Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια με τις περισσότερες ανασφάλειες!

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, λέει ο λαός και έχει δίκιο, αφού τις περισσότερες περιπτώσεις το τι δείχνει προς τα έξω με το τι νιώθει ή πιστεύει ότι είναι διαφέρουν όπως η μέρα με τη νύχτα.

Advertisement

Έτσι και με τα ζώδια! Κάποια ενδεχομένως να φαίνονται πολύ cool και χαλαρά, ωστόσο, έχουν πάρα πολλές ανασφάλειες.

Διάβασε παρακάτω και δες ποια είναι!

Ζυγός

Έκπληξη αποτελεί η ύπαρξη του Ζυγού στη λίστα, όπου κατά γενική ομολογία θεωρείται ένας ευχάριστος, κοινωνικός και περιζήτητος από το αντίθετο φύλο. Η αλήθεια όμως είναι ότι η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά του εξαρτώνται από το βαθμό αποδοχής του από τους άλλους. Είναι αυτός που θα πέσει στα πατώματα, αν απορριφθεί, γι’ αυτό ενδεχομένως να υποδύεται τον ρόλο του γλυκού, συμβιβαστικού και υποχωρητικού, ώστε να πάρει την… τελική έγκριση. Αυτό από μόνο του δηλώνει ανασφάλεια.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος, επίσης, δείχνει χαλαρός και αυτοπεποιθησάτος, σε οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν βρεθεί, μάλιστα, η ευκολία του να επικοινωνεί και να προσεγγίζει άτομα όλων των τάξεων και κάθε κουλτούρας τον κάνει να φαίνεται πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Ωστόσο, από αυτά που λέει, πιστεύει τα μισά ή είναι ψέματα κι αυτό γιατί δε νιώθει τόσο δυνατός να πει αυτά που αισθάνεται ή νομίζει, από φόβο μήπως δεν αρέσει, οπότε λέει ό,τι θέλουν να ακούσουν οι άλλοι.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος κανονικά θα έπρεπε να είναι ο… νικητής, αφού θεωρείται το κατ’ εξοχήν ανασφαλές ζώδιο. Η εσωστρέφειά του, ο φόβος για το οτιδήποτε άγνωστο ή ξένο, η έκθεση σε ένα περιβάλλον μακριά από το σπίτι, την οικογένεια ή τη χώρα του είναι κάτι που μπορεί να τον αρρωστήσει. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν ισχύει, όταν «γνωριστεί» με τον περίγυρό του και εξοικειωθεί αρκετά, καθώς τότε βγάζει μπόλικη αυτοπεποίθηση. Μάλιστα, είναι το κλασικό παράδειγμα του «δώσε θάρρος στον χωριάτη».

Υδροχόος

Advertisement

Να τη και η μεγάλη έκπληξη! Ο Υδροχόος, λοιπόν, ο δυναμικός, ο επαναστάτης, ο αντισυμβατικός, ο «δεν με αγγίζει κανείς και τίποτα», θεωρείται από τα πλέον ανασφαλή ζώδια σύμφωνα με την ψηφοφορία. Γιατί; Γιατί μόνιμα θέλει να ξεχωρίσει από τους άλλους, περισσότερο για να ικανοποιήσει την κρυφή του ματαιοδοξία και να αυξήσει την αυτοεκτίμησή του. Αν συνυπολογίσουμε και το φόβο του για κάθε είδους δέσμευση, αντιλαμβανόμαστε ότι για αυτόν, όπως και για τα άλλα ζώδια του Αέρα, είναι σημαντική η γνώμη των άλλων, ακόμα κι η κακή, αρκεί να μην περνά αδιάφορος.

Παρθένος

Και ιδού! Η Παρθένος είναι το πιο ανασφαλές ζώδιο του ζωδιακού, με κύρια αιτία το ότι φοβάται πολύ την αποτυχία και το να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που δεν έχει οργανώσει, ούτε έχει τον πλήρη έλεγχό του. Η έλλειψη αυθορμητισμού, όμως, όπως και αυτοπεποίθησης αυξάνουν δραματικά τις πιθανότητες να αποτύχει. Όσο κι αν εξαντληθεί από τον υπολογισμό και τις σκέψεις της κάθε κατάστασης, πάντα θα προκύπτει κάτι για να της αποδεικνύει ότι όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει. Αυτήν πάλι, παθαίνει νευρικό κλονισμό και χάνει τον μπούσουλα!

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top