Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Σύνοδος Άρη με Δία στον Αιγόκερω 20/3: Πως θα επηρεάσει τα ζώδια;

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, ο Άρης και ο Δίας από το ζώδιο του Αιγόκερω, συναντιούνται και σχηματίζουν όψη Συνόδου.

Advertisement

ΝΑΙ, στην άμεση αλλά ώριμη διεκδίκηση επιθυμιών και στόχων, στην συνετή δράση, στην προσγειωμένη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία! Με τους κατάλληλους χειρισμούς, μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα και μέσα από αντίξοες συνθήκες. Η Σύνοδος Άρη-Δία, επίσης αποτελεί και μία πολύ ερωτική όψη, που μας κάνει εξωστρεφείς, παθιασμένους, με αυξημένη λίμπιντο και με τάση να φλερτάρουμε!

ΟΧΙ, στην επιπολαιότητα, τον παρορορμητισμό, τον εγωκεντρισμό, την υπεραισιοδοξία, την ανωριμότητα και στις υπερβολικές απαιτήσεις!

Τα ζώδια και οι ωροσκόπου που θα επωφεληθούν περισσότερο από τη Σύνοδο Άρη-Δία είναι Ταύροι, Παρθένοι Σκορπιοί και Ιχθείς, ενώ αυτοί που πρέπει να τιθασεύσουν ορμητικότητα και εγωισμό, είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι!

ΚΡΙΟΣ: Η εξέλιξη της καριέρας σου είναι δεδομένη αρκεί να αρπάξεις τις ευκαιρίες, να φερθείς ώριμα, συνετά και κυρίως με ψυχραιμία! Όχι στην παρορμητικότητα!

ΤΑΥΡΟΣ: Θες να βάλεις νέους στόχους και να διευρύνεις ορίζοντες για να καλυτερεύσεις την ποιότητα ζωής σου. Η ευκαιρία σου είναι τώρα, χωρίς να παρασύρεσαι σε επιπόλαιες συμπεριφορές!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έντονη σεξουαλική διάθεση, βαθιά συναισθήματα και έντονη οικονομική και ερωτική κτητικότητα σε διακρίνει. Βάλε όρια στην ορμητικότητα, τα έξοδα και στις απαιτήσεις σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θες να αναθερμάνεις τη σχέση με το σύντροφο και το καταφέρνεις, μόνο αν φερθείς έντιμα και ήρεμα. Αν είσαι ελεύθερος δραστηριοποιήσου για μία νέα πολύ αξιόλογη γνωριμία, χωρίς όμως να κάνεις λάθη. 
ΛΕΩΝ: 
Η δράση και η απόδοση σου στον επαγγελματικό χώρο είναι αξιοθαύμαστη και μπορείς να καταφέρεις πολλά σε αυτόν τον τομέα, αρκεί να είσαι εργατικός και έντιμος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ερωτική σου διάθεση στα ύψη, κατακτάς εύκολα όποιον επιθυμείς και αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να περάσεις μαγικές στιγμές με το ταίρι σου, αλλά ταυτόχρονα απέφυγε απαιτήσεις και εγωισμό.

ΖΥΓΟΣ: Δραστηριοποιείσαι στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και αν φερθείς έξυπνα και ώριμα, ξεπερνάς προβλήματα. Μια ιστορία από το παρελθόν που σε απασχολεί, επιστρέφει, αλλά μην πιστεύεις πως απαραίτητα είναι για μόνιμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επαφές σου είναι το κλειδί της επιτυχίας! Τα εκφραστικά σου μέσα και η κοινωνικότητα σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις αυτά που επιθυμείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θες οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια και μπορείς να τα καταφέρεις τώρα, αρκεί να σταματήσεις πείσματα και απαιτητικότητα!

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θες να κάνεις νέα ξεκινήματα, να επεκταθείς και όλες οι δραστηριότητες σου, να στεφθούν από επιτυχία, μόνο αν αποφύγεις νεύρα, υπερβολές, ανωριμότητα και εγωιστική συμπεριφορά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νιώθεις πιο δυνατός μέσα σου, ξεπερνάς συναισθηματικές δυσκολίες που σε βασάνιζαν έως τώρα, επιλέγεις κάποιες φορές την μοναξιά και οδηγείσαι αποκλειστικά από την ενισχυμένη σου διαίσθηση.

ΙΧΘΥΣ: Εξυπηρετούνται όλα σου τα σχέδια και συμφέροντα μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Οι φίλοι είναι δίπλα σου, αλλά και εσύ οφείλεις να παραμείνεις έντιμος και ήρεμος απέναντι τους!

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top