Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ταραχή στα ζώδια από την Άντα Λεούση: Αποφάσεις σε «τεντωμένο σχοινί» για Διδύμους, Ζυγούς και…

Η Άντα Λεούση προειδοποιεί τα ζώδια για τις ενδεχόμενες ταραχές, που μπορεί να αντιμετωπίσουν, τονίζοντας πως όλα κρέμονται σε «τεντωμένο σχοινί» ως προς ορισμένες αποφάσεις.

Σύμφωνα με τη γνωστή αστρολόγο, όλα βρίσκονται σε μια λεπτή ισορροπία, την οποία οφείλουμε να προσέξουμε, με τη Βάσια Μαυράκη επίσης να μας «κρεμά κουδούνια».

Οι προβλέψεις της Άντας Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις ή ακόμα και να προχωρήσετε σε συμφωνίες. Παρακολουθήστε την ανταπόκριση των άλλων στις ενέργειες που ακολουθήσατε στο πρόσφατο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Προτιμήστε να απομονωθείτε και να αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις. Αποφασίστε κάποιες επενδυτικές πράξεις, χωρίς να πάρετε ρίσκα και θα δικαιωθείτε βραχυπρόθεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να είστε σταθεροί γιατί οι απότομες αλλαγές στα επιχειρηματικά σχέδια δε θα βοηθήσουν. Δώστε έμφαση στη βάση της δράσης σας, για να μην υπάρξουν λάθη ή σφάλματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε προσεκτικά τις λεπτομέρειες σε μια νέα υπόθεση που μπορεί να αναλάβετε. Βελτιωμένη η σημερινή ατμόσφαιρα, ώστε να επηρεαστούν θετικά τα συναισθήματά σας.

Διαβάστε ακόμα:   Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω. Έρχεται να αναστατώσει τη ζωή αυτών των ζωδίων με την Νεα Σελήνη.

ΛΕΩΝ: Δεν είναι απαραίτητο οι άλλοι να έχουν την ίδια καλή ψυχολογία με εσάς. Τα αιφνίδια έξοδα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ δε θα λείψουν και τα εμπόδια στις επιδιώξεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχουν κάποια θέματα που ζητούν άμεση επίλυση και τακτοποίηση. Δε χρειάζεστε να πιάνεστε από κάθε λέξη για να δημιουργήσετε εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Αυτό που σας απομακρύνει από τη σχέση σας σίγουρα δεν είναι ο σύντροφός σας. Δείξτε λίγη περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία σας και όλα θα πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το να τραβάτε στα άκρα ένα σκοινί που είναι ήδη τεντωμένο είναι αρκετά επικίνδυνο. Θα ανακαλύψετε πως η ζωή σας αρχίζει να αλλάζει θέλετε δε θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάλλον θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Η σημερινή μέρα θα σας απασχολήσει με ζητήματα που θα αφορούν τις πεποιθήσεις και την ανεξαρτησία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να διατηρήσετε ήπιους τόνους, για να μην προκληθούν παρεξηγήσεις. Δείξτε πιο συζητήσιμοι και μην πιστεύετε πως κάποια άτομα βρίσκονται στην αποκλειστική σας διάθεση.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα (24/09)!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήνετε ανεξέλεγκτο τον παρορμητισμό σας να σας παρασύρει σε κακοτοπιές. Σκληρές διαπραγματεύσεις και διαπληκτισμοί θα διαδεχθούν την ευφορία που υπήρχε.

ΙΧΘΥΣ: Προβείτε σε συζητήσεις ευχάριστες που θα διευκολύνουν να βελτιώσετε το προφίλ σας στον περίγυρο. Μπορείτε να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις με καινούριες γνωριμίες.

Πηγή: Virginialeousi.com

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top