Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (24/1)

Κριός
Αυτή είναι μια μέρα σκέψης και όχι αποφασιστικής δράσης. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τους στόχους της ευτυχίας, της δικτύωσης και της φιλίας. Οι επόμενες βδομάδες είναι καλές για την πραγματοποίηση επαφών, την επικοινωνία με τους άλλους, τη σύνδεση με τις υψηλότερες φιλοδοξίες σου και τον πειραματισμό με νέες ιδέες. Μπορείς να αναθερμάνεις τις σχέσεις με συναδέλφους, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα τα σχέδιά σου, αλλά και να περνά πιο όμορφα και ήρεμα η μέρα σου. Πρόσθεσε ψυχαγωγία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και επιτέλους ξεφύγετε από τα τετριμμένα και συνήθη. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να καλωσορίσεις μια άλλη εποχή που φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές στη συναισθηματική ζωή σου.

Advertisement

Ταύρος
Η νέα Σελήνη διεγείρει μια νέα αρχή σε επίπεδο καριέρας ή πορεία ζωής. Οι επόμενες εβδομάδες είναι εξαιρετικές για την ενίσχυση της φήμης, της σταδιοδρομίας, των επιχειρηματικών σκέψεων και ιδεών σου. Η επιθυμία ή και η ανάγκη σου να εκπληρώσεις τους στόχους σου και να αναλάβεις τις ευθύνες, ίσως να είναι ισχυρότερη από ποτέ. Μην εκπλαγείς αν οι νέες εργασιακές προτάσεις έρχονται στο δρόμο σου από το πουθενά και μη διστάσεις να επιδιώξεις νέα ξεκινήματα και συνεργασίες. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ανακτήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες εύκολα θα μπορούσες να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Δίδυμοι
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα σχέδιά σου. Χρησιμεύει ως μια ώθηση προς την κατεύθυνση της ανάγκη σου για πιο πνευματώδη και ουσιαστικά πράγματα και καταστάσεις στη ζωή σου. Έχεις περισσότερο θάρρος για το κυνήγι και την κατάκτηση της επιτυχίας στα εργασιακά, μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου. Είναι μια ισχυρή στιγμή για να προχωρήσεις με ένα ειδικό έργο, δημοσίευση, μελέτη και να κάνεις προσωπικά σχέδια. Μια πλήρης ανανέωση φαίνεται να χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου κάθε κοινωνική ευκαιρία που θα σας φέρει πιο κοντά και που θα σας βάλει στη διαδικασία να προσθέσετε νέες, πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ, νέες γνωριμίες, προτάσεις για μικρές αποδράσεις μην τις αφήνεις να περνούν. Πες ναι σε κάθε νέα πρόκληση.

Καρκίνος
Η σημερινή νέα Σελήνη είναι πιθανό να τραβήξει το μυαλό σου μακριά από τις τρέχουσες ανησυχίες, να σε δυναμώσει και να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Αισθάνεσαι πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό σου, πλέον μπορείς και θέλεις να διαχειριστείς αποτελεσματικότερα θέματα που αφορούν στα οικονομικά και να δώσεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις. Κάποιες αποκαλύψεις στα εργασιακά και εξελίξεις εξυπηρετούν απόλυτα τα σχέδιά σου. Το πάθος αναζωπυρώνεται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου όχι μόνο απόψε αλλά και το επόμενο διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, η ρομαντική, γοητευτική και παθιασμένη πλευρά του εαυτού σου έρχονται για τα καλά στην επιφάνεια κι έτσι κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Λέων
Η σημερινή νέα Σελήνη διεγείρει μια σίγουρη στάση απέναντι στις σχέσεις σου και μπορεί να τραβήξει και να ενισχύσει την ανάγκη σου για αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην επιφάνεια. Η συνεργασία με τους άλλους μπορεί να είναι πλέον στο επίκεντρο. Οι διαπραγματεύσεις στα εργασιακά τις προσεχείς εβδομάδες ευνοούνται, το ίδιο και το να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. Καιρός να βρείτε τις λύσεις στα όσα σας προβληματίζουν από κοινού με τον ερωτικό σύντροφό σου και να πάρετε τις αποφάσεις σας για την εξέλιξη και κατάληξη της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, είναι η ιδανικότερη περίοδος για να ασχοληθείς σοβαρά με τη συναισθηματική σου ζωή και να βρεις τον άνθρωπο που σου ταιριάζει απόλυτα.

Παρθένος
Οι προσεχείς εβδομάδες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς και να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου, την υγεία σου και την αυτοβελτίωσή σου, καθώς και να διαχειριστείς τη ζωή σου με διαφορετικούς τρόπους. Θα βρεις το κίνητρο να ξεκινήσεις νέα πράγματα στα εργασιακά ή να προγραμματίσεις κάποιες εξετάσεις. Εξοικονόμησε χρόνο απόψε για τον ερωτικό σύντροφό σου όσο κι αν το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο και ο χρόνος σου περιορισμένος. Η συναισθηματική σου ασφάλεια προέχει. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο που ίσως ούτε και που φαντάζεσαι (όμως θαυμάζεις), αλλάζει στάση απέναντί σου και σου δείχνει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Ζυγός
Η σημερινή νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου τραβά την προσοχή και την ανάγκη σου στο να εκφραστείς και να ακούσεις. Τις επόμενες εβδομάδες η αυξημένη ενέργεια και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου σε βάζει στη διαδικασία αναζήτησης νέων ενδιαφερόντων. Τα νέα χόμπι, οι επιλογές ψυχαγωγίας ή ακόμα και ο ρομαντισμός είναι η απόλυτη προτεραιότητά σου. Ο κύριος στόχος σου είναι να ακολουθείς την καρδιά και τις επιθυμίες σου συχνότερα. Δείξε τις ικανότητές σου στα εργασιακά και τόλμησε το καινούριο. Η εκφραστικότητα του ερωτικού σου συντρόφου σε φέρνει ίσως πιο κοντά του από κάθε άλλη φορά. Εσύ που είσαι μόνη, περιβάλλεσαι από σημαντικούς ανθρώπους που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Advertisement

Σκορπιός
Η νέα Σελήνη φέρνει μια ισχυρή εστίαση στο σπίτι και την οικογένεια όχι μόνο τώρα, αλλά και το επόμενο διάστημα. Είναι η ιδανική στιγμή για την εξέταση μιας μακροπρόθεσμης ασφάλειας και για τη βελτίωση της οικιακής και οικογενειακής σου ζωής. Μια ανακαίνιση στους χώρους του σπιτιού σου ίσως να θεωρηθεί αναγκαία. Είναι άλλωστε καιρός να κάνεις σημαντικές αλλαγές έτσι ώστε να βελτιώσεις τις τρέχουσες συνθήκες διαβίωσης. Κάνε τις διορθωτικές σου κινήσεις πριν προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Παρελθοντικές ιστορίες της συναισθηματικής σου ζωής έχουν την τάση να αναβιώνουν. Για αυτό εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για επαναφορές και επαναπροσεγγίσεις. Όσο για σένα που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση, θα μπορέσεις με πολλούς τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση σου και να προσθέσεις το σασπένς και το πάθος που χρειάζεσαι.

Τοξότης
Νέες κατευθύνεις στα σχέδια και στη ζωή σου φέρνει η σημερινή νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Η μάθηση, η σύνδεση και η ανταλλαγή ιδεών φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα με συναρπαστικές ευκαιρίες. Φέρνει επίσης μια ανήσυχη ενέργεια καθώς αναζητάς περισσότερη ποικιλία στη ζωή σου και γίνεσαι πιο επικοινωνιακή. Νέα έργα γραφής, φιλίας, μαθήματα, ευκαιρίες μεταφοράς, οι σχέσεις με τα αδέλφια και τους γείτονες μπορεί να βρίσκονται στο προσκήνιο. Έχεις την ευκαιρία αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, να ανανεώσεις την ποιότητα και την καθημερινότητά σας, να πάρεις πρωτοβουλίες και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου. Όσο για σένα που είσαι μόνη, δώσε έμφαση στην κοινωνικότητά σου, μιας και φαίνεται να προκύπτουν ιδανικές ευκαιρίες και γνωριμίες.

Αιγόκερως
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει δυναμική ενέργεια για τη φροντίδα και βελτίωση των οικονομικών πόρων σου. Η επόμενη περίοδος είναι εξαιρετική για τη διαχείριση των χρημάτων σου καθώς και για την επένδυση στον ίδιο σου τον εαυτό. Μια αύξηση μισθού ή μια νέα πρόταση στα εργασιακά μπορεί να πυροδοτήσει τον ενθουσιασμό σου, να σε οδηγήσει στο να αναλάβεις νέα καθήκοντα και να κάνεις νέα ξεκινήματα, πιο ασφαλή και πιο σταθερά. Ο ερωτικός σύντροφός σου μέσα από τη συμπεριφορά του απέναντί σου, σου παρέχει τη συναισθηματική πληρότητα και ευτυχία. Εσύ που είσαι μόνη, επιτέλους κάποια ξεκαθαρίσματα σου δίνουν μια σωστή κατεύθυνση για το τι πρέπει να κάνεις και να ακολουθήσεις.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο ξεκινώντας έναν κύκλο αυξημένης προσωπικής δύναμης και ένα αίσθημα αναγνώρισης. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείς αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι στη ζωή σου και να θέσεις τις προτεραιότητές σου. Μπορείς να εκφραστείς με ένα διαφορετικό τρόπο και να επανεξετάσεις τη στάση σου απέναντι σε νέες αρχές και ξεκινήματα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ολοένα και βελτιώνεται. Η σωστή, δίκαιη επικοινωνία και το έντονο πάθος επανέρχονται στην καθημερινότητά σας. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστα νέα, ειδήσεις και εξελίξεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Τώρα είσαι βέβαιη για αυτά που διεκδικείς και τον τρόπο για να τα κατακτήσεις.

Advertisement

Ιχθείς
Η σημερινή νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον 12ο οίκο του ηλιακού σου διαγράμματος, έναν τομέα που ρυθμίζει το κλείσιμο, τις καταλήξεις, την ιδιωτικότητα και τη νέα κατανόηση. Οι μέρες και οι εβδομάδες που ακολουθούν είναι για να αναγνωρίσεις τους περιορισμούς συγκεκριμένων έργων ή προηγούμενων προσπαθειών και να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις ώστε να μπορείς να προχωρήσεις με μεγαλύτερη επιτυχία. Ίσως είναι μια στιγμή αποκατάστασης και διευθέτησης καρμικών χρεών. Σήμερα κατέβαλλε προσπάθεια προκειμένου να παραμείνεις συγκεντρωμένη στα εργασιακά. Μην δίνεις δικαιώματα και μην αναγκάζεις τον ερωτικό σύντροφό σου να σε αμφισβητεί. Εσύ που είσαι μόνη, επιφανειακές και ευκαιριακές καταστάσεις πλέον δεν σε καλύπτουν. Έχεις ανάγκη από μια σταθερότητα και ασφάλεια. Έτσι ξέρεις πού θα πρέπει να ρίξεις τα δίχτυα σου.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top