Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 27 Απριλίου έως 3 Μαϊου 2020

Είμαστε έτοιμοι να αποχαιρετίσουμε τον Απρίλιο και να καλωσορίσουμε τον Μάη, ο οποίος έρχεται με πιο θετικές διαθέσεις. Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη είναι πάντα εδώ, ο πιστός και σταθερός οδηγός στα βήματά μας!

Advertisement

Kριός

Η εβδομάδα της Πρωτομαγιάς φέρνει και σε εσάς διαφοροποιημένη διάθεση και πολλά εξαρτώνται από όσα έχετε επιτύχει ή όχι στην μέχρι τώρα πορεία σας. Υπάρχει δυνατότητα ελιγμών τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Το πιο επιτυχημένο μοντέλο θα είναι αυτό που θα επιλέξετε με σκέψη και οριμότητα. Είναι σαφές ότι το κλίμα βελτιώνεται αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Αν χρησιμοποιήσετε σωστά την εμπειρία και τα μαθήματα που πήρατε, αν αλλάξετε εν μέρει την ευθιξία του χαρακτήρα σας και να δείτε υπομονετικά το μέλλον, τότε αυτή η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να κάνετε το ξεκίνημα για κάτι νέο και πιο αποδοτικό στους βασικούς τομείς της ζωής σας και που αυτήν την περίοδο είναι ότι επιθυμείτε περισσότερο.

Ταύρος

Ο οικονομικός τομέας είναι το καίριο μέλημά σας για αυτήν την εβδομάδα, αν και τα διάφορα γεγονότα θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν την προσοχή σας από τις επιδιώξεις σας. Φροντίστε να λειτουργήσετε σωστά με τον χρόνο, τις ιδιότητες αλλά και τις ευκαιρίες που έχετε για να κατοχυρώσετε θέση και δικαιώματα όπου αισθάνεστε ότι κάτι τέτοιο κινδυνεύει. Αισθηματικά, κάποια βήματα υποχώρησης κρίνονται απαραίτητα για εσάς που η πίεση δεν είναι καλός σύμβουλος. Μην βιάζεστε να χαρακτηρίσετε συμβάντα σαν χαμένες ευκαιρίες και, προπάντων, μην αδικείτε τον εαυτό σας, τοποθετώντας τον σε θέση άμυνας. Οι φίλοι και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα αυτά που συμβαίνουν και σας αφορούν.

 

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη ήδη στο ζώδιό σας φροντίζει να σας γεμίζει ενέργεια και αισιοδοξία. Πάλι όμως το εξωτερικό περιβάλλον δοκιμάζει κάποιες από τις εντοχές σας, ή σε πιο ακραίες περιπτώσεις, κρύβει τον στόχο από τον ορίζοντά σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχό σας, να παραμείνετε απαθείς σε προκλήσεις που αποσταθεροποιούν αυτά που έχετε καταφέρει ως τώρα. Οικονομικά, οι υποχρεώσεις σας δεν διαφέρουν από υποχρεώσεις άλλων ανθρώπων, γι αυτό φροντίστε να τις διαχειριστείτε συνετά, χωρίς να εκδηλώνετε εκνευρισμό και χωρίς να επηρεάζετε με την συμπεριφορά σας και εκείνους που στέκονται δίπλα σας. Αισθηματικά, τολμήστε να παραμερίσετε τους φόβους σας, να αγνοήσετε ενδοιασμούς και να επιδιώξετε την καλύτερη συνεννόηση με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι από εσάς φροντίστε να μην ανοίγετε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα γιατί μπορεί να βρεθείτε εκ νέου σε δύσκολη θέση.
Καρκίνος

Για λίγο ακόμα μπορεί να αισθάνεστε και να παραμένετε ασφαλείς και αυτό αφορά κυρίως εσάς που έχετε ανάγκη να πιστέψετε ότι ξεπεράσατε εμπόδια και δυσκολίες. Στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει είναι ότι κερδίζετε χρόνο για να οργανωθείτε καλύτερα στην εργασία και στην αισθηματική σας ζωή. Δείτε λοιπόν τα πράγματα με ρεαλισμό και επιφυλαχτείτε να απαντήσετε ή να πάρετε θέση απέναντι σε πιέσεις που δεχτήκατε και εξακολουθείτε να δέχεστε. Η Πρωτομαγιά ορίζει ένα νέο όριο ανάμεσα σε ότι συμβαίνει και σε ότι θέλετε να αλλάξετε από αυτά. Φυσικά και δεν γίνονται όλα από την μια στιγμή στην άλλη, αλλά μπορείτε να αρχίσετε να διερευνάτε την επιρροή που έχετε στους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας και το πόσο σας υπολογίζουν σύμφωνα με αυτά που έχετε καταφέρει. Μην εκπλαγείτε αν διαπιστώσετε ότι η απόσταση που μεσολαβεί μεταξύ της δικής σας θεωρίας και εκείνης των άλλων, είναι πολύ μεγάλη.

 

 

Λέων

Είναι προς το συμφέρον σας να προσπαθήσετε να συνεννοηθείτε με τους ανθρώπους που επηρεάζουν κατά πολύ, ή λιγότερο, αυτά που σας αφορούν. Όταν θέλετε μπορείτε να είστε οι καλύτεροι διπλωμάτες και οι ικανότεροι διαπραγματευτές. Το στοιχείο που επηρεάζει την συμπεριφορά σας αυτή, είναι το κατά πόσο εκτιμάτε τους άλλους με τους οποίους συνδιαλέγεστε ή συναναστρέφεστε. Η εργασία λοιπόν βρίσκεται σε σημείο που επιδέχεται πολλές ερμηνείες και είναι καλύτερα, να συνταχθείτε με τους περισσότερους, κερδίζοντας χρόνο για να πάρετε πιο ουσιαστικές και πιο καθοριστικές αποφάσεις, την ώρα που τις χρειάζεστε. Οικονομικά οι ανάγκες αυξάνονται και αυτό δημιουργεί περισσότερες υποχρεώσεις. Μην αρνείστε κάποια βοήθεια και μην επιμένετε σε απόψεις και συμπεριφορές που βλάπτουν τα συμφέροντά σας.

Παρθένος

Η προσωπική σας ζωή είναι που χρειάζεται την μεγαλύτερη επιμέλεια κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Οι περισσότεροι, ή αν θέλετε, όσοι από εσάς την έχετε περιορίσει, είτε εξ αιτίας των πρόσφατων μέτρων, είτε εξ αιτίας άλλων σας επιλογών, θα πρέπει τώρα να της δώσετε την σημασία που της αξίζει. Επίσης εσείς που έχετε αφεθεί να επηρεάζεστε από τις εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε τώρα να αλλάξετε κάποια από τα δεδομένα, να σκληρύνετε τη στάση σας απέναντι σε παράλογες απαιτήσεις και να διεκδικήσετε περισσότερη χαρά για εσάς. Η εβδομάδα σας δίνει τα μέσα να επιτύχετε πολλά από όσα επιδιώκετε και αυτά τα μέσα πρέπει τώρα να τα χρησιμοποιήσετε.

Advertisement

Ζυγός

Η επικοινωνία και η διάθεσή σας να συναναστραφείτε ενδιαφέροντες ανθρώπους είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας. Αυτή η συναναστροφή μπορεί να έχει την μορφή της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, της ανάληψης ενός πνευματικού έργου, ή η ενασχόλησή σας με μια δημιουργική εργασία η οποία μπορεί να ξεκινά από μαγειρικές απόψεις, έως θέματα πολύ επιστημονικά. Είστε από εκείνους που ξέρουν να εκτιμούν την προσφορά των άλλων και να ανταποδίδετε. Τώρα, ανάλογα με την περίπτωσή σας, φροντίστε να καλλιεργήσετε σχέσεις με εκείνους που σας ταιριάζουν, που σας κάνουν να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά από ότι μέχρι τώρα και με εκείνους που ξέρουν να σιωπούν και να σας αφήνουν την πρωτοκαθεδρία σε πρωτοβουλίες που είναι πολύ καλά μελετημένες. Σίγουρα θα κερδίσετε συμμάχους, επειδή αναγνωρίζουν ότι είστε ανιδιοτελείς με εκείνους που αξίζουν.

Σκορπιός

Μικρά, θετικά γεγονότα επηρεάζουν τις εξελίξεις στα θέματα που πραγματεύεστε και είναι αυτά που σας βοηθούν να συνεχίσετε να επιμένετε και να προσπαθείτε. Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι όλα θα πάρουν χρόνο μέχρι να πάρουν την τελική τους μορφή, επομένως πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και ευελιξία. Υποδεχτείτε απόψεις και πρακτικές άλλων ανθρώπων, έστω και αν δεν καταφέρνουν να σας πείσουν απόλυτα. Οικονομικά η εβδομάδα μπορεί να σας προσφέρει καλές προοπτικές και θετικές εξελίξεις, καταφέρνοντας να εξαλείψετε υποχρεώσεις, έστω και μικρού βεληνεκούς. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες επιμείνετε στην αναζήτηση νέων πελατών ή νέων δραστηριοτήτων. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από ότι μπορεί να αλλάξει προς όφελός σας.

Τοξότης

Βλέπετε τώρα κάποια αποτελέσματα από τις μέχρι τώρα προσπάθειές σας, τόσο στην εργασία, όσο και στα αισθηματικά σας. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας επιτρέπει να αλλάξετε στάση απέναντι σε θέματα που έχουν χάσει τη σημασία και την αξία τους. Αυτό σας εξυπηρετεί πολύ καθώς δεν είστε από εκείνους που υπηρετείτε στόχους που δεν τους πιστεύετε. Οικονομικά, συνεχίστε τις καλές προσπάθειες, έστω και αν το διάστημα είναι μεταβατικό, όσον αφορά τις επιδιώξεις σας. Το εισόδημά σας θα καθορίσει αρκετά τις εξελίξεις και σε άλλους τομείς, αλλά το βασικό είναι να μην μπερδεύεστε και να μην δίνετε λάθος εντυπώσεις. Επιμεληθείτε την υγεία σας και συνεχίστε την σωματική σας άσκηση στο μέτρο του δυνατού και όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες.

 

Αιγόκερως

Η αντοχή σας απέναντι στις πρακτικές και επαγγελματικές αντιξοότητες αποδίδει και σας βοηθά να τακτοποιήσετε με τον δικό σας τρόπο ζητήματα της καθημερινότητας. Οι περισσότεροι από εσάς δίνετε μεγάλη σημασία στην τακτοποιημένη ζωή σε όποια μορφή και αν μπορείτε να την επιτύχετε. Αισθηματικά, η εβδομάδα δεν έχει πολλά να προσφέρει. Παραμείνετε διαλλακτικοί και επικοινωνιακοί, συνεννοηθείτε καλύτερα με τον σύντροφο ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις . Επίσης, όσο πιο ξεκάθαροι είστε στις συνεργασίες σας, τόσο πιο σύντομα θα μπουν τα πράγματα σε λειτουργία και θα αποδώσουν τα δέοντα. Οικονομικά συνεχίστε τις προσπάθειες που καταβάλλετε για να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις και ανάγκες.

Υδροχόος

Καινούργια ενδιαφέροντα διαφαίνονται στον ορίζοντα αυτή την εποχή, ωστόσο οι αντιξοότητες και οι μάχες θα συνεχιστούν και παρά τις καλές σας προθέσεις και τις αιώνιες ελπίδες θα πρέπει να μεριμνήσετε άμεσα, εδώ και τώρα για την έκβαση των σημαντικών σας υποθέσεων. Δεν θα σας συμβούλευα να ρισκάρετε χωρίς το εχέγγυο της επιτυχίας σε οποιοδήποτε τομέα χωρίς να αναμιχτείτε μέσα στο πλήθος, ακολουθείστε και εσείς το ρεύμα των γεγονότων. Επειδή κανένας και τίποτα δεν θα σας δώσει εγγυήσεις για την «επανάσταση χωρίς αιτία», τότε και αν πράγματι την θέλετε πολύ, αρχίστε μόνοι σας χωρίς την βοήθεια των άλλων, ρισκάροντας στο ενδεχόμενο των όποιων συνεπειών της

Ιχθύες

Advertisement

Μια σειρά από γεγονότα σας επιστρατεύουν στον επαγγελματικό τομέα. Οι περισσότεροι είστε λίγο απογοητευμένοι αυτή την περίοδο, άλλοι εξαιτίας της γενικότερης κατάστασης, και άλλοι εξαιτίας των πιέσεων που δέχεστε από το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείστε και εργάζεστε. Βάλτε μια καλύτερη τάξη στη ζωή σας, κυρίως στην συναισθηματική, μην χάνεστε στο λαβύρινθο των σκέψεων και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών σας και αν κάποια γεγονότα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο, με την δύναμη του μυαλού σας, κάντε την δική σας υπέρβαση. Οι πιο συναισθηματικοί, παραμερίστε κάποιες δευτερεύουσες ανάγκες σας και γίνετε ρεαλιστές στην υποστήριξη των αναγκών σας με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί.

oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top