Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα δώσουν και την ζωή τους για το ταίρι τους!

Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο να αναστατωθείς αν κάποιος μιλήσει άσχημα για τον σύντροφό σου και κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο να αντιδρά. Για παράδειγμα, ένα ορθολογικό και πρακτικό ζώδιο όπως ο Αιγόκερως πιθανόν να μη νιώσει την ανάγκη να πει κάτι, εκτός αν υποχρεωθεί να το κάνει.

Από την άλλη ένα ζώδιο που η ευθεία αντιπαράθεση δεν είναι το καλύτερό του, όπως π.χ. ο Ιχθύς, δεν θα πει μεν τίποτα, αλλά σίγουρα θα πάρει κατάκαρδα τα σχόλια εναντίον του συντρόφου του.

Έτσι λοιπόν, μερικά ζώδια όταν διαπιστώσουν ότι ειπώθηκε κάτι αρνητικό για το ταίρι τους  μπορεί να το υπερασπίσουν με ήρεμο, ψύχραιμο και συγκροτημένο τρόπο. Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να… εκφράσουν την άποψή τους για σένα και τη γνώμη σου!

Αναφερόμαστε στα 4 ζώδια που δεν ανέχονται κανένα είδος επικριτικών σχολίων εναντίον των ανθρώπων που έχουν επιλέξει για συντρόφους, και σε κάθε περίπτωση θα υπερασπιστούν το δίκιο τους. Ακόμα κι αν οι προθέσεις σου δεν είναι κακές, είναι πολύ πιθανόν να εκνευριστούν αφάνταστα, γι’ αυτό είναι καλύτερα να μην τα προκαλέσεις.

Διαβάστε ακόμα:   Πως αντιδρούν τα Ζώδια όταν στέλνει μήνυμα ο πρώην;

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι δύσκολο να βγάλεις έναν Ταύρο εκτός εαυτού, αλλά το να κριτικάρεις τη σχέση του είναι ένας αρκετά σίγουρος τρόπος για να εγκαταλείψει τη συνήθη ηρεμία του. Πρόκειται για πολύ υπομονετικό ζώδιο και θα δώσει την καρδιά του σε κάποιον που πιστεύει αληθινά ότι αξίζει τον χρόνο και την ενέργειά του. Οπότε, αν πρόκειται να του πεις ότι ο/η σύντροφός του είναι μια κακή επιλογή, θα εκλάβει το σχόλιό σου ως προσωπική επίθεση. Θα νιώσει βαθιά προσβεβλημένος και μόνο στη σκέψη ότι θεωρείς πως δεν μπορεί να πάρει σωστές αποφάσεις για τον εαυτό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το ζώδιο συνήθως αναζητά συντρόφους που μπορούν να το κάνουν να νιώσει σαν στο σπίτι του, οπότε γρήγορα ο σύντροφός του γίνεται οικογένεια για τον ίδιο. Δεδομένου λοιπόν ότι ο Καρκίνος βάζει την οικογένεια πάνω από οτιδήποτε άλλο, θα υπερασπιστεί το ταίρι του με κάθε κόστος. Αν και τα ζώδια του νερού είναι πολύ ευαίσθητα, ο Καρκίνος δεν συνηθίζει να μοιράζεται τα συναισθήματά του και μάλλον προτιμά να κλείνεται στο καβούκι του. Αλλά, στην περίπτωση που κάποιος δεν σέβεται τον σύντροφό του, θα σπάσει το κέλυφος και θα γίνει πολύ πιο επιθετικός.

Διαβάστε ακόμα:   Πέρης Κρητικός: Το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκαιρω από 16 Φεβρουαρίου έως 30 Μαρτίου 2020

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι πιστός στις επιλογές της καρδιάς του και θα υπερασπιστεί έντονα τη σχέση του απέναντι σε οποιονδήποτε. Διαλέγει πολύ προσεκτικά τα άτομα που σχετίζεται και του αρέσει να πιστεύει ότι ο/η σύντροφός του και οι φίλοι του είναι προέκταση του εαυτού του. Άρα, στην περίπτωση που γίνεις επικριτικός/ή με τον σύντροφό του, αυτομάτως θα το εκλάβει ότι γίνεσαι και με τον ίδιο. Aυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Ήλιο που αφορά το «εγώ» και δεν πρόκειται να σε αφήσει να ξεφύγεις αν τον κάνεις να νιώθει άσχημα για τον εαυτό του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι πολύ πιστός και προστατευτικός με τους δικούς του ανθρώπους. Γενικά, δεν είναι πολύ εκδηλωτικός σε σχέση με αυτά που σκέφτεται και αισθάνεται. Έτσι, αν έχεις να πεις κάτι για τη σχέση του, συνήθως θα σε ακούσει χωρίς να απαντήσει τίποτα. Όμως, αν τον προκαλέσεις αρκετά, σημαίνει ότι πας γυρεύοντας να δοκιμάσεις το κεντρί του. Από τα 4 ζώδια, είναι αυτό που μπορεί να γίνει πολύ κακό, αν πεις κάτι που δεν του αρέσει. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να κρατήσεις για τον εαυτό σου τις περιττές απόψεις που πιθανόν να έχεις για τον/την σύντροφό του.

Διαβάστε ακόμα:   Τα 3 ζώδια που δεν ζηλεύουν και οι 3 πιο αταίριαστοι συνδυασμοί, σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία

astrology.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top