Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Βίκυ Παγιατάκη: Πονοκέφαλος το ξεκίνημα της εβδομάδας γι αυτό το ζώδιο, τι μας περιμένει από Τρίτη

Η Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις προβλέψεις της εβδομάδας και προειδοποίησε! Ποιο ζώδιο θα έχει… πονοκέφαλο;

Η αγαπημένη αστρολόγος βρέθηκε στο πλατό του «Ευτυχείτε» και έκανε τις προβλέψεις της. Τόνισε μάλιστα, πως ο Λέων θα έχει πονοκέφαλο με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας. Συγκεκριμένα είπε: «Τι θα κάνετε; Κρατείστε λεπτές ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι εδώ που ψήνονται έτσι πράγματα με μεγάλη δυσκολία. Ο Ερμής είναι ανάδρομος…»!

Μάθετε και για τα υπόλοιπα ζώδια στο παρακάτω βίντεο:

Advertisement

5+1 συνδυασμοί ζωδίων για ζευγάρια που δεν χωρίζουν ποτέ!

Έξι συνδυασμοί ζωδίων για άθραυστες σχέσεις! Μια σχέση δυνατή και μακροπρόθεσμη. Αυτό δεν είναι το ζήτημα για τον καθένα; Πώς μπορεί όμως να πετύχει; Τα άστρα έχουν και εδώ τις απαντήσεις. Ναι, τα ζώδια είναι ένα από τα κλειδιά. Ζώδια: Οι απόλυτοι συνδυασμοί των ζωδίων στο σ3ξ!

Ο συνδυασμός των ζωδίων για την ακρίβεια είναι ένα από τα κλειδιά. Γιατί υπάρχουν κάποια ζώδια που… κουμπώνουν ιδανικά με κάποια άλλα και το αποτέλεσμα είναι σχέσεις αρμονικές και μακροχρόνιες. Αυτά είναι τα 3 πιο έξυπνα ζώδια!

Advertisement

Αφού είδαμε τα ζώδια μοιραίες γυναίκες και τα ζώδια που είναι καταδικασμένα να μείνουν μπακούρια, δείτε παρακάτω έξι συνδυασμούς ζωδίων για μακροχρόνιες και πετυχημένες σχέσεις.

Κριός & Τοξότης
Και οι Κριοί και οι Τοξότες είναι ευτυχισμένοι σε μακροχρόνιες σχέσεις και ψάχνουν πάντα ανθρώπους που να τους προκαλούν την περιέργεια και το πάθος για περιπέτεια. Αλλά και ανθρώπους που ξέρουν πότε πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω και να αφήσουν τον άλλον να κινηθεί ανεξάρτητα. Χρειάζεται πολύ αυτοπεποίθηση ένα άτομο για να τα κάνει όλα αυτά και αυτή την αυτοπεποίθηση την έχουν οι εκπρόσωποι των ζωδίων του Κριού και του Τοξότη. Οταν λοιπόν συναντηθούν και το πάθος ανάψει, μπορεί σύντομα να καταλάβουν ότι ο ένας ήταν το πεπρωμένο του άλλου. Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί στο μεταίχμιο δύο ζωδίων!

Ταύρος & Παρθένος
Ο Ταύρος και ο Παρθένος είναι ζώδια άκρως συμβατά. Και τα δύο αυτά ζώδια της Γης έχουν την ίδια άποψη για τις σχέσεις και έχουν την ίδια επιθυμία να φτιάξουν ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και ανέσεις.

Η ζεστασιά του Ταύρου βοηθάει την Παρθένο να χαλαρώσει και να αφήσει για λίγο τον έλεγχο που πάντα θέλει να έχει, ενώ ο Ταύρος, με το πείσμα για τη σχέση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του είναι αυτός που όταν θα χρειαστεί -όταν ο Παρθένος γίνει ανυπόφορος δηλαδή- θα κάνει πίσω. Πάνω απ ‘όλα, τα ζώδια της Παρθένου και του Ταύρου μοιράζονται έναν δεσμό εμπιστοσύνης που κάνει τη σχέση τους πρακτικά άθραυστη.

Όταν το ζώδιο των Διδύμων συναντά το ζώδιο των Ζυγών

Όπως ο Ταύρος και η Παρθένος, οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, τον αέρα. Και με αυτά τα δύο ζώδια συμβαίνει κάτι μαγικό αφού ουσιαστικά ο ένας συμπληρώνει και ανεβάζει τον άλλον. Προβλέψεις 2020: Αυτά τα 3 ζώδια θα σαρώσουν ερωτικά τη νέα χρόνια!

Ο Ζυγός έχει μια ισχυρή περιέργεια για τους ανθρώπους και ο Δίδυμος είναι ατελείωτα περίπλοκος. Οι Δίδυμοι, επίσης, δεν σταματούν να μιλάνε για τον εαυτό τους, οπότε οι δυο τους θα μπορούσαν να περάσουν μια ζωή γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον. Είναι επίσης πολύ κοινωνικά ζώδια που λατρεύουν τις σχέσεις, τις νέες γνωριμίες και να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις, γι ‘αυτό σπάνια βαριούνται -κάτι που είναι απαραίτητο αν θέλεις να κρατήσεις έναν Δίδυμο δίπλα σου.

Καρκίνος & Ιχθύες
Ζώδιο συναισθηματικά βαθύ και ευαίσθητο ο Καρκίνος, έχει σίγουρα πληγωθεί αρκετές φορές στην προσωπική του ζωή. Ως αποτέλεσμα, αυτό το ζώδιο του νερού τείνει να δημιουργεί σχεδόν αδιαπέραστους τοίχους γύρω από την καρδιά του. Είναι μια καρδιά που, ειλικρινά, λίγα ζώδια πραγματικά αξίζει να κερδίσουν. Αυτό συμβαίνει επειδή, όταν ο Καρκίνος αγαπάει, αγαπάει με όλη του τη δύναμη. Και είναι αυτό ακριβώς που ψάχνουν οι Ιχθείς. Την ατελείωτη αγάπη. Σε αντάλλαγμα, αυτό το ρομαντικό και διαισθητικό ζώδιο, οι Ιχθείς δηλαδή, είναι πρόθυμο να κάνει τα πάντα για να δείξει την αγάπη του, κάτι που μοιάζει με βάλσαμο για την καρδιά του Καρκίνου,. Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό των ζωδίων!

Λέων & Υδροχόος, ένα συνδυασμός ζωδίων «φωτιά»
Οι Υδροχόοι μερικές φορές δυσκολεύονται να συνδεθούν πραγματικά με τους ανθρώπους, παρά την έντονη κοινωνικότητά τους και τη διάθεση προσφοράς που έχουν. Αυτό μπορεί να τους κάνει να νιώθουν απόμακροι και να μοιάζουν κάπως… κρύοι, αν και δεν είναι πραγματικά. Αλλά όταν ένας Λέοντας τους ερωτευτεί, η ζεστασιά της καρδιάς τους θα μεταφερθεί μεμιάς στον Υδροχόο και θα σπάσει αμέσως αυτόν τον πάγο. Σε αντάλλαγμα, ο Λέων θα αντλεί ευχαρίστηση από το γεγονός ότι κάνει τον Υδροχόο να νιώθει τόσο μοναδικός και ιδιαίτερος. Πραγματικά, το μόνο θέμα που μπορεί να έχουν αυτά τα δύο ζώδια είναι ότι μπορούν να αφιερωθούν τόσο ο ένας στον άλλον που να αποκοπούν από τον υπόλοιπο κόσμο.

Advertisement

Σκορπιός & Αιγόκερως, ένας σίγουρος συνδυασμός ζωδίων
Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία σε μια σχέση για έναν Σκορπιό από την εμπιστοσύνη. Ενα ζώδιο που εξωτερικά είναι όλο πάθος και μυστήριο, αλλά εσωτερικά κρύβει έναν έντονο συναισθηματικό κόσμο. Ενα ζώδιο που χρειάζεται ένα ζώδιο της Γης για να… γειωθεί. Και ο Αιγόκερως είναι η ιδανική επιλογή. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που υπερηφανεύεται για την αταλάντευτη πίστη του. Θα κάνει οτιδήποτε για τον άνθρωπο που αγαπά. Ο Αιγόκερως, ωστόσο, είναι επίσης εξαιρετικά φιλόδοξος και μπορεί να είναι μόνο μαζί με κάποιον μακροπρόθεσμα που υποστηρίζει τα όνειρά του. Ευτυχώς, μόλις κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την καρδιά του Σκορπιού, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τους χωρίσει.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top