Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Thank you next! Αυτά τα ζωδιακά ζευγάρια δεν θα βγουν δεύτερο ραντεβού

Θα δώσουν thank you next αμφότεροι και είναι… λογικό. Τα ζωδιακά αυτά ζευγάρια, μπορεί για κάποιο λόγο να ήρθαν κοντά και να θέλησαν να δώσουν ο ένας στον άλλο μια ευκαιρία να γνωριστούν λίγο καλύτερα και να βγουν ραντεβού, όμως αμέσως θα καταλάβουν ότι μεταξύ τους δεν υπάρχει «χημεία».

Και επειδή δεν έχουν συμβεί και πολλά μεταξύ τους, δεν θα νιώσουν καθόλου τύψεις, αν εξαφανιστούν και δεν ξαναδώσουν κανένα σημείο ζωής.

Παρόλα αυτά η αστρολόγος Άση Μπίλιου «καμπανάκι» είχε σήμανε για 5 ζώδια, τα οποία επηρεάστηκαν περισσότερο τις προηγούμενες μέρες.

ΖΥΓΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι… too much για τον Ζυγό. Είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μπορεί να αντέξει. Ο Ζυγός είναι άνθρωπος ανοιχτός και έξω καρδιά. Μιλάει για τον εαυτό του, είναι χαμογελαστός και του αρέσουν οι ήρεμες και ρομαντικές καταστάσεις. Ο Σκορπιός από την άλλη θέλει να περνάει… από κόσκινο όποιον έχει απέναντί του. Είναι «στρείδι» κανονικό. Πιο dark σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα. Άμεσο thank you next λοιπόν και από τις δυο πλευρές και ούτε… γεια ξανά

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος και ρομαντικός. Ο Τοξότης από την άλλη δεν κρατά το στόμα του κλειστό και πολλές φορές κάνει άκομψα αστεία, τα οποία πληγώνουν τους άλλους. Αν αυτά τα δυο ζώδια βγουν ραντεβού, μόνο αποτυχία θα μπορούσε να είναι. Δεν έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Ο Καρκίνος είναι άνθρωπος του σπιτιού, ενώ ο Τοξότης των ταξιδιών και της περιπέτειας. Ο ένας θέλει γάμο και παιδιά και ο άλλος να είναι ελεύθερος, ανεξάρτητος και χωρίς καμία ευθύνη. Λες και προέρχονται από διαφορετικό κόσμο. Δεν θα τους πάρει και πολύ να καταλάβουν ότι μεταξύ τους δεν μπορεί να γίνει κάτι. Το “αντίο” θα είναι και από τις δυο πλευρές και κανένας δεν θα θέλει να ξαναδεί τον άλλο.

ΔΙΔΥΜΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τρέλα, η ανεμελιά και η χαλαρότητα, απέναντι στην σοβαρότητα, τον ορθολογισμό και τον… πεσιμισμό. Πού να συναντηθούν αυτοί οι δυο; Και ραντεβού να βγουν, θα καταλάβουν αμέσως ότι εκπέμπουν σε εντελώς διαφορετικά μήκη κύματος. Θα κοιτάζει ο ένας τον άλλο με μισό μάτι, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να τον καταλάβει. Ο Αιγόκερως σίγουρα θα έχει εκνευριστεί γιατί ο Δίδυμος στάνταρ θα έχει αργήσει στο ραντεβού, ενώ θα τον έχει κάνει ήδη έξαλλο από τις προηγούμενες μέρες, καθώς με δαύτον δύσκολα συνεννοείται κάποιος, μιας και αλλάζει γνώμη ανά πέντε λεπτά. Thank you next και από τους δυο λοιπόν και… καλή καρδιά!

Συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη: Τραγικό ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου για 4 ζώδια

Συναγερμό σημαίνει ο Κώστας Λεφάκης για τα ζώδια, αφού ο γνωστός αστρολόγος προβλέπει ένα δύσκολο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου για τέσσερα εξ αυτών, συνιστώντας προσοχή.

Σύμφωνα με τον ίδιο και όσα αναφέρει για την εβδομάδα αυτή (30/8-5/9) στο oroskopos.gr, τα «εμπόδια» δε θα είναι λίγα σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας, αν και για άλλους θα είναι μια αρχή για το δρόμο προς την επιτυχία, με την Άση Μπήλιου επίσης να χτυπά «καμπανάκι».

Κριός

Η αλλαγή του μήνα δεν σας βρίσκει στην καλύτερη κατάσταση. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά λίγο ηχηρά και νευρικά. Ευτυχώς, η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό, διατηρούν τις βασικές ισορροπίες στον τομέα των σχέσεων. Ο Άρης στην Παρθένο έχει ήδη από το προηγούμενο διάστημα δρομολογήσει μια νέα εξέλιξη αλλαγών στις συνθήκες εργασίας, ή μια βελτίωση στην υγεία σε όσους από εσάς συνέβη μια ευαισθητοποίηση αυτού του τομέα. Το φαινόμενο αυτού του μήνα είναι ότι τα 5 μεγάλα ουράνια σώματα, από τον Δία έως τον Πλούτωνα βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία. Αυτό σημαίνει καθυστέρηση εξελίξεων σε υποθέσεις, επιβράδυνση επαγγελματικών συμφερόντων και ένταση στις κάθε λογής ανησυχίες σας.

Ταύρος

Ο ερχομός του Σεπτέμβρη είναι μια υπόσχεση βελτίωσης των επιδόσεών σας και αύξησης της δημιουργικότητάς σας. Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, διέρχεται τον Ζυγό, συμβάλλοντας στην βελτίωση των αισθηματικών σας υποθέσεων και την ευκαιρία λήψης αποφάσεων, ή νέων συνεργασιών με προοπτικές. Ο Άρης στην Παρθένο λειτουργεί εποικοδομητικά για τους περισσότερους από εσάς. Δίνει περισσότερη τύχη στην εξέλιξη των εργασιακών σας συμφερόντων. Οι ανάδρομοι πλανήτες από τον Δία έως τον Πλούτωνα δημιουργούν ένα καινούριο κλίμα επιβράδυνσης ή περιορισμών. Στη δική σας περίπτωση προσέξτε περισσότερο το τι συμβαίνει στον τομέα της καριέρας ή του αντικειμένου της δουλειάς σας.

Δίδυμοι

Ο Σεπτέμβρης είναι πάντα για εσάς κουραστικός, νευρικός και αγχώδης. Αυτό θα επαναληφθεί και τώρα. Ευτυχώς η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Ζυγό βοηθούν να διατηρήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες, κυρίως σε προσωπικές σχέσεις και σε επαγγελματικές συνεργασίες. Το θέμα των μεγάλων ουρανίων σωμάτων σε ανάδρομη πορεία φέρνει καθυστέρηση σε επιδιώξεις και αίσθηση καταπίεσης σε ενδεχόμενο νέων περιορισμών. Ο Ερμής όμως ως κυβερνήτης σας στον Ζυγό, θα σας βοηθήσει να βρείτε διεξόδους και να προωθήσετε αιτήματα και σημαντικές υποθέσεις προκειμένου τα πρώτα να απαντηθούν και τα δεύτερα να ολοκληρωθούν.

Καρκίνος

Η αρχή του Σεπτέμβρη σας υποχρεώνει να αναθεωρήσετε αρκετές από τις πρόσφατες σκέψεις και συλλογισμούς που έχετε κάνει, σχετικά με το περιβάλλον και την κάλυψη των αναγκών σας. Ο Ερμής στην Παρθένο θα διευκολύνει αρκετά την επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Η Αφροδίτη στον Ζυγό σας διευκολύνει να βρείτε λύσεις σχετικά με το σπίτι και την ιδιοκτησία που δοκιμάζεται. Θα στενέψει λίγο η πηγή εσόδων και θα καθυστερήσει επίσης η πραγματοποίηση μιας προσδοκίας για την οποία κάποιοι σας είχαν διαβεβαιώσει ότι θα πραγματοποιηθεί. Ερωτικά θα υπάρξει πίεση και ανταγωνισμός. Αποδεχτείτε τον!

Λέων

Καθώς ο μήνας δίνει την σκυτάλη στον Σεπτέμβριο, δίνεται νέα έμφαση σε πρακτικές και άλλες υλικές υποθέσεις και ανάγκες σας. Ο Άρης παίζει ένα διχαστικό ρόλο στην επιρροή των οικονομικών σας: κάποιοι θα εισπράξετε χρήματα που θα φύγουν γρήγορα και, κάποιοι άλλοι θα νιώσετε άγχος από έναν αιφνίδιο περιορισμό της ρευστότητας του χρήματος, που τόσο έχετε ανάγκη. Και στις δυο εκδοχές μην έχετε άγχος ούτε πανικό. Μην καταναλώνετε άσκοπα τον χρόνο σας και μην αγνοείτε την υποστήριξη της ερωτικής σας ζωής, εξ αιτίας των πιέσεων που θα δεχτείτε από άλλους τομείς της ζωής σας. Και σε εσάς θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε νευραλγικούς τομείς, που πρέπει να τις αντιμετωπίσετε στωικά.

Παρθένος

Πρωταγωνιστές της εποχής αυτής στο ξεκίνημα ενός σημαντικού μήνα με την παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας. Θα μπορέσετε να εκτελέσετε επιτυχώς τα καθήκοντά σας και να επιβάλλετε τους όρους σας στον τομέα των συνεργασιών σας. Ο Ποσειδώνας απέναντι από το ζώδιό σας στους Ιχθείς, θα παίξει ένα δόλιο ρόλο στη ζωή σας αυτήν την εποχή. Προσέξτε λοιπόν πολύ το παρασκήνιο, το ψέμα και την υποκρισία που μπορεί να εκδηλωθούν στον τομέα των προσωπικών σχέσεων και στις σημαντικές εργασιακές συνεργασίες. Μια λάθος κίνηση, οπουδήποτε, θα έχει μακρόχρονη συνέπεια.

Ζυγός

Η Αφροδίτη και ο Ερμής μαζί στο ζώδιό σας τον μήνα αυτόν, σας βοηθούν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα εκεί που είναι αναγκαίο. Τα πράγματα θα λειτουργήσουν καλύτερα για εσάς και θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες που αυξήθηκαν στη διάρκεια του προηγούμενου μήνα. Η παρουσία του Ερμή, όλον τον μήνα στο ζώδιό σας, σας βοηθά να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, τα συμφέροντά σας και παράλληλα να προωθήσετε επιδιώξεις που θα ενισχύσουν τη δουλειά σας μεσοπρόθεσμα, ή θα εξασφαλίσουν την άμυνα και την ακεραιότητά σας, καθημερινά. Ο λόγος σας θα εισακουστεί, γι αυτό, αξιοποιήστε τον για αυτό που θέλετε και για όποιον τομέα χρειάζεται.

Σκορπιός

Μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας στο ξεκίνημα του καινούριου μήνα, η γενικότερη κατάσταση και η εξέλιξή της, σε συνδυασμό με τις πρακτικές σας ανάγκες και τις επαγγελματικές δυσκολίες. Συγκριτικά με άλλους έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να αποδώσουν οι προσπάθειες που θα καταβάλετε. Ο ψυχισμός σας είναι σε καλύτερη φόρμα και οι σκέψεις σας καθαρές. Αξιοποιήστε αυτούς τους δύο παράγοντες για να πετύχετε κάτι που θέλετε, έμμεσα, ή άμεσα. Υποστηρίξτε διακριτικά την ερωτική σας ζωή και ότι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα σε αυτήν. Προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας και μην επηρεάζεστε από τις φήμες, ή από τις επιρροές των άλλων. Το φαινόμενο των ουρανίων, μεγάλων σωμάτων σε ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία, θα καθυστερήσει στη δική σας περίπτωση, θέματα οικογενειακά και επιχειρηματικά.

Τοξότης

Ήλιος και Άρης μαζί στην Παρθένο, σημαίνει επιστράτευση σε νέο κύκλο υποχρεώσεων ή αγώνα. Η σύμπτωση του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό, είναι εχέγγυο επιτυχίας σε κάτι που αφορά μια προσωπική υπόθεση, ή μια οικονομική δέσμευση. Ο Δίας και ο Κρόνος, αν και ανάδρομοι στον Υδροχόο, λειτουργούν θετικά για τις επιδιώξεις σας, αλλά με βήμα σημειωτόν. Τα πάντα θα δοκιμάσουν το νευρικό σας σύστημα, καθώς η συνεννόηση με το περιβάλλον δεν θα είναι εύκολη. Ανατροπές θα υπάρξουν στο πρόγραμμά σας και απρόβλεπτες καθυστερήσεις σε νευραλγικούς τομείς.

Αιγόκερως

Για σας ο Άρης και ο Ήλιος στην Παρθένο είναι επαναπροσδιορισμοί επιδιώξεων με επιτυχές αποτέλεσμα. Ο μήνας σας βοηθά να αποκαταστήσετε τις ζημιές του προηγούμενου και να δώσετε στην ψυχή σας τη χαρά που στερήθηκε. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Ζυγό αποτελούν ένδειξη τύχης και επιτυχίας στα επαγγελματικά σας. Από σας εξαρτάται το πόσο θα την αξιοποιήσετε. Η καθημερινότητα θα κυλήσει καλύτερα παρά, τη μαζική, ανάδρομη πορεία των μεγάλων ουρανίων σωμάτων. Εκείνο που παραμένει σε περιπλοκή και ασάφεια είναι το οικονομικό και κατά δεύτερο λόγο, το αισθηματικό.

Υδροχόος

Ο Αύγουστος δίνει τη σκυτάλη του χρόνου στον Σεπτέμβριο και σας υποχρεώνει, πρωτίστως, να ανασυγκροτηθείτε επαγγελματικά. Ο απόηχος των διακοπών είναι ακόμη αισθητός, καθώς και ότι κατακτήσατε κατά τη διάρκειά τους. Η διέλευση του Ερμή και της Αφροδίτης από τον Ζυγό, είναι μία αισθητή βοήθεια σε τομείς που την χρειάζεστε. Οι έρωτες και οι φίλοι παραμένουν στο πλευρό σας και αυτό είναι σημαντικό για εσάς. Ο ανάδρομος Δίας και Κρόνος στο ζώδιό σας δεν σας βοηθά να αποσαφηνίσετε την κατάσταση στη δουλειά ή να κάνετε σχέδια για το Φθινόπωρο που έρχεται. Ένα γεγονός, ή μια είδηση θα σας εμπνεύσει να πάρετε μια πρωτοβουλία που θα σας οδηγήσει σε μια επιτυχία.

Ιχθείς

Η αρχή του Σεπτέμβρη είναι μια νέα φάση εξέλιξης στον τομέα των σχέσεων. Ήλιος και Άρης στην Παρθένο, κάνουν ξεκάθαρα τα αιτήματα των άλλων απέναντί σας. Για αρκετούς σημαίνει ένας νέος πόλεμος, αλλά και για άλλους τόσους, μια σημαντική γνωριμία με προοπτικές. Αποφύγετε την εκδοχή του πρώτου, αξιοποιήστε την εκδοχή του δεύτερου. Στο μεταξύ Αφροδίτη και Ερμής, παίζουν υποστηρικτικό ρόλο στην ενίσχυση της ψυχολογίας, αλλά και των οικονομικών σας. Αυτόν τον ανεφοδιασμό μην τον σπαταλήσετε, επιπόλαια!

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top