Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα πέντε ζώδια που θα κάνουν «Ανάσταση» – Αλλάζει για 4 μήνες η οικονομική και ερωτική ζωή τους

Τα πέντε ζώδια που θα κάνουν «Ανάσταση»! Η ένταση ακόμα δεν έχει υποχωρήσει αλλά τους επόμενους 4 μήνες η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την οπτική που βλέπετε τον κόσμο μέσα από σπουδές, ταξίδια, νέες γνώσεις και γνωριμίες με ανθρώπους διαφορετικούς και πολύ ενδιαφέροντες!

Η νέα θέση της Αφροδίτης αλλάζει για 4 μήνες την οικονομική και ερωτική ζωή λέει η Μάρι Γιόβα.

Ένας έρωτας από μακριά που μπορεί να γνωρίσετε στο Πανεπιστήμιο ή σεμινάριο, σε ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό, ακόμα και ένας δεύτερος γάμος μπορεί τώρα να σας συμβεί σε πείσμα των εμποδίων του Κρόνου.

Ξεκαθαρίστε την ζωή σας, βάλτε όρια και στόχους και κάντε χώρο σε μια σχέση που θα είναι πιο ώριμη και κατασταλαγμένη. Ενώ, επικίνδυνη θα είναι η εβδομάδα (8-14 Νοεμβρίου) για 7 ζώδια με τον Κώστα Λεφάκη να προειδοποιεί για δύσκολες ημέρες.

Ταύρος – Τολμήστε να ζήσετε τον έρωτα από μακριά

Η ένταση ακόμα δεν έχει υποχωρήσει αλλά τους επόμενους 4 μήνες η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την οπτική που βλέπετε τον κόσμο μέσα από σπουδές, ταξίδια, νέες γνώσεις και γνωριμίες με ανθρώπους διαφορετικούς και πολύ ενδιαφέροντες!

Ένας έρωτας από μακριά που μπορεί να γνωρίσετε στο Πανεπιστήμιο ή σεμινάριο, σε ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό, ακόμα και ένας δεύτερος γάμος μπορεί τώρα να σας συμβεί σε πείσμα των εμποδίων του Κρόνου.

Ξεκαθαρίστε την ζωή σας, βάλτε όρια και στόχους και κάντε χώρο σε μια σχέση που θα είναι πιο ώριμη και κατασταλαγμένη.

Καρκίνος – Μια σημαντική σχέση χρειάζεται την προσοχή σας για να ανθίσει

Η Αφροδίτη θα είναι για 4 μήνες στον τομέα των μακροχρόνιων και επίσημων σχέσεων και συνεργασιών. Θα έχετε την ευκαιρία να δεθείτε πιο πολύ με τον σύντροφό σας και να αποφασίσετε τον γάμο ή την συγκατοίκηση.

Έχετε την ικανότητα να βλέπετε ομορφιά στον σύντροφο σας και να απολαμβάνετε αρμονικές σχέσεις.

Μια συνεργασία σας απαιτεί σοβαρότητα και αν κοπιάσετε, θα έχει διάρκεια στον χρόνο. Δώστε ευκαιρία σε συνεργάτες σας να σας αποδείξουν τις ικανότητές τους και αναγνωρίστε την αξία τους. Η απόδοση άξιων συνεργατών σας θα αποδώσει στον χρόνο.

Παρθένος – Έρωτας είναι η αιτία και μάλιστα με διαφορά ηλικίας

Με την Αφροδίτη για 4 μήνες στον Αιγόκερο η δημιουργία και η τέχνη, η διασκέδαση και ο έρωτας, ο χρόνος με τα παιδιά θα σας χαρίσουν απολαυστικές στιγμές.

Ιδιαίτερο νόημα αποκτούν για σας σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο και περνούν στο επόμενο βήμα της σταθερότητας και της επισημοποίησης.

Οι ελεύθεροι θα συναντήσετε σε μια έξοδο, σε επίσκεψη σε καλλιτεχνικά γεγονότα όπως το θέατρο, τον σύντροφο που ξέρει τι θέλει και έχει την ωριμότητα να το ζήσει μαζί σας.

Αν πάλι είστε ερωτευμένοι ή θαυμάζετε έναν μεγαλύτερο ηλικιακά άνθρωπο τότε σιγά σιγά μπορείτε να του δείξετε τα συναισθήματά σας.

Τοξότης – Προτεραιότητα να νιώσετε ασφαλείς

Η Αφροδίτη για 4 μήνες στον τομέα της ασφάλειας οικονομικής και συναισθηματικής ευνοεί έσοδα από επιχειρήσεις και σκληρή δουλειά, σημαντικές γνωριμίες ατόμων κύρους και συλλογικούς στόχους που έρχονται για να μείνουν στον χρόνο και να αποδώσουν καρπούς.

θα έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε και να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Βάλτε πρόγραμμα και σχεδιάστε τα αποτελέσματα που θέλετε να πετύχετε με λογική.

Είστε γενναιόδωροι αλλά πρέπει να γίνετε και πιο ώριμοι για να κερδίσετε την ασφάλεια και την σταθερότητα στις σχέσεις σας.

Αιγόκερως – Η Αφροδίτη σας κάνει ακαταμάχητους

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τις 5 Νοεμβρίου ως τις αρχές Μαρτίου θα σας δίνει μια ισχυρή ικανότητα να εκφράζετε την ομορφιά και την αγάπη και να έλκετε τους άλλους ανθρώπους. Η αρμονία θα είναι στο χέρι σας και θα κυβερνά όλες τις σχέσεις της ζωής σας οικονομικές, ερωτικές, επαγγελματικές συνεργασίες και συμμαχίες που βασίζονται στην εμπειρία και την δύναμη του χρόνου!

Μαγνητίζετε τα βλέμματα θαυμασμού και η καταξίωση στην καριέρα σας κάνει πιο γοητευτικούς στους γύρω σας. Πείθετε με επιχειρήματα και μπορείτε να οικοδομήσετε με σταθερά βήματα την επιτυχία και την αναγνώριση των κόπων σας.

Πηγή: marigiova.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top