Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Σμάρω Σωτηράκη : Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2020

Ο Κρόνος έχει περάσει ήδη στον Υδροχόο, στις 30 Μαρτίου περνάει και ο Άρης στον Υδροχόο. Το ξεκίνημα του Απρίλη δεν θα είναι και τόσο ευχάριστο, η σύνοδος Άρη-Κρόνου θα βγάλει όλη την ένταση του περιορισμού, οπότε χρειάζεται να είμαστε ψύχραιμοι, να προσπαθούμε να δούμε τα θετικά που μπορεί να έχει αυτός ο εγκλεισμός. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό θα βγάλει νευρικότητα και εκρήξεις.

Advertisement

Η Αφροδίτη στις 3 του μήνα περνάει στους Διδύμους, θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 7 Αυγούστου, θα μας δημιουργήσει μεγαλύτερη ανάγκη για επικοινωνία, θα υπάρχουν φλερτ μέσω διαδικτύου. Από τις 12 Απριλίου και μετά που θα περάσει ο Ερμής στον Κριό, μέρα με τη μέρα θα παίρνουμε ανάσες αισιοδοξίας. Θα ανακοινωθούν κάποια πράγματα που θα μας κάνουν να νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί υιοθετούν νέους τρόπους επικοινωνίας στη δουλειά τους. Ο Απρίλιος μετά τα μέσα θα τους δώσει μεγάλη ανάσα. Καλό θα είναι τα Κριάρια να είναι έτοιμα και δημιουργικά για να δουν πώς μπορούν να αναπτύξουν πράγματα που μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να σκεφτούν από την πολλή υπερένταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό θα είναι οι Ταύροι των πρώτων ημερών να κατανικήσετε τη νευρικότητα σας και να βρείτε τρόπους να περάσετε καλά. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας επιτρέπει να εστιαστείτε στις μικροχαρές που εσείς περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο ξέρετε να τις απολαμβάνετε, όπως είναι το καλό φαγητό ή μία ωραία οικογενειακή παρέα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τους Διδύμους, θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας, ήσασταν πολύ φορτισμένοι. Η Αφροδίτη θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για επικοινωνία, εσείς είστε δυνατοί στην επικοινωνία και θα προσαρμοστείτε έστω και διαδικτυακά. Θα φλερτάρετε, ωστόσο προσοχή να μην υπερβάλλετε, σας περιμένουν σαφώς καλύτερες μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους Καρκίνους, αξίζει τον κόπο να εστιαστείτε στον αισθηματικό τομέα, αλλά εστιάζετε με ένα τρόπο λίγο έντονο, ίσως να υπάρξουν ξεσπάσματα ζήλιας. Ο εγκλεισμός αναδεικνύει και τα καλά και τα αρνητικά μιας σχέσης γι αυτό θα πρέπει να προσέξετε.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες, επειδή αναγκαστικά θα πρέπει να αναλάβετε ευθύνες σκεφτείτε μόνοι σας τι είδους ευθύνες θα θέλατε να αναλάβετε, για να είστε συμβατοί με τον Κρόνο κυρίως σε θέματα σχέσεων επαγγελματικών και αισθηματικών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε ευκαιρίες ανάπτυξης, καθώς επίσης και ευκαιρίες για να δημιουργήσετε και να προβάλετε τη δουλειά σας, αξιοποιήστε τις περιστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία καλή εποχή για να δείτε πώς θα αναπτύξετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, να κάνετε σπουδές μέσω internet, να αναπτύξετε τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα, να συμμετέχετε σε σεμινάρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, θα έχετε ανεβασμένη ερωτική διάθεση, ωστόσο θα είναι συνδυασμένη με αρκετή ένταση και κτητικότητα γι αυτό καλό θα είναι να προσέχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες, οι καινούργιες γνωριμίες έστω και οι διαδικτυακές θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ καλύτερα. Φαίνεται ότι θα μπορέσετε να αναπτύξετε καινούργιες ιδέες για την προώθηση της δουλειάς σας, ίσως να μπορεί να γίνει αυτό και από το σπίτι .

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πάρετε κάποιες ανάσες και αυτό είναι πολύ σημαντικό, θα βρείτε το κουράγιο να αντιμετωπίσετε τη ζωή σας και την καθημερινότητα σας με περισσότερη αισιοδοξία. Θα χτίσετε μία πιο συμβατική και πιο ευχάριστη καθημερινότητα, θα μπορέσετε να εστιάσετε στην οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα νιώσετε χαρά και πληρότητα στον αισθηματικό τομέα αλλά και από τα παιδιά σας.  Εσείς των πρώτων ημερών να προσέχετε λιγάκι γιατί χρειάζεται να μην έχετε νεύρα και ένταση.

ΙΧΘΥΣ

Εσείς οι Ιχθείς πρέπει να φροντίσετε το σπίτι, τη διακόσμηση, την οικογένειά σας, να εστιαστείτε στις ανάγκες της οικογένειας, να είστε λιγάκι πιο στοργικοί. Να ξέρετε πως θα πάρετε πολλές επιβεβαιώσεις από τα πρόσωπα που σας αγαπούν

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top