Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Προειδοποίηση Κώστα Λεφάκη. Δύσκολος ο Δεκέμβρης γι αυτά τα 5 ζώδια.

“Φωτιά” είναι οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα 30/11 έως 6/12. Όπως ανέφερε, 5 ζώδια θα περάσουν έναν σχετικά δύσκολο Δεκέμβρη. Πρόκειται για τον Ταύρο, τον Δίδυμο, τον Παρθένο, τον Αιγόκερο και τον Υδροχόο!

Κριός

Η έκλειψη της Δευτέρας θα απαιτήσει την προσοχή σας σε ενδεχόμενες μετακινήσεις, σπουδές, νομικά θέματα και συζητήσεις. Είναι σημαντικό να μην κάνετε τώρα λάθη που θα μπορούσαν να έχουν μακροχρόνιες συνέπειες. Ακόμη, μη δίνετε λαβή για σχόλια και παρεξηγήσεις στο άμεσο περιβάλλον σας. Φανείτε προσεκτικοί σε κανόνες και υπάκουοι στο γενικότερο κλίμα της εποχής. Προσέχετε όταν οδηγείτε και μην εκτίθεστε σε κινδύνους πάσης φύσεως. Ερωτικά η περίοδος είναι βραχυκυκλωμένη και καλό θα είναι να αποφύγετε αντιθέσεις. Οικονομικά οι δυσκολίες είναι αναπόφευκτες, αλλά είναι και βιώσιμες. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στην κριτική σας και διαλλακτικοί σε σκληρές συζητήσεις.

Ταύρος

Ο Δεκέμβρης είναι ένα δύσκολο διάστημα για τους περισσότερους από εσάς. Η Πανσέληνος / έκλειψη της Σελήνης στις 30 Νοεμβρίου φέρνει οικονομικά προβλήματα τη στιγμή που είστε έτοιμοι να κάνετε καινούρια έξοδα. Μεριμνήστε για εκκρεμότητες που πρέπει να διαχειριστείτε, έστω και με πίστωση χρόνου. Η έκλειψη θα διαταράξει τις συνθήκες εργασίας σας. Καλείστε να μην είστε αγχώδεις, αλλά προσεκτικοί και προνοητικοί, αποφεύγοντας διαφωνίες και έριδες που θα μπορούσαν να καθυστερήσουν την πρόοδό σας. Ο Άρης στον Κριό συνεχίζει να δημιουργεί αντιξοότητες σε μια επιδίωξή σας. Το γενικότερο κλίμα που κυριαρχεί επιβαρύνει συχνά τη διάθεσή σας. Ωστόσο η Αφροδίτη στον Σκορπιό έχει κατά νου να βελτιώσει το κλίμα στα αισθηματικά σας. Κάντε και εσείς τη δέουσα προσπάθεια

 

Δίδυμοι

Δύσκολος θα είναι ο Δεκέμβριος για τους περισσότερους από εσάς, ειδικότερα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Η Πανσέληνος/’έκλειψη της Δευτέρας φέρνει αλλαγές σε όλη τη γκάμα των συνεργασιών. Ο Άρης στον Κριό σας βοηθά να ξεφύγετε από επικίνδυνες φάσεις και να βρείτε έστω και καθυστερημένα, λύσεις στις διαφωνίες σας. Σε γενικότερες όμως γραμμές παραμείνετε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, συμβιώνετε, ή συνυπάρχετε! Παρά τις γενικότερες δυσκολίες, η Αφροδίτη στον Σκορπιό αποδεικνύεται ευεργετική για τη δουλειά σας. Έμμεσα, ή άμεσα θα τύχετε μιας οικονομικής εξυπηρέτησης ή βοήθειας, απαραίτητης για ένα εμπορικό, ή δημιουργικό αποτέλεσμα. Όσο και αν σας προβληματίζουν κάποιες καταστάσεις, μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις για αυτές. Φροντίστε να έχετε πάντα εναλλακτικές στα προγράμματα που διαμορφώνονται γιατί ο μήνας που ακολουθεί έχει πολλούς αιφνιδιασμούς να σας δώσει.

Καρκίνος

Οι εκλείψεις έρχονται να επισημάνουν κάποιες δυσκολίες με την υγεία και την εργασία. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά για ανατροπές στον υπάρχοντα προγραμματισμό σας στον επαγγελματικό τομέα. Υποσχέσεις μπορεί να ακυρωθούν ή να ανασταλούν. Παρόλα αυτά ένας άνθρωπος που αγαπάτε θα σας αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας, μέσα από μία του κίνηση. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες που πλήττεστε σκεφτείτε εναλλακτικές, ή παρασκηνιακές βοήθειες για το άμεσο μέλλον. Μην είστε απαισιόδοξοι αλλά και μην κάνετε σχέδια που είναι δύσκολο να εφαρμοστούν, εξ αιτίας του κυρίαρχου κλίματος της εποχής. Μην παραιτήστε από προσπάθειες, όσο και αν η απογοήτευση κυριαρχεί μέσα σας για το αποτέλεσμά τους

Λέων

Το τέλος Νοεμβρίου και οι πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου δεν σας υπόσχονται την καλύτερη περίοδο της ζωής σας και οι φετινές γιορτές είναι δύσκολες και διαφορετικές από ότι ξέρατε μέχρι σήμερα. Η έκλειψη της Δευτέρας θα ακυρώσει ένα σχέδιο και θα φέρει μια αιφνίδια κρίση σε μια πολύ προσωπική σας σχέση. Κάποιες επιδιώξεις σας θα ανασταλούν ή θα αναχαιτιστούν από μια παράταση απαγορεύσεων, ή από την άρνηση ενός ανθρώπου. Ένας δικός σας άνθρωπος θα έρθει σε δύσκολη θέση και θα χρειαστεί τη δική σας συνδρομή. Αρκεστείτε σε αυτά που μπορείτε να έχετε και να διαχειριστείτε! Οικονομικά τα πράγματα θα είναι λίγο πιο δύσκολα από ότι έχετε υπολογίσει. Ωστόσο δεν θα λείψουν μικρές ευκαιρίες εκτόνωσης σε κοινωνικό επίπεδο, έστω και με περιοριστικούς όρους.

Παρθένος

Οικονομικά προβλήματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου, ενώ έκτακτα οικογενειακά περιστατικά θα αλλάξουν προγράμματα και σχέδια που είχατε καταστρώσει. Οτιδήποτε προκύψει στις αρχές του Δεκέμβρη οφείλεται στην επίδραση της έκλειψης και για να ξεπεραστεί απαιτείται σύνεση και προνοητικότητα. Αποφύγετε αντιθέσεις στο άμεσο περιβάλλον σας, προσέξτε την υγεία αλλά και τη διάθεσή σας και βάλτε όρια στην ανοχή σας με κάποιους δικούς σας που επιμένουν να σας ταλαιπωρούν. Αποφύγετε να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα και να κλείσετε μια νέα συμφωνία. Διορθώστε ή τακτοποιήστε πράγματα που έχετε αφήσει και πρέπει να κλείσουν είτε τον κύκλο τους, είτε να περιορίσουν το άγχος που σας προκαλούν. Στα ερωτικά, μπορεί να έχετε τύχη μόνο αν κινηθείτε διακριτικά και μυστικά.

Ζυγός

Ο Άρης βρίσκεται ακόμα απέναντι από το ζώδιό σας και συνεχίζει να σας προκαλεί μέσα από τη συμπεριφορά των άλλων και κυρίως εκείνων που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Παράλληλα η έκλειψη της Δευτέρας θα ακυρώσει, ή θα ματαιώσει σχέδια και προγράμματα. Μαζί με αυτά θα ηλεκτρίσει το στενό περιβάλλον προκαλώντας εντάσεις, διαφωνίες και περιπλοκές. Φιλικές και γειτονικές σχέσεις διαταράσσονται ενώ υποθέσεις από το παρελθόν που έχετε αφήσει ημιτελείς εμφανίζονται και απαιτούν την τακτοποίησή τους. Αυτό που θα σας φέρει η έκλειψη της Δευτέρας είναι απώλεια εφεδρειών και απουσία συμπαράστασης ή βοήθειας στην οποία είχατε υπολογίσει. Η γοητεία που σας ασκεί ένας άνθρωπος, μπορεί να είναι επικίνδυνη ή λαθραία.

Σκορπιός

Προσωρινά, οικονομικά προβλήματα θα σας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες. Αποφύγετε να γίνετε θύμα πανικού, αντίθετα αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και ρεαλισμό το οτιδήποτε συμβεί. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας επιτρέψει να χαρείτε αρκετές καλές στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Το κλίμα που επικρατεί μπορεί να σας προβληματίζει, αλλά μην το αφήνετε να σας διασπά από τα καλά της καθημερινής σας ζωής. Επαγγελματικές διαφωνίες πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με διαλλακτικότητα και διπλωματία. Περιορίστε τις αγορές σας στις πλέον απαραίτητες. Φανείτε αφοσιωμένοι σε έναν άνθρωπο που σας έχει υποστηρίξει στο παρελθόν. Μην κάνετε δηλώσεις που θα προκαλέσουν κάποιους που δεν πρέπει!

Τοξότης

Είστε οι περισσότερο βαλόμενοι αυτές τις ημέρες λόγω της έκλειψης της Δευτέρας που συμβαίνει στον άξονα του ζωδίου σας. Σχέσεις κοινωνικές και οικογενειακές μπαίνουν στο στόχαστρο της ταλαιπωρίας. Ευτυχώς ο Άρης παραμένει σύμμαχός σας και σας βοηθά να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες που θα βιώσετε. Ακόμα μια φορά θα αποδειχτούν ανεπαρκείς ο χρόνος και το χρήμα που διαθέτετε για να καλύψουν όλα αυτά που χρειάζεστε! Διατηρήστε οργανωμένο πρόγραμμα με εναλλακτικές φροντίζοντας την ξεκούραση και τον ήρεμο ύπνο. Όλο τον Δεκέμβριο κινηθείτε μεθοδικά και επιφυλακτικά. Μεταθέστε από τώρα τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες σας για τον προσεχή Φεβρουάριο.

Αιγόκερως

Προβλήματα στην εργασία ή στην υγεία σας θα σας απασχολήσουν κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτής της περιόδου. Η έκλειψη της Σελήνης στους Διδύμους θα προκαλέσει τη ρήξη της σχέσης σας με έναν σημαντικό παράγοντα της δουλειάς σας. Ο Άρης στον Κριό συνεχίζει να διατηρεί δυσκολίες στο στενό περιβάλλον ή στον οικογενειακό τομέα. Βρίσκεστε όμως στο τέλος ενός μεγάλου δύσκολου κύκλου και αυτό πρέπει να σας ανακουφίζει διότι φτάσατε μέχρι εδώ σώοι και αβλαβείς. Δεν αμφισβητώ την κούραση, τα ταλαιπωρίες και κάποιες απώλειες που είχατε. Ένας νέος κύκλος όμως αρχίζει από τα μέσα του προσεχούς Ιανουαρίου και αυτό πρέπει να σας ενθαρρύνει από τώρα. Φροντίστε να περάσετε τις τελευταίες ημέρες αυτής της επεισοδιακής χρονιάς «αναίμακτα» και ήρεμα. Καταγίνετε με τα πλέον απαραίτητα και αφήστε για αργότερα τα πλέον φιλόδοξα σχέδιά σας.

Υδροχόος

Η περίοδος είναι δύσκολη και για εσάς και αρκετά επεισοδιακή στο πεδίο της επικοινωνίας και της συνεργασίας με το περιβάλλον σας. Προβλήματα θα παρουσιαστούν στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες αλλά και στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα. Προσέχετε όταν επιδιώξετε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα διότι τελική έκβαση θα είναι λίγο σκληρή. Φανείτε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και μη βρίσκετε άλλοθι για να τις αποφύγετε. Μην κάνετε περιττά έξοδα και μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν. Σύντομα πολλά πράγματα θα αλλάξουν, γι αυτό και πολλά από αυτά που θα ζήσετε σαν περιστατικά, έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα για το εγγύς μέλλον. Μην αγνοείτε τα σημάδια και το κλίμα της εποχής και μην ανοίγετε καινούρια μέτωπα.

Ιχθύες

Φανείτε προνοητικοί στον οικογενειακό και στον επαγγελματικό τομέα. Η έκλειψη της Δευτέρας στους Διδύμους είναι σαν μια έκρηξη βόμβας μέσα από περιστατικά που δεν είχατε υπολογίσει ότι θα προκύψουν. Θα χρειαστεί να φροντίσετε για τους δικούς σας ανθρώπους, θα αντιμετωπίσετε ΄κτακτες ανάγκες στο σπίτι ή στη δουλειά. Θα υπάρξουν αντιρρήσεις και διαφωνίες με παράγοντες από τους οποίους εξαρτώνται τα συμφέροντά σας. Η διάθεσή σας θα είναι συνεχώς μεταβαλλόμενη και οι καταστάσεις από τις οποίες είτε επηρεάζεστε είτε ρυθμίζετε τα κέρδη και τα συμφέροντά σας, επίσης. Δεν θα λείψουν οι εξυπηρετήσεις, οι καλές στιγμές και μια γενικότερη προστασία που σας περιβάλλει χωρίς να είναι ορατή. Γι αυτό μην προκαλείτε την καλή σας τύχη μέσα από μια εγωπαθητική η ψευδαισθησιακή συμπεριφορά.

Oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top