Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η Άντα Λεούση δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια και προειδοποιεί! Ποια θα περάσουν μια δύσκολη ημέρα;

ΚΡΙΟΣ: Η φυσική σας κατάσταση, όσο και η υγεία σας απαιτούν φροντίδα από την πλευρά σας, ειδικά αυτήν την περίοδο που βρίσκεται σε μια φάση φορτωμένη με υποχρεώσεις και άγχη.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να μην κάνετε επίδειξη δύναμης. Δεν είναι δυνατόν όλοι να έχουν ωριμάσει ταυτόχρονα με εσάς. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν αρκετά σημαντικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίστε οριστικά ότι αφορά τον οικογενειακό σας χώρο και το σπίτι σας. δείξτε ανοχή στις απαιτήσεις ή την ανικανότητα ορισμένων συγγενικών σας προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσοι είστε ελεύθεροι αναζητήστε εκείνο το πρόσωπο που θα ταιριάζει με το χαρακτήρα σας για να το αφήσετε να μπει στην καρδιά σας.

ΛΕΩΝ: Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση μερικών σχεδίων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καριέρα σας έχει τη δύναμη να απογειωθεί, αρκεί να πιστεύετε σε αυτό που επιδιώκετε, γιατί διαφορετικά δε θα μπορέσετε να το κατακτήσετε.

Διαβάστε ακόμα:   Φορτούνες για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

ΖΥΓΟΣ: Αναρωτηθείτε ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σας, για να τις ικανοποιήσετε. Το συναίσθημα θα υπερισχύει της λογικής στις τελικές αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή η συμπεριφορά σας θα ενοχλεί, προσπαθήστε να μη δώσετε λαβές για σχόλια. Επισκεφτείτε συγγενικά πρόσωπα και μην αμελείτε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε τα παράπονά σας μόνο σε αυτούς που τα προκάλεσαν. Κάντε μια βόλτα έξω με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα για να ξεσκάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι αναγκαίες κάποιες ριζικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο για να προχωρήσετε. Για να φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα, εξετάστε σωστά τα γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν δεν περνάτε καλά με τις παρέες σας, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Προτιμήστε να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας, αντί να ρισκάρετε σε παράτολμες επενδύσεις.

ΙΧΘΥΣ: Εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος τύχης και εύνοιας σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα, αλλά και στο συναισθηματικό σας τομέα. Προσεγγίστε αυτούς που θέλετε να σας βοηθήσουν με θετική σκέψη.

2+1 ζώδια που έχουν τρομερή διαίσθηση!

2+1 ζώδια που έχουν τρομερή διαίσθηση!

Διαβάστε ακόμα:   Τι εκτιμά κάθε άντρας σε μια γυναίκα με βάση το ζώδιο του

Κάθε ζώδιο είναι ξεχωριστό, με ξεχωριστά χαρακτηριστικά το καθένα. Ωστόσο η διαίσθηση είναι είναι ένα χάρισμα που θα το συναντήσουμε σε 3 ζώδια!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο και η συναισθηματική του διαίσθηση είναι ασύγκριτη. Είναι εξαιρετικά δεκτικός στο περιβάλλον του – όπως και στα συναισθήματα των άλλων. Αν κάποιος επρόκειτο να τον πλησιάσει με άσχημα νέα, πιθανόν να ένιωσε τα συναισθήματά του συγκεκριμένου ατόμου πριν μιλήσουν. Είναι επίσης φοβερά εμπαθής στον πόνο και το συναίσθημα των άλλων.

 ζώδια με διαίσθηση

Σκορπιός

Μπορεί να είστε ήσυχοι και μυστηρώδεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σας. Αντιθέτως, γνωρίζετε παραπάνω απ’ όσα θα έπρεπε. Σας αρέσει να ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύπτετε κρυμμένες αλήθειες, γι’ αυτό πολλοί σας φοβούνται.

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κυβερνά την φαντασία, τα όνειρα και το υποσυνείδητο. Με άλλα λόγια, νιώθετε τα πάντα. Τα μάτια και το μυαλό σας είναι ορθάνοιχτα. Είναι ένα πράγμα να είσαι γεννημένος με διαίσθηση, κι άλλο να είσαι Ιχθείς. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, στην πραγματικότητα ζείτε παντού.

Διαβάστε ακόμα:   Τα πέντε ζώδια που είναι πιθανότερο να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα

Πηγή: www.athensmagazine.gr

More in ΖΩΔΙΑ

To Top