Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού: Ποιους επηρεάζει; Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, έκανε ο Κώστας Λεφάκης. Τι ανέφερε για την Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού και πώς θα επηρεάσει; Εκτός όμως, από τις εβδομαδιαίες, δείτε εδώ τις μηνιαίες για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Advertisement

Δείτε αναλυτικά για την επιρροή της Πανσελήνου αλλά και όλες τις τάσεις παρακάτω:

Κριός

Η εβδομάδα αυτή θα δείξει ένα καινούριο ενδιαφέρον εκ μέρους σας για διάφορα θέματα που ήταν βαλτωμένα ή λίγο ξεχασμένα. Η ουράνια μηχανική αναβαθμίζεται με την βοήθεια του Ερμή και της Αφροδίτης που ο πρώτος σας βοηθά πρακτικά και η δεύτερη συναισθηματικά και επικοινωνιακά. Σας δίνονται ευκαιρίες να δραστηριοποιηθείτε στο πλαίσιο δυνατοτήτων και του γενικότερου κλίματος που επικρατεί. Η Πανσέληνος της 7ης Μαίου με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα και του Ερμή σας βοηθά να κάνετε καινούριες σκέψεις για τη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων και ετεροχρονισμένα να επηρεάσετε κάποιους παράγοντες του στενού περιβάλλοντος για να σας εξυπηρετήσουν αντίστοιχα.

Ταύρος

Καθώς ο χρόνος φυλλομετρά τις μέρες του, η Πανσέληνος της 7ης του μήνα που πραγματοποιείται στον άξονα του ζωδίου σας, ανοίγει νέους ορίζοντες σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους και με τον ευρύτεροπεριβάλλοντα χώρο σας. Επειδή η ένταση και οινευρικές στιγμές δεν θα λείψουν, αποφύγετε αντιθέσεις, παρεξηγήσεις και λανθασμένες επιλογές. Διατηρήστε τις απαραίτητες ισορροπίες και αρκεστείτε σε οτιδήποτε μπορείτε να εισπράξετε στον τομέα της αγάπης, ή της κάλυψης των όποιων τρεχουσών αναγκών σας.

 

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τις πλανητικές καλές όψεις αυτών των ημερών, παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα αποφέρουν, κάνοντας αιτήματα που θα εισπράξουν θετική ανταπόκριση και αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες που θα γοητεύσουν το μικρό ή μεγάλο ακροατήριό σας. Υπερασπιστείτε επίσης τον επαγγελματικό τομέα που μπορεί να προωθηθεί πιο γρήγορα. Ενισχύστε όσο μπορείτε τα οικονομικά σας με διάφορους τρόπους και μεταθέστε υποχρεώσεις που μπορεί να πάρουν πίστωση χρόνου. Στο πλαίσιο του γενικού κλίματος που επικρατεί θα ταλαιπωρηθείτε ή θα εξυπηρετηθείτε περισσότερο σε σχέση με άλλους.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα σημαδέψει και θετικά και επεισοδιακά τομείς στη ζωή σας, όπως φιλίεςσχέδιαδημιουργικότηταπρακτικές εφαρμογές, ανάληψη νέων επαγγελματικών υποθέσεων. Η παρατεταμένη σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα επιμένει σε κάποια εμπόδια ή δυσκολίες στον τομέα των σχέσεων και σας υποχρεώνει να μη βιαστείτε για να καταλήξετε είτε σε κριτικές, είτε σε αποφάσεις. Η φυσική σας κατάσταση είναι καλύτερη, όπως επίσης και η διάθεσή σας. Επίσης, αν όχι ξεκάθαρα, αλλά αρκετά αισθητά, βελτιώνεται η αισθηματική σας ζωή. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι να εκτεθείτε σε κινδύνους και σε δοκιμασίες.

Λέων

Το κλίμα που θα κυριαρχήσει αυτές τις ημέρες κάτω από το φως του φεγγαριού θα είναι έντονο. Ο τομέας που επηρεάζεται ποικιλοτρόπως είναι ο επαγγελματικός. Οι σχέσεις σας παραμένουν σε πυρετώδη εξέλιξη αλλά και σε αύξηση της εριστικής η της δύσκολης συμπεριφοράς εκείνων που σας αφορούν. Ο χρόνος θα κυλήσει πιο γρήγορα. Φροντίστε να μην κάνετε λάθη που θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Αποφύγετε να πείτε δυσάρεστες γνώμες. Προσπαθήστε να κρατήσετε αναγκαίες ισορροπίες που επηρεάζουν την εξέλιξη των συμφερόντων σας. Φανείτε σταθερά διαλλακτικοί με όλους τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, ακόμα και με αυτούς που δεν συμφωνείτε μαζί τους.

Παρθένος

Οι εξελίξεις της εβδομάδας αυτής θα είναι γρηγορότερες και πιο επεισοδιακές, εξ αιτίας των επιρροών που θα δεχτούν από την Πανσέληνο της Πέμπτης. Αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο είναι η σκέψη, η επικοινωνία και η ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων. Αυτό όλο θα διαμορφώσει και την καταστάλαξη της δικής σας άποψης, ή θα σας βοηθήσει να πάρετε μια θέση πιο συμφέρουσα ή πιο ασφαλή. Πάντως μην αφήνετε αναξιοποίητο τον χρόνο αυτών των ημερών και κάντε ότι μπορείτε για να κερδίσετε αυτά που μπορούν να γίνουν, ή αυτά που χάσατε τους προηγούμενους μήνες.

Ζυγός

Δώστε ότι μπορείτε συνεργασιακά και συναισθηματικά στους ανθρώπους με τους οποίους συνυπάρχετε. Αυτό, ετεροχρονισμένα θα αποβεί προς όφελός σας, τόσο πρακτικά, όσο και καρμικά. Προνοήστε για τυχόν αναπάντεχα που δεν θα λείψουν και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε λιμνάζοντα πρακτικά προβλήματα που διευκολύνονται από αυτήν την περίοδο. Πάντως η αρμονία της Αφροδίτης και του Άρη σε ζώδια του ίδιου στοιχείου με το δικό σας, αποτελούν εγγύηση επιτυχίας τόσο σε προσπάθειες όσο και σε πρωτοβουλίες πρακτικού χαρακτήρα που θα τύχει να καταβάλετε.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος του Μαΐου στις 7 του μήνα θα φέρει μια θύελλα γεγονότων και περιστατικών που θα αλλάξει πολλά πράγματα στα αισθηματικά και επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Τα γεγονότα που θα προκύψουν μπορεί να σας διαταράξουν, αλλά θα γίνουν και αφορμή να σκεφτείτε εκ νέου και διαφορετικά όσον αφορά στο τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα. Ο Άρης παραμένει προβληματικός στη βάση του ωροσκοπίου σας και συμμετέχοντας στην Πανσέληνο, δείχνει ότι θα συναντήσετε πίεση από τους δικούς σας ανθρώπους, ή έκτακτες δυσκολίες στη δουλειά. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας και αντιμετωπίστε οτιδήποτε προκύψει, ήρεμα και σταθερά.

Τοξότης

Advertisement

Η Πανσέληνος του Μαΐου εστιάζει την επίδρασή της στο αντικείμενο της δουλειάς σας και στην υποχρεωτική αλλαγή των συνθηκών της από εδώ και πέρα. Οι μέρες θα είναι περίεργα διαθέσιμες ωστόσο υπάρχουν τα πρώτα χαμόγελα ανοίγματος και ίσως εσείς οι ίδιοι πεισμώνετε περισσότερο για να φέρετε εις πέρας αυτό που θέλετε να γίνει ή αυτό που χρειάζεστε να σας καλύψει. Συναισθηματικά το διάστημα έχει ενδιαφέρον αλλά με διακυμάνσεις. Μην ξεχνάτε ότι είναι ο μήνας των πιο περίεργων αναπάντεχων και ότι η Πανσέληνος σας επηρεάζει ιδιότυπα.

Αιγόκερως

Η περίοδος είναι για εσάς διαφοροποιημένη από ότι τις προηγούμενες μέρες,. Αλλάζουν αρκετά θέματα και χρειάζεται να κάνετε χρήσιμη αξιολόγηση της κρισιμότητας της κάθε μιας από αυτές. Η Πανσέληνος επηρεάζει τον ψυχισμό σας και ενεργεί στα κίνητρα στα οποία βασίζονται οι αποφάσεις και οι δράσεις σας. Φροντίστε να μην βλάψετε το συμφέρον σας, να μην απομονωθείτε από το περιβάλλον σας και να μην κάνετε αυτά τα οποία είχατε αποφύγει μέχρι τώρα. Η περίοδος ευνοεί την προσπάθεια συνεννόησης με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, αλλά δεν ευνοεί την υπερβολική αντίδραση σε ότι σας ενοχλεί. Παραμείνετε ήρεμοι και ψύχραιμοι απέναντι σε προκλήσεις που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος του Μαΐου δημιουργεί ένα πλέγμα ιδιαίτερων καταστάσεων γύρω σας για τις οποίες χρειάζεται είτε να πάρετε αποφάσεις, είτε να τις διαχειριστείτε με μαεστρία. Οι άλλοι γύρω σας ξέρουν πολύ καλά τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σας και πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό και τα κεκτημένα σας. Οι αλλαγές πρέπει να είναι καλά μελετημένες γι αυτό μην βιάζεστε να τις ομολογήσετε και να τις δρομολογήσετε. Ένα οικονομικό ζήτημα θα σας απασχολήσει καθώς θα σας αναγκάσει να παραβλέψετε μια υποχρέωσή σας για χάρη μιας άλλης. Ότι και αν αποφασίσετε όμως, προστατεύστε την ψυχική και σωματική σας υγεία.

Ιχθύες

Είστε και εσείς από εκείνους που επηρεάζεστε από την Πανσέληνο της εβδομάδας, με διάφορους τρόπους. Προφυλάξτε τον εαυτό σας, τις επιλογές σας, αλλά και εκείνους που αγαπάτε. Μην παραξενευτείτε όταν άλλοι εγείρουν αξιώσεις στα κεκτημένα σας και μην δείχνετε εξ αρχής το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθείτε. Αισθηματικά είστε αρκετά ευάλωτοι αυτήν την εβδομάδα και γι αυτό αποφύγετε να θίξετε θέματα που χρονίζουν και για τα οποία δεν μπορείτε να αναμετρηθείτε, εξ αιτίας κυρίως των ειδικών συνθηκών που υπαγορεύουν την συμπεριφορά σας. Κοινωνική ζωή και φίλοι σας βοηθούν να ηρεμήσετε και να αποφύγετε περαιτέρω αντιθέσεις με ότι σας προβληματίζει.

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top