Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Προσέξτε: Αυτά τα 3 ζώδια θα κακοπεράσουν το 2020!

Βλέπεις ένας… Δίας δε φέρνει την άνοιξη. Ιδίως αν το αντίπαλο δέος είναι ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Βάλε κι έναν Άρη ετοιμοπόλεμο, στο κάδρο, να ξεκινά πόλεμο εναντίον τους… Δε χρειάζεται πολλά να πούμε…

Διάβασε παρακάτω και μάθε, αν το ζώδιό σου βρίσκεται στη λίστα αυτών που η καινούργια χρονιά θα τους κάνει τη ζωή κόλαση!

Και για να είμαστε τίμιοι, να σου τονίσουμε ότι μιλάμε για το 3ο δεκαήμερο και για όσους έχουν Ωροσκόπο από τις 21 μοίρες και μετά των παρακάτω ζωδίων:

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σένα που ανήκεις στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου σου ή (πολύ περισσότερο) αν έχεις ωροσκόπο μετά τις 21 μοίρες του Καρκίνου, να ξέρεις ότι το 2020 επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις και εξελίξεις που θα σε πληγώσουν στον τομέα των σχέσεών σου. Τα προβλήματα με τον/ην σύντροφό σου ή έναν συνεργάτη σου θα πληθύνουν και όταν Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας ενωθούν στον Αιγόκερω και 7ο οίκο σου, τότε μάλλον θα γίνει το μπαμ και θα έρθει το τέλος. Ένα είναι το σίγουρο: Το κοντέρ σου θα μηδενιστεί και μετά μόνο σε μια ολοκαίνουργια αρχή μπορείς να ελπίζεις! Πισώπλατα μαχαιρώματα και προδοσίες να περιμένεις και στα επαγγελματικά σου, με την πορεία σου να γίνεται όλο και πιο δύσκολη εξ αιτίας των παγίδων και των τρικλοποδιών, το μέλλον να φαντάζει μελανό και την παραμονή σου σε μια κατάσταση ή σχήμα αδύνατα.

ΚΡΙΟΣ

Για εσένα, το 2020 θα είναι μια εξαιρετικά προκλητική χρονιά αν σκεφτείς ότι από τις 28 Ιουνίου ο Άρης θα είναι στο ζώδιό σου και θα παραμείνει μέχρι του χρόνου, τις αρχές του Ιανουαρίου του 2021! Από τις 21 μοίρες και μετά γίνεται επικίνδυνος για σένα του γ’ δεκαημέρου ή με Ωροσκόπο εκεί, αφού θα συγκρουστεί ανοιχτά με Δία, Κρόνο και Πλούτωνα που θα βρίσκονται στον 10ο οίκο σου. Το ότι θα έχουν ήδη αυξηθεί τα καθήκοντα και οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά σου είναι σίγουρο, τώρα όμως θα μεγαλώσουν και οι αντιπαλότητες, οι ανταγωνισμοί και οι έχθρες, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει εκρηκτική. Κι αν είσαι του στιλ «πάμε πόλεμο να κατατροπώσουμε τους εχθρούς» εδώ μάλλον θα πρέπει να λειτουργήσεις υπογείως και με τακτική δολιοφθοράς, προκειμένου να επιβιώσεις. Η αμεσότητα, η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός δε χωράνε. Αντίθετα, θα χάσεις το μέτρημα στις ήττες. Με τον κλοιό γύρω σου να στενεύει επικίνδυνα και τα πυρά να εκτοξεύονται από κάθε κατεύθυνση δεν αποκλείεται να σημάνεις άτακτη υποχώρηση, να τα βροντήξεις όλα κάτω και να φύγεις ή να σηκώσεις λευκή σημαία

ΖΥΓΟΣ

Advertisement

«Όχι άλλο κάρβουνο» θα φωνάξεις κι εσύ αρκετές φορές το 2020, μετά το 2ο εξάμηνο, κυρίως όσον αφορά στα προβλήματα που θα ανακύψουν ή θα έρθουν στην επιφάνεια, στον τομέα αφ’ ενός των σχέσεών σου κι αφ’ ετέρου του σπιτιού ή της οικογένειάς σου. Κι η αλήθεια είναι ότι θα σε τσούξουν αρκετά, αφού οι έντονες διαμάχες, οι έχθρες, οι σφοδροί ανταγωνισμοί και οι ζημιές θα κάνουν την ατμόσφαιρα βαριά και ασήκωτη. Η διπλωματία και η ευγένειά σου δε θα έχουν κανένα αποτέλεσμα, όπως επίσης και η επιμονή σου για να διατηρήσεις τις ισορροπίες, οι οποίες θα βλέπεις να ανατρέπονται η μια μετά την άλλη και δε θα μπορείς να συγκρατήσεις τα πράγματα από το να φτάσουν στο μη περαιτέρω. Το κερασάκι στην τούρτα (κάτι που απευχόμαστε) είναι το θέμα υγείας προσώπου του περιβάλλοντός σου, που θα σε μαυρίσει ακόμα περισσότερο. Από την άλλη, ένας τσακωμός ολκής που και θα φέρει την οριστική διακοπή επαφών ή χωρισμό είναι μάλλον αναπόφευκτος, ίσως όμως έτσι κι αλλιώς…να τον είχες καθυστερήσει, ενώ δεν έπρεπε!

Σε γενικές γραμμές, το 2020 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top