Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πως αντιδρά το σώμα σας όταν είστε υπερβολικά αγχωμένος, ανάλογα με το ζώδιο σας

Τι σας αγχώνει περισσότερο; Το άγχος συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη και αυτό που θεωρείτε αγχωτικό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά με τα οποία γεννηθήκατε και βρέθηκαν στο ζώδιο σας.

Είναι δεδομένες, αγχωτικές καταστάσεις που δεν σχεδιάζονται ποτέ αλλά είναι αναπόφευκτες στη ζωή. Μπορεί να συμβεί στο σπίτι, στην δουλειά, μέσα στις σχέσεις σας με έναν σύντροφο.

Ναι, θα θέλαμε όλοι να είμαστε τόσο ήρεμοι όσο ο Βούδας για το υπόλοιπο της ζωής μας, αλλά η ζωή δεν είναι τόσο εύκολη. Οι καμπύλες μπάλες που ρίχνουμε όλοι κάθε μέρα δεν είναι κάτι που μπορεί πάντα να αποφεύγεται. Μερικοί άνθρωποι κοιτάζουν το ωροσκόπιο, το ζώδιο ή την αρχαία αστρολογία για να καταλάβουν γιατί η σχέση τους έχει προβλήματα, οπότε γιατί όχι όταν αντιμετωπίζετε άγχος ;  Υπάρχουν τρόποι που είναι πιο προτεινόμενοι για τη θεραπεία του στρες από άλλους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο να σκεφτείτε με καθαρό κεφάλι και να τα εφαρμόσετε. Κάθε άτομο έχει μια διαφορετική αντίδραση στο άγχος. Υπάρχουν κάποια αρνητικά χαρακτηριστικά όσον αφορά το άγχος που θέλουμε να αγνοήσουμε.

Η εξέταση της αστρολογίας και του ωροσκόπου σας μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τα σημάδια που μπορείτε να επιλέξετε να παραβλέψετε όταν έχετε άγχος.

Κριός

Ένας Κριός θα αγχωθεί και θα έχει ψυχραιμία. Προσπαθούν να αγνοήσουν τις αναπόφευκτες μεταβολές της διάθεσης που συμβαίνουν. Έχουν ένα yo-yo συναισθημάτων όταν αισθάνονται πολύ άγχος και είναι δύσκολο να διατηρηθεί. Πολύ σύντομα θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να χειριστούν το άγχος τους εάν θέλουν να παραμείνουν υγιείς.

Ταύρος

Ένας Ταύρος μπορεί να χειριστεί το άγχος με πολύ ασυμβίβαστο τρόπο. Είναι πάντα λίγο πεισματάρης, αλλά θα γίνουν σχεδόν αφόρητοι όταν είναι πολύ αγχωμένοι. Δεν θα χαλάσουν. Δεν έχει σημασία αν κάθε γεγονός και λίγο από τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι λάθος, επιμένουν στο γεγονός ότι είναι σωστά. Η ανάγκη για αυτήν την επικύρωση μπορεί να είναι κουραστική. Προσπαθούν τα πάντα για να το αγνοήσουν.

Δίδυμος

Ένας Δίδυμος θα γίνει πολύ νευρικός όταν γίνει αγχωμένος. Η νευρική ενέργεια που αισθάνονται ξεπερνά το μυαλό τους. Αντί να είναι φυσιολογικοί, γίνονται πολύ φοβισμένοι.

Αυτό το αίσθημα νευρικότητας που αισθάνονται όταν το άγχος αρχίζει σίγουρα να τους επιβαρύνει. Ένας Δίδυμος θα πρέπει να προσπαθήσει να μην αγνοήσει τα νευρικά τους συναισθήματα. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουν κατά νου και να γνωρίζουν ότι είναι απλώς μια παρενέργεια από το να τονίζονται. Ένα μικρό αστείο σε βάρος τους θα μοιάζει με προσωπικό και εκδικητικό τρύπημα.

Καρκίνος

Ένας καρκίνος θα γίνει όλο και πιο ευαίσθητος όταν αγχώνεται.

Προσπαθούν το καλύτερό τους για να μην αφήσουν αυτήν την ευαισθησία σε αυτούς. Αλλά το να προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει δεν βοηθά μετά από λίγο. Ένας καρκίνος θα πρέπει να θυμόμαστε ότι όταν τονίζουμε τα συναισθήματά μας δεν είναι πάντα τα πιο λογικά.

Λέων

Όταν είναι συγκλονισμένοι, θα αποφεύγουν τις ευθύνες τους. Εάν κάτι ήταν ευαίσθητο στο χρόνο, δεν νοιάζονται πλέον.  Η έλλειψη ελέγχου σε οποιαδήποτε κατάσταση, σχέση και γενικά στη ζωή του Λέοντα, του προκαλεί να χάσει τον έλεγχο και να αγχωθεί.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι διάσημοι, επειδή σκέφτονται υπερβολικά και όλες αυτές οι σκέψεις συσσωρεύονται στο μυαλό τους. Χρειάζονται να βρούνε ένα τρόπο να οργανώσουν όλες τις ιδέες τους, αλλιώς κινδυνεύουν να τα χάσουν.

Ζυγός

Όταν σε ένα Ζυγό συμπεριφέρονται άδικα, υπεραναλύει την κατάσταση και περνάει πολύ χρόνο σκεπτόμενος πως να αντιδράσει. Μέχρι να αποφασίσει, είναι πολύ αργά, πράγμα που τον αγχώνει πολύ περισσότερο.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι εσωστρεφείς, ευαίσθητοι που χρειάζονται ιδιωτικότητα για να ζήσουν και όταν τη στερούνται, αγχώνονται.

Τοξότης

Το να μην είναι σε θέση να κινούνται ελεύθερα και να δράσουν όπως θέλουν, είναι εφιάλτης για τους Τοξότες.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι σκληροί με τον εαυτό τους και περιμένουν πολλά, μερικές φορές υπερβολικά, και όταν δεν έχουν την ανταπόκριση που θα ήθελαν, πέφτουν σε βαθιά απελπισία.

Υδροχόος

Το να μη γίνεται το δικό του, μπορεί να αγχώσει έναν Υδροχόο. Γρήγορα απογοητεύεται, όταν οι άλλοι προσπαθούν να του επιβάλλουν το δικό τους ή όταν ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του και χρειάζεται να μειώσει τους ρυθμούς και να χαλαρώσει.

Ιχθείς

Η έντονη ανάγκη τους και επιθυμία για ιδιωτικότητα μπορεί να λειτουργήσει εναντίον των Ιχθύων, όταν νιώθουν εκτεθειμένοι και εισβάλλει κάποιος στον χώρο τους. Περνώντας περισσότερο χρόνο μόνοι τους, και κάνοντας θετικές σκέψεις, μπορούν να ελαχιστοποιήσουν το καθημερινό άγχος τους.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top