Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια όταν υποκρίνονται στην αγάπη Πώς το ξεχωρίζεις

Το μόνο που θέλει και επιθυμεί μια ερωτευμένη γυναίκα, είναι να την ερωτευτεί το ταίρι της το ίδιο δυνατά!

Ο έρωτας είναι τυφλός λένε κι αυτό δεν απέχει πολύ από την αλήθεια. Έτσι κάποιες φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις, αν σε θέλει πραγματικά ή αν απλώς περνάει την ώρα του μαζί σου, μέχρι να βρει κάτι καλύτερο. Μπορεί κιόλας, με τη συμπεριφορά του, να σου στέλνει μπερδεμένα μηνύματα κι εσύ τη μια να ελπίζεις και την άλλη να απογοητεύεσαι. Μπορείς όμως να παρατηρήσεις ορισμένα βασικά σημεία στον τρόπο που φέρεται και με βάση το ζώδιο του να καταλάβεις εάν τρέφει για σένα αληθινά συναισθήματα.

ΚΡΙΟΣ

Εάν πραγματικά ενδιαφέρεται για εσένα ένας άνδρας κριός, θα στο δείξει και φυσικά θα σου είναι πολύ δύσκολο να μην το καταλάβεις! Θα σε πολιορκήσει και θα σε ξαναπολιορκήσει. Ο άνδρας κριός κρύβει μέσα του μια πηγαία ορμή, που την εκδηλώνει μέσα σε δευτερόλεπτα, όταν τον ενδιαφέρει μια γυναίκα. Εάν σε θέλει πραγματικά, θα σε αναζητά, θα σου στέλνει μηνύματα, θα σε ψάχνει έντονα και με θάρρος. Δεν θα ντραπεί να σε διεκδικήσει και αν τρέφει συναισθήματα για σένα, πολύ απλά θα είσαι δική του και θα θέλει να είσαι μέρος της περιπέτειας του! Ο άνδρας κριός είναι ο πρώτος κυνηγός του ζωδιακού, γι’ αυτό εάν αρκετά συχνά σε αποφεύγει, εάν όλο έχει δουλειά και εάν είναι κουρασμένος και θα μείνει στο σπίτι… μην αποφασίσεις αβίαστα να τον δικαιολογήσεις… γιατί μάλλον δεν έχεις την αμέριστη προσοχή του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άνδρας ταύρος που ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα, θα επενδύσει επάνω σου! Δεν θα σου δώσει τα πάντα κατευθείαν, αφού για να φτάσει σε αυτό το σημείο, θα πρέπει πρώτα να σιγουρευτεί κι εκείνος οτι δεν υποκρίνεσαι εσύ! Θα το κάνει με τον δικό του αργό τρόπο, αλλά θα το κάνει, εάν δεν υποκρίνεται. Εάν δεν βγαίνετε μαζί για φαγητό, εάν δεν σου έχει αγοράσει λουλούδια ήν έστω ένα καλό δώρο γενεθλίων, τότε τα πράγματα για εκείνον, μάλλον δεν είναι και τόσο σοβαρά…είναι στη φύση του άνδρα ταύρου να αναγνωρίζει τις υλικές αξίες ώς προτεραιότητα και ο πιο σίγουρος τρόπος για να καταλάβεις εάν πραγματικά είναι ερωτευμένος μαζί σου, είναι να έχει τη διάθεση να σου προσφέρει υλικά αγαθά. Μπορεί να χρειαστεί κάποια φορά να ακυρώσει ένα ραντεβού σας, αυτό όμως δεν χρειάζεται να σε ανησυχήσει. Να ανησυχήσεις όμως εάν δεν τον βλέπεις με τον καιρό να εξελίσσεται σε αυτό που λέμε, ο παραδοσιακός άνδρας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο άνδρας δίδυμος είναι ένας από τους πιο δύσκολους άνδρες του ζωδιακού, όταν καλείσαι να αποκρυπτογραφήσεις τη συμπεριφορά του. Και είναι πάρα πολύ εύκολο να πιστέψεις οτι δεν νοιάζεται για σένα, ενώ μπορεί να ισχύει ακριβώς το αντίθετο και να είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου! Η επικοινωνία και το φλερτ είναι στο αίμα του. Γνωρίζει όλον τον κόσμο, έχει πολλούς φίλους και το ότι θα βγει με την ανδροπαρέα, για να μάθει, να μιλήσει και να εκτονωθεί, δεν σημαίνει οτι δεν νοιάζεται για σένα. Όμως εάν δεν έρθει σύντομα κοντά σου, εάν δεν σου μιλάει για τις εμπειρίες του, εάν δεν συζητά αρκετά μαζί σου και εάν δεν ζητάει την άποψη σου, όχι απαραίτητα για να την ακολουθήσει αλλά για να δει και μια άλλη οπτική γωνία… τότε μάλλον δεν ενδιαφέρεται και τόσο για σένα. Εφόσον είναι ερωτευμένος μαζί σου θα θέλει να γνωρίσει καλά το μυαλό σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι και ναι, εάν δεν κλείνει το τηλέφωνο πρώτος, τότε είναι ένας πολύ ερωτευμένος άνδρας δίδυμος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις πιο εύκολες περιπτώσεις είναι ο άνδρας καρκίνος, για να βρεις τα σημάδια που δείχνουν πως είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου. Για αρχή να πούμε ότι δεν θα σου ανοιχτεί αμέσως και ούτε εύκολα, γιατί είναι ανασφαλής και γιατί θέλει κι εκείνος να σιγουρευτεί επίσης για τα δικά σου συναισθήματα. Σε γενικές γραμμές είναι αργός και σταθερός στα βήματα του. Εάν ένας άνδρας καρκίνος είναι μαζί σου ερωτευμένος, θα σου μιλάει για τα παιδικά του χρόνια και θα σου αναφέρει πολύ συχνά γεγονότα με ανθρώπους της οικογένειας του. Με αυτόν τον τρόπο θα μοιράζεται μαζί σου, το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του, που είναι οι ρίζες του. Να έχεις υπ’ όψην σου πως εάν μετά από μήνες γνωριμίας, δεν σε βάλει στη ζωή του ώστε να γνωρίσεις τη μητέρα, τον πατέρα, τα αδέλφια του, τότε μάλλον ακόμη κι αν σου λέει οτι είσαι ο έρωτας της ζωής του, κράτα μικρό καλάθι.

ΛΕΩΝ

Ο άνδρας βασιλιάς του ζωδιακού δεν πρόκειται να προσπαθήσει να κρύψει τα πραγματικά του συναισθήματα για σένα και εφόσον σε θέλει και είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου, θα το εκδηλώσει με χίλιους δυο τρόπους. Είναι μεγαλόκαρδος και γενναιόδωρος, επομένως αυτές τις ποιότητες θα εκδηλώσει, εάν αγγίξεις την καρδιά του. Θα σου κάνει δώρα και θα σε πάει στα καλύτερα μέρη, μαζί του θα διασκεδάσεις πραγματικά, θα γελάσεις και θα ξεφαντώσεις. Ακόμη και κι αν δεν είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου, ένας λέοντας θα βρει την άκρη για να σου προσφέρει τα καλύτερα. Δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα, σημασία για εκείνον έχει να δημιουργήσει στιγμές αξίας! Ο άνδρας λέοντας, κάθε άλλο παρά τσιγγούνης μπορεί να χαρακτηριστεί, επομένως εάν δεν ξοδέψει για σένα μάλλον έχει σκοπό να το κάνει για κάποια άλλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αργός και σχολαστικός στον έρωτα, ο άνδρας παρθένος αν σε ερωτευτεί πραγματικά θα πάρει τη σχέση σας πολύ στα σοβαρά. Μην περιμένεις όμως μεγάλες και ακραίες εκδηλώσεις αγάπης, οπότε δεν είναι αυτό το κριτήριο των συναισθημάτων του, ενώ να είσαι έτοιμη πως θα δεχτείς κάποιες φορές και την κριτική του. Είναι πραγματικά δύσκολο να τον καταλάβεις, αφού θα απορροφηθεί με τη δουλειά του και τα χόμπι του και εσύ σαν γυναίκα ερωτευμένη, μπορεί αυτά να τα μεταφράσεις ως απόρριψη. Όσο περίεργο όμως κι αν σου φανεί με έναν άνδρα παρθένο θα πρέπει να προβληματιστείς για τα συναισθήματα του, εάν δεν σου δείχνει την συλλογή του από δίσκους, νομίσματα, γραμματόσημα ή εάν δεν σου εμπιστεύεται τον σκύλο του, για να τον πας βόλτα και όχι εάν σου ακυρώσει ένα ραντεβού σας!

ΖΥΓΟΣ

Ο άνδρας ζυγός χρειάζεται προσοχή για να τον καταλάβεις. Για αρχή είναι ερωτευμένος με τον έρωτα, είναι γλυκομίλητος από τη φύση του και έχει πολύ μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα. Γι’ αυτό ο άνδρας ζυγός περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο μπορεί να παραμείνει σε μια σχέση χωρίς να τρέφει πραγματικά συναισθήματα, μόνο και μόνο από το φόβο να μην μείνει μόνος του, ούτε για μια μέρα. Έχει ανάγκη από αγάπη, φροντίδα και ηρεμία. Εάν λοιπόν θέλεις να τεστάρεις αν σε θέλει πραγματικά ή απλά βολεύεται μέχρι να βρει κάτι άλλο, τότε απλά δώσε του μια πιο δύσκολη ημέρα, ή με άλλα λόγια, απλά διατάραξε με κάποιον τρόπο την αρμονία του. Ζήτησε του να έρθει να σε πάρει επειδή χάλασε το αυτοκίνητο σου ή να έρθει στο σπίτι σου για να σε βοηθήσει σε κάποια δουλειά. Εάν δεν το κάνει, τότε είναι red alarm για τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο άνδρας σκορπιός, είναι ένας από του πιο δύσκολους άνδρες του ζωδιακού, παθιασμένος και γεμάτος συναισθήματα που πολλές φορές ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να τα εκφράσει με λόγια. Είναι όμως πάρα πολύ εύκολο να καταλάβεις εάν πραγματικά είναι ερωτευμένος μαζί σου ή αν απλά περνάει την ώρα του. Ο άνδρας σκορπιός ζηλεύει στον έρωτα και ζηλεύει παράφορα. Θέλει να ξέρει που είσαι, με ποιόν είσαι και τι κάνεις. Θέλει να μάθει τα πάντα για τη ζωή σου και με κάθε λεπτομέρεια, για ότι έκανες ακόμη και πριν να γνωριστείτε. Με έναν άνδρα σκορπιό θα πρέπει τουλάχιστον για μια φορά να περάσεις από ανάκριση. Κι όταν λέμε ανάκριση, εννοούμε πραγματική ανάκριση κι όχι την απλή ερώτηση, πως ήταν η μέρα σου. Θα σε κουράσει και θα σε εξοντώσει, μέχρι να πέσεις στην αγκαλιά του και μετά δεν θα σε αφήνει να φύγεις. Εάν δεν συμβεί αυτό, έστω για μια φορά, τότε πραγματικά δεν τον έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άνδρας τοξότης αγαπά την περιπέτεια και θέλει συνεχώς να ζει νέες εμπειρίες. Χαρούμενος και αισιόδοξος κατά κανόνα, μπορεί πραγματικά να σου δώσει εύκολα την λάθος εντύπωση και να μπερδευτείς. Εάν όμως είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου θα θελήσει να σε κάνει μέρος της περιπέτειας του. Στην πραγματικότητα θα δει εσένα και τη σχέση σας σαν μια περιπέτεια που δεν θα θέλει να την χάσει από τη ζωή του! Ο Τοξότης θα σε πάρει μαζί του στα ταξίδια του. Όμως πως θα μάθεις αν νοιώθει πως κι εσύ τον “ταξιδεύεις”; Πώς θα τον τεστάρεις, ότι δεν είσαι μια απλή παρέα για εκείνον; ζήτησε του να μείνετε μαζί στο σπίτι. Ακύρωσε του μια έξοδο και πες του πως θέλεις να περάσετε το βράδυ οι δυο σας, μακριά από όλους και από όλα. Εάν τα μάτια του λάμψουν και το δεχτεί με χαρά, τότε πραγματικά ο τοξότης σου σε αγαπάει αληθινά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άνδρας αιγόκερως, πολυάσχολος και προγραμματισμένος, θα σου δώσει εν καιρώ τις ενδείξεις πως σε αγαπάει και πως σε νοιάζεται ακόμη κι να είναι τρέλα ερωτευμένος μαζί σου. Δεν έχει τον χρόνο! Δεν είναι πως δεν θέλει να στο δείχνει απλά διαρκώς το αναβάλει, έως ότου τελειώσει με τις υποχρεώσεις του. Στην πραγματικότητα κι ο ίδιος περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Εάν όμως τον ενδιαφέρεις κάποιες στιγμές θα βγαίνει από την πορεία του και θα κανονίζει να σε δει. Μπορεί να το κάνει λιγότερο, από όσο θα το ήθελες, αλλά θα σε πάει για φαγητό σε ένα καλό εστιατόριο και θα πληρώσει τον λογαριασμό. Θα σου μιλάει για τα σχέδια του και για το που βλέπει τον εαυτό του επαγγελματικά μετά από δέκα χρόνια. Εάν ένας άνδρας αιγόκερως σου δώσει την πιστωτική του κάρτα για να ψωνίσεις το δώρο των γενεθλίων σου αν εκείνος δεν προλαβαίνει, τότε να ξέρεις οτι είσαστε σε πολύ καλό δρόμο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δύσκολη περίπτωση ο άνδρας υδροχόος και πρέπει να ερωτευτεί πρώτα το μυαλό σου για να σε ερωτευτεί στη συνέχεια! Κι αυτό θα πάρει χρόνο. Αυτός ο άνδρας πηγαίνει με τους δικούς του ρυθμούς και κάποιες φορές μάλιστα δίνει την εντύπωση, οτι ο έρωτας δεν τον αφορά και δεν τον ενδιαφέρει. Δεν θα παίξει εύκολα παιχνίδια μαζί σου και εάν σου ομολογήσει κάποια στιγμή πως τρέφει συναισθήματα για σένα, τότε δεν έχεις κάποιον λόγο να μην τον πιστέψεις. Εάν υπολογίζει την άποψη σου και εάν σε βάζει στις συζητήσεις του τότε είσαι σε καλό δρόμο. Εάν σε συστήσει στους φίλους του και στον κοινωνικό του περίγυρο σαν το κορίτσι του, τότε τα πράγματα πηγαίνουν καλά! Εάν δεν συμμετέχεις όμως στην κοινωνική του ζωή, αυτό σημαίνει πως δεν τον έχεις κατακτήσει.

ΙΧΘΥΣ

Ο βαθιά ρομαντικός και διαισθητικός άνδρας ιχθύς, όταν είναι πραγματικά ερωτευμένος δεν μπορεί να κρυφτεί, οπότε θα το καταλάβεις εύκολα, μαζί σου θα το καταλάβει και η καλύτερη σου φίλη γιατί θα αναζητήσει την άποψη της, ώστε να σου κάνει το καλύτερο δώρο και να κλείσει το καλύτερο μαγαζί που θα πάτε μαζί. Ο έρωτας για τον άνδρα ιχθύ είναι η ύψιστη τέχνη και θα σε κάνει να νοιώσεις σας την μούσα του, εάν σε έχει ερωτευτεί. Θα σου μιλήσει για τον έρωτα του, θα σου στέλνει ρομαντικά στιχάκια και θα σε κοιτάζει στα μάτια με τρυφερότητα και με αγάπη. Δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτα του, όπως δεν μπορεί εύκολα και να τον προσποιηθεί. Επομένως με αυτόν τον άνδρα η σχέση σας θα είναι για εκείνον ότι σου δείχνει και τα μάτια του θα μιλάνε από μόνα τους. Να προβληματιστείς όμως εάν σταματήσει να σε κοιτάζει κατάματα!

via zwdiasimera.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top