Connect with us

ΖΩΔΙΑ

«Καμπανάκι» από τον Κώστα Λεφάκη – Η διαδρομή του Ερμή από τον Καρκίνο στον Παρθένο επηρεάζει…

Μέσα από τις προβλέψεις του για τον Αύγουστο, ο Κώστας Λεφάκης δε δίστασε να κρούσει «καμπανάκι» κινδύνου για τα 12 ζώδια στον εργασιακό τομέα, με τον γνωστό αστρολόγο να τονίζει πως η διαδρομή του Ερμή από τον Καρκίνο στον Παρθένο, μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις εξελίξεις.

Advertisement

Ωστόσο ο αστρολόγος λίγο καιρό πριν έκανε λόγο για εντάσεις στις σχέσεις ορισμένων ζωδίων, δείτε εδώ αναλυτικά την πρόγνωση του για όλα τα ζώδια.

Κριός

Οι λίγες πρώτες ημέρες του Αυγούστου δίνουν συνέχεια στην προσπάθεια να καλύψετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Μετά τις 5 του μήνα φαίνεται να λειτουργείτε πιο αποφασιστικά και πιο αποτελεσματικά, καθορίζοντας τις προτεραιότητές σας.

Ο Αύγουστος, παρότι μήνας διακοπών, που φέτος γίνονται πιο επιτακτικές, σας δίνει διέξοδο στο ζήτημα των οικονομικών σας, έστω και διαφορετική από αυτήν που είχατε σκεφτεί. Κινηθείτε έξυπνα μέχρι τις 19, διατηρήστε πλεονεκτήματα και αποκομίστε οφέλη τα οποία θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον.

Ο Αύγουστος παρουσιάζει έντονη την πιθανότητα να εμπλακεί στα οικονομικά σας ένα αισθηματικό ζήτημα και σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστούν αριστοτεχνικές κινήσεις εκ μέρους σας. Μην διστάσετε να πάρετε γρήγορα αποφάσεις και μην περιμένετε την εξέλιξη των γεγονότων γιατί τότε μπορεί να έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο. Το τελευταίο δεκαήμερο αποφύγετε τις αλλαγές στον τρόπο που αποδίδει εισόδημα και μην εναντιώνεστε σε εκείνους που βρίσκονται σε πιο δόκιμη θέση από εσάς.

Ταύρος

Οι εντάσεις δεν θα λείψουν σε αυτόν τον τομέα και πρέπει να διαχειριστείτε αριστοτεχνικά τις όποιες υποχρεώσεις και τις σχετικές τους πιέσεις. Αξιολογήστε τις ανάγκες σας, δρομολογήστε λύσεις και κερδίστε χρόνο εκεί που μπορείτε. Η ψυχολογία σας είναι καλύτερη αυτήν την εποχή και, όπως είναι φυσικό, αυτό βοηθά στο να επεκτείνετε τις αντοχές σας.

Ο Άρης από τον Κριό είναι ο κύριος υπεύθυνος για τους πιθανούς αιφνιδιασμούς που θα προκύψουν. Όσοι σκέπτεστε τρόπους για να κερδίσετε χρήματα, το διάστημα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για κινήσεις που περιλαμβάνουν ρίσκο. Όσοι έχετε εισοδήματα από ακίνητα και περιστασιακή ενοικίαση, δεχτείτε κάποιον συμβιβασμό που σας προτείνουν ώστε η περιουσία σας να αποδώσει. Ένα έξοδο που φαίνεται ότι πρέπει να λάβετε υπόψη είναι εκείνο που απαιτούν οι σπουδές ενός παιδιού

Όσοι αντιμετωπίζετε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, φαίνεται ότι θα του δώσετε και την απόλυτη προτεραιότητα, συνυπολογίζοντας και όλα τα άλλα θέματα τα οποία ξέρετε ήδη ότι θα προκύψουν τον επόμενο μήνα.

Δίδυμοι

Πιο ευνοϊκός είναι ο Αύγουστος για τα οικονομικά σας, καθώς βρίσκετε λύσεις σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά και ενισχύεστε ποικιλότροπα από το περιβάλλον. Η δημοτικότητά σας ανεβαίνει και αυτό σας βοηθά να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, καθώς και την προθυμία των άλλων.

Ή πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι αρκετά δημιουργική για τις επιδιώξεις σας, ενώ από τις 8 και μετά, θα χρειαστεί να είστε περισσότερο οργανωμένοι και πιο διορατικοί. Οι διακοπές σας, αν και πιο λιτές από άλλες χρονιές για τους περισσότερους από εσάς, θα είναι απολαυστικές αν δεν προκαλέσετε αντιδράσεις, κυρίως οικονομικής φύσεως, με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε.

Ο Άρης από τον Κριό θέλει λίγη προσοχή γιατί σας παρακινεί να διακινδυνεύσετε μέρος της περιουσίας, ή του περιεχομένου του πορτοφολιού σας. Υπολογίστε τις αντοχές σας σε οτιδήποτε απρόοπτο και μην εκτίθεστε άσκοπα. Η θετική επίδραση αυτής της θέσης του Άρη είναι να δημιουργήσετε μόνοι σας τις ευκαιρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τζίρους, ή να καλύψετε μέρος των αναγκών σας χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Καρκίνος

Ο Ερμής περνά στον τομέα των οικονομικών σας στις 5 του μήνα, σχηματίζοντας καλή όψη με τον Άρη από τον Κριό. Σας επιτρέπονται τώρα κινήσεις που περιέχουν ρίσκο, ή πρωτοβουλίες που ενεργοποιούν και άλλους να σταθούν στο πλευρό σας. Έχετε αυξημένη πειθώ, αλλά και ρεαλισμό ο οποίος μερικές φορές μπορεί να εκπλήσσει και εσάς τους ίδιους.

Μπορείτε λοιπόν να αποφύγετε τις παγίδες της ματαιοδοξίας σας, καθώς είναι πιο πιθανό να έχετε υποστήριξη, παρά να ενεργήσετε αυτόβουλα. Οδηγείστε σε μια σταθερότητα, οι βάσεις της οποίας θα τεθούν αυτόν τον μήνα. Ορισμένοι από εσάς θα αλλάξετε επιδιώξεις και άλλοι θα προσανατολιστείτε προς ότι μπορείτε να διαχειριστείτε ευκολότερα από ότι στο παρελθόν. Κάποιοι θα χρειαστεί να παραχωρήσετε ένα δικαίωμά σας σε τρίτους, αλλά αυτό θα σας λύσει τα χέρια ώστε να επιτύχετε τους σκοπούς που επιδιώκετε.

Το τελευταίο δεκαήμερο φροντίστε να είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί στις αποφάσεις και στις κινήσεις σας και να μην αναβάλετε αυτά που πρέπει να γίνουν. Όσοι έχετε οικονομικές διασυνδέσεις με το εξωτερικό και πρόκειται να υπογράψετε νέες συμφωνίες, φροντίστε να είστε όσο περισσότερο προνοητικοί και σχολαστικοί μπορείτε!

Λέων

Όσοι διεκδικείτε αύξηση του εισοδήματός σας από εμπορικές συναλλαγές, μπορείτε να την επιτύχετε μεταξύ 8 έως 19 του μήνα. Η καλή σχέση του Ερμή από το ζώδιό σας με τον Άρη από τον Κριό σας κάνει μαχητικούς, αποφασιστικούς και πολυπράγμονες. Προσέξτε μόνο να μην τα θελήσετε όλα δικά σας, αλλά αντίθετα, να ανταμείψετε και εκείνους που συνέβαλαν στην όποια επιτυχία σας.

Το μυαλό είναι το καλύτερό σας όπλο, το οποίο θα φέρει και τα ποθητά αποτελέσματα. Παρότι το διάστημα που αναφέρω είναι κλασική περίοδος διακοπών, μπορείτε να τις καθυστερήσετε αν αυτό που διακυβεύεται είναι σημαντικό για εσάς. Τα έξοδα επίσης θα σας απασχολήσουν για κάποιο διάστημα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για συντήρηση ή επισκευή σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου.

Διατηρήστε το μέτρο όπου μπορείτε και μην παρασύρεστε από την τονισμένη υπερβολή του χαρακτήρα σας αυτόν τον καιρό. Οι μεγάλοι πλανήτες στον Αιγόκερω καραδοκούν για να σας υποδείξουν λάθη βιασύνης και να σας αναγκάσουν να υποστείτε τις συνέπειες, καταβάλλοντας το όποιο χρηματικό αντίτιμο.

Παρθένος

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι αρκετά αμφιλεγόμενη όσον αφορά την εξέλιξη των οικονομικών σας. Όσοι περιμένετε χρήματα θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή για μερικές ημέρες ακόμα πριν τα εισπράξετε, ή πριν κινηθείτε προς αυτήν την κατεύθυνση. Αναστατώσεις και ανατροπές στα σχέδιά σας είναι αναμενόμενες, χωρίς αυτά που θα προκύψουν να είναι οριστικά, ή αποκαρδιωτικά.

Την δεύτερη εβδομάδα και μέχρι τις 20, σας απασχολούν θέματα που σχετίζονται με υποχρεώσεις, ή επιλογές που σας βγάζουν από τις καθιερωμένες σας συνήθειες και πρακτικές. Παρότι δεν είστε από τους πολύ τολμηρούς όσον αφορά τα οικονομικά σας, σε κάποιες περιπτώσεις θα εκπλαγείτε από την αποφασιστικότητά σας.

Το τελευταίο δεκαήμερο μπορείτε να τακτοποιήσετε τις παλιότερες υποθέσεις σας, να κλείσετε εκκρεμότητες και να κάνετε κάποιου είδους σπατάλη, ικανοποιώντας την καταναλωτική σας διάθεση, είτε βρίσκεστε σε διακοπές, είτε αλλού. Άλλωστε ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων αρκετών από εσάς και σας επιτρέπεται να ξοδέψετε για να θυμάστε αυτήν την τόσο σημαντική επέτειο.

Ζυγός

Οι λίγες πρώτες ημέρες του μήνα σας προβληματίζουν με το πλήθος των υποχρεώσεων και των θεμάτων που πρέπει να διευθετηθούν. Φροντίστε να υπολογίσετε σωστά τις δυνατότητές σας και, κυρίως, να κάνετε λίγων ημερών υπομονή. Επίσης φροντίστε να μην μπερδέψετε λογαριασμούς και να μην χρησιμοποιήσετε χρήματα που είχατε υπολογίσει για κάτι άλλο.

Στις 5 περνά στον Λέοντα ο Ερμής και δίνει τον τόνο των εξελίξεων στα θέματα που σας απασχολούν, ή σας βοηθά να προβάλετε αποτελεσματικά τις απόψεις σας σχετικά με μια οικονομική εκκρεμότητα, ή εξέλιξη σε ένα θέμα που σας απασχολεί καιρό. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι η αυθόρμητη έκφραση του λόγου σας γιατί καθ΄ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, καραδοκούν ακατάλληλοι άνθρωποι, όπως και στιγμές.

Οι πιο τολμηροί από εσάς μπορείτε να επιδιώξετε την δημιουργία ενός θετικού κλίματος για οικονομικό όφελος μέσω κάποιας πολλαπλής συνέργιας, όπως σας παροτρύνει ο Άρης από τη θέση του στον Κριό. Παράλληλα όμως σας κάνει αρκετά ευέξαπτους, ανυπόμονους και απρόσεκτους, ιδιαίτερα όταν οι άλλοι δεν ενστερνίζονται τη δική σας νομοτέλεια και δεν καταβάλουν τις πρέπουσες προσπάθειες που απαιτούνται για να επιτύχει το στόχο της η παραπάνω συνέργια.

Σκορπιός

Έχετε όλες τις ενδείξεις που θέλετε για το τι πρέπει να επιδιώξετε στην εργασία. Το καλό στην περίπτωσή σας είναι ότι έχετε πολλές εκδοχές και μπορείτε να συνδυάσετε ανθρώπους, καταστάσεις, ταλέντα και ιδιότητες. Φροντίστε μόνο να δώσετε και εσείς την ευκαιρία στους άλλους να αναδειχτούν και να χρησιμοποιήσουν τα ιδιαίτερά τους χαρίσματα. Είστε περισσότερο σε θέση οργανωτή όλων αυτών που θα γίνουν και δεν πρέπει να οπισθοχωρήσετε εξ αιτίας κάποιων δυσκολιών, ή εξόδων που συνεπάγονται οι κινήσεις σας.

Ο Αύγουστος, που άλλες χρονιές θα ήταν καθαρά μήνας διακοπών, φέτος σας ξεχωρίζει από τους πολλούς και σας αναθέτει καθήκοντα που, όσο καταναγκαστικά και αν σας φαίνονται, έχουν τη σημασία τους που θα φανεί μερικούς μήνες αργότερα. Όσοι από εσάς εργάζεστε εποχιακά, μπορείτε να κάνετε μια άτυπη έρευνα αγοράς για να δείτε τις τάσεις που διαμορφώνονται και κατά πόσο μπορείτε να γίνετε εσείς ιδιοκτήτες μιας επιχείρησης, ή να κάνετε μια ουσιαστική στροφή και μια νέα αρχή.

Η εμπειρική γνώση θα σας απασχολήσει την τρίτη εβδομάδα του μήνα και πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρει. Όσοι από εσάς απολαμβάνετε τις διακοπές σας, φροντίστε να ανανεωθείτε και να ηρεμήσετε μέχρι να επιστρέψετε στα επαγγελματικά σας καθήκοντα.

Advertisement

Τοξότης

Όσοι επιδείξατε υπομονή και σύνεση και εργαστήκατε αθόρυβα για τα οικονομικά σας, μπορείτε να ελπίζετε σε βελτίωση και εξέλιξη σε τρέχοντα θέματα. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα διακρίνεται για κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές και ανατροπές, αλλά εσείς πρέπει να συνεχίσετε να επιμένετε και να προσπαθείτε.

Το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα στις 5, δημιουργεί καλή σχέση με τον Άρη από τον Κριό και σας βοηθά να έχετε εντυπωσιακές επιτυχίες σε ότι έχετε οργανώσει σωστά. Από την άλλη πλευρά όμως αυξάνει και την καταναλωτική σας διάθεση, επομένως, αν βρίσκεστε σε διακοπές και όχι μόνο, πρέπει να προσέξετε τα αλόγιστα έξοδα και τις κινήσεις εντυπωσιασμού σε περιβάλλον που δεν γνωρίζετε καλά. Ο παράγοντας της τύχης είναι στο πλευρό σας, αλλά μην το παρακάνετε και μην φέρεστε αλόγιστα με το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας.

Επίσης βγάλτε από τη σκέψη σας το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε τις χρόνιες οικονομίες σας, σαν αντίδραση σε μια πρόκληση, ή σαν υποστήριξη της ματαιοδοξίας σας. Υποχρεώσεις προς τρίτους καλύπτονται ευκολότερα τώρα, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν μια παλαιότερη οικογενειακή δραστηριότητα, ή μια ανάγκη που προέκυψε στο παρελθόν.

Αιγόκερως

Κινηθείτε εντός του πλαισίου των δυνατοτήτων σας αυτόν τον Αύγουστο. Οι μεγάλοι πλανήτες στο ζώδιό σας θέλουν να παραμείνετε ασφαλείς, αλλά δεν αποκρούουν κάποιες προκλήσεις. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μην παρασύρεστε από ακατάλληλα παραδείγματα τρίτων, ούτε από τις δικές τους προτροπές. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, φροντίστε την ψυχική σας ηρεμία και, όπου μπορείτε, αποβάλλετε σκέψεις που σας κάνουν να ανησυχείτε για τις καταστάσεις που αφήσατε πίσω σας.

Όσων η πηγή εισοδήματος είναι εποχιακή, φροντίστε να προσαρμοστείτε στις διαφορετικές συνθήκες που αντιμετωπίζετε εφέτος. Πάντως, μετά την πρώτη εβδομάδα, θα υπάρξουν μικρές ενισχύσεις και ανακουφίσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην βελτίωση της ψυχολογίας σας, αλλά και θα σας παρακινήσουν να επιδιώξετε μεγαλύτερο στόχο.

Επίσης έχετε υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σας να διατηρήσετε τις δυνάμεις σας, να καλύψετε ανάγκες που παραμελούσατε και να αποκτήσετε χρήσιμες επιχειρηματικές γνώσεις, οι οποίες θα συμβάλλουν στις μελλοντικές σας επιδιώξεις για οικονομική ανάπτυξη. Ωστόσο ο μήνας αυτός ευνοεί μικρές τακτικές επιτυχίες, από ότι ένα μακρόπνοο σχέδιο που θέλετε να θέσετε σε εφαρμογή από καιρό

Υδροχόος

Άλλες χρονιές ο Αύγουστος θεωρούνταν ο μήνας των διακοπών. Εφέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά αν απασχολείστε σε τομείς που υπέστησαν ιδιαίτερες ανατροπές εξ αιτίας των μέτρων που προηγήθηκαν.

Ο ψυχολογικός παράγοντας θα παίξει σημαντικό ρόλο για τις επιδιώξεις των περισσότερων από εσάς, γι αυτό φροντίστε να παραμένετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι απέναντι σε κάθε δυσκολία και καθυστέρηση. Φανείτε ρεαλιστές και μην πιστεύετε ότι ένας μήνας αρκεί για να αποσβέσει όλη τη ζημιά που έχει προκληθεί. Όλη αυτή η εισαγωγή έγινε για να σας τονίσει ότι θα χρειαστεί να κουραστείτε, να θυσιάσετε χρόνο για την εργασία και να χειριστείτε διαφορετικά ανθρώπους, είτε αυτοί λέγονται πελάτες, είτε συνεργάτες, είτε προμηθευτές.

Το καλό με εσάς είναι ότι μπορείτε με τις ιδέες σας να παρακινείτε τους άλλους ώστε να σας ακολουθήσουν στα εγχειρήματά σας. Μπορείτε λοιπόν να απλώσετε τις ιδέες σας, να τις διανθίσετε με παραδείγματα και κάνετε αρκετά βήματα προόδου για το προσεχές μέλλον. Λάβετε υπόψη ότι και το Φθινόπωρο θα είναι επιθετικό απέναντί σας, γι αυτό προνοήστε από τώρα και λάβετε τα μέτρα σας. Επίσης θυμηθείτε ότι είναι καλύτερα να έχετε σιγουρέψει τα λίγα, παρά να αδρανείτε και να περιμένετε τα πολλά.

Ιχθύς

Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς συνεχίζετε να σκέφτεστε τα επαγγελματικά σας σχέδια ακόμα και αν βρίσκεστε σε ημέρες διακοπών και χαλάρωσης. Φροντίστε όμως περισσότερο την φυσική σας υγεία καθώς το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίσατε πολλές πιέσεις από διάφορες πλευρές. Όσοι απασχολείστε σε εποχιακή εργασία θα αμειφθείτε από την καλή της εξέλιξη, παρόλο που αυτό δεν θα είναι καθημερινό φαινόμενο.

Κάποιοι, θα χρειαστεί να αποφύγετε ρήξεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, γεγονός το οποίο μπορεί να προκαλέσει δύσκολες αλυσιδωτές αντιδράσεις κατά το δεύτερο δεκαήμερο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στα δύσκολα και μην υπερβάλετε στις εκτιμήσεις σας. Κάποιοι γύρω σας είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε δύσκολα ζητήματα. Μην ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια και μην απομονώνεστε όταν δεν πρέπει.

Η επαγγελματική σας ζωή αυτόν τον Αύγουστο είναι ένας τροχός ο οποίος γυρίζει άλλοτε με ταχύτητα και άλλοτε πιο αργά. Το γεγονός είναι ότι αν ξέρετε να χειρίζεστε αυτόν τον τροχό, τότε και οι δύο του ταχύτητες σας ευνοούν. Αποφύγετε να είστε μονομερείς, σχολαστικοί και κάποιες φορές, ορισμένοι από εσάς, και ιδιοτελείς!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top