Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Η πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη του καλοκαιριού, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 5 Ιουνίου είναι γεγονός. Είναι η πρώτη έκλειψη που πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο άξονα που θα μας απασχολήσει για τον επόμενο ενάμιση περίπου χρόνο. Όλα τα βλέμματα στρέφονται σε σχέση με το ευρύτερο και κοντινό μας περιβάλλον καθώς οι εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν δεν αποκλείεται να δρομολογήσουν έντονες συγκρούσεις και πολλές απογοητεύσεις.
Advertisement

Η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, από την Μαρία Ραπτοδήμου

Η συμμετοχή του Άρη από τους Ιχθύες σε ακριβείας ταυ τετράγωνο με τα Φώτα δεν αφήνει περιθώριο για να επικρατήσει ψυχραιμία και ώριμη σκέψη. Άλλωστε δεν αποκλείεται να έρθουμε αντιμέτωποι με παρασκηνιακές καταστάσεις που θα μας επηρεάσουν και θα οδηγήσουν σε συναισθηματικές εξάρσεις. Είναι σημαντικό να συγκρατήσουμε τα νεύρα και την επιθετική διάθεση που μπορεί να υπάρξει καθώς θα επηρεάσει σημαντικά σχέσεις που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας.

Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ήλιο δεν επιτρέπει για να έχουμε υποκειμενική θεώρηση σε ότι αφορά τις ανάγκες μας όπως και τις ανάγκες των άλλων. Η έντονη σύγκρουση που υπάρχει μέσα μας μπορεί να εκδηλωθεί στην προσωπική μας ζωή καθώς δεν είναι εύκολο να εναρμονίσουμε ανάγκες και επιθυμίες και αυτό επηρεάζει αρνητικά τις εξελίξεις. Νέες γνωριμίες ή πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στην προσωπική μας ζωή.

Είναι απαραίτητο το χρονικό διάστημα αυτό να μην προβούμε σε καθοριστικές ή δεσμευτικές αποφάσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε. Είναι απαραίτητο επίσης να αναγνωρίσουμε ότι δεν είναι εύκολο να κατασταλάξουμε σε ότι θέλουμε πραγματικά καθώς αυτό θα μας διευκολύνει να πάρουμε αποστάσεις από τα πράγματα και να προσπαθήσουμε με αντικειμενικότητα να αντιμετωπίσουμε τις απαιτήσεις προσώπων που θέλουν να μπουν στη ζωής μας.

Σημαντική διέξοδος σε έντονα συγκρουσιακή έκλειψη είναι το εξάγωνο του Ερμή στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που βοηθά να δείξουμε κατανόηση και γρήγορη αντίληψη. Έτσι δεν θα χάσουμε την επαφή μας με το συναίσθημα, θα μπορέσουμε να μην εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά στα θέλω μας και να βρούμε γρήγορες λύσεις που θα μας απαλλάξουν από αντιπαραθέσεις από σφοδρές αντιπαραθέσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζει περισσότερο η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη;

Η Σεληνιακή Έκλειψη αυτή επηρεάζει σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (ΔίδυμοιΠαρθένοςΤοξότηςΙχθύες) που είναι γεννημένοι στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου, όσους έχουν Ωροσκόπο και Μεσουράνημα στις συγκεκριμένες μοίρες, όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 12ης και της 18ης μοίρας των Μεταβλητών ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Το παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια και εμπλέκονται σε αυτό πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον κυρίως θα σε απογοητεύσει και θα απογειώσει τον εκνευρισμό. Δεν θα είναι εύκολο να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και τον θυμό που νιώθεις και τα ξεσπάσματα σου θα λειτουργήσουν ισοπεδωτικά σε σχέσεις που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Φρόντισε να είσαι εγκρατής και ψύχραιμος γιατί δεν αποκλείεται λόγω της έντασης να γίνεις άδικος. Ο παρορμητισμός σου δεν θα σε ωφελήσει και θα σε οδηγήσει να δημιουργήσεις μεγαλύτερα προβλήματα. Προσοχή παράλληλα δείξε στην προσωπική σου ζωή καθώς οι παρεξηγήσεις με το ταίρι σου είναι πιθανές.

Δεν είναι εύκολο να καθορίσεις ανάγκες και επιθυμίες και αυτό εκδηλώνεται στην επιφάνεια με ένταση. Φρόντισε να πάρεις αποστάσεις μέχρι να αντιληφθείς τι πραγματικά θέλεις και να μην πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο στη σχέση σου από δω και στο εξής. Προσοχή ακόμα και σε νέες γνωριμίες ή επιστροφές από το παρελθόν που μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως ακόμα δεν έχεις ξεκάθαρη αντίληψη και αυτό μπορεί να κοστίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και σας απασχολούν έντονα καθώς δημιουργούνται σημαντικές ανασφάλειες και αμφιβολίες από τις κινήσεις και από την εμπλοκή φιλικών προσώπων. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τη νευρικότητα που σε διακατέχει και να δείξεις ήρεμη και ώριμη σκέψη καθώς καλείσαι να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις και να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Είναι απαραίτητο να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποφύγεις τις εντάσεις με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να έχουν κόστος στη σχέση σας.

Παράλληλα σε προσωπικό επίπεδο νιώθεις το έλλειμμα αυτοεκτίμησης να σε κυριεύει και δεν είναι εύκολο να οριοθετηθείς μέσα σε μία σχέση. Ανάγκες και επιθυμίες συγκρούονται και δεν αφήνουν περιθώρια για λογική σκέψη και ήρεμη προσέγγιση στα πράγματα. Σκέψου καλά πριν εκφράσεις τις όποιες αμφιβολίες στο ταίρι σου, καθώς δυναμιτίζοντας τη σχέση δεν θα βοηθήσει να αντιληφθεί τι πραγματικά θέλεις από εκείνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι η πρώτη Έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα σου με τον Τοξότη και στρέφει όλο το ενδιαφέρον στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ένταση και οι απαιτήσεις της επαγγελματικής σου ζωής δημιουργούν εκρηκτικό σκηνικό που θα πρέπει να διαχειριστείς με χαμηλούς τόνους και ψύχραιμη προσέγγιση. Είναι σημαντικό να κατασταλάξεις σε ότι πραγματικά θέλεις από τους συνεργάτες σου καθώς η εσωτερική σύγκρουση που υπάρχει μέσα σου επηρεάζει αποφάσεις και σκέψεις που έχεις. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να επικρατήσει η λογική, διαφορετικά η κατάσταση μπορεί να οδηγηθεί στα άκρα και οι προστριβές να προκαλέσουν οριστικά και αμετάκλητα γεγονότα για κάποιες συνεργασίες σου.

Αισθηματικά, αναλογίζεσαι αυτήν την περίοδο τι πραγματικά έχεις ανάγκη στη ζωή σου και στη σχέση σου και αυτό επηρεάζει σημαντικά τη συμπεριφορά απέναντι στον άνθρωπό σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες ή επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα σε αναστατώσουν και θα δημιουργήσουν συγκρουσιακά συναισθήματα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα και να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητα, η δουλειά και θέματα που εκκρεμούν έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ιδιαίτερη ηρεμία καθώς φανατίζεσαι και αντιδράς σπασμωδικά. Πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον λειτουργούν υπόγεια εις βάρος σου και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει έντονο συναισθηματισμό, το αίσθημα της αδικίας, τη διάθεση να ξεσπάσεις και να αλλάξεις τα πράγματα γύρω σου. Οι αλλαγές αυτές είναι πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να λειτουργήσεις διαισθητικά και έξυπνα.

Μην εγκλωβίζεσαι σε εμμονές και προκαταλήψεις που σε οδηγούν να γίνεις επικριτικός και συγκρουσιακός με τους γύρω σου. Παράλληλα, αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου τόσο στο εργασιακό πεδίο όσο και στο πνευματικό. Μην επιτρέψεις σε όλα αυτά που σε ενοχλούν να χαλάσουν τη διάθεση σου και δες ξεκάθαρα ποιοι είναι οι συνάδελφοι που μπορείς να εμπιστευτείς και ποιοι όχι. Αυτό θα είναι το κλειδί για να κλείσεις κύκλους με τρόπο που θα σε ευνοήσει και όχι που θα σε εκθέσει.

ΛΕΩΝ

Advertisement

Οι δονήσεις στην προσωπική σου ζωή είναι έντονες καθώς έρχονται στην επιφάνεια καχυποψία και αμφιβολίες για το ταίρι σου, πιθανή νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει ή πρόσωπο από το παρελθόν που μπορεί να επιστρέψει για να σε διεκδικήσει. Είναι απαραίτητο να προσπαθήσεις να εναρμονίσεις μέσα σου ανάγκες και επιθυμίες που συγκρούονται μετωπικά καθώς δεν είσαι βέβαιος γι’ αυτό που πραγματικά σε καλύπτει στην προσωπική σου ζωή. Παράλληλα, πρόσωπα από το παρελθόν που εμπλέκονται με τον φιλικό περίγυρο επιστρέφουν για να σου τονίσουν ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αναθεωρήσεις την ελευθερία που χρειάζεται να έχεις εντός της σχέσης.

Σε ότι αφορά το φιλικό περιβάλλον και πιθανούς στόχους που μπορεί να έχεις είναι σημαντικό να μην είσαι παρορμητικός και συγκρουσιακός με τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και να προκαλέσουν εμπόδια στην επίτευξη των φιλοδοξιών σου. Να θυμάσαι ότι οι προστριβές με φιλικά πρόσωπα που κινείσαι σε κοινό πλαίσιο δεν θα επιτρέψουν να ξεδιπλώσεις τα όνειρά σου με τον τρόπο που θέλεις, αντίθετα θα δημιουργήσουν καθυστερήσεις και οριστικές ρήξεις που μπορεί να σε πληγώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη δημιουργεί σεισμικές δονήσεις σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο που οφείλεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ένταση που μπορεί να υπάρχει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις επηρεάζει σημαντικά την καριέρα και την οικογένεια και οι ανταγωνιστικές διαθέσεις κάποιων θα σε προβληματίσουν έντονα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονοι καβγάδες που θα δημιουργήσουν τετελεσμένο για σχέσεις που έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις ώστε να κλείσεις ζητήματα αποφεύγοντας τις όποιες εντάσεις. Πιθανό είναι να κληθείς να πάρεις αποφάσεις που καλό είναι να αποφύγεις αυτή την περίοδο καθώς το μυαλό δεν είναι ξεκάθαρο και μπορεί να κάνεις λάθη.

Αισθηματικά, η ανάγκη να προβληθείς δεν αφήνει περιθώρια για χρόνο και σημαντική προσπάθεια στη σχέση και αυτό είναι κάτι που μπορεί να εκνευρίσει το ταίρι ή πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου και να σου προσφέρει πολλά. Φρόντισε να δώσεις την απαραίτητη προσοχή καθώς αργά ή γρήγορα θα έρθεις αντιμέτωπος με συμπεριφορές δικές σου ή των άλλων που δεν θα είναι εύκολο να διορθώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Έντονα προβλήματα με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος έρχονται στο προσκήνιο με την συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη που οφείλεις να διαχειριστείς με χαμηλούς τόνους και ήρεμη διάθεση για να μπορέσεις να αποφύγεις τις οποίες κόντρες. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τις εμμονές και την επικριτική διάθεση που σε διακατέχει καθώς θα λειτουργήσουν σαν δυναμίτης στα θεμέλια σημαντικών σχέσεων για εσένα. Παράλληλα, εμπόδια μπορεί να βρεις σε εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες σε σχέση με την επικοινωνία και το διαδίκτυο καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια λειτουργικά ζητήματα που θα πρέπει να ξεπεράσεις. Εάν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και οδηγηθείς σε έντονες αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που εμπλέκονται το πιθανότερο είναι να ανατρέψεις τα μέχρι τώρα δεδομένα και όποιες προσπάθειες έχεις καταβάλει.

Αισθηματικά, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που νιώθεις το ταίρι σου, όμως η ένταση καραδοκεί και μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικές και επιθετικές συμπεριφορές. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη και να αντιμετωπίσεις διαφορετικά, με μία νέα φιλοσοφία και τρόπο προσέγγισης, τη σχέση σου. Μόνο αυτό θα μπορέσει να σε βγάλει από τις δύσκολες στιγμές και από οριακές καταστάσεις που θα στιγματίσουν την προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ανασφάλειες που μπορεί να υπάρχουν αυτή την περίοδο σε οδηγούν σε αναθεωρήσεις σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες πού όμως έχουν κόστος και δημιουργούν εντάσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν οικονομικά σχέδια που δεν είναι εύκολο να ξεδιπλωθούν και αυτό σου προκαλεί έντονο εγωισμό και διάθεση για συγκρούσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς το πιθανότερο είναι να προσπαθήσουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Είναι σημαντικό να κατοχυρώσεις αυτά που σου ανήκουν και ότι θεωρείς ότι μπορεί να σου δώσει σταθερότητα στη ζωή σου.

Αισθηματικά, το πείσμα και η αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσουν την προσωπική σου ζωή να ανθίσει. Είναι σημαντικό να αφήσεις τη διάθεση αυτοπροβολής και τον εγωκεντρισμό στην άκρη καθώς αυτά θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις. Η έντονη καχυποψία δεν επιτρέπει να είσαι αντικειμενικός σε ότι αφορά τις ανάγκες σου και η εσωτερική σύγκρουση που υπάρχει μέσα σου σε ότι αφορά τις επιθυμίες θα λειτουργήσει εμπρηστικά σε όποια προσπάθεια υπάρξει να πέσουν οι τόνοι στη σχέση, με νέο πρόσωπο που μπορεί να σε ενδιαφέρει, με πρόσωπο από το παρελθόν που θέλει να ξαναπροσπαθήσει μαζί σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα σου με τους Δίδυμους σε καλεί να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ο θυμός και η καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου δεν θα ευνοήσουν τις όποιες εξελίξεις και τη θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπόγειες δράσεις και χτυπήματα κάτω από το τραπέζι που θα λειτουργήσουν σαν βόμβα στα θεμέλια των συνεργασιών και της σχέσης σου γι’ αυτό είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα και πιθανές κινήσεις που μπορεί να στοιχίσουν. Δεν θα είναι δύσκολο να πληγώσεις και να πληγωθείς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφύγεις για να μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα ποια είναι η σωστή διαχείριση για εσένα.

Αισθηματικά, πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσουν. Παράλληλα όμως έχεις μπει σε μία περίοδο αναθεωρήσεων πού θα οδηγήσει σε σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Αρκεί να κατασταλάξεις σε αυτό που πραγματικά θέλεις και μπορεί να σε καλύψει σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο να απολαύσεις την συντροφικότητα και τη διασκέδαση με το πρόσωπο που επιλέγεις να είναι δίπλα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα σε καθημερινό επίπεδο και στη δουλειά σου. Είναι σημαντικό με τη συγκεκριμένη Έκλειψη να μπορέσεις να συγκρατήσεις τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και να διαχειριστείς ανασφάλειες και απωθημένα που έρχονται στο παρελθόν και μπορεί να επηρεάζουν την εργασιακή σου πορεία. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί να έχεις αφήσει στο περιθώριο λόγω φόβων. Η ένταση που πιθανά νιώθεις δεν αποκλείεται να έρθει με απότομο τρόπο στην επιφάνεια και να επηρεάσει τόσο τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην καθημερινότητα όσο και πρόσωπα από το παρελθόν που έρχονται για να τονίσουν ότι έχεις εγκλωβιστεί σε μία ρουτίνα που δεν σε ικανοποιεί.

Αισθηματικά, οι εμμονές και οι επικριτικότητα δεν θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν οι όποιες εντάσεις με ήρεμο τρόπο. Είναι απαραίτητο να μην χαθείς στα συναισθήματα και τις ευαισθησίες και να δεις ρεαλιστικά τι σου προσφέρει το ταίρι είπε πρόσωπο από το παρελθόν που θέλει και πάλι να είναι στη ζωή σου. Συγκράτησε τον εκνευρισμό και προσπάθησε να εμβαθύνεις σε λεπτομέρειες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά και να σε βοηθήσουν να απεγκλωβιστείς από ότι σε προβληματίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι φιλικές σου σχέσεις αναστατώνονται με τη συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβοι από κινήσεις και συμπεριφορές φιλικών προσώπων που σε προβληματίζουν. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεκολλήσεις από το πείσμα και μία αμετακίνητη διάθεση που μπορεί να εξοργίσει τους γύρω σου και να δεις με γνώμονα το μέλλον πώς μπορείς να διαχειριστείς τις οποίες εντάσεις έχουν προκύψει. Παράλληλα, εμπόδια μπορεί να υπάρξουν σε σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις καθώς οικονομικά ζητήματα προκύπτουν που καλείσαι να λύσεις.

Advertisement

Αισθηματικά, το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που σε διακατέχει εκδηλώνεται με απότομο και εριστικό τρόπο στο ταίρι σου, όμως θα είναι το σπίρτο που θα ανάψει μία φωτιά που μπορεί να κάψει την προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα και να δείξεις σύνεση και ψύχραιμη στάση στα όποια προβλήματα. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν, όμως η εσωτερική σύγκρουση που υπάρχει δεν σε αφήνει να δεις με ρεαλιστικούς όρους αν μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που θέλεις ή όχι.

ΙΧΘΥΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη αυτή επηρεάζει σημαντικούς τομείς στη ζωή σου όπως η οικογένεια και η καριέρα σου και καλείσαι να δείξεις ψυχραιμία σε προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να συμμετέχει ενεργά στην Έκλειψη ο εκνευρισμός είναι στα ύψη και δεν είναι εύκολο να συγκρατήσεις τον θυμό και την επιθετική σου διάθεση. Αυτό θα ενοχλήσει τόσο οικεία πρόσωπα όσο και ανωτέρους σου στο επαγγελματικό πεδίο και θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα και πιθανές ρήξεις. Φρόντισε να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να δείξεις ψύχραιμη προσέγγιση στα πράγματα καθώς μόνο με τον συγκεκριμένο τρόπο θα διαπιστώσεις ποιες είναι οι κατάλληλες δυνατές λύσεις και οι διέξοδοι που θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικά, η συγκρουσιακή σου διάθεση επηρεάζει το ταίρι σου καθώς δεν είναι εύκολο να ανταπεξέλθει στον θυμό και την οργή που εκδηλώνεις. Βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο που αναθεωρείς ζητήματα ασφάλειας και σταθερότητας, όμως η σύγκρουση που πραγματοποιείται μέσα σου δεν σου επιτρέπει να διαπιστώσεις αντικειμενικά ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες στην αγάπη. Είναι προτιμότερο να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου σε όλα τα επίπεδα καθώς πιθανές αποφάσεις αυτό το χρονικό διάστημα θα είναι οριστικές και δεν θα σου δίνουν το περιθώριο για αλλαγές ή αναθεωρήσεις.

της Μαρίας Ραπτοδήμου για το zwdia24.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top