Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ποιος τύπος γυναίκας τον ελκύει ανάλογα με τη θέση της Αφροδίτης του;

Κι αφού εξετάσαμε τη ζωδιακή θέση του Άρη σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο για να δούμε ποιος τύπος άνδρα ελκύει τις γυναίκες, ας δούμε τώρα τι ρόλο παίζει η ζωδιακή θέση της Αφροδίτης για έναν άντρα στον Αστρολογικό χάρτη του:

Αφροδίτη στον Κριό:

Advertisement

Τον άνδρα με την Αφροδίτη του στον Κριό, τον έλκουν γυναίκες με «αρρενωπά», θα λέγαμε, χαρακτηριστικά. Μια γυναίκα δυναμική που ξέρει τι θέλει από τη ζωή της, είναι ανεξάρτητη, διαθέτει χιούμορ, όπου κι αν βρίσκονται, γίνεται το επίκεντρο της προσοχής -με την καλή έννοια φυσικά- και δεν χρειάζεται έναν άντρα για να «στηριχτεί» επάνω του, κερδίζει απόλυτα την προσοχή του. Από την πλευρά της εκείνη, πρέπει να τον έχει συνεχώς σε εγρήγορση, να μην την θεωρεί ποτέ δεδομένη και φυσικά, το κυριότερο, να είναι πάντα έτοιμη και ανοιχτή να εξερευνήσει νέα μονοπάτια στην… πιο προσωπική τους ζωή!

Αφροδίτη στον Ταύρο:

Εδώ έχουμε έναν άντρα που προτιμά πιο θηλυκό τη γυναίκα που θα κερδίσει το ενδιαφέρον του. Του αρέσουν οι γυναίκες που διαθέτουν θηλυκότητα και ξέρουν να την αναδεικνύουν μέσα από το ντύσιμό τους, το μακιγιάζ, ακόμη και τον τρόπο που κάθονται. Την θέλει δυναμική αλλά ταυτόχρονα να είναι ήπια και γλυκιά.  Μια γυναίκα όσο πιο κοντά στο πρότυπο της μαμάς του, δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει ασυγκίνητο. Τώρα, αν διαθέτετε και κάποια κιλάκια παραπάνω, μην ανησυχείτε καθόλου, στη δική του περίπτωση, βρήκατε τον άντρα που πραγματικά ξέρει να εκτιμά και να θαυμάζει μια γυναίκα με… ζουμερές καμπύλες.

Αφροδίτη στους Διδύμους:

Έναν Δίδυμο το ενδιαφέρον του κεντρίζει μια γυναίκα που διαθέτει χιούμορ, είναι έξυπνη, με κοινωνική συμπεριφορά και μπορεί να συζητήσει μαζί της από το πιο απλό καθημερινό θέμα, μέχρι το να μπει σε πιο βαθιές φιλοσοφικές αναζητήσεις.  Το κυριότερο για εκείνον είναι να μη νιώσει ποτέ πλήξη και ότι δεν έχει κάτι πραγματικά ουσιαστικό να συζητήσει μαζί της.  Επίσης, έλκεται από γυναίκες με νεανική εμφάνιση και συμπεριφορά.  Δεν αντέχει τους μίζερους και απαισιόδοξους ανθρώπους. Θαυμάζει τις γυναίκες που αθλούνται και φροντίζουν τον εαυτό τους, χωρίς όμως να γίνονται υπερβολικές.

Αφροδίτη στον Καρκίνο:

Ο άντρας με την Αφροδίτη του στον Καρκίνο προτιμά μια σύντροφο με ήπιο χαρακτήρα, τρυφερή, ρομαντική και ταυτόχρονα να ξέρει πότε να κάνει εκείνη λίγο πίσω, προκειμένου να φανεί λίγο περισσότερο εκείνος… Μια γυναίκα που συνδυάζει το διπλό ρόλο της ερωτικής συντρόφου και εκείνου της «μαμάς», είναι το ιδανικό του πρότυπο. Δεν αντέχει μια σύντροφο νευρική, που δίνει προτεραιότητα στην προσωπική της καριέρα και τον περνά σε δεύτερη μοίρα στη ζωή της. Ακόμη και τη ζήλια είναι ικανός να αντέξει– για να μην πούμε ότι θα τον ικανοποιούσε κιόλας– αρκεί να είναι στις σωστές αναλογίες…

Αφροδίτη στο Λέοντα:

Η γυναίκα που θα κερδίσει την καρδιά του άντρα με Αφροδίτη στο Λέοντα χρειάζεται να είναι δυναμική και με αυτοπεποίθηση, αγαπησιάρα, παιχνιδιάρα, αισιόδοξη… κάτι δηλαδή μεταξύ τίγρη και γατούλα του καναπέ, αιλουροειδή γαρ και τα δύο. Λαμπερή, κοινωνική και όπου κινείται να τραβά τα βλέμματα των αντρών, και όχι μόνο, επάνω της. Θέλει από τη σύντροφό του να προσέχει την εμφάνισή της και να νιώθει περήφανος που κυκλοφορεί μαζί της. Το να μην ξεχνά να του αναγνωρίζει τα θετικά του σημεία, τον γοητεύει ακόμη περισσότερο. Δεν αντέχει μια σύντροφο επικριτική, γκρινιάρα και απαισιόδοξη.

Αφροδίτη στην Παρθένο:

Ως ιδιαίτερα πρακτικός και εγκεφαλικός άνθρωπος, δεν εντυπωσιάζεται εύκολα από μια γυναίκα που η παρουσία της… «φωνάζει» από μακριά. Φυσικά και ένα όμορφο παρουσιαστικό δεν τον αφήνει ασυγκίνητο αλλά χρειάζονται κι άλλες χάρες, κυρίως εσωτερικές, για να γοητέψετε τον αγαπημένο σας Παρθένο για πάντα! Φυσικά, το να μην προσέχετε την εμφάνισή σας και την ατομική σας υγιεινή… ούτε λόγος. Τον συγκινεί βαθύτατα, επίσης, κάποια που δεν την ενδιαφέρει μόνο ο εαυτούλης της και νοιάζεται για τους άλλους προσφέροντας γενναιόδωρα τη βοήθειά της όπου μπορεί.

Advertisement

Αφροδίτη στο Ζυγό:

Μια γυναίκα με όμορφο παρουσιαστικό, καλλιτεχνικές ανησυχίες, ανοιχτόμυαλη, με χιούμορ, κοινωνική και εξωστρεφής, θα κερδίσει… κεραυνοβόλα την προσοχή του! Δεν αντέχει τα μυστικοπαθή και τα καχύποπτα άτομα. Για εκείνον η γυναίκα είναι κάτι φωτεινό και οφείλει να είναι «διάφανη», χωρίς σκοτεινά μυστικά και δεύτερες σκέψεις. Εκτιμά μια περιποιημένη εμφάνιση αλλά δεν αντέχει τις υπερβολές. Φυσικά, ως ζώδιο του αέρα, η Αφροδίτη εδώ θα λειτουργήσει αρκετά εγκεφαλικά, οπότε, αν θέλετε να μείνει δικός σας για πάντα, φροντίστε να του… ερεθίζετε διαρκώς το μυαλό!

Αφροδίτη στον Σκορπιό:

Η γυναίκα που αποπνέει μυστήριο, οι καμπύλες της θυμίζουν κάτι από Μόνικα Μπελούτσι και διαθέτει βλέμμα βαθύ που σε ταξιδεύει… είναι η μάγισσα της καρδιάς του! Μάλιστα, όσο πιο «δύσκολη» συμπεριφορά διαθέτει, τόσο πιο επιθυμητή είναι για εκείνον. Κι όταν λέμε «δύσκολη» συμπεριφορά, εννοούμε μια γυναίκα που δεν θα μπορεί εύκολα να της επιβληθεί, διαθέτει δυνατή προσωπικότητα, ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτά. Φυσικά, στο θέμα των πιο προσωπικών τους στιγμών, ούτε συζήτηση για αναστολές και… φοβικές συμπεριφορές. Αυτός, αυτή… και τα μυστήρια!

Αφροδίτη στον Τοξότη:

Αν καταφέρετε να του εντυπωσιάσετε το μυαλό, τότε έχετε κερδίσει το παιχνίδι με τη μία! Όπως όλοι οι άνδρες, φυσικά και θα προσέξει μια όμορφη παρουσία, αλλά αν δεν υπάρχει και το ανάλογο περιεχόμενο, δεν θα μείνει για πολύ. Η γυναίκα που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον, θα πρέπει να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα πρότυπα, να διαθέτει ανοιχτό μυαλό και να είναι πάντα έτοιμη να δοκιμάσει νέες εμπειρίες και συγκινήσεις. Να έχει έντονη προσωπικότητα και να είναι ικανή να τον πείσει ότι μαζί της δεν πρόκειται πότε να βαρεθεί. Το ιδανικό του είναι μια γυναίκα που μαζί της η κάθε ημέρα θα είναι μια νέα ανακάλυψη!

Αφροδίτη στον Αιγόκερω:

Ένας άντρας με σταθερές αξίες. Δεν του αρέσουν οι «εκπλήξεις», τα μυστήρια και τα μισόλογα. Τη γυναίκα του την θέλει αρκετά γήινη, πρακτική και λογική. Αν μάλιστα έχει κατασταλάξει και επαγγελματικά, τόσο το καλύτερο. Είναι άνθρωπος της ύλης και της πράξης. Μπορεί να μην είναι πάντα τόσο γενναιόδωρος στα λόγια του αλλά όταν αποφασίζει κάτι, το κάνει και πράξη. Γι’ αυτό και αν κάποια γυναίκα έχει τραβήξει την προσοχή του, μπορεί να μην το δείξει άμεσα αλλά δουλεύει την κατάσταση αρκετά μεθοδικά και εκεί που δεν το περιμένετε, έχει ήδη κατακτήσει το στόχο του.

Αφροδίτη στον Υδροχόο:

Ένας άντρας με την Αφροδίτη του στον Υδροχόο, δεν αντέχει με τίποτα τις γυναίκες που ζηλεύουν ή που δημιουργούν σκηνές και γκρινιάζουν. Όλα αυτά τα θεωρεί κατινιές και τον κάνουν να ασφυκτιά. Αν θέλετε, λοιπόν, να κατακτήσετε την καρδιά του, βάλτε φίμωτρο σε αυτό το «τέρας» που κοιμάται μέσα σας και λέγεται «ζήλια». Μια γυναίκα δυναμική, ανεξάρτητη, δραστήρια, που την ενδιαφέρουν κοινωνικά θέματα και έχει τις ανάλογες ανησυχίες, που μπορεί πάνω απ’ όλα να είναι φίλη του και να τον αφήνει ελεύθερο στις επιλογές του, είναι η γυναίκα των ονείρων του!

Αφροδίτη στους Ιχθύς:

Το ρομάντζο και το μυστήριο είναι οι λέξεις κλειδιά για την περίπτωσή του. Γενικά, όμως, τον γοητεύει και μια γυναίκα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμη. Αυτό του ξυπνάει μέσα του το ένστικτο του ιππότη-κυνηγού, που θα χρειαστεί να υπερπηδήσει κάποια εμπόδια, ώσπου στο τέλος να καταφέρει να την  κατακτήσει με το σπαθί του! Λέμε τώρα, γιατί αν του βάλετε και πολλά δύσκολα, μπορεί και να …λακίσει. Του αρέσουν πάντως, οι γυναίκες που είναι θηλυκά και δεν έχουν πρόβλημα να προβάλουν λίγο πιο έντονα αυτή τους την πλευρά. Γοητεύεται από μια γυναίκα που είναι τρυφερή, καλή μαγείρισσα, ρομαντική και δοτική.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top