Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα 6 ζωδιακά ζευγάρια που θα πονέσουν πολύ, όταν χωρίσουν!

Το να φτάνει μια σχέση στο τέλος της δεν είναι κάτι ευχάριστο στις περισσότερες περιπτώσεις. Ο καθένας διαχειρίζεται έναν χωρισμό, ανάλογα με το χαρακτήρα του. Μερικοί άνθρωποι το παίρνουν πιο εύκολα απόφαση και προχωρούν παρακάτω, άλλοι πονάνε και υποφέρουν, αρνούμενοι να δεχτούν ότι τέλειωσε. Κάποιοι δεν κοιτούν πίσω, ενώ υπάρχουν κι αυτοί που αρνούνται το γεγονός και προσπαθούν να βρουν τρόπους να τα ξαναβρούν με το ταίρι τους.

Advertisement

Κριός με Ταύρο

Ο Κριός θέλει να «τραβά» την προσοχή ωστόσο βαριέται πολύ εύκολα. Είναι ανταγωνιστικός και δεν του αρέσει να χάνει. Όταν νιώσει πως η σχέση του έχει κολλήσει είναι ο πρώτος που θα αναζητήσει την έξοδο. Από την άλλη ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της Γης, σταθερό και πιστό. Δεν του αρέσουν οι αλλαγές και αναζητά κυρίως μακροχρόνιες σχέσεις. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σώσουν τη σχέση που οδεύει στο τέλος της. Ο Κριός θα γίνει ασυγκράτητος και επιθετικός, ενώ ο Ταύρος θα προσπαθήσει να καθυστερήσει το «μοιραίο», καθώς δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει παρακάτω. Με το ζόρι όμως δε γίνεται να μείνουν μαζί κι ο χωρισμός τους, που είναι αναπόφευκτος, θα είναι άσχημος.

Λέων με Σκορπιό

Όταν ο Λέοντας νιώσει πως η σπίθα είναι έτοιμη να σβήσει, αρχίζει να απομακρύνεται από τη σχέση, καθώς τον στενοχωρεί η «διάλυσή» της. Είναι αρκετά εύκολο να προχωρήσει στην επόμενη, όχι όμως όταν έχει φάει απόρριψη από το πρόσωπο με το οποίο ήταν μαζί. Συχνά η αντίδρασή του, έπειτα από έναν χωρισμό, χαρακτηρίζεται κυρίως από σοκ και άρνηση. Αντιδράει σπασμωδικά και αναζητάει την προσοχή των γύρω του για να «μαλακώσει» τον πόνο. Ο Σκορπιός, από την άλλη πλευρά, είναι δυσκολεύεται πολύ να «βάλει» τέλος σε μία σχέση για να προχωρήσει στην επόμενη. Είναι ικανός να κάνει διάφορα προκειμένου να φέρει πίσω τον ή την πρώην. Ο χωρισμός μεταξύ ενός Λέοντα και ενός Σκορπιού μπορεί να γίνει εφιάλτης. Και τα δύο ζώδια είναι εξαιρετικά ευερέθιστα, όταν χάνουν τον έλεγχο των καταστάσεων, γίνονται σαρκαστικοί και προσβλητικοί, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασμίξουν μετά τον χωρισμό τους.

Δίδυμος με Τοξότη

Ο Δίδυμος και ο Τοξότης φαίνεται να μοιάζουν πολύ κι έχουν όντως κοινά σημεία: Τους αρέσει να ταξιδεύουν, να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και πράγματα, ενώ και οι δύο έχουν σοβαρά ζητήματα με τη δέσμευση. Όταν χάσει το ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο, δε θα μπει καν στον κόπο να δώσει κάποια εξήγηση. Απλά θα εξαφανιστεί, ακριβώς γιατί δε θέλει να έρθει αντιμέτωπος με την όποια αντιπαράθεση. Εννοείται ότι αυτή η συμπεριφορά είναι που πυροδοτεί την κατάσταση. Ο χωρισμός ενός Διδύμου από έναν Τοξότη και το αντίστροφο μπορεί να είναι πραγματικά εκρηκτικός και καταστροφικός και για τους δύο.

Καρκίνος με… οποιοδήποτε ζώδιο

Ο Καρκίνος είναι αρκετά συναισθηματικός και «επενδύει» στις σχέσεις του. Χρειάζεται πολύ χρόνο μέχρι να εμπιστευτεί το άλλο πρόσωπο και να δεσμευτεί, όμως, όταν το κάνει, δεν θέλει με τίποτα να τελειώσει και θα αγωνιστεί για να κρατήσει τη σπίθα αναμμένη. Όταν η σχέση σταματήσει να λειτουργεί παρά τις προσπάθειές του, πονάει πολύ. Κολλάει, σκέφτεται τι μπορεί να πήγε στραβά, επιρρίπτοντας ευθύνες πότε στον εαυτό του και πότε στην άλλη πλευρά, οπότε, σταδιακά και χωρίς να το καταλάβει, οδηγείται σε μία συναισθηματική και πνευματική εξάντληση. Ο χωρισμός για έναν Καρκίνο δεν είναι ήρεμος. Είναι εκείνος που θα φωνάξει, θα «τρελαθεί» και θα χρειαστεί αρκετό το χρόνο για να γιατρέψει τις πληγές του και να ανακτήσει τη χαμένη εμπιστοσύνη του.

Advertisement

Ζυγός με Αιγόκερω

Ο Ζυγός είναι ένα πολύ πρακτικό ζώδιο όσον αφορά στις σχέσεις του. Ο Αιγόκερως, πάλι, είναι επίμονος και μόλις βάλουν κάτι στο μυαλό του, είναι πολύ δύσκολο να το «βγάλει». Συνήθως γίνεται ελεγκτικός, κάτι το οποίο δεν ευχαριστεί καθόλου τον χαλαρό Ζυγό. Αυτός είναι και ο λόγος που ένας Ζυγός θα αποτραβηχτεί από έναν Αιγόκερω, την ίδια στιγμή που ο τελευταίος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει αυτή τη σχέση «ζωντανή». Ο μεταξύ τους χωρισμός καταλήγει σε έναν δυσάρεστο αγώνα εξουσίας, ο οποίος γίνεται οδυνηρός και για τις δύο πλευρές.

Παρθένος με Ιχθύ

Ο χωρισμός ενός Παρθένου με έναν Ιχθύ μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές τροπές, αλλά καμία δεν θα έχει ευχάριστο τέλος. Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος και βαθιά συναισθηματικός, αντίθετα με την Παρθένο, που είναι λογική και πρακτική και θέλει να «κλείνει» κάθε κεφάλαιο με ηρεμία και συζήτηση, ενώ ο Ιχθύς δυσκολεύεται να συγκρατήσει τα συναισθήματά του.  Ακριβώς όπως και συμβαίνει και για τον Καρκίνο, ο χωρισμός γι’ αυτόν είναι μία ιδιαίτερα επώδυνη διαδικασία και χρειάζεται αρκετό χρόνο μέχρι να πει μέσα του το οριστικό «αντίο».

ASTROLOGY.GR

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top