Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ήλιος στους Δίδυμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 11 Ιουνίου 2020.

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται μία δυσαρμονική όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά τους Ιχθύς. Αυτή η συνάντηση θα γίνει στην 20η μοίρα επηρεάζοντας περισσότερο τα ζώδια που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες) και έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου τους.

Advertisement

Αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρουμε λάθος αποφάσεις αλλά και να ρισκάρουμε σε ζητήματα που μας αφορούν. Οι ψευδαισθήσεις θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και η κρίση μας θα επηρεαστεί από αυτή τη δυσαρμονική όψη. Καλό θα ήταν να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε οτιδήποτε εμφανιστεί αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα αν κάνει την εμφάνισή του σαν παραμύθι, καθώς αυτά ευνοούνται πολύ. Καλό θα ήταν να φιλτράρουμε προσεκτικά τις πληροφορίες που παίρνουμε από τους άλλους, αλλά και τις κινήσεις που θέλουμε να κάνουμε αποφεύγοντας να σκεφτούμε βραχυπρόθεσμα, μιας και αυτό θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθη.

Άνθρωποι οι οποίοι θα «κρύψουν» τις προθέσεις τους κάτω από ωραία λόγια, φιλοφρονήσεις και κολακείες ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους αυτές τις ημέρες και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε προκειμένου να μην επενδύσουμε σε λάθος πρόσωπα. Το εφέ που θα δημιουργηθεί από αυτή την όψη είναι της υπερβολικής αισιοδοξίας και για να κρατήσουμε ισορροπία θα πρέπει να παραμένουμε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, κλείνοντας τα αυτιά μας σε «Σειρήνες»!

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανόν να σε οδηγήσει να επενδύσεις σε ένα λάθος πρόσωπο, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά σε γενικότερο πλαίσιο. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι μιας και δεν φαίνεται να έχουν όλοι φιλικές προθέσεις απέναντί σου. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα παίξουν ρόλο στα δρώμενα αυτών των ημερών, καθώς η γνώμη τους για θέματα που σε απασχολούν θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να επιλέξεις με προσοχή τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς καθώς θα έχεις την τάση να παρασυρθείς από τη δική τους άποψη. Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάποιες αγορές είτε για το σπίτι είτε για εσένα απόφυγε τες αυτές τις ημέρες. Φαίνεται πως δεν θα είναι εύκολο να αποφασίσεις τι είναι αυτό που σου αρέσει ή τι είναι αυτό που χρειάζεσαι, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε λάθος αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες, στρέφει την προσοχή σου στα πρόσωπα που απαρτίζουν το φιλικό σου περίγυρο. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κινήσεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό και στο φιλικό σου περιβάλλον, οι οποίες θα σε μπερδέψουν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Όσο περισσότερα λόγια και υποσχέσεις συνοδεύσουν κάποιες καταστάσεις αυτές τις ημέρες, τόσο περισσότερο θα πρέπει να μικραίνει το καλάθι που θα κρατάς, καθώς τα όμορφα λόγια θα έχουν την τιμητική τους. Αν έχεις ενεργό ρόλο σε μία ομάδα ή ένα σύλλογο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, μιας και είναι πιθανό να σε προσεγγίσουν άτομα των οποίων η συμπεριφορά δεν θα σε βοηθήσει να μεταφράσεις τις προθέσεις τους. Και οι οικονομικές συναλλαγές χρειάζονται προσοχή και θα πρέπει να θυμάσαι πως «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου πού βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί ένα θολό τοπίο στον επαγγελματικό τομέα. Η αλήθεια είναι πως ενδέχεται να υπάρχει παρασκήνιο στη δουλειά ή κάποιες συζητήσεις οι οποίες σε αφορούν, όμως εσύ θα απουσιάζεις από αυτές. Επιπλέον θα υπάρχει και η «άγνοια κινδύνου» με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς και να επενδύσεις είτε σε μία επαγγελματική πρόταση είτε σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και αυτή η κίνηση μπορεί να αποδειχθεί ακατάλληλη. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να μείνεις προσγειωμένος στους επαγγελματικούς σου στόχους και να θυμάσαι πως δεν υπάρχουν μαγικοί τρόποι για να καταφέρεις να τους επιτύχεις, παρά μόνο η σκληρή δουλειά. Καλό θα ήταν να ελέγξεις προσεκτικά αλλαγές που σχετίζονται με τη δουλειά πόσο μάλλον αν εσύ είσαι αυτός που θα κινήσει τα νήματα για αυτές. Απόφυγε τα πηγαδάκια στον επαγγελματικό σου χώρο, καθώς κάτι που θα πεις μπορεί να φτάσει στα αυτιά κάποιων που δεν πρέπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στους Διδύμους και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής από την καθημερινότητα και από όλα αυτά που σε έχουν κουράσει το τελευταίο διάστημα. Αυτές οι τάσεις δεν θα είναι εύκολο να κρυφτούν και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσουν πρόβλημα στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Προσπάθησε να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε εργασιακά ζητήματα, τα οποία χρειάζονται την προσοχή σου και μην τα φέρνεις της πέρας μηχανικά, καθώς μπορεί να προκύψει κάποιο λάθος. Σε περίπτωση που αυτές τις ημέρες έχεις κάποιες συναντήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον καλό θα ήταν να επιλέξεις προσεκτικά αυτούς που θα εκμυστηρευτείς κάτι δικό σου, μιας και η εικόνα που θα σου δώσουν μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ

Λέων μου η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα θα σε βάλει στη διαδικασία να αποφύγεις ζητήματα τα οποία σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια και σου δημιουργούν ανησυχία. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να φεύγεις μακριά από οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει την ηρεμία σου αυτές τις ημέρες. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις ιδιαίτερα με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος ,καθώς θα μεταφράσουν την αποστασιοποίηση σου από κάποια ζητήματα σαν αδιαφορία και όχι σαν ανάγκη να κρατήσεις την καλή σου διάθεση. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να προκύψει η ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος για αυτό αν έχεις κάποια από αυτά σε εκκρεμότητα -ιδιαίτερα αν σχετίζονται με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος- προσπάθησε να τα διευθετήσεις. Εξίσου προσοχή χρειάζονται και οι κινήσεις στον οικονομικό τομέα, μιας και είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς σε έξοδα που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο ταμείο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα η οποία θα στρέψει την προσοχή σου σε ζητήματα που σχετίζονται με προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς και με κάποιες συνεργασίες που έχουν πέσει στο τραπέζι το τελευταίο διάστημα. Η ρεαλιστική σου σκέψη θα σε βοηθήσει να αποφύγεις παγίδες και λόγια τα οποία θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν, όμως ο τρόπος που θα εκφραστούν θα κάνει το ανέφικτο να μοιάζει εφικτό. Αυτή η όψη δημιουργεί «ιδανικές συνθήκες» για παρανοήσεις και παραπλανήσεις, για αυτό θα πρέπει να ακούς με προσοχή τα δεδομένα που υπάρχουν σε ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Προτίμησε να επικεντρωθείς σε κάτι το οποίο είναι σίγουρο και δοκιμασμένο, καθώς αυτές τις ημέρες δεν ευνοείται το ρίσκο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις τρόπους για να διασκεδάσεις και να αφήσεις το μυαλό σου να ξεφύγει! Βέβαια αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει υπερβολική χαλάρωση, η οποία με τη σειρά της μπορεί να σε παρασύρει σε ριψοκίνδυνες κινήσεις ιδιαίτερα σε προσωπικά ζητήματα. Από την άλλη είναι πολύ πιθανόν να μην είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε κάποιο ζήτημα είτε της καθημερινότητάς σου είτε της δουλειάς σου και αυτό μπορεί να σε αφήσει εκτεθειμένο τα μάτια συγκεκριμένων προσώπων. Το να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα και να μην παρεκκλίνεις από αυτό ώστε να μην δημιουργήσεις εκκρεμότητες για το μέλλον, είναι κάτι δύσκολο αυτή την εβδομάδα, όμως είναι απαραίτητο. Αν καταφέρεις να το επιτύχεις τότε θα έχεις κερδίσει το στοίχημα των ημερών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Advertisement

Σκορπιέ μου η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνει την ανάγκη σου να επικεντρωθείς σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σου δημιουργούν ευχάριστα συναισθήματα. Αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολο να επικεντρωθείς σε κάτι το οποίο σου είναι δυσάρεστο, αγχωτικό ή απαιτητικό και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αφήσεις πίσω επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις. Στον αντίποδα το φλερτ φαίνεται να κερδίζει έδαφος, όμως ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε παρασύρει σε μία γρήγορη εκτίμηση ενός προσώπου που θα σε προσεγγίσει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να θυμάσαι πως οποιαδήποτε «ριψοκίνδυνη» ενέργεια μπορεί να σε αφήσει εκτεθειμένο στα μάτια του συντρόφου σου. Οι νέες γνωριμίες χρειάζονται προσοχή αυτές τις ημέρες, καθώς μπορεί να σου δημιουργήσουν εικόνες για το μέλλον οι οποίες θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δεν βοηθά την ενέργειά σου, δημιουργώντας σου κούραση. Η κούραση με τη σειρά της μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και την τάση να αποφύγεις ανθρώπους και καταστάσεις οι οποίες σε κουράζουν και μόνο στη σκέψη. Προσπάθησε να ασχοληθείς μόνο με σημαντικά ζητήματα αυτές τις ημέρες και μην φορτώσεις το πρόγραμμά σου με δουλειές οι οποίες μπορούν να γίνουν και αργότερα, προκειμένου να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερη κόπωση. Ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου ή με ένα οικείο σου πρόσωπο χρειάζεται προσοχή, για αυτό μην το αφήσεις στον αυτόματο πιλότο. Αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες επισκευές στο σπίτι ή να χρειαστεί να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα ενώ δεν θα έπρεπε. Συζητήσεις που σχετίζονται με μελλοντικές συνεργασίες και μελλοντικά σχέδια, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να γίνουν «μη ρεαλιστικές».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες δεν θα σε βοηθήσει να δεις με καθαρή ματιά, ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Από τη μία κάποια θέματα της δουλειάς από την άλλη κάποια θέματα που αφορούν ή απασχολούν αγαπημένα σου πρόσωπα, θα δημιουργήσουν ένα περίεργο σκηνικό αυτές τις ημέρες, το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και λάθος ενέργειες. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα με τις εργασιακές σου υποχρεώσεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που έχεις κατά νου. Προσπάθησε να μην αφήσεις προσωπικά ζητήματα να εμπλακούν στον εργασιακό τομέα μιας και αυτές τις ημέρες φαίνεται πως το ένα θα επηρεάζει το άλλο. Αν καταφέρεις να διαχωρίσεις αυτά που πρέπει να κάνεις επειδή το θέλεις και αυτά που πρέπει να κάνεις επειδή πρέπει, τότε θα είναι πιο εύκολο για εσένα να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως φαίνεται να κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Αυτές μπορεί να σχετίζονται ακόμα και με κάποιες αγορές που έχεις κατά νου, οι οποίες τελικά δεν θα σε εξυπηρετήσουν με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τη διαχείριση των οικονομικών σου ζητημάτων, καθώς αυτή η όψη ευνοεί τα λάθη σε αυτό τον τομέα. Σε προσωπικό επίπεδο αν έχεις ένα ραντεβού με ένα νέο πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, προσπάθησε να παραμείνεις προσγειωμένος και να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει σενάρια σχετικά με το μέλλον αν ακόμα δεν έχεις τη «βάση» για το παρόν. Αξιολόγησέ προσεκτικά τα δεδομένα που θα σου δώσει ένας άνθρωπος που σε ενδιαφέρει και με βάση αυτά προχώρησε.

ΙΧΘΥΣ: Ιχθύ μου αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθεί η όψη τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτή η όψη δείχνει πώς θα νιώσεις την ανάγκη να «δραπετεύσεις» από οτιδήποτε σε κουράζει, μέσω ενός ανθρώπου που θα γνωρίσεις. Αυτό δεν θα σε αφήσει να διαχειριστείς σωστά τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία προσωπική σχέση, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να παρασυρθείς από τα σχέδια που έχεις εσύ στο μυαλό σου. Σε περίπτωση που αυτές τις μέρες προχωρήσεις σε μία νέα γνωριμία, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε οδηγήσουν σε «ριψοκίνδυνες κινήσεις» και σε μεγάλες υποσχέσεις. Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα αποτελέσει το αντίβαρο στην ουτοπία που θα δημιουργήσει αυτή η όψη, για αυτό μη διστάσεις να το συμβουλευτείς για ζητήματα που σε απασχολούν.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top