Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πως θα μας επηρεάσουν οι πλανήτες από 20/11 έως και 26/11;

Αστρικές επιρροές από 20/11 έως και 26/11

Κατ’ αρχάς, η Νέα Σελήνη του μήνα που γίνεται στις 26/11 έχει ως αστρικό… alter ego της τις 9 μοίρες και 55΄ του Σκορπιού, επηρεάζοντας τους/τις εκπροσώπους των «σταθερών» ζωδίων (Ταύρους, Λέοντες. Σκορπιούς ή Υδροχόους), που έχουν τα γενέθλιά τους κοντά στις 30/4, 2/8, 2/11 ή 30/1 αντίστοιχα και οι οποίοι/ες καλούνται να κάνουν μια νέα αρχή στην ζωή τους, στον τομέα (οίκο) που βρίσκεται ο γενέθλιος Ήλιος τους.

Advertisement

– Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμής που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, έρχεται σταδιακά «στα ίσα του» και θα κινηθεί από την 18η μέχρι την 21η μοίρα του Ζυγού και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί από τις 10/10 έως τις 14/10. Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Κριός γεννημένος/η από τις 7/4 έως τις 11/4, με αρκετά πράγματα ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους. Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αν είσαι Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 9/1 έως τις 13/1 ή είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 10/7 έως τις 14/7.

– Η αστρική Αφροδίτηπου σου υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σου αλλά και οικονομικές ευκολίες, θα κινηθεί από την 29η μοίρα του Σκορπιού, έως την 7η του Τοξότη και θα σε ευνοήσει αν έχεις τα γενέθλιά σου από 21/11 έως 29/11 αλλά και αν είσαι γεννημένος/η από τις 19/5 έως τις 27/5. Ανάλογη υποστήριξη θα λάβεις κι αν είσαι γεννημένος/η από 17/2 έως 25/2 ή από 22/8 έως 30/8, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

– Ο αστρικός Άρης που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 7η μέχρι την 11η μοίρα του Ζυγού και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και είσαι γεννημένος/η από τις 29/9, έως τις 3/10.  Αν πάλι είσαι Κριός έχεις τα γενέθλιά σου από 27/3 έως 31/3, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η. Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Αιγόκερως γεννημένος/η από τις 29/12 έως τις 2/1 ή Καρκίνος κι έχεις τα γενέθλιά του από τις 29/6 έως τις 3/7, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι  τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

– Ο αστρικός Δίας κινείται στην 4η και 5η μοίρα του Τοξότη,  φέρνοντάς σου περισσότερη τύχη και πλεονεκτήματα αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί στις 26, 27 ή 28/11. Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις τα γενέθλιά σου στις 25, 26 ή 27/5, μπορείς να υπολογίσεις σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις που σου προσφέρουν άλλοι, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια γόνιμη πρόταση, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής φύσης. Επιτυχίες και υποστηρίξεις εξακολουθούν να σε περιμένουν κι αν είσαι Ιχθύς ή Παρθένος κι έχεις γεννηθεί είτε στις 22, 23 και 24 Φεβρουαρίου, είτε στις 26, 27 και 28 Αυγούστου, με τις θετικές εξελίξεις να αναφέρονται πρωτίστως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα.

-Η αστρική Δήμητρα, που συνδέεται με επίσημες νομικές πράξεις, συνεργασίες αλλά και δράσεις που απευθύνονται στο κοινό θα κινηθεί από την 8η μέχρι την 10η μοίρα του Τοξότη, βάζοντας την δική της «σφραγίδα» στις ζωές Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων, που έχουν αντίστοιχα τα γενέθλιά τους από 30/5 έως 1/6, 31/8 έως 2/9, 30/11 έως 2/12 και 26/2 έως 28/2.

– Ο αστρικός Κρόνος που συνήθως φέρνει απογοητεύσεις αλλά σε βοηθά να ξεφορτωθείς ότι αποδεικνύεται «λίγο» για σένα, «πατάει» στην 24η μοίρα του Τοξότη, και είναι σκόπιμο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου για το οτιδήποτε, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 17/12. Μπορείς βέβαια και να ξεφορτωθείς-πουλήσεις ότι δεν σου κάνει πια, με αφορμή κι αιτία μια κρίση που θα βιώσεις ή να προσφέρεις όπου σου ζητηθεί.

Advertisement

Περιορισμοί σου τίθενται κι αν ανήκεις στους Διδύμους κι είσαι γεννημένος/η κοντά στις 16/6, οφείλεις λοιπόν να κινηθείς ρεαλιστικά θέτοντας πρωτίστως τα όριά σου απέναντι στους άλλους. Επιπλέον, δεν πρέπει να συνάψεις μια συμφωνία, ούτε να πάρεις επάνω σου ευθύνες άλλων.

Αν πάλι είσαι Παρθένος, γεννημένος/η κοντά στις 17/9 θα κληθείς να διαχειριστείς πιεστικά ή στενόχωρα οικογενειακά θέματα, ενώ η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αγοράσεις, να μισθώσεις ή να επεκτείνεις ένα ακίνητο. Αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από μια πώληση.

Τέλος, αν είσαι Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 14/3, ενδέχεται να περάσεις από «εξετάσεις», ίσως μάλιστα να κριθείς αρκετά αυστηρά, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστής. Επιπλέον, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία του.

– Ο αστρικός Ουρανός εξακολουθεί κι αυτός να κινείται ανάδρομα στην 10η μοίρα του Κριού, φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές που σε αφορούν άμεσα, αν είσαι Κριός της 30-31ης Μαρτίου ή Ζυγός της 2-3ης Οκτωβρίου. Νέα δεδομένα -ίσως και μια εκούσια ή ακούσια στροφή στην ζωή σου- σε περιμένουν κι αν είσαι Καρκίνος της 1-2ης Ιουλίου ή Αιγόκερως της 1-2ης Ιανουαρίου, με τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα αντίστοιχα να ορίζουν το πεδίο των αλλαγών. Και το πόσο πρόθυμος/η είσαι για να τις αποδεχθείς, θα κρίνει και το αποτέλεσμα, αν μάλιστα τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα αποκτήσεις το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει!

– Ο αστρικός Πλούτωνας που σηματοδοτεί μια «μεταμόρφωση» εκ βάθρων και το οριστικό πέρασμα σε μια νέα φάση, βρίσκεται στην 28η μοίρα του Τοξότη και σε αφορά άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο και έχεις γεννηθεί κοντά στις 20 Δεκεμβρίου ή είσαι Δίδυμος που έχει γενέθλια κοντά στις 19 Ιουνίου. Τετελεσμένα μπορεί βέβαια να υπάρξουν στην ζωή σου κι αν είσαι Παρθένος της 21ης  Σεπτεμβρίου ή Ιχθύς της 18ης Μαρτίου αλλά σε κάθε περίπτωση, άφησε πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία.

 αστρικός Ποσειδώνας που σε κάνει να πιστεύεις στα θαύματα και ενθαρρύνει καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις αλλά και ανθρωπιστικές-εμψυχωτικές δράσεις, κινείται επίσης ανάδρομα στην 22η μοίρα του Υδροχόου φέρνοντας διαψεύσεις στα αμιγώς «γήινα» ζητήματα (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις). Μπορεί λοιπόν να «την πατήσεις» αν είσαι Λέων της 14ης Αυγούστου, Υδροχόος της 10ης  Φεβρουαρίου, Ταύρος της 12ης Μαΐου ή Σκορπιός της 13ης Νοεμβρίου.

– Τέλος, ο αστρικός Χείρωνας εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στην 8η μοίρα των Ιχθύων και θα σου φέρει νέα οικογενειακά ή περιουσιακά δεδομένα, αν είσαι Ιχθύς της 28ης  Φεβρουαρίου, Παρθένος της 1ης Σεπτεμβρίου, Δίδυμος της 30ης Μαΐου ή Τοξότης της 30ης Νοεμβρίου. Υπάρχει ακόμη η τάση ένταξης σε μια κοινότητα ή και η δημιουργία της, ενώ μπορεί να υπάρξει μια αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

Advertisement
  • Σε όλες τις ημερομηνίες γενεθλίων, είναι καλό να υπολογίζεται μια ημέρα συν ή πλην
  • Η αστρική επιρροή μπορεί να αναφέρεται και σε κάποιον γενέθλιο πλανήτη που βρίσκεται στην εν λόγω μοίρα, ιδιαίτερα αν είναι η Σελήνη, ο Ερμής κι η Αφροδίτη

astrology.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top