Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια θα αντιμετωπίσουν τεράστια προβλήματα με τον Άρη στον Υδροχόο.

Ο Άρης περνά στον Υδροχόο στις 30 Μαρτίου και -όπως συμβαίνει πάντα- κάποια ζώδια θα αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές, να κυνηγούν στόχους και να διεκδικούν, ενώ άλλα θα βιώσουν διάφορα προβλήματα. Η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική τους ζωή θα αναστατωθεί από τσακωμούς και «επιθετικές» διαθέσεις, οι προκλήσεις και οι παράλογες αντιδράσεις θα είναι συχνές, οπότε μπορεί να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από την οριστική ρήξη. Επιπλέον, δεν αποκλείονται και ζημιές, ατυχήματα ή αυξημένα έξοδα.

Advertisement

Γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν 5 ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα. Ποια είναι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον 4ο οίκο σου θα προκαλέσει αναταραχή στο περιβάλλον σου, με ζημιές του οικιακού σου εξοπλισμού ή άλλες που θα σε φέρουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, κάθως κάποιες από αυτές δε θα μπορείς να τις αποκαταστήσεις ή, αν χρειάζεται να το κάνεις, να σου στοιχίσουν αρκετά. Επιπλέον, οι καβγάδες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι συχνοί, αφού “ούτε στο ταγάρι… ούτε στο σακκί δε θα κάνουν”. Με τίποτα δε θα μένουν ευχαριστημένα, αντάρτικο θα ξεσπάσει, ο καθένας θα θέλει να κάνει τα δικά του και οι συμπεριφορές ή οι αντιδράσεις τους θα σε φτάνουν συχνά στα όριά σου. Επίσης, είναι πιθανό να προκληθεί τσακωμός για ένα ακίνητο ή κάποιες αλλαγές που πρέπει να γίνουν και δε συμφωνούν. Από την άλλη, ίσως “εγκαταλείψεις” τον χώρο σου, λόγω ιδιοκατοίκησης ή πώλησης, οπότε θα πρέπει να αναζητήσεις καινούργια στέγη ή να βιώσεις ένα είδος “εισβολής”.

ΛΕΩΝ

Μετά τον Κρόνο στον Υδροχόο, περνά και ο Άρης στον 7ο οίκο σου, οπότε θα χρειαστεί να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία και υπομονή στις σχέσεις σου, καθώς το κλίμα θα είναι ηλεκτρισμένο και τα άτομα που είναι γύρω σου θα σε προκαλούν αρκετά σε σημείο να θεωρείς ότι το κάνουν επίτηδες προκειμένου να τσακωθείτε. Οι επιθέσεις που θα σου γίνονται θα είναι συχνές, για ασήμαντες -κατά τη γνώμη σου- αιτίες ή γιατί λόγω καταστάσεων που βιώνουν ψάχνουν κάπου να ξεσπάσουν. Εντάσεις θα υπάρξουν και με έναν συνεργάτη ή τον/ην σύντροφό σου που θα νιώθει ότι δεν μπορεί  να αντεπεξέλθει στις πιέσεις ή όλα του φαίνονται βαρετά και ρουτινιάρικα (ακόμα και εσύ) και θέλει να τα αλλάξει. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνει και πράγματα, χωρίς καν να ρωτήσει, αν συμφωνείς. Ρήξεις, αποστασιοποίηση, διακοπή συνεργασίας και χωρισμός είναι πιθανά. Αν είσαι ελεύθερος, θα πέφτεις πάνω σε άτομα που θα σου τη λένε συνεχώς ή βαρεμένα, που κουβαλάνε αρκετές δόσεις τρέλας, τόσο που δεν μπορείς να συννενοηθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον 10ο οίκο σου θα επηρεάσει την πορεία των επαγγελματικών σου, μάλιστα οι σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου ή το αφεντικό σου θα φτάσουν σε οριακά σημεία, ιδιαίτερα αν αντισταθείς σε αλλαγές που βρίσκεις παράλογες, ριψοκίνδυνες ή ενάντια στις αρχές σου. Πιθανό είναι να αναγκαστείς να αμυνθείς στα χτυπήματα αντιπάλων ή ανταγωνιστών, που σε έχουν στην “μπούκα”, λόγω της στάσης σου. Δεν αποκλείεται όμως να νιώσεις έτοιμος να διεκδικήσεις τη θέση ή ό,τι θεωρείς ότι δικαιούσαι, με αποτέλεσμα να εξαγριώσεις τους ανωτέρους σου ή να βάλεις έναν πολύ μεγάλο στόχο, που όμως δεν έχεις τα κατάλληλα προσόντα για να υποστηρίξεις και να εκτεθείς. Ακόμα, είναι πιθανό, αν δεις ότι δεν έχεις την εξέλιξη που φανταζόσουν ή περικόπτονται δικαιώματα ή προνόμιά σου, να τα παρατήσεις όλα και να αυτονομηθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στον 6ο οίκο σου, το κλίμα στην εργασία σου θα είναι τεταμένο, είτε με ζημιές είτε με κάποια δικαιώματά σου, που καταπατώνται και δε θα βρίσκεις το δίκιο σου, είτε στις σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σου, αφού τα νεύρα, η πίεση και το άγχος θα προκαλέσουν τσακωμούς και εντάσεις. Από την άλλη, είναι πιθανές βλάβες στον εξοπλισμό ή εργαλεία σου, που θα πάνε τη δουλειά σου πίσω ή θα σε βάλουν σε έξοδα. Και η υγεία σου χρειάζεται όμως προσοχή, όχι μόνο γιατί είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα, αλλά και στη διατροφή σου, οπότε φρόντισε να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής και σταμάτα τις καταχρήσεις. Επίσης, τρεχάματα θα έχει με τα κατοικίδιά σου ή με τα φυτά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisement

Με τον Άρη στον 3ο οίκο σου θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επαφές σου. Η φούρια και η ανυπομονησία  να τελειώνεις με διάφορες υποχρεώσεις και ζητήματα που έχουν τραβήξει καιρό θα σε καταλάβουν, με αποτέλεσμα είτε να έχεις κάποιο ατύχημα είτε να νευριάζεις και να τσακώνεσαι για ψύλλου πήδημα. Γενικά, θα είσαι έτοιμος να αρπαχτείς, αυτή την περίοδο και ιδιαίτερα προκλητικός, πράγμα που δε διευκολύνει στο να κάνεις μια χαλαρή συζήτηση ή να πας κάπου πάσο, εφ’ όσον δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Από την άλλη, η σχέση σου με τα πρόσωπα του συγγενικού ή του κοντινού σου περιβάλλοντος δε θα είναι και οι καλύτερες, ενώ… στο μενού περιλαμβάνονται βλάβες του μέσου μεταφοράς ή επικοινωνίας σου, αλλα και του τεχνολογικού εξοπλισμού σου.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top