Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ήλιος Τετράγωνο με Κρόνο 21/4: Τα Ζώδια τώρα, δοκιμάζονται

Ο Ήλιος στον Ταύρο και ο Κρόνος στον Υδροχόο, σχηματίζουν ένα Τετράγωνο την Τρίτη 21 Απριλίου 2020, προκαλώντας δυσάρεστα γεγονότα και επαναφέροντας προβλήματα που ήταν σε εκκρεμότητα από το παρελθόν.

Advertisement

Δυσκολίες, δοκιμασίες, εμπόδια αλλά και μία μορφή τιμωρίας θα μας ρίξει το ηθικό και θα μας προκαλέσει ανασφάλειες.

Φερόμαστε με σύνεση, λογική και παραμένουμε ταπεινοί και προσγειωμένοι, ότι κι αν συμβεί τώρα.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο και οφείλουν να προσέχουν την συμπεριφορά τους, είναι του Σταθερά Σταυρού, του 1ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Οι προσπάθειες σου να πετύχεις σταθερότητα και σιγουριά για την αισθηματική ζωή, θα χρειαστεί να γίνουν ακόμα πιο σκληρές, αν θες να αποκτήσεις αυτό που σκέφτεσαι. Ταυτόχρονα τα οικονομικά σου επιβάλλουν, υπευθυνότητα και σύνεση στην διαχείριση τους, διαφορετικά τα προβλήματα θα διογκωθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξει αρκετή πίεση σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και ιδιαίτερα της προσωπικής ζωής και των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Όλα τα είχες αφήσει στη τύχη τους, όμως τώρα  χρειάζονται με λογική να πάρεις τα πράγματα και τις καταστάσεις στα χέρια σου αν θες να γλυτώσεις τις αναποδιές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Άγχος και ανασφάλειες κατακλύζουν τώρα τον εσωτερικό σου κόσμο. Μην αφήνεις να σε βαραίνουν υπερβολικά τα γεγονότα και να σε καταβάλλουν ψυχικά. Διατήρησε την αισιοδοξία των προηγούμενων ημερών όσο μπορείς και απέφυγε παρασκηνιακές ενέργειες και σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή  να αναγνωρίσεις τα λάθη σου απέναντι στους φίλους σου χωρίς να έχεις έπαρση και να επαναπαύεσαι. Οφείλεις τώρα να είσαι ήρεμος, λογικός, σοβαρός, αντικειμενικός και έντιμος απέναντι στους φίλους. Δέξου κάποιες απογοητεύσεις ως ένα χρήσιμο μάθημα.
ΛΕΩΝ

Η εύνοια που είχες τον τελευταίο καιρό στον τομέα των επαγγελματικών σου, αλλά και των προσωπικών σου θεμάτων, σου δημιούργησε ένα είδος έπαρσης και υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά την συμπεριφορά σου. Απέφυγε αντιπαραθέσεις και αλαζονικές συμπεριφορές στον επαγγελματικό σου χώρο και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και φρόντισε να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα προκύψουν κάποια δυσάρεστα γεγονότα μέσα από επαφές, ειδήσεις και μάλλον θα υπάρξει μια αλλαγή στα σχέδιά σου την οποία δεν θα μπορέσεις να ελέγξεις τώρα. Η αισιοδοξία σου μειώνεται γι’ αυτό καλό θα ήταν να «κρατάς μικρό καλάθι», στις κοινωνικές σου επαφές αλλά και στους στόχους σου.

ΖΥΓΟΣ

Η αρνητικότητα των ημερών θα έχει αντίκτυπο στις οικονομικές εκκρεμότητες σου. Ότι έχεις παραμελήσει αναγκάζεσαι τώρα να το διεκπεραιώσεις και να βάλεις φρένο στα έξοδα σου. Στον ερωτικό τομέα, ίσως κάποια γεγονότα σε μελαγχολήσουν και κλειστείς στον εαυτό σου. Επιστράτευσε την ψυχραιμία και την λογική σου και μην αφήνεις εμμονές να σε εξουσιάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτήν την περίοδο πλήττεται κυρίως η συντροφική σου ζωή. Μην κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά επιτέλους δραστηριοποιήσου με ώριμες, προσγειωμένες και υπεύθυνες πρωτοβουλίες και διόρθωσε τα «κακώς κείμενα», χωρίς να απαιτείς ή να τα περιμένεις όλα από τον άλλο.

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην επαναπαύεσαι και μην θεωρήσεις ότι και πάλι η τύχη θα φροντίσει  για σένα, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα. Ήρθε η ώρα να δουλέψεις πραγματικά και να αποδείξεις ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, την αξία σου. Μην αμελείς θέματα φυσικής κατάστασης και ομορφιάς αυτήν την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε η στιγμή να περιοριστούν σημαντικά η ανεμελιά στην ερωτική σου ζωή και να χρειαστεί να χειριστείς τα πράγματα επιτέλους, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Πολλές θα είναι οι δυσκολίες αλλά εσύ δεν πρέπει να καταθέσεις τα όπλα. Πάλεψε αλλά με σύνεση και χωρίς εγωισμό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά προβλήματα ίσως προκύψουν ως προς το οικογενειακό σου περιβάλλον. Θα χρειαστεί να αγωνιστείς και να προσπαθήσεις πραγματικά για το καλύτερο, φροντίζοντας οικογενειακές υποχρεώσεις, σχέσεις και καθήκοντα. Κάποια γεγονότα μέσα στο σπίτι θα σε πιέσουν αρκετά αλλά εσύ οφείλεις να είσαι ψύχραιμος και ώριμος. Πες όχι σε ένα ερωτικό πισωγύρισμα τώρα.

ΙΧΘΥΣ

Πρέπει να μειώσεις τους ρυθμούς σου και να κάνεις ένα διάλειμμα από την έντονη κοινωνική ζωή, αφού πολύ πιθανόν θα σε απογοητεύσει και οι αναποδιές δεν θα λείψουν. Μην χαλάς την σχέση σου με αδέρφια και συγγενείς, λόγω έπαρσης.

Oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top