Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Σύμφωνα με το ζώδιο σου…Ποιός θα ναι ο τυχερός σου μήνας μέσα στο 2020;

Για να δούμε, τι μας περιμένει με τη νέα χρονιά;

Κριός

Ο Άρης θα μπει στο ζώδιο του Τοξότη τον Ιανουάριο. Αυτό  σημαίνει ότι τα καλά πράγματα που έρχονται πολύ σύντομα για εσάς τους Κριούς, θα σας συνεπάρουν. Μπορεί να γνωρίσετε επιτυχία στα επαγγελματικά σας, να δημιουργήσετε κάποια σχέση, προσθέτοντας και αρκετό πάθος.

Advertisement

Αρκετή επιτυχία θα έχετε εσείς οι Ταύροι στο τέλος του 2020, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε αρκετά από τα όνειρά σας πολύ σύντομα.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής, θα φέρει μαζί του καλοτυχία και ευμάρεια τον Ιούλιο. Αυτός ο καλοκαιρινός μήνας θα εξασφαλίσει τη βελτίωση των οικονομικών σας, καθώς και της ερωτικής σας ζωής.

Καρκίνος

Θα πρέπει να περιμένετε εσείς οι Καρκίνοι μέχρι τον Σεπτέμβριο, αφού αυτός είναι ο μήνας που θα φέρει μαζί του όλες τις λύσεις στα προβλήματά σας. Μπορείτε να αποχαιρετήσετιτε ανησυχίες σας και να απολαύσετε την αίσθηση της ικανοποίησης.

Λέων

Ο Άρης στον Τοξότη θα ευνοήσει και εσάς τους Λέοντς ως ζώδια της φωτιάς, οπότε από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, ετοιμαστείτε να επιτύχετε σε σπουδαία πράγματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Παρθένος

Η αυτοπεποίθησή σας για εσάς τους Παρθένους, επιτέλους θα ενισχυθεί τον Αύγουστο και θα βρείτε το θάρρος που χρειάζεται για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας ή να διεκδικήσετε ό,τι λαχταράτε. Οι πλανήτες βρίσκονται στο πλευρό σας, αλλά εξαρτάται από εσάς αν θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Ζυγός

Ο Απρίλιος θα είναι ο τυχερός σας μήνας. Με δεδομένο ότι ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στους Διδύμους, οπότε και θα κάνουν τρίγωνο με τον Ήλιο, να αναμένετε μεγάλη επιτυχία στα ερωτικά σας.

Σκορπιός

Ο έρωτας θα σας πάρει τα μυαλά τον Οκτώβριο και θα σας στείλει στον έβδομο ουρανό. Όλα θα πάνε εκπληκτικά καλά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, που θα έχετε και πολλές ευκαιρίες για να καταφέρετε και μια επιτυχία στα οικονομικά σας.

Τοξότης

Όταν ο Ιανουάριος έρθει, θα νιώσετε πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι από ποτέ να αποκτήσετε ό,τι θέλετε, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, τροφοδοτώντας σας με ενέργεια, ερωτισμό και δημιουργικότητα.

Advertisement

Αιγόκερως

Ο πιο τυχερός μήνας θα είναι για εσάς ο Μάρτιος, καθώς θα έχετε εκτός του Άρη στο ζώδιό σας, τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι θα σαρώσετε κάθε εμπόδιο στο διάβα σας και θα πετύχετε όποιο στόχο βάλετε. Από την άλλη, θα είναι και η Αφροδίτη στον Ταύρο, απογειώνοντας και την ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Τα περισσότερα από τα όνειρά σας, θα γίνουν πραγματικότητα τον Οκτώβριο και όταν θα δείτε όλα αυτά τα όμορφα πράγματα να συμβαίνουν, θα ξεχάσετε το πόσο πολύ περιμένατε. Ίσως ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που θα στεφθεί με επιτυχία, ενώ θα βελτιωθεί αρκετά η οικονομική και η ερωτική σας ζωή.

Ιχθείς

Ο τυχερός σας μήνας, θα είναι ο Σεπτέμβριος, όπου πολλά καλά θα έρθουν στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε σε σχέση, ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός θα σας συνεπάρουν. Κάποια επενδυτικά σας σχέδια, επίσης, θα έχουν θετική κατάληξη.

Πηγή 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top