Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα 12 ζώδια για έναν έρωτα;

Κάποιοι ερωτευμένοι χαρακτήρες βάζουν όρια, κάποιοι άλλοι δεν θέλουν ούτε να τα ακούν. Υπάρχουν ορισμένα ζώδια που φτάνουν στα άκρα, εξιδανικεύουν, καταπατούν προσωπικούς όρκους, τάζουν τον ουρανό με τα άστρα.

Advertisement

Κάποια αλλά λειτουργούν με περισσότερη αυτοσυγκράτηση, ίσως γιατί έπαθαν και έμαθαν, ίσως γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας τους πιο συνετός ή πιο ρεαλιστικός. Τι ακριβώς να περιμένεις λοιπόν από το πρόσωπο που σε ερωτεύτηκε; Στην πορεία θα υπάρξουν ανατροπές; Πόσο μακριά μπορεί να την πάει την βαλίτσα το πρόσωπο που αγαπάς; Τα βασικά χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου μπορούν να λύσουν αρκετές απορίες, βοηθούν στο να βρεθούν σημαντικές απαντήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός όταν ερωτεύεται και αγαπάει δεν βάζει όρια, γενικά είναι από τους χαρακτήρες που δεν τα πηγαίνει καλά με τα περιοριστικά πρέπει και τους προνοητικούς κανόνες. Θέλει να τα παίρνει όλα και να τα δίνει όλα κι αυτό γιατί δεν φοβάται τις συνέπειες. Η δυναμικότητα που έχει στηρίζει την αυτοπεποίθηση του, θεώρει πως και αρνητική να είναι η κατάληξη θα έχει το σθένος να το ξεπεράσει χωρίς να λυγίσει ή να πέσει στα πατώματα. Εξαιτίας του ότι είναι εγωκεντρικός ενδεχομένως να αποφύγει τις μεγάλες θυσίες, αλλά εις το όνομα του έρωτα και της αγάπης καταθέτει πολλά , θα κάνει ότι περνά από το χέρι του. Θα ρισκάρει, θα τολμήσει, θα προστατέψει, ο Κριός είναι από τους χαρακτήρες που του αρέσει να εκπλήττει και να αφοπλίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει μια πλευρά στον χαρακτήρα του που είναι βαριά και ασήκωτη, όταν βγαίνει στην επιφάνεια αυτή η πτυχή γίνεται απόλυτος και κάθετος, αναποφάσιστος και δυσκίνητος. Κάποια πράγματα δεν έχει σκοπό να τα θυσιάσει, την καλοπέραση του την βάζει πιο ψηλά απ πολλά, στις δύσκολες καταστάσεις δεν αποκλείεται να ακινητοποιηθεί. Με λίγα λόγια δεν είναι από τους τύπους που δίνουν τα πάντα και μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά. Έχει τα θετικά του στοιχεία, είναι σταθερός, συναισθηματικός, αγαπάει, προστατεύει, όμως υπάρχουν όρια που δεν έχει σκοπό να τα παραβιάσει. Ακόμα κι όταν είναι πολύ ερωτευμένος ξέρει μέχρι που πρέπει και μπορεί να φτάσει, δεν είναι ο τύπος που θα κάνει την υπέρβαση ή θα αγγίξει την υπερβολή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένας Δίδυμος είναι ικανός να φτάσει στην άλλη άκρη του κόσμου και να κάνει το οτιδήποτε δεν έχεις φανταστεί προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, να κερδίσει αυτό που θέλει. Το θέμα λοιπόν είναι τι θέλει ένας Δίδυμος, και κατά πόσο τα θέλω του ταιριάζουν και συναντούν τα θέλω του ατόμου που έχει δίπλα του. Συνεπώς το ότι ένας Δίδυμος μπορεί να κάνει τα πάντα όταν θέλει, αυτό είναι και λίγο επικίνδυνο. Όταν αγαπάει μπορεί να δώσει πολλά, όταν είναι ερωτευμένος θα προσφέρει, θα βοηθήσει, θα εξυπηρετήσει. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν η ένταση και το πάθος του μειώνονται και αρχίζει να νιώθει την ανάγκη να απεγκλωβιστεί για να ανανεωθεί από κάτι άλλο καινούργιο ή διαφορετικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος σε μια σχέση αναζητεί την αμοιβαιότητα, την προσφορά και την αφοσίωση, είναι σε θέση να δώσει αυτά που από τον άλλον προσμένει. Επομένως θα μοιραστεί με το ταίρι του ότι έχει και δε έχει , θα αισθανθεί πως τα δύο είναι ένα , θα θυσιάσει και θα βάλει πάνω απ όλα την αγάπη και την σταθερότητα του δεσμού του. Είναι ευτύχημα να σε αγαπάει ένας Καρκίνος, όμως επειδή προσφέρει πολλά καλλιεργείται αυτομάτως η κτητικότητα του κι εδώ δημιουργείται βάση για την αρχή του προβλήματος. Οι πολύ ελεύθεροι και ανεξάρτητοι χαρακτήρες δεν μπορούν να τα βρουν με ένα Καρκίνο, φτάνουν στο σημείο να πνίγονται τόσο από την προσφορά τους όσο και από την απαιτητικότητα τους.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας συχνά επικεντρώνεται στο πως θα εντυπωσιάσει γι αυτό συνειδητά ή ασυνείδητα φτάνει στο σημείο να κάνει πολλά και να δίνει ακόμα περισσότερα. Όταν αγαπάει και ερωτεύεται γίνεται γενναιόδωρος, θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει την καρδιά, την εκτίμηση και τον θαυμασμό του άλλου, γι αυτό και φτάνει σε υπερβολές. Από την άλλη πλευρά είναι από τους χαρακτήρες που δεν θέλει να πέφτει από την κορυφή, δεν αντέχει να απογοητεύεται και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να φτάσει στον σημείο να λυπάται ή να μετανιώνει. Αυτό σημαίνει πως όταν φύγει το πάθος το μεγάλο, όταν νιώσει πως σβήνει η φλόγα βγαίνει στην επιφάνεια η αμυντική του πλευρά. Σε εκείνο το σημείο θα μειωθεί η προσφορά του, θα αρχίσει να μετράει τι πήρε και τι έδωσε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος ως ζώδιο της γης είναι χαρακτήρας που βαδίζει πατώντας πάνω στο έδαφος, σκέφτεται και λειτούργει πρακτικά. Θα προσφέρει αρκετά εις το όνομα της αγάπης και της σχέσης, είναι διατιθέμενος να διαφοροποιήσει τις προτεραιότητες του, θα κάνει την προσπάθεια να αλλάξει κάποιες συνήθειες, αλλά πάντα μέσα στο δικό του οριοθετημένο πλαίσιο. Από ένας Παρθένο δεν θα υπάρξουν υπερβολές και μεγεθυμένες εξιδανικεύσεις, θα κινηθεί σε λογικά επίπεδα, θα προσφέρει ανάλογα με την εκτίμηση που θα εισπράξει. Είναι από τους χαρακτήρες που απογοητεύεται εύκολα, δύσκολα δικαιολογεί και δίνει ελαφρυντικά, αν μια κίνηση του αποδειχτεί ή θεωρηθεί απ τον ίδιο λάθος, τότε δεν πρόκειται να ξαναπέσει στην ίδια παγίδα. Τον Παρθένο τον επηρεάζει το παρελθόν του, έχει μεγάλη σημασία τι έχει δώσει σε προηγούμενες σχέσεις και αγάπες.

ΖΥΓΟΣ

Advertisement

Προσφέρει ένας Ζυγός, δίνει, χαρίζει, αφιερώνει, μπορεί να δώσει πάρα πολλά και να φτάσει πολύ μακριά. Όταν αγαπάει και ερωτεύεται αλλάζει , γίνεται ριψοκίνδυνος, είναι ικανός να φτάσει στα άκρα. Ένας Ζυγός επάνω στον μεγάλο έρωτα δεν αποκλείεται να αποποιηθεί, συνειδητά ή ασυνείδητα, ακόμα και την προσωπικότητα του, είναι από τους χαρακτήρες που μπορεί να αλλάξει νοοτροπία ή ιδεολογία. Όταν η περίπτωση αρχίζει να παίρνει την κατιούσα δεν εγκαταλείπει εύκολα, ο Ζυγός θα κάνει την προσπάθεια, θα αγωνιστεί, θα την πολεμήσει την κρίση, αρκεί βεβαία αυτή η κρίση να μην έχει προκληθεί από τον ίδιο. Όταν από πλευράς του φύγει ο έρωτας σβήσει η φλόγα, τότε θα φύγει και ο ίδιος χωρίς να υπολογίσει τι έδωσε ή τι θα χάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι το τελευταίο άκρο μπορεί να φτάσει ο ερωτευμένος Σκορπιός, ανήκει στα ακραία και ανατρεπτικά ζώδια. Τα πάντα θα κάνει όταν θέλει να κατακτήσει ή να νικήσει, την μάχη δεν την φοβάται, τις κινήσεις του τις οργανώνει με στρατηγική, ξέρει να χρησιμοποίει τα όπλα του. Θα επιστρατεύσει γοητεία διαίσθηση και ερωτισμό, θα συντονίσει την κατάσταση και δε θα αρνηθεί να ρισκάρει χωρίς όρια. Είναι από τους χαρακτήρες που δεν αντέχει να χάνει γι αυτό η εκδίκηση συχνά μπαίνει στα πρωταρχικά του σχέδια. Όταν αγαπάει θέλει να σταθεροποιηθεί στοχεύει στην μακροχρόνια διάρκεια, το πρόβλημα όμως δημιουργείται όταν για κάποιο λόγο τυχαίο ή μη βγει στην επιφάνεια η σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητας του.μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης ζει πλαισιωμένος μέσα σε έναν δικό του τρόπο και ρυθμό ζωής, έχει την κοσμοθεωρία του, φιλοσόφει τις καταστάσεις γεγονός που τον αποτρέπει από τις μεγάλες υπερβολές. Είναι από τους χαρακτήρες που θα κάνει την υπέρβαση όχι όμως προσπαθώντας να κατακτήσει το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, άλλα στοχεύοντας σε κάποιους δικούς του προσωπικούς στόχους. Με λίγα λόγια ένας ερωτευμένος Τοξότης θα κυνηγήσει και θα προσφέρει αλλά το θέμα είναι για ποιο λόγο θα κάνει όλα αυτά που θα κάνει. Είναι δύσκολο να καταλάβεις ποιος είναι ο αληθινός στόχος ενός Τοξότη και τι ακριβώς εξυπηρετεί μια κίνηση του, συχνά γίνεται σύγχυση σχετικά με τις πραγματικές του επιθυμίες. Ένα βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν συμπαθεί τις δεσμεύσεις και την μονιμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά να περιμένεις από έναν ερωτευμένο Αιγόκερω αρκεί βεβαία να είναι όντως ερωτευμένος. Θα ρισκάρει, θα χαρίσει, θα θυσιάσει, θα δώσει πολλά για το πρόσωπο που αγαπάει, από οικονομικής άποψης είναι ικανός να δουλεύει όλη μέρα για να αγοράσει και να προσφέρει αυτό που χρειάζεται το ταίρι του. Όλα όμως μπορούν να ανατραπούν τη στιγμή που θα νιώσει προδομένος ή την στιγμή που αρχίζει να ερωτεύεται ένα άλλο πρόσωπο. Ανήκει στα ανατρεπτικά ζώδια, ξαφνικά θα σου εμφανίσει και την άλλη του πλευρά, αυτήν που απέχει κατά πολύ από την προηγούμενη. Παρά το ότι στην ανάγκη μπορεί να γίνει μεγάλος υποκριτής ωστόσο το ψέμα που θα πιάσει δεν μπορεί να το ανεχτεί. Με έναν Αιγόκερω οι καταστάσεις είναι πολύ πιθανόν ξαφνικά και απρόβλεπτα να αναποδογυρίσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος ανήκει στα ζώδια που εύκολα ενθουσιάζονται γι αυτό πολλές φορές οι εξιδανικεύσεις του είναι βιαστικές, επιφανειακές και υπερβολικές. Πάνω στην υπερβολή του μπορεί να κάνει πολλά και διάφορα, συνετά και μη, θα τα φτάσει τα άκρα και δεν θα αρνηθεί να τα παραβεί. Πολλά θα κάνει για σένα ο Υδροχόος που σε ερωτεύτηκε μέχρι τη στιγμή που θα θυμηθεί πως ως χαρακτήρας αμφισβητεί και επαναστατεί. Επειδή από τη φύση του αγαπάει την αλλαγή, έχει ανάγκη την ανανέωση, χρειάζεται οπωσδήποτε αναμόρφωση συνθηκών γι αυτό ξαφνικά και απρόβλεπτα μπορεί να αρχίσει ένα άλλο τροπάριο. Ίσως να αρχίσει να ζητάει απαιτώντας, να περιμένει με όρους. Ως ζώδιο του αέρα ποτέ δεν ξέρεις πια ανατρεπτική τροπή μπορεί να πάρει η συμπεριφορά ενός Υδροχόου.

Advertisement

ΙΧΘΥΣ

Σε θεωρητικό επίπεδο με λόγια και με λέξεις πολλά καλά θα ακουστούν από έναν ερωτευμένο Ιχθύ. Βαθιές εξομολογήσεις, αποκαλυπτικά λόγια καρδιάς, υποσχέσεις παροντικές και μελλοντικές. Ότι λέει το πιστεύει και το εννοεί, το θέμα όμως είναι τι θα γίνει όταν έρθει η σειρά της πρακτικής υλοποίησης. Θα κάνει αυτά που έταξε και υποσχέθηκε; Ένας ρομαντικός Ιχθύς συνήθως δεν πατά πολύ γερά στο έδαφος, πολλές φορές ονειροβατεί , συχνά πυκνά ζει έκτος πραγματικότητας και είναι μια καθαρά δική του επιλογή. Το πρόβλημα λοιπόν δημιουργείτε όταν σε πρακτικό επίπεδο για κάποιους αντικειμενικούς λόγους αδυνατεί να ζήσει αυτό που θέλει ή αυτό που φαντάστηκε. Έχει τη διάθεση να δώσει πολλά, όμως, μπορεί όντως να πιάσει τα αστέρια και να τα προσφέρει;

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top