Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τι Φέρνει ο Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από 31 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου 2019. Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 31 Οκτωβρίου, ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του, που θα ολοκληρωθεί στις 21 Νοεμβρίου 2019. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να επανεξετάσουμε ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά αλλά και ερωτικά θέματα, αφού ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Ο ανάδρομος Ερμής φυσικά ευνοεί πάντα τις διορθωτικές κινήσεις και όχι τα νέα ξεκινήματα, γι’ αυτό είναι καλύτερα να αφοσιωθούμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας σε ό,τι έχουμε κατακτήσει μέχρι τώρα. Αντίθετα, όσον αφορά στα νέα ζητήματα που θα προκύψουν, καλό θα είναι να είμαστε επιφυλακτικοί και να αποφύγουμε δεσμεύσεις και συμφωνίες, μέχρι να ξαναγυρίσει σε ορθή πορεία. Θα πρέπει επίσης να αποφύγουμε την υπογραφή συμβολαίων και τις αγοραπωλησίες. Ωστόσο σε περίπτωση που θέλουμε να «ξεφορτωθούμε» κάτι, όπως ένα ακίνητο ή ένα αυτοκίνητο, τώρα μπορεί να γίνει πιο εύκολα. Τέλος, καλό θα είναι να προσέχουμε την συμπεριφορά μας και τα λόγια μας, ώστε να αποφευχθούν σοβαρές παρεξηγήσεις.

Advertisement

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Ερμή;

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, ενώ οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, θα πρέπει να προσέχουν να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη.

Ο Ανάδρομος Ερμής και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, στις 31 Οκτωβρίου, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα η ερωτική σου ζωή αλλά και τα οικονομικά σου, και είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις διορθωτικές κινήσεις προς όφελός σου. Αν έχεις χρέη και οφειλές προς τρίτους, τώρα θα μπορέσεις να κάνεις μια πιο ευνοϊκή ρύθμιση, που θα σε βοηθήσει να τα αποπληρώσεις πιο εύκολα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις σημαντική βοήθεια από το συγγενικό σου περιβάλλον. Αν δεν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους, ίσως αυτό το διάστημα αρχίσεις να λαμβάνεις ένα καθυστερημένο επίδομα, μια διατροφή ή ένα ποσό που σου οφείλεται. Στον ερωτικό τομέα, το παρελθόν είναι πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα και να αναβιώσει μια παλιά σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου, στον τομέα των σχέσεών σου. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό, για να λύσεις τυχόν διαφορές με τον σύντροφό σου και να συζητήσεις θέματα στα οποία υπάρχουν διαφωνίες. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν πρέπει να δημιουργήσει νέες πληγές, που μπορεί να πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις, αφού ο ανάδρομος Ερμής είναι ιδανικός για αναθεωρήσεις και λύσεις προβλημάτων που εκκρεμούν και όχι για δημιουργία νέων ζητημάτων. Το ίδιο διάστημα, μπορεί να αναβιώσει μια παλιά σχέση ή ακόμα και να γνωρίσεις ένα νέο έρωτα. Δεν πρέπει να «φοβάσαι» την δημιουργία μιας νέας σχέσης με τον ανάδρομο Ερμή, αφού αν φέρει ένα άτομο στη ζωή σου, θα πρόκειται για μια σχέση «καρμική», που πρέπει να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, στις 31 Οκτωβρίου ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό, θέματα που σχετίζονται με την εργασία σου και την υγεία σου, θα υποστούν σημαντικές αλλαγές, προκειμένου να διαμορφώσεις μια καλύτερη καθημερινότητα. Αν μάλιστα το πρόγραμμά σου είναι ήδη αρκετά φορτωμένο, ίσως βρεις κάποιες εναλλακτικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου. Φυσικά, αν έχεις αφήσει σημαντικές εκκρεμότητες, τότε ίσως πιεστείς περισσότερο μέχρι να τις ολοκληρώσεις. Όσον αφορά στην υγεία σου, καλό θα είναι να μην ξεκινήσεις μια νέα θεραπεία αυτό το διάστημα, ούτε αν πρόκειται για την έναρξη μιας δίαιτας ή μιας αθλητικής δραστηριότητας, καθώς οι πιθανότητες να υπάρξουν αποτελέσματα είναι μειωμένες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού στις 31 Οκτωβρίου. Μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να επανεκτιμήσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου ή με τα παιδιά σου και να κάνεις διορθωτικές κινήσεις που θα ομορφύνουν τη ζωή σου. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, τώρα μπορείς να ξαναζήσεις τον έρωτα των πρώτων ημερών, ενώ αν έχεις χωρίσει πρόσφατα από μια σχέση, μπορείς τώρα να την αναζωπυρώσεις και να βάλεις πιο γερά θεμέλια για το μέλλον. Ένας νέος έρωτας μπορεί επίσης να προκύψει υπό την επιρροή του ανάδρομου Ερμή και σ’ αυτή την περίπτωση, θα βρεις όλα εκείνα τα στοιχεία που σε γοητεύουν. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, ίσως δεις παλιούς πελάτες σου να επιστρέφουν, ενώ αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις το ταλέντο σου.

ΛΕΩΝ

Advertisement

Αγαπητέ Λέοντα, στις 31 Οκτωβρίου ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου που θα παραμείνει εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Το διάστημα αυτό μπορεί να αναπολήσεις κάποιες καλές στιγμές που ανήκουν στο παρελθόν και να προσπαθήσεις να τις αναβιώσεις με κάποιο τρόπο. Ένα ταξίδι σε τόπους που ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις ή ακόμα και η επίσκεψη σε μέλη της οικογένειάς σου που έχεις να δεις καιρό, σίγουρα θα λειτουργήσουν «λυτρωτικά» για σένα. Δεν αποκλείεται ακόμα να αναζητήσεις παλιούς φίλους ή ακόμα και έναν έρωτα που δεν έχει βγει από την καρδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟ

Αγαπητέ Παρθένε, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 31 Οκτωβρίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με το συγγενικό σου περιβάλλον και τα αδέλφια σου και να αποκαταστήσεις τυχόν διαφορές που σας έχουν απομακρύνει. Ωστόσο το γεγονός ότι ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σου και ο τρίτος οίκος σχετίζεται με την επικοινωνία σου, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στη συμπεριφορά σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να στείλεις λάθος μηνύματα σε πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και να δημιουργήσεις παρεξηγήσεις που δύσκολα θα αποκατασταθούν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε νέες γνωριμίες που γίνονται αυτό το διάστημα, προκειμένου να αποφευχθεί μια λάθος εντύπωση. Αν σχεδιάζεις ένα ταξίδι θα πρέπει να έχεις ήδη τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες της διαμονής σου, ενώ καλό θα είναι να προσέχεις και σημαντικά έγγραφα που μπορεί να χαθούν.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, ο Ερμής πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία του στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τα οικονομικά σου, γεγονός που θα σε ωθήσει να κάνεις μια ανασκόπηση, ώστε να εντοπίσεις από προέρχονται οι απώλειες και πώς μπορείς να τα βελτιώσεις. Ένας καλύτερος προϋπολογισμός καθώς και οι περικοπές από περιττά έξοδα θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Παράλληλα, θα σε απασχολήσει και η συναισθηματική σου ασφάλεια, με αποτέλεσμα να επιδιώξεις μια πιο στενή σχέση με τον νυν σύντροφό σου ή να ενδώσεις σε ένα φλερτ που σε περιτριγυρίζει. Ωστόσο, η ανάπτυξη ενός νέου δεσμού ίσως χρειαστεί περισσότερο χρόνο μέχρι να «δέσει», καθώς κάποια προβλήματα θα γίνουν εμφανή από την αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινάει στις 31 Οκτωβρίου στο δικό σου ζώδιο και ολοκληρώνεται στις 21 Νοεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα διαπιστώσεις σημαντικές αλλαγές στη συμπεριφορά σου, στον τρόπο σκέψης σου και στις επιθυμίες σου. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις τους στόχους σου και να προετοιμαστείς για νέες περιπέτειες. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές υπό την επιρροή του ανάδρομου Ερμή, καθώς το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μείνεις ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Η περίοδος αυτή προσφέρεται περισσότερο για τη λύση ζητημάτων που εκκρεμούν και για διορθωτικές κινήσεις παρά για νέα ξεκινήματα. Παρόλα αυτά, αν προκύψει ένας νέος έρωτας δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αφού αυτό το άτομο μπορεί να είναι το πεπρωμένο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η ανάδρομη πορεία του Ερμή πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο από τις συνηθισμένες σου δραστηριότητες, προκειμένου να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα πορεία σου, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον συναισθηματικό. Αν έχεις κάνει λάθη, θα πρέπει να βρεις τρόπο να τα διορθώσεις, ώστε να πάψεις να «βασανίζεσαι» από τύψεις. Η επίτευξη μιας νέας αρμονίας και ισορροπίας είναι απόλυτα εφικτή αυτό το διάστημα, αρκεί να το θελήσεις. Αν έχεις πληγώσει άτομα που αγαπάς, μπορείς να τα επαναπροσεγγίσεις και να δείξεις την πραγματική σου μετάνοια, ενώ αν έχεις αδικήσει κάποια άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, μπορείς τώρα να αποκαταστήσεις την αδικία. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, ίσως ενδώσεις σε ένα παράνομο φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά στις 31 Οκτωβρίου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ολοκληρώνεται στις 21 Νοεμβρίου. Το συγκεκριμένο διάστημα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις επαφές με το φιλικό σου περιβάλλον, να δεις πρόσωπα που έχεις να δεις πολύ καιρό, αλλά και να επανεξετάσεις τους στόχους σου και τις επιθυμίες σου. Αν πασχίζεις εδώ και καιρό για μια καλύτερη επαγγελματική θέση, ίσως τώρα βρεθούν τα κατάλληλα άτομα που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Ωστόσο, καλό είναι να θυμάσαι, ότι ο ανάδρομος Ερμής βοηθάει στην επίτευξη στόχων που ήδη είναι προγραμματισμένοι, παρά την εξέλιξη εντελώς νέων ζητημάτων. Τέλος, αν σε απασχολούν γραφειοκρατικές διαδικασίες που φαίνεται να έχουν «σκαλώσει», τώρα μπορούν να διεκπεραιωθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 31 Οκτωβρίου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που φέρνει στο προσκήνιο την καριέρα σου, που αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Οι εμπειρίες που έχεις αποκομίσει μέχρι τώρα, θα σε βοηθήσουν να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου, αφού τώρα μπορείς να εντοπίσεις τα λάθη σου, αλλά και να εκμεταλλευτείς κάποιες καταστάσεις, που θα σου ανοίξουν το δρόμο. Ο Ερμής ωστόσο όπως είναι γνωστό, δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα κι αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρασυρθείς από τυχόν νέες προτάσεις, εκτός φυσικά κι αν είσαι άνεργος, οπότε δεν θα πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία. Στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε η ώρα να την επισημοποιήσεις.

Advertisement

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, στις 31 Οκτωβρίου ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου όπου και θα ολοκληρωθεί η ανάδρομη κίνησή του, πολλές απόψεις σου θα αναθεωρηθούν και δεν αποκλείεται ακόμα και να αλλάξεις την γενικότερη φιλοσοφία σου προς τη ζωή. Τα όνειρά σου και οι επιθυμίες σου ίσως διαφοροποιηθούν, κι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ακολουθήσεις μια νέα στάση ζωής. Τα ταξίδια, η ανώτερη μόρφωση ή ακόμα και η απόκτηση ενός πτυχίου που θα έπρεπε να έχεις πάρει πριν από καιρό, θα αποτελέσουν ζητήματα υψίστης σημασίας και ίσως καταφέρεις να συνεχίσεις να συμπληρώνεις το παζλ από το σημείο που το είχες αφήσει. Οποιεσδήποτε διορθωτικές κινήσεις κάνεις αυτό το διάστημα, θα σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, όπου ένας έρωτας μπορεί να επισημοποιηθεί, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα πάρει σοβαρές διαστάσεις.

Πηγή: myastro.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top