Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πώς αντιδρούν τα 12 Ζώδια στο θέμα του Κορωνοϊού;

Κριός

Ο Κριός αρχικά αντιδρά στην νέα κατάσταση πραγμάτων μια που δεν ανέχεται εύκολα κανόνες και μέτρα, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά αντιδραστικός αλλά και ενεργητικός από τη φύση του. Έτσι ζορίζεται αρκετά και δεν αποδέχεται εύκολα τον κίνδυνο και αυτό τον κάνει να κινείται αρκετά απερίσκεπτα. Η αντιδραστική του στάση θα τον φέρει σε σύγκρουση με το περιβάλλον του και μάλλον θα χρειαστεί «επιτήρηση» γιατί θα αντιστέκεται. Χρειάζεται χρόνο να εμπιστευτεί τα μέτρα και να μείνει σπίτι.

Ταύρος

Ο Ταύρος εύκολα θα προσαρμοστεί στη νέα του πραγματικότητα, μια που ανησυχεί αρκετά για την ασφάλεια του, αλλά και είναι από τη φύση του υπερπροστατευτικός. Έτσι και θέλοντας να προστατεύσει τα μέλη της οικογενείας του θα γίνει ασφυκτικά πιεστικός και θα τηρεί τα μέτρα με υπερβολική ευλάβεια. Επίσης, συνεχίζει να ενημερώνεται για τον κίνδυνο της πανδημίας και τις επιτπώσεις στην πρακτική πλευρά της ζωής του. Αρκετά ανήσυχος και εάν μπορέσει να κατευνάσει τα αρνητικά του συναισθήματα του, αποτελεί πρότυπο προς μίμηση.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακό παιδί και μένοντας στο σπίτι αισθάνεται φυλακισμένος, σαν του έχουν στερήσει το οξυγόνο και πνίγεται. Σταδιακά όμως θα προσαρμοστεί, μια που είναι πολυμήχανος και θα εκτονώνεται συνεχώς μέσα από το διαδίκτυο, ανοίγοντας τελικά τον κύκλο του και κάνοντας νέους φίλους. Επίσης μπορεί να ασχοληθεί και με τις σπουδές του, επιλέγοντας ένα πρόγραμμα εξ αποστάσεως και φαίνεται να αξιοποιεί ποιοτικά τον ελεύθερο χρόνο του. Τηρεί τα μέτρα αλλά μπορεί να ξεχαστεί καμιά φορά. Χρειάζεται επιτήρηση.

Διαβάστε ακόμα:   Ένας εκρηκτικός συνδυασμός ζωδίων: Αιγόκερως - Ζυγός!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ο απαισιόδοξος τύπος, μια που γκρινιάζει συνέχεια για το κακό που βρήκε την ανθρωπότητα και φοβάται υπερβολικά μην κολλήσει τον Κορονοϊό και αρρωστήσει. Έτσι ακολουθεί τους κανόνες με ευλάβεια και επεμβαίνει συνέχεια στο περιβάλλον του, με αποτέλεσμα να έρχεται σε σύγκρουση και να βιώνει εντάσεις. Δεν προβληματίζεται όμως με το θέμα του εγκλεισμού μια που του αρέσει να μένει σπίτι, αρκεί βέβαια να μην στερηθεί την παρέα των αγαπημένων του προσώπων και κυρίως την οικογένεια του.

Λέων

Ο Λέωναπεχθάνεται κάθε είδους περιουρισμό και έχει μάθει να έχει κοινωνική ζωή και έτσι τώρα νιώθει άβολα με την νέα κατάσταση πραγμάτων και τον Κορονοϊό. Ωστόσο, θα ακολουθήσει τα μέτρα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει το περιβάλλον του, προσφέροντας βοήθεια σε όποιον τον χρειάζεται. Επικοινωνιακά θα κινηθεί αρκετά μέσα από το διαδίκτυο και θα συνεχίσει, όσο αυτό είναι δυνατόν τις δραστηριότητες του. Περιμένει με αγωνία την άρση των μέτρων. Δεν είναι όμως απαισιόδοξος, διατηρεί τις επιφυλάξεις του και γενικά προσαρμόζεται.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι σχολαστιστός έτσι και αλλιώς με τα θέματα υγείας και φυσικά ανησυχεί για τον Κορονοϊό, ανησυχώντας μήπως εξαπλωθεί, με αποτέλεσμα να είναι τρομερά σχολαστικός και να κουράζει το περιβάλλον του. Όμως παίρνει τις απαραίτητες προφυλάξεις και είναι αυτός που κυκλοφορεί με μάσκα ακόμα και μεσα στο σπίτι του. Το παράδοξο είναι ότι παρά τους φόβους του, βρίσκει τρόπους να προσφέρει υπηρεσία στους συνανθρώπους του και βοηθάει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί. Προσαρμόζεται χωρίς αντιδράσεις.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης : Ποια θα ευνοηθούν και ποια θα περάσουν δύσκολα το 2020. Οι ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Ζυγός

Ο Ζυγός αντιδράει αρχικά στα μέτρα γιατί πρέπει να μείνει σπίτι και μέσα και τελικά δεν είναι τόσο προσαρμοστικός και δεν συμβιβάζεται. Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν ψάχνει να ενημερωθεί με αποτέλεσμα να να μην έχει άγχος η υπερβολικές φοβίες. Έτσι, συνηθίζει τελικά, αρκεί βέβαια να έχει την κατάλληλη παρέα μέσα στο σπίτι του, διαφορετικά βρίσκει τρόπο να σπάσει κατά κάποιο τρόπο τα δεσμά του και να εκτονωθεί. Φλερτάρει συνεχώς στο διαδίκτυο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι καχύποπτος και πιστεύει ότι ο Κορονοϊός είναι σενάριο συνωμοσίας η στην καλύτερη περίπτωση εμφανίστηκε για να συμβάλλει στην εξελικτικη πορεία της ψυχής. Μεταφυσικά δηλαδή βλέπει την κατάσταση και φυσικά δεν φοβάται μια που πιστεύει περισσότερο στο πεπρωμένο, χωρίς όμως να είναι επιπόλαιος ή να μην τηρεί τα μέτρα. Είναι συνήθως ερωτικά ενεργός μέσα από το διαδίκτυο. Τέλος, ανησυχεί αρκετά για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.

Τοξότης

Ο Τοξότης ζορίζεται αρκετά με το φαινομενο της πανδημίας και δεν ανέχεται να του στερούν την ελευθερία, δηλαδη τα δικαιώματα του. Βέβαια θα ακολουθήσει όσο μπορεί τα μέτρα, αλλά συγχρόνως προσπαθεί να βρει νέους τρόπους απασχόλησης, καθώς δε μπορεί να μένει αδρανής. Η ερωτική του ζωή παραμένει ενεργή μέσα από το διαδίκτυο. Γενικά όμως δεν είναι ο άνθρωπος που φοβάται υπερβολικά, αισθάνεται συνήθως τυχερός και αυτό ίσως να είναι «επικίνδυνο». Χρειάζεται επιτήρηση..

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως νιώθει τεράστια ανασφάλεια με την νέα τάξη πραγμάτων και θα λέει συχνά ότι ήρθε η ..καταστροφή του κόσμου. Αυτό βέβαια δεν τον απομακρύνει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, συνεχίζει να δουλεύει από το σπίτι και για να βγάζει χρήματα. Ωστόσο, τηρεί τα μέτρα ασφαλείας και δεν έχει σκοπό να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του ή να πληρώσει πρόστιμα. Γενικά βρίσκει διεξόδους να εκτονώνει την γήινη ενέργεια του, αναζητώντας νέους δημιουργικούς τρόπους έκφρασης. Πολλές φορές και λόγω του εγκλεισμού, θα βγάζει μιζέρια και απαισιοδοξία.

Διαβάστε ακόμα:   «Αυτό το ζώδιο αντέχει τα πάντα γιατί…» - Αστρολογικές προβλέψεις από τη Βίκυ Παγιατάκη

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ανθρωπιστής και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το συλλογικό καλό, έτσι είναι ενεργός σε κοινωνικά δρώμενα κατά της εξάπλωσης του Κορονοϊό και προσφέρει έργο. Μπορεί να αντιμετωπίζει την κατάσταση με καχυποψία στην αρχή, ωστόσο είναι ενήμερος για όλες τις εξελίξεις και τηρεί τα μέτρα. Η παρουσία του μέσα στο διαδίκτυο συνεχίζει να είναι έντονη και προσπαθεί να εμπνεύσει στους γύρω του συναισθήματα αισιοδοξίας μέσα από τη διατήρηση των μέτρων. Χρήσιμος όταν υπάρχει κρίση.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι διχασμένος, ή δεν νιώθει κανένα φόβο και δεν θα τηρεί τα μέτρα ή πιστεύει πως ήρθε η καταστροφή του κόσμου και για αυτό φοβάται ακόμα και να αναπνεύσει. ΄Έτσι δύσκολα προσαρμόζεται στην νέα κατάσταση πραγμάτων, δημιουργώντας τοξικό κλίμα και προβλήματα στους αγαπημένους τους. Επίσης , οι Ιχθύες κινδυνεύουν να χάσουν την αίσθηση του χρόνου ή των μέτρων και για αυτό οπωσδήποτε χρειάζονται επιτήρηση. Τέλος δείχνουν συμπόνια και βοηθούν όσους έχουν ανάγκη.

oroskopos.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top