Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Βίκυ Παγιατάκη: Τι θα φέρει στα ζώδια η Αφροδίτη στον Αιγόκερω;

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω και αυτό για άλλα ζώδια είναι θετικό και για άλλα αρνητικό. Η γνωστή αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη ανέλυσε στο «Πάμε Δανάη» τις αστρολογικές προβλέψεις, με τον Κώστα Λεφάκη να χτυπά «καμπανάκι» ειδικά για ένα ζώδιο.

Advertisement
 • Κριός: Φρόνηση και μέτρο σε οικονομικά και ερωτικά
 • Ταύρος: Δύο ιδιαίτερες πλανητικές αλλαγές, μία θετική και μία δύσκολη
 • Δίδυμοι: Για την… ψυχή αλλά και την τσέπη σας
 • Καρκίνος: Με ένα ναι, αλλά και ένα όχι στις νέες συνθήκες
 • Λέων: Η παρτίδα που ξεκινάει είναι για γερά νεύρα
 • Παρθένος: Δύο στα δύο από αύριο και μετά
 • Ζυγός: Αυτή η πλανητική αλλαγή έχει κόστος, τον νου σας
 • Σκορπιός: Το «φαινόμενο» λογίζεται ως… γκάζι – φρένο
 • Τοξότης: Το χρήμα και ό,τι άλλο δίνει ασφάλεια
 • Αιγόκερως: Αυτή δεν είναι επίσκεψη, είναι ευχάριστη… αρμένικη βίζιτα
 • Υδροχόος: Η «μάχη» που ξεκινάει είναι εδνιαφέρουσα, αλλά δύσκολη
 • Ιχθύες: Με δύο γερά όπλα στα χέρια σας

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο

F

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω και αυτό για άλλα ζώδια είναι θετικό και για άλλα αρνητικό. Η Βίκυ Παγιατάκη παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις και εξηγεί. Κριός: Φρόνηση και μέτρο σε οικονομικά και ερωτικά Ταύρος: Δύο ιδιαίτερες πλανητικές αλλαγές, μία θετική και μία δύσκολη Δίδυμοι: Για την… ψυχή αλλά και την τσέπη σας Καρκίνος: Με ένα ναι, αλλά και ένα όχι στις νέες συνθήκες Λέων: Η απρτίδα που ξεκινάει είναι για γερά νεύρα Παρθένος: Δύο στα δύο από αύριο και μετά Ζυγός: Αυτή η πλανητική αλλαγή έχει κόστος, τον νου σας Σκορπιός: Το «φαινόμενο» λογίζεται ως… γκάζι – φρένο Τοξότης: Το χρήμα και ό,τι άλλο δίνει ασφάλεια Αιγόκερως: Αυτή δεν είναι επίσκεψη, είναι ευχάριστη… αρμένικη βίζιτα Υδροχόος: Η «μάχη» που ξεκινάει είναι εδναιφέρουσα, αλλά δύσκολη Ιχθύες: Με δύο γερά όπλα στα χέρια σας Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ζώδια και κανόνες: Ποίοι οι ασυμβίβαστοι και ποίοι οι υπάκουοι;

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Υπάρχουν αυτοί που δεν μπορούν με τίποτα να μπούνε σε καλούπια, που δεν θέλουν να τους λες τι να κάνουν και φυσικά, όταν ακούνε την λέξη «πρέπει», ανατριχιάζουν και τους «γυρίζει το μάτι». Υπάρχουν βέβαια και οι άλλοι, οι… απέναντι, αυτοί που δεν μπορούν να λειτουργήσουν αν στην ζωή τους δεν υπάρχουν όρια, κανόνες και «πρέπει».

Αισιοδοξία και ανατροπές για τα 12 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως στα λεξικά θα έπρεπε να είναι συνώνυμο του κανόνα και δίπλα στην λέξη να υπάρχει η φωτογραφία του. Είναι τόσο πολύ άνθρωπος των ορίων και των κανονισμών, που δεν μπορεί να λειτουργήσει στην ζωή του, αν δεν υπάρχουν όλα αυτά. Ο Αιγόκερως είναι ένας άνθρωπος που πηγαίνει πάντα… by the book, ακολουθεί τον νόμο, θέλει να υπάρχουν όρια στην ζωή του. Βάζει ο ίδιος κανόνες στους άλλους φυσικά, ενώ με μεγάλη ευκολία ακολουθεί και αυτούς των άλλων. Δεν ξεφεύγει ποτέ! Είναι στρατιώτης και πειθαρχεί!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης. Αν μη τι άλλο, του αρέσει η σταθερότητα και η ασφάλεια. Σιχαίνεται τις εκπλήξεις, καθώς αυτές τον αποσυντονίζουν. Στην ζωή του θέλει να υπάρχουν κανόνες και όρια. Θέλει να ξέρει πού βρίσκεται, πού πατάει και φυσικά τι να περιμένει. Ο οποιοσδήποτε αιφνιδιασμός είναι το χειρότερό του. Δεν του αρέσουν οι αλλαγές, τρελαίνεται για την ρουτίνα της καθημερινότητας και βάζει όρια τόσο στον ίδιο του τον εαυτό, όσο και στους άλλους. Μοιάζει πάρα πολύ με τον Αιγόκερω στο κομμάτι αυτό. Δεν ξεφεύγει ποτέ και τηρεί πιστά τα όποια πιστεύω του. Το ίδιο φυσικά περιμένει να κάνουν και οι γύρω του.

ΟΙ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι βλέπουν τους κανόνες, τους κατανοούν, αλλά στέκονται απέναντί τους με τον σκεπτικισμό που ταιριάζει σε αυτό το μεταβλητό ζώδιο του αέρα. Στην πραγματικότητα «φτιάχνονται» όταν μπερδεύουν τις προσδοκίες των πάντων γύρω τους. Θα έχει συμβεί και σε εσένα, άλλα να περιμένεις από έναν Δίδυμο και τελικά άλλα να κάνει. Το ζώδιο αυτό κυβερνάται από τον Ερμή, ο οποίος ευδοκιμεί όταν αποσταθεροποιεί τις καταστάσεις. Άλλωστε, αν ρίξουμε μια ματιά στην μυθολογία θα διαπιστώσουμε πόσο «σκανταλιάρης» ήταν ο Θεός Ερμής και πώς κινούσε τα νήματα με τις απρόβλεπτες εμπνεύσεις και δράσεις του. Όπως ένα ευφυές, χαρισματικό παιδί διαλύει τον υπολογιστή των γονιών του για να τον συναρμολογήσει ξανά, έτσι και ο Δίδυμος κάνει τις… σκανταλιές του, επειδή θέλει να καταλάβει πώς δουλεύει το κάθε τι!

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι πραγματικά ατρόμητοι. Ως μεταβλητά ζώδια της φωτιάς, καθοδηγούνται από μια άκρως διερευνητική φύση που σχεδόν ποτέ δεν ικανοποιείται. Ο Τοξότης είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στην παραβίαση των κοινωνικών κανόνων. Είναι ο φίλος που θα σε πιέσει να περιγράψεις γιατί νιώθεις με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ενώ κάποιοι άλλοι δεν θα έδιναν καμία συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα. Σε αντίθεση με τους Διδύμους, δεν συμπεριφέρονται ανορθόδοξα απλώς για να τεστάρουν τα όριά σου. Θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Ένας Τοξότης, ως αληθινός φιλόσοφος του ζωδιακού, θέλει να μπει στην ουσία του θέματος και τίποτα δεν μπορεί να του σταθεί εμπόδιο.

Advertisement

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι τα άτομα που ακολουθούν τη ροή των πραγμάτων. Έτσι, αν και αυτό το μεταβλητό ζώδιο του νερού δεν προσπαθεί να σπάσει τους κανόνες όπως οι Δίδυμοι ή ο Τοξότης, συνήθως ακολουθεί τη διαίσθησή του, η οποία συχνά το οδηγεί σε κυματισμούς και τρικυμίες που δεν είχε προβλέψει. Ένας Ιχθύς έχει πάντοτε μια… επικίνδυνη επίγνωση για το πώς νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι, σε κάθε κατάσταση, και η παραβίαση των κανόνων εκ μέρους του σκοπεύει συνήθως στο συλλογικό καλό. Όμως, δεν του αρέσει καθόλου να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω όταν παραβιάζει τα όρια και μπορεί να κάνει πίσω αν νιώσει ότι «παρατράβηξε το σκοινί». Μην νομίζεις πάντως ότι αυτό θα τον εμποδίσει να προσπαθήσει ξανά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι έχουν μεν τη φήμη ότι λειτουργούν αντισυμβατικά, αλλά είναι και πολύ δημιουργικά όντα. Και, παρόλο που βαδίζουν σύμφωνα με τους δικούς τους ρυθμούς, κατά βάθος οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν τους κανόνες, όπως τα ζώδια που αναφέραμε παραπάνω. Αν και ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό τον πλανήτη της ανατροπής, διαχρονικά, σχετίζεται και με τον Κρόνο. Ένας Υδροχόος είναι πάντα πρόθυμος να πολεμήσει για τους σκοπούς στους οποίους πιστεύει, αλλά προτιμά επίσης να πιέσει το σύστημα, όντας ένα μέρος αυτού. Δεν θα συναντήσεις εύκολα έναν Υδροχόο που επαναστατεί μόνο και μόνο για την επανάσταση. Στην πραγματική ζωή, θα τον δεις να ανεβαίνει τα σκαλιά της εξουσίας, ώστε να μπορεί να θεσπίσει ξανά τους κανόνες μέσα από το σύστημα!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top