Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Αφροδίτης με Κρόνο 8/10: Η απόλυτη… καταστροφή για 3 συγκεκριμένα ζώδια!

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, η Αφροδίτη στην Παρθένο και ο Κρόνος στο Τοξότη, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, αναγκάζοντας μας να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις σχέσεις μας και κυρίως τις ερωτικές!

Σχέσεις με άλυτα προβλήματα, χωρίς γερές βάσεις και χωρίς την αμοιβαία προσπάθεια των συντρόφων, φτάνουν στο τέλος τους… Επιπόλαιες και επιφανειακές συμπεριφορές στον Έρωτα, θα τιμωρηθούν και θα πρέπει να συνετιστούμε όσο είναι καιρός, αλλιώς θα έχουμε απώλειες συναισθηματικές. διαβάστε παρακάτω…
🌲Προσωποποιημένα στολίδια με Όνομα & ευχή 🔴 Χάρισέ τα στην οικογένεια και τους φίλους! - Mairyland.gr
Δεν θα λείψουν συγκρούσεις λόγω αδιαλλαξίας, απολυτότητας, έλλειψης ευαισθησίας και σκληρότητας, αλλά και αρκετές οικονομικές δυσκολίες!
Αν έχουμε μέτρο, λογική και ολιγάρκεια, σε έρωτα και χρήμα, η όψη θα είναι απόλυτα ανώδυνη!

Περισσότερο πρέπει να προσέχουν τα Μεταβλητά ζώδια και ωροσκόποι, ιδίως του 3ου δεκαήμερου.


Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Προβλήματα θα υπάρξουν στη εργασία, στην καθημερινότητα αλλά και στη ζωτικότητα σου! Απέβαλλε το άγχος και απέφυγε αλλαγές στην εμφάνιση σου και ιδίως κουρέματα!

Διαβάστε ακόμα:   Πόσο «σκύλα» είναι μια γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό της;

ΤΑΥΡΟΣ
Πρέπει άμεσα να σοβαρευτείς και να ωριμάσεις, πριν από κάθε ερωτική δραστηριότητα και απόφαση. Ψυχρότητα και ρήξεις θα υπάρξουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Οφείλεις να δείξεις το σοβαρό σου πρόσωπο, σε σπίτι και οικογένεια, με σύνεση και υπευθυνότητα. Μην παρασύρεσαι σε παλιούς έρωτες, γιατί θα πληγωθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εμπόδια και προβλήματα θα προκύψουν σε κοινωνικές σχέσεις και μετακινήσεις. Ίσως υπάρξουν κάποια άσχημα νέα, ερωτικού περιεχομένου.

ΛΕΩΝ
Προσοχή στα οικονομικά σου αλλά και στην σταθερότητα στη συναισθηματική σου ζωή! Μην ζητάς πολλά και μην είσαι απόλυτος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χρειάζεται πολύ προσοχή, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά κυρίως σε έρωτα και χρήμα. Βάλε γερές βάσεις σε όλα τα κεκτημένα σου, αν δεν θες απώλειες.

ΖΥΓΟΣ
Μην επιτρέπεις ανασφάλεια και απαισιοδοξία να επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή. Απέφυγε παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έρχονται κάποια προβλήματα στο φιλικό τομέα, ιδίως σε φιλίες επιφανειακές, που δεν έχουν γερά θεμέλια. Κάνε σωστές και ώριμες κινήσεις, όσον αφορά τους στόχους σου!

Διαβάστε ακόμα:   Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από 2 Ιουλίου έως 17 Δεκεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως υπάρξει μία σημαντική κρίση στον τομέα της καριέρας και παλαιότερα λάθη πληρώνονται τώρα. Να είσαι ώριμος και σοβαρός, για το καλό της κοινωνικής σου εικόνας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι κοινωνικές επαφές σου και οι μετακινήσεις σου, παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα! Μην είσαι επιπόλαια αισιόδοξος και κάνε μόνο σοβαρές επαφές και συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θέλει ιδιαίτερη προσοχή ο οικονομικός τομέας, γιατί έρχονται αρκετές πιέσεις. Επιπλέον πλήττεται και ο ερωτικός τομέας, γι’ αυτό κάνε υπομονή και μην απαιτείς παράλογα!

ΙΧΘΥΣ
Πρόσεχε πολύ στον συντροφικό τομέα, γιατί σημαντικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες κλονίζονται και πιθανόν αν δεν φερθείς ορθά, να υπάρξουν και ρήξεις.


Πηγή: www.athensmagazine.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top