώσουν τα προβλήματα μιας σχέσης, διότι θέλουν να αποφύγουν τα δράματα και τους χωρισμούς. Επειδή ανοίγονται πολύ δύσκολα και δεν δείχνουν τα συναισθήματα τους, αν αγαπήσουν κάποιον δεν θέλουν να τον χάσουν. Όταν είναι σε μια σχέση χαλαρώνουν, μαθαίνουν να λειτουργούν ως ζευγάρι και όταν έρθει ο χωρισμός ο κόσμος τους γκρεμίζεται και δεν ξέρουν πώς να ενεργήσουν μόνοι τους. Επειδή ντρέπονται να ζητήσουν δεύτερη ευκαιρία, θα εύχονται να επιστρέψει ο-η πρώην. Προτιμούν να δοκιμάσουν ξανά σε μια οικεία σχέση και ας ξαναπληγωθούν, παρά να ξεκινήσουν μια νέα που χρειάζεται να προσπαθήσουν από την αρχή να μάθουν τον άλλον. Οι Παρθένοι είναι πλάσματα που η συνήθεια είναι η δεύτερη φύση τους και ίσως να αγαπήσουν πραγματικά μόνο μία φορά στη ζωή τους και αυτός ο άνθρωπος δεν θα βγει ποτέ από το μυαλό τους. Όπως και οι Δίδυμοι έτσι και οι Παρθένοι έχουν κυβερνήτη τους τον Ερμή και είναι άτομα εγκεφαλικά. Έτσι αν χάσουν το άτομο που αγαπούν, ανεξάρτητα από το αν προχωρήσουν ή όχι σε άλλη σχέση, θα αναρωτιούνται συνεχώς τι πήγε λάθος και πώς θα έπρεπε να έχουν χειριστεί τα πράγματα. Αν η σχέση επαναπροσδιοριστεί, τη δεύτερη φορά θα προσπαθήσουν να μην κάνουν τα ίδια λάθη και θα ρίξουν βέβαια το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης στο ταίρι τους. Τις περιόδους που ο Ερμής, ο Κρόνος ή ο Δίας, είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, οι Παρθένοι κάνουν το ταξίδι τους στο παρελθόν και μπορεί κρυφά από όλους να κοιτούν φωτογραφίες των πρώην συντρόφων τους.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί δεν θέλουν να χάνουν ανθρώπους από τη ζωή τους και ένας χωρισμός πάντα τους στοιχίζει πολύ. Ακόμη και αν έχουν πληγωθεί πολύ μπορεί να δώσουν την ευκαιρία στον-ην πρώην να έχει ξανά κάποιο ρόλο στη ζωή τους, είτε ως σύντροφοι είτε να τους κρατήσουν στον φιλικό τους κύκλο. Αν η σχέση ήταν μακρόχρονη και είχαν αγαπήσει πολύ τον-ην σύντροφο τους θα δώσουν μάχη για να μην φύγει μακριά τους. Αν δεχτούν προδοσία και ο σύντροφος επιστρέψει μετανιωμένος θα τον ακούσουν και θα προσπαθήσουν να ξαναβρούν την ισορροπία στη σχέση. Οι Ζυγοί δεν πιστεύουν ότι οι αγάπες τελειώνουν και χάνονται, πιστεύουν ότι οι σχέσεις είναι παντοτινές και τα συναισθήματα δεν επιστρέφονται. Είναι πρόθυμοι να παραβλέψουν πολλά λάθη, δεν αποκλείουν κανέναν από τη ζωή τους και δεν έχουν μαύρες λίστες με τους πρώην. Αν όμως καταλάβουν ότι οι άλλοι παίζουν με τα συναισθήματα τους θα τα πουν έξω από τα δόντια και δεν θα ξαναμιλήσουν ποτέ. Οι Ζυγοί πάντως σκέφτονται το παρελθόν όταν ο κυβερνήτης τους, η Αφροδίτη, είναι σε ανάδρομη πορεία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να αισθάνονται ότι τους λείπει ο-η πρώην σύντροφος ή να βάζουν σε τάξη το παρελθόν τους και να απελευθερώνονται από παλιές αγάπες. Όπως και όταν είναι σε ανάδρομη πορεία ο Άρης και ο Ουρανός μπορεί να έχουν επιστροφές ατόμων από το ερωτικό τους παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι ιδιάζουσες περιπτώσεις, διότι επιστρέφουν μεν αλλά… Οι παλιές αγάπες των Σκορπιών πάνε στην… κόλαση και ιδιαίτερα αυτές που τους πλήγωσαν και τους πρόδωσαν. Οι παθιασμένες ψυχές τους δεν μπορούν να συγχωρήσουν, ούτε να ξεχάσουν. Ο κυβερνήτης τους Πλούτωνας δεν τους αφήνει να ησυχάσουν και να προχωρήσουν πριν αποκαταστήσουν τις πληγές τους και η επούλωση γίνεται συνήθως μέσω της εκδίκησης. Οι Σκορπιοί όταν δεσμεύονται το κάνουν με όλη τους την καρδιά, καθιστώντας σαφές στον άλλον ότι τους ανήκει, έτσι ο χωρισμός είναι δύσκολος. Μόνο στην περίπτωση που οι ίδιοι θέλουν να φύγουν από μια σχέση δεν κοιτούν πίσω. Αν όμως εγκαταλειφθούν από άτομα που αγαπούν δεν θα είναι εύκολη διαδικασία. Θα εμφανίζονται συνεχώς μπροστά στον-ην πρώην και θα τον διεκδικούν με κάθε τρόπο. Θα κάνουν τα πάντα για να επιστρέψει σε αυτούς, αλλά τις περισσότερες φορές για να πληρώσει το τίμημα της προδοσίας. Γενικώς, οι Σκορπιοί έχουν θέμα με το παρελθόν, το αναμασάνε και προσπαθούν να βρουν τα λάθη. Αν συνειδητοποιήσουν ότι έφταιγαν αυτοί για τον χωρισμό θα επιδιώξουν και πάλι επανένωση, καθώς οι αναμνήσεις θα στοιχειώνουν την ψυχή τους και θα  αναζωπυρώνουν το πάθος τους. Οι περίοδοι που είναι ευάλωτοι οι Σκορπιοί σε επιστροφές είναι όταν ο Δίας ή η Αφροδίτη βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία. Επίσης, ο Σκορπιός δυσκολεύεται να ξεχάσει Ιχθύες, Σκορπιούς και Παρθένους, αλλά και αυτοί επιστρέφουν συνήθως στην αγκαλιά του, ακόμα κι αν είναι μόνο για μία νύχτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisement

Οι Τοξότες κοιτούν μπροστά και δεν κάνουν εύκολα πισωγυρίσματα. Αν έχουν απορρίψει οι ίδιοι κάποια σχέση δύσκολα θα αλλάξουν γνώμη. Αλλά και στην περίπτωση που έφυγε ο άλλος από τον κοινό βίο και τους άφησε πληγωμένους δεν θα ζητήσουν δεύτερη ευκαιρία μετά τη διάλυση και σίγουρα δεν θα παρακαλέσουν. Η φλόγα που κρύβουν στην ψυχή τους και η αισιοδοξία τους θα τους οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια και όχι στο παρελθόν. Θα ψάξουν να βρουν άτομα και δραστηριότητες που θα τους συναρπάσουν για να μην σκέφτονται ό,τι τους πλήγωσε. Επειδή οι Τοξότες δεν αντέχουν την πίεση και τους περιορισμούς καλό θα ήταν, αν τους θέλετε πίσω, να μην προσπαθήσετε να τους διεκδικήσετε με άκομψο και πιεστικό τρόπο, διότι όσο πιο πολύ τους στριμώχνετε τόσο πιο πολύ απομακρύνονται. Οι περίοδοι που είναι πιο «ευάλωτοι» και σκέφτονται το παρελθόν είναι όταν ο Άρης, που κυβερνά τον τομέα της αγάπης και του ρομαντισμού στο ηλιακό τους ωροσκόπιο, βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Βέβαια ακόμη και τότε, που μπορεί να σκέφτονται και να αναπολούν όμορφες στιγμές από πρώην σχέσεις, δεν θα λυγίσουν εύκολα, ούτε θα μετανιώσουν που προχώρησαν χωρίς τους πρώην.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι δεν μπαίνουν σε μια σχέση έτσι απλά, επενδύουν και δίνονται πραγματικά. Οπότε αν αυτή η σχέση διαλυθεί υποφέρουν σε πολλά επίπεδα. Ωστόσο, έχουν τρομακτικό αυτοέλεγχο και δεν θα δείξουν ποτέ ότι θέλουν να γυρίσουν πίσω, έστω και αν καίγονται. Μπορεί να βρουν μεθόδους που με πλάγιο τρόπο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη ζωή των πρώην τους, όπως να βάλουν κάποιον φίλο να πάρει τηλέφωνο και να πει κάτι, αλλά οι ίδιοι δεν θα ρίξουν εύκολα τα μούτρα τους. Εάν έχουν πληγωθεί και περιφρονηθεί τα πράγματα είναι δύσκολα, διότι δεν θα συγχωρήσουν εύκολα το πρώην ταίρι τους. Εάν όμως οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές και ζητήσει ο άλλος μια δεύτερη ευκαιρία θα του τη δώσουν, αφού όμως τον γεμίζουν ενοχές και τύψεις για ό,τι έγινε. Η επανένωση μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά, αλλά πριν επιτρέψουν σε κάποιον να επιστρέψει στη ζωή τους, θα πρέπει να σιγουρευτούν ότι ο-η πρώην έχει πάρει το μάθημά του και θα υπάρξει δοκιμαστική περίοδος. Γενικά, οι Αιγόκεροι σκέφτονται το παρελθόν όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Όμως λειτουργούν ανάλογα και με τις φάσεις του φεγγαριού, καθώς η Σελήνη κυβερνά τον οίκο του γάμου στο ηλιακό τους ωροσκόπιο. Έτσι μπορεί τη μια εβδομάδα να αναπολούν μια παρελθοντική κατάσταση και την επόμενη να μην θυμούνται τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι δεν τα πάνε καλά με τις σχέσεις, αλλά ούτε με τους χωρισμούς, ιδιαίτερα αυτούς που συνοδεύονται από δακρύβρεκτες ιστορίες. Δεν εκφράζουν τα συναισθήματα τους και αποφεύγουν οτιδήποτε μπορεί να τους προκαλέσει μεγαλύτερο πόνο, όπως οι αμφισβητούμενες επανενώσεις. Θέλουν να έχουν τον έλεγχο και δεν παίρνουν συναισθηματικά ρίσκα. Όποτε και αν θέλουν να επιστρέψουν, ενδεχομένως να μην το δείξουν υπό τον φόβο της απόρριψης. Το σκεπτικό τους είναι ότι αφού μια σχέση δεν λειτούργησε αρχικά πώς θα λειτουργήσει τη δεύτερη φορά και έτσι δύσκολα επιστρέφουν. Βέβαια, ανάλογα με τις συνθήκες, μπορεί να θέλουν να παραμείνουν φίλοι με το πρώην ταίρι τους και να συναναστρέφονται μαζί του. Έχοντας τον Ερμή να κυβερνά τον οίκο της αγάπης στο ηλιακό τους ωροσκόπιο μπορεί συχνά να σκέφτονται το παρελθόν, ειδικά όταν είναι ανάδρομος, αλλά υπό το πρίσμα της λογικής και όχι του συναισθήματος.

ΙΧΘΥΕΣ

Επειδή οι Ιχθύες δίνονται στις σχέσεις τους, όταν αυτές διαλυθούν είναι σα να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και δεν ξεπερνούν εύκολα το παρελθόν. Αν πάρουν αυτοί την απόφαση να φύγουν από μια σχέση που τους ταλαιπωρεί, δεν είναι ποτέ σίγουροι ότι έπραξαν το σωστό και θα αμφιταλαντεύονται για το αν θα πρέπει να επιστρέψουν. Από την άλλη, εάν επιστρέψει ο-η πρώην ικετεύοντας για μια δεύτερη ευκαιρία είναι πιθανό να δοκιμάσουν εκ νέου, υπό την προϋπόθεση πάντα ότι δεν έχουν πληγωθεί βαθιά, διότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα δώσουν δεύτερη ευκαιρία όσο και αν το θέλουν. Οι Ιχθύες τείνουν να κοιτάζουν συνεχώς πίσω, αλλά η νοσταλγία τους κάνει να θυμούνται μόνο τις καλές στιγμές και να ξεχνούν τα αρνητικά, που στη συνέχεια τα βρίσκουν ξανά μπροστά τους και απογοητεύονται συνεχώς. Όταν ο Ερμής, που κυβερνά τον οίκο του γάμου στο ηλιακό τους ωροσκόπιο, είναι σε ανάδρομη πορεία σκέφτονται συνεχώς ανθρώπους από το παρελθόν και ταλαιπωρούν το μυαλό τους. Αυτές τις περιόδους βέβαια, μπορεί να λυγίσουν και να ζητήσουν επιστροφές ή άτομα από το παρελθόν να ξαναμπαίνουν με κάποιον τρόπο στη ζωή τους.

asibiliou.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top