Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πως ξαποστέλνουμε τους άντρες σύμφωνα με το ζώδιο τους!

Νομίζω ότι έχουμε ζήσει όλοι το τέλος μιας σχέσης. Ορισμένοι, εκεί που νομίζαμε ότι είχαμε ξεπεράσει τον έρωτα της ζωής μας, ξάφνου τον βλέπουμε να εμφανίζεται πίσω και με γλυκόλογα να ζητά επανασύνδεση. Τι κάνουμε;

Του ανοίγουμε την καρδιά μας για να ξαναμπεί; Σίγουρα το θέλουμε; Μήπως να το ξανασκεφτούμε; Τι θέλει αυτό το άτομο που μας πλήγωσε πάλι μαζί μας; Κι εμείς, γιατί να τον ξαναβάλουμε πάλι πίσω στη ζωή μας;

Αν μετά από ώριμη σκέψη καταλήξετε στο “όχι άλλος πόνος”, τα πράγματα είναι απλά: χρησιμοποιήστε κάποια από τις παρακάτω τακτικές, αναλόγως ζωδίου, για να απελευθερωθείτε μια για πάντα από τον ενοχλητικό – που σύντομα θα είναι πρώην.

ΚΡΙΟΣ: Διακόψτε τον όταν κάνετε σεξ και πείτε του “Δεν αισθάνομαι να με εκτιμάς για την προσωπικότητά μου, νιώθω ότι με θέλεις μόνο για το σώμα μου”, ενώ τον αποκαλείτε Γιάννη, αντί για Κώστα. Καθόλου κακή ιδέα θα ήταν να αρχίσετε τα γέλια κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, κάτι που θα μειώσει σαφώς την έξαψή του και θα τον κάνει να αναρωτιέται ποιό ακριβώς χαρακτηριστικό της αρρενωπής του “βαρβατίλας” σας προκαλεί γέλιο.

Τελειωτική ατάκα: “Μπορώ να σε βοηθήσω να φύγεις. Για πες μου λοιπόν από μια μεριά ήρθες;” (για να σε ξαποστείλω!)

Σημάδι ότι σας έχουν αφήσει ήσυχες: Βρίσκετε τον εαυτό σας να στέκεται ανάμεσα σε σκόνη, κηλίδες, λωρίδες από μαύρα κομμάτια ελαστικού και βαριές αναθυμιάσεις βενζίνης, ενώ σιγά-σιγά, ο ήχος του βρυχηθμού κινητήρα του αυτοκινήτου υποχωρεί και η σιωπή παίρνει τη θέση του. Στο καλό και να μας γράφεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Δανειστείτε την κοινή σας πιστωτική κάρτα, μην του το πείτε, και αρχίστε να ξοδεύετε (θα το διαπιστώσει σύντομα). Κάντε κατάληψη στον αγαπημένο του καναπέ, ενώ έχετε κρύψει / φάει όλα τα γλυκά στο σπίτι. Επιμένετε σε κοινούς λογαριασμούς και σταματήστε να φοράτε αποσμητικό. Αν σας έρθει να ρευτείτε, κάντε το ελεύθερα και στη συνέχεια γελάστε με αυτό.

Τελειωτική κίνηση: Στείλτε του μια ντουζίνα μαραμένα τριαντάφυλλα με ένα σημείωμα: “Roses are red, violets are blue, θα προτιμούσα να είμαι νεκρή παρά να συνεχίσω να σε βλέπω!”

Σημάδι ότι σας έχουν αφήσει ήσυχες: Του προσφέρετε ένα λουκούλλειο γεύμα (παρόλο που σας λέει ότι έχει χάσει την όρεξή του) και όταν ξαπλώνετε στο κρεβάτι, η μόνη κίνηση είναι να σταθεί μακριά από εσάς, προς την αντίθετη κατεύθυνση. Μμμμ… τι είχαμε, τι χάσαμε!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην τον αφήσετε να σταυρώσει λέξη σε μια συζήτηση. Αποφύγετε την σεξουαλική διερεύνηση νέων τεχνικών. Σταματήστε να απαντάτε στο τηλέφωνο, σε κλήσεις, σε sms, σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλπ και μην στέλνετε εσείς μήνυμα. Μην τον καλείτε, επίσης, στο τηλέφωνο. Αν δε είστε στη μέση μιας συνομιλίας με μηνύματα, σταματήστε εντελώς να του απαντάτε σε ένα σημαντικό σημείο.

Τελειωτική κίνηση: Αυτόματος τηλεφωνητής: «Γεια σου, δεν είμαι σπίτι τώρα, αν είσαι (το όνομα του) να το κλείσεις. Αν είσαι οποιοσδήποτε άλλος άσε το μήνυμά σου».

Σημάδι ότι σας έχουν αφήσει ήσυχες: Θα μάθετε ότι έχει φύγει από την ζωή σας από έναν φίλο, που το άκουσε από κάποιον άλλο, του οποίου ο δικός σας ζήτησε τη γνώμη του σχετικά με τα τελευταία κουτσομπολιά που κυκλοφορούν στην παρέα για το πόσο παρλαπίπας είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε αγενής όταν μιλάτε για την μητέρα του. Επιμένετε να κάνετε τα πάντα με τον δικό σας τρόπο στην κουζίνα. Όταν προσπαθεί να πιάσει το χέρι σας, κρατήστε το για ένα δευτερόλεπτο και μετά προσπαθήστε να διορθώσετε τα μαλλιά σας (ή κάντε κάτι άλλο, καταλάβατε το πνεύμα…). Όταν η κίνηση ολοκληρωθεί, βάλτε το χέρι σας στην τσέπη σας ή κρατήστε το κινητό σας ή κάτι που τον εμποδίζει να προσπαθήσει να σας αγγίξει και πάλι.

Τελειωτική ατάκα: «Η μάνα σου, μου είπε ότι είσαι gay».

Σημάδι ότι σας έχουν αφήσει ήσυχες: Μπορείτε να μπείτε σε αυστηρή δίαιτα και να τον υποχρεώσετε να την ακολουθήσει στερώντας του τις μικρές του απολαύσεις στη ζωή. Δεν θα το αντέξει για πολύ. Θα το διαπιστώσετε όταν του ζητήσετε συμπαράσταση σε ένα θέμα που σας στενοχωρεί, και σας κοιτάξει -την ώρα που συνομιλεί τηλεφωνικά με την μητέρα του- για να σας πει «Αχ. Κρίμα».

ΛΕΩΝ: Γελάστε με αυτόν, αντί με αυτά που σας λέει. Χασμουρηθείτε όταν μιλά (μην καλύπτετε το στόμα σας). Επικρίνετε τα μαλλιά του και αφαιρέστε όλους τους καθρέφτες από το σπίτι σας. Να είστε ψυχρές και να τον κρατάτε σε απόσταση. Εάν είναι δυνατόν, επικεντρωθείτε σε κάτι άλλο εκτός από τον ίδιο. Όταν είστε στον ίδιο χώρο, ρίξτε την προσοχή σας αλλού – κάντε ένα σημαντικό τηλεφώνημα, κάντε κάποια εργασία ή αρχίστε να στέλνετε μηνύματα σε φίλους και γνωστούς.

Τελειωτική ατάκα: «Ξέρεις, αν ο Θεός είχε καθίσει να το σκεφτεί λίγο, είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο για να μην πάει άδικα αυτό το κορμί και φτιάξει αυτήν την φάτσα».

Σημάδι ότι σας έχουν αφήσει ήσυχες: Εκτελεί ένα δραματικό φινάλε στον κοντινό σας περίγυρο, ότι αυτός έκανε τα πάντα, αλλά προσπάθησε και απέτυχε να «κάνει την σχέση να λειτουργήσει». Στη συνέχεια φεύγει μακριά με αρκετές από τις θαυμάστριες, αφήνοντάς σας το χώρο για να τον χειροκροτήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επικρίνετε τον. Συνεχίστε να κάνετε σεξ μαζί του, αλλά σε βρώμικα σεντόνια. Φυσάτε τη μύτη σας συχνά και αφήνετε γεμάτα τασάκια σε όλο το σπίτι. Καλέστε τον στην δουλειά του κι αρχίστε να κουτσομπολεύετε. Αλλάξτε το πρόγραμμα του συχνά. Αν σας ρωτήσει αν είστε ελεύθερες, να πείτε «δεν είμαι σίγουρη, θα σου στείλω σε μια ώρα ή αργότερα», αλλά ποτέ να μην απαντήσετε.

Τελειωτική ατάκα: «Άχου… τώρα που το θυμήθηκα… μάλλον κάτι κόλλησα, μωρέ, κι έχω ραντεβού το πρωί με τον γυναικολόγο. Δεν ξέρω τι κάνω εδώ… Σε παρακαλώ, πρέπει να πάω σπίτι».

Σημάδι ότι σας έχουν αφήσει ήσυχες: Θα σας οδηγήσει σε ένα νέο διαμέρισμα και θα σας δώσει το κλειδί. Μέσα θα βρείτε post-it με σημειώσεις κολλημένα σε καθρέφτες, ντουλάπια και ηλεκτρικά είδη, το καθένα από τα οποία θα περιέχει λεπτομερείς συστάσεις για τη ζωή σας. Όταν ρίξετε μια ματιά έξω από το παράθυρο θα δείτε ότι έχει γίνει Λούης!

ΖΥΓΟΣ: Όταν βγαίνετε με ζευγάρια σε εξόδους σας, γλυκοκοιτάξτε άλλους άνδρες. Χρησιμοποιείτε άσχημη γλώσσα και θυμώστε, αν του παίρνει πάρα πολύ ώρα να σας απαντήσει. Βεβαιωθείτε ότι είστε αρκετά δραματική για να γίνετε αντιπαθητική, ενώ θα πρέπει να τον βάζετε συνεχεία σε σύγκριση με έναν πρώην σας. Αν σας πάει π.χ. σε ένα εστιατόριο, να πείτε κάτι σαν: «Ω, ο Αλέξης με έφερε εδώ!. Μετά το δείπνο πηγαίναμε κοιτούσαμε τα αστέρια και μου έλεγε ότι με αγαπούσε. Ήταν τόσο ρομαντικό. Μόνο αυτός τα έκανε όλα τόσο όμορφα!»

Τελειωτική ατάκα: «Συγγνώμη, δεν είχα καταλάβει πόσο άσχημος ήσουν».

Σημάδι ότι σας έχουν αφήσει ήσυχες: Θα γράψει ένα υπέροχο ευχαριστήριο / απολογητικό σημείωμα για την προσωπική του στάση σχετικά με όλες τις όμορφες στιγμές που είχαν μαζί σας. Θα φθάσει στο γραμματοκιβώτιό σας, δύο ημέρες μετά τη μετακίνησή του σε άλλες αγκαλιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πείτε του ότι απαρνιέστε το σεξ για την Μεγάλη Σαρακοστή ή ότι έχετε συνέχεια πονοκέφαλο. Ξαφνικά θυμηθείτε κάτι που κάνατε πριν από χρόνια και ντρεπόσαστε. Π.χ «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκοψα τα μαλλιά της Αθηνάς στην 6η τάξη. Ο Θεός θα με τιμωρήσει! Νομίζεις ότι πρέπει να ζητήσω συγνώμη;» Δώστε του πάρα πολλές πληροφορίες, χωρίς να αποκρύπτετε τίποτα για τη ζωή σας. Κανένα μυστήριο.

Τελειωτική ατάκα: «Νόμιζα ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία, αλλά στην περίπτωσή σου δεν ισχύει… σε αφήνω για μεγαλύτερα και καλύτερα… πράγματα».

Σημάδι ότι σας έχουν αφήσει ήσυχες: Θα πάτε σπίτι και τα κλειδιά σας δεν θα ανοίγουν την πόρτα. Όταν προσπαθήσετε να ανοίξετε φωνάζοντας τον κλειδαρά, θα έρθει η αστυνομία να σας συλλάβει για διάρρηξη. Στη φυλακή θα λάβετε μάθετε ότι αμφιβόλου ποιότητας εταιρείες παραγωγής διαθέτουν στιγμιότυπα από την ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κραυγή για κάθε φορά που είναι οδυνηρά ειλικρινής. Απειλή αυτοκτονίας στο κινητό τους, ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό. Πάρτε το μοναδικό όχημά τους και στη συνέχεια, μείνετε έξω όλη τη νύχτα. Κρύψτε τα κλειδιά τους. Βάλτε τους πρόγραμμα.Τελειωτική ατάκα: «Μου θυμίζεις τον μακαρίτη πρώην σύζυγό μου… Ας παντρευτούμε».

Σημάδι ότι σας έχουν αφήσει ήσυχες: Μπορείτε να μην χωράτε πλέον στο κρεβάτι σας, επειδή όλα τα σκυλιά του είναι πάνω σε αυτό. Αργότερα, η ματιά σας πέφτει “κατά λάθος” στην τσάντα του, όπου βλέπετε ένα 12άρι πακέτο προφυλακτικών (που δεν χρησιμοποιεί μαζί σας) και το βιβλίο: «Πως χωρίζουμε σε 3 βήματα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τα πάντα στην υπερβολή. Εκθέστε τον σε κοινό. Μεθύστε στο πάρτι του γραφείου του και κάντε μια «αρπαχτή» με τον σύζυγο συναδέλφου του. Μιλήστε με φωνή μωρού. Όταν έρχεται στο σπίτι ή κάνει τίποτα χαριτωμένο, ανεβάστε στην πιο τσιριχτή οκτάβα και πείτε: «Ω αγαθούλικο μου, αρκουδάκι μου, σ ‘αγαπώ τόσο πολύ». Αν επίσης του δώσετε και ενοχλητικά ψευδώνυμα, τον στείλατε τελείως. Προσποιηθείτε ότι το πραγματικό του όνομα δεν υπάρχει. Ο κ. Φραντζολάκης, Σουτζουκάκης και Λουκουμάκης μου, είναι όλα καλές επιλογές.Τελειωτική ατάκα: «Έχω τελειώσει τις εκκρεμείς δουλειές μου, μαζί σου».

Σημάδι ότι σας έχουν αφήσει ήσυχες: Σας δίνει μια λίστα με «ό, τι είναι δικό του και ό, τι είναι δικό σου», καθώς και αντίγραφα εις τριπλούν των δικηγόρων, για όλες τις συμφωνίες, έγγραφα και αποταμίευση που είχατε από κοινού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δυνατά αντιτίθεστε στην τελευταία κίνηση ελευθερίας τους. Επαναλαμβάνετε συχνά: «Μωρό μου, εγώ και εσύ, ενάντια στον κόσμο». Κρεμαστείτε πάνω του για συναισθηματική επαφή. Ποτέ μη σταματάτε να τον ακουμπάτε. Πείτε του «σ’ αγαπώ» πάρα πολύ σύντομα. Ξαναπείτε το. Τελειωτική ατάκα: «Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε για να συμμετάσχετε σε αυτή την έρευνα περί σχέσεων».

Σημάδι ότι σας έχουν αφήσει ήσυχες: Βλέπουν και κανονίζουν με φίλους τους πιο συχνά από εσάς, ενώ σας ξεχνάνε όταν υπάρχει κόσμος γύρω τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Κόψτε τα ποτά μαζί του. Καταχραστείτε τον από κοινού προϋπολογισμού σας. Κάντε τον να θυμηθεί με όλες τις λεπτομέρειες την ημέρα του (συνήθως είναι αφηρημένος). Μην του δώσετε τη συμπάθεια ή τον οίκτο που ψάχνει.

Τελειωτή ατάκα: «Πεθαίνω… και δεν μπορώ να σου ζητήσω να με βλέπεις σιγά – σιγά να σβήνω… Σε παρακαλώ, άφησε με τώρα και να με θυμάσαι όπως είμαι».Σημάδι ότι σας έχουν αφήσει ήσυχες: Θα είστε σε σύγχυση γιατί ξαφνικά σε ένα «πουφ» θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Σιγά-σιγά θα πείσετε τον εαυτό σας ότι είναι άρρωστος, αγνοούμενος ή νεκρός. Η αλήθεια είναι ότι είναι μεθυσμένος (και πάλι) και κλαίει τον πόνο του. Σνιφ!

astrology.gr της

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top