Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Μπορείς να βρεις την παντοτινή αγάπη! Μάθε πώς θα την διακρίνεις!

Οι άνθρωποι αγαπάμε όλοι με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο και τις περισσότερες φορές αναγνωρίζουμε την αγάπη μόνο αν την εισπράξουμε με τρόπους γνώριμους σε εμάς. Δεν συμβαίνει όμως πάντα έτσι και γεμίζουμε με αμφιβολίες όταν καλούμαστε να καταλάβουμε εάν ένας άνδρας δείχνει ή όχι τα σημάδια πως θα μπορούσε να είναι για πάντα δικός μας!

Advertisement

Η αγάπη πολλές φορές βρίσκεται στον αέρα και η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις αν είναι ή όχι εκεί για σένα. Μάθε πως θα την διακρίνεις αναλόγως του ζωδίου του.

ΚΡΙΟΣ

Αν σε θέλει για πάντα στη ζωή του ένας άνδρας κριός, θα σε διεκδικήσει τόσο έντονα που στο τέλος θα νοιώσεις λες και έχεις τρέξει σε αγώνα δρόμου! Είναι ένας παθιασμένος άνδρας που δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά, μέχρι να καταφέρει να σε κάνει δική του. Θα σε πολιορκήσει και θα θέλει να μάθει τα πάντα για σένα, τι κάνεις και με ποιούς είσαι. Σε γενικές γραμμές θα σε θεωρήσει αποκλειστικά δική του, αφού δεν του αρέσει να χάνει πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη γυναίκα που θέλει να έχει συνέχεια στο πλάι του. Δεν θα το βάλει κάτω μέχρι να του παραδοθείς και όσο περισσότερο επιμένει, τόσο περισσότερο σε θέλει και γίνεται δικός σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν σε θέλει για πάντα στη ζωή του ένας άνδρας ταύρος, δεν θα στο πει με μεγάλα λόγια και με ακραίες εκδηλώσεις, θα το καταλάβεις όμως και θα το νοιώθεις μέσα από τη συνολικότερη συμπεριφορά του. Είναι ο άνδρας που θα σου δώσει το χρόνο του και που δεν θα αφήσει καμία στιγμή ανεκμετάλλευτη προκειμένου να σε ευχαριστήσει και να σου προσφέρει το καλύτερο. Θα είναι στo πλάι σου και σε κάθε σου ανάγκη ο πρώτος άνθρωπος που θα τρέξει για σένα. Όταν ένας άνδρας ταύρος πραγματικά θέλει μια γυναίκα για την υπόλοιπη ζωή του, πραγματικά φέρεται ακριβώς έτσι και θα σε φροντίσει με όλη του τη δύναμη, ώστε μη σου λείψει τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο άνδρας δίδυμος δεν δίνει σε γενικές γραμμές την εικόνα του άνδρα, που θα δεσμευτεί εύκολα για πάντα. Ενδιαφέρεται να γνωρίζει συνεχώς κάτι καινούργιο, οπότε δίνει κατά κανόνα την εικόνα ότι είναι αποσπασμένος και πως του είναι αρκετά δύσκολο να αφοσιωθεί σε μια σχέση και σε μια γυναίκα, κάτι που δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια. Εάν όμως ένας άνδρας δίδυμος σε συμπεριλάβει σε αυτό του το ταξίδι της συνεχόμενης αλλαγής που χαρακτηρίζει τη ζωή του, και σου εξωτερικεύει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του με έναν σταθερό τρόπο κι όχι μια στο τόσο, τότε δώσε μεγάλη προσοχή γιατί φαίνεται πως αυτός ο άνδρας πραγματικά νοιάζεται για σένα και επιθυμεί να σε έχει στη ζωή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άνδρας καρκίνος εκδηλώνει με πολύ ωραίους τρόπους την αγάπη του σε μια γυναίκα, οπότε δεν θα σου είναι δύσκολο να καταλάβεις τα συναισθήματα του για σένα. Είναι πολύ δοτικός και ιδιαίτερα προστατευτικός όταν μια σχέση τον ενδιαφέρει και του αρέσει να προσφέρει. Το πιο σημαντικό όμως σημάδι ότι πραγματικά σε θέλει για πάντα ένας άνδρας καρκίνος, είναι οτι θα σου μιλήσει ο ίδιος για το μέλλον της σχέσης σας και θα κάνει σχέδια για όσα θέλει να ζήσετε μαζί. Θα μιλήσει για δέσμευση αφού δεν την φοβάται, ούτε και την αποφεύγει και θα προγραμματίσει από νωρίς αρκετές λεπτομέρειες για το κοινό σας μέλλον.

ΛΕΩΝ

Ένας λέοντας όταν θέλει πραγματικά για πάντα μια γυναίκα στη ζωή του, θα βγάλει όλη του τη γενναιοδωρία και θα της προσφέρει τις πιο χαρούμενες και ξέγνοιαστες στιγμές. Εφόσον είσαι σημαντική για εκείνον, δεν θα το κρύψει και θα το μάθει όλος ο κόσμος, οι φίλοι και οι γνωστοί του ότι σημαίνεις τα πάντα για εκείνον. Θα θέλει να είστε συνέχεια μαζί και δύσκολα θα αποφασίσει να πάει κάπου μόνος του χωρίς να σε έχει στο πλάι του. Ο άνδρας λέοντας, νοιώθει υπερηφάνεια όταν έχει τη χαρά να συνοδεύεται από τη γυναίκα της ζωής του και γι αυτό το λόγο δεν θα σε αφήνει μόνη σου. Φυσικά θα σου κάνει και δώρα και θα έχεις ότι θέλεις προκειμένου να σε ευχαριστήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν σε θέλει για πάντα στη ζωή του ένας άνδρας παρθένος, πολύ απλά θα θέλει να μάθει τα πάντα για σένα! Πως ήταν η ζωή σου όταν ήσουν μικρή, ποιοί είναι οι φίλοι σου και τα ενδιαφέροντα σου και ποιά σχέδια κάνεις για το μέλλον. Σε γενικές γραμμές δεν του είναι πάρα πολύ εύκολο να εκφράσει τα συναισθήματα του και κατά κανόνα χάνεται μέσα στις σκέψεις του. Μάθε λοιπόν να παρατηρείς τις λεπτομέρειες στη συμπεριφορά του. Εάν σου ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και εάν προσφερθεί να σε βοηθήσει σε μια λεπτοδουλειά τότε να ξέρεις οτι σε νοιώθει για σημαντική γυναίκα στη ζωή του. Να θυμάσαι οτι ένας άνδρας παρθένος που σε αγαπάει θα επιδιώξει να μάθει και την παραμικρή λεπτομέρεια για σένα!

ΖΥΓΟΣ

Η παντοτινή αγάπη με έναν άνδρα ζυγό μοιάζει σαν παραμύθι. Γοητευτικός και τρυφερός, θα σου κάνει πολλά δώρα θα σου προσφέρει λουλούδια. Η αγάπη του άνδρα ζυγού, είναι πολύ ντελικάτη και αποκλείεται να μην την καταλάβεις. Θα προσπαθεί ώστε να σου συμπεριφέρεται πάντα με τον καλύτερο τρόπο και θα ζητάει την άποψη σου για τα σημαντικά θέματα της ζωής του. Θα σε συνοδέψει στα μαγαζιά και θα σε συμβουλέψει για τις αγορές που θέλεις να κάνεις. Ένας άνδρας ζυγός δεν βαριέται ποτέ, προκειμένου να ευχαριστήσει την γυναίκα που αγαπάει. Είναι ένας κύριος, με όλη τη σημασία της λέξης και θα βγάλει τις καλύτερες του ποιότητες με μια γυναίκα που την θέλει για πάντα στη ζωή του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο άνδρας σκορπιός αγαπάει βαθιά και μπορεί να μείνει κοντά σου μέχρι τα βαθιά σας γεράματα. Δεν λέει όμως μεγάλα λόγια και δεν θα εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του, εάν πρώτα δεν είναι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτό που θέλει. Ακόμη, επειδή είναι ανασφαλής θα πρέπει σε έναν βαθμό να σιγουρευτεί και για τα δικά σου συναισθήματα γιατί θα πληγωθεί πολύ εάν τον απορρίψεις. Μόλις όμως νοιώσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη, θα γίνεις προτεραιότητα στη ζωή του και θα κάνει τα πάντα για να σε κάνει ευτυχισμένη. Θέλει υπομονή η ζωή με έναν άνδρα σκορπιό, όμως το δώρο είναι οτι μπορεί να σε αγαπήσει απόλυτα, βαθιά και για πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν σε θέλει για πάντα στη ζωή του ένας άνδρας τοξότης, πολύ απλά θα σε συμπεριλάβει στα σχέδια του. Ο τοξότης είναι ο άνδρας της περιπέτειας και τη γυναίκα της ζωής του θα θελήσει να την συμπεριλάβει στην περιπέτεια αυτή. Αν τα συναισθήματα του για σένα είναι αληθινά, μαζί του δεν θα πλήξεις ποτέ, θα διασκεδάζετε μαζί και θα σε κάνει να γελάς. Τον άνδρα τοξότη που σε αγαπάει, τον νοιάζει να περνάς πραγματικά καλά. Μπορεί να μη σου λέει κάθε τρεις και λίγο πως νοιώθει για σένα, όμως με τη συμπεριφορά του θα σε κάνει να νοιώσεις πως είστε πολύ κοντά. Εάν σε αγαπήσει πραγματικά ένας άνδρας τοξότης θα σε ταξιδέψει, μεταφορικά και κυριολεκτικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άνδρας αιγόκερως έχει μια φυσική δυσκολία στο να εκφράσει τα συναισθήματα του, τόσο λεκτικά όσο και μέσα από τις κοινά αποδεχτές πράξεις αγάπης κι αυτό μπορεί να σε μπερδέψει στο να τον καταλάβεις. Μην περιμένεις επομένως τα κλασικά σημάδια αγάπης στη δίκη του συμπεριφορά. Έχει την τάση να δείχνει ιδιαίτερα ψυχρός και κυρίως όταν είναι μπροστά σε κόσμο δεν πρόκειται εύκολα να εκδηλώσει τρυφερότητα. Αξία έχει να δεις τα σημάδια στη συμπεριφορά του όταν είστε μόνοι σας και αν στις δικές σας στιγμές, τον νοιώθεις να έρχεται πιο κοντά σου ή αν παραμένει απόμακρος. Αν σε πλησιάζει είναι πολύ καλό σημάδι, όπως καλό σημάδι είναι, αν ασχολείται με τις “ανδρικές δουλειές” στη σχέση σας.

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο άνδρας υδροχόος που σε θέλει για πάντα στη ζωή του, θα σε κάνει στην αρχή τον καλύτερο του φίλο. Αυτός ο άνδρας δεν μιλάει πολύ για τα συναισθήματα και μπορεί να είστε πολλά χρόνια μαζί και ποτέ να μην σου κάνει ούτε μια φορά ερωτική εξομολόγηση. Οι πράξεις του όμως θα δηλώνουν με ξεκάθαρο τρόπο το πως νοιώθει για εσένα, αφού πολύ απλά εάν σε αγαπάει πραγματικά, θα σε εντάξει κανονικότατα στη ζωή. Θα σε γνωρίσουν όλοι του οι φίλοι και οι γνωστοί, θα κυκλοφορεί παντού μαζί σου και θα σε παρουσιάσει στην οικογένεια του. Παρατήρησε επομένως σε τί βαθμό σε βάζει στη ζωή του, αφού ανάλογα θα είναι και τα συναισθήματα του για σένα.

ΙΧΘΥΣ

Ο άνδρας ιχθύς που σε θέλει για πάντα στη ζωή του, δεν θα το κρύψει δεν χρειάζεται να ψάξεις για σημάδια, θα είναι όλα ολοφάνερα, τόσο στα λόγια που σου λέει, όσο και στη συμπεριφορά του. Φαίνεται από χιλιόμετρο μακριά αυτός ο τόσο ευαίσθητος και ρομαντικός άνδρας του ζωδιακού, όταν πραγματικά αγαπάει μια γυναίκα. Θα σου δώσει τα πάντα και θα γίνει χαλί να τον πατήσεις. Θα σου προσφέρει με όλη του την καρδιά και η μοναδική του έννοια θα είναι να περνάς καλά εσύ. Ο άνδρας ιχθύς θα παίρνει χαρά από τη χαρά σου. Αγάπησε τον κι εσύ με όλη σου τη καρδία γιατί αυτός ο άνδρας μπορεί πραγματικά να μείνει στο πλάι σου για πάντα!

zwdiasimera.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top