Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος το ζώδιο του μήνα! Ο Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις προβλέψεις του!

Ο κορυφαίος αστρολόγος, Κώστας Λεφάκης, μας δίνει αναλυτικά τις προβλέψεις του για το ζώδιο του μήνα που δεν είναι άλλο από τους αγαπημένους, Υδροχόους αφού ξεκινάνε από 21 Ιανουαρίου έως και 19 Φεβρουαρίου. Τι τους περιμένει στα ερωτικά, στα οικονομικά αλλά και στα επαγγελματικά; Θα τα μάθετε όλα εδώ!

Θα ξεκινήσουμε με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Υδροχόου που έχει παραθέσει ο Κώστας Λεφάκης στο oroskopos.gr και μετά θα πάμε σε μηνιαίες και ούτε καθεξής…

Advertisement

Υιοθετώντας έναν καινούριο τρόπο ζωής

Το 2020, η πολυαστρία των τεσσάρων ουρανίων σωμάτων, συμβαίνει πίσω από το ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα από πρόσκαιρες ταλαιπωρίες και από ενοχλητικά παρασκήνια, οι σύνοδοι των πλανητών αυτών μεταξύ τους θα σας δώσουν κουράγιο για αναθεωρήσεις και ξεκινήματα, θα σας ανανεώσουν ψυχικά και θα σας εμφυσήσουν την δύναμη και την έμπνευση να φτάσετε στους μεγάλους σας προορισμούς. Μέχρι να το νιώσετε αυτό θα έχει φτάσει ο Απρίλιος, λίγο μετά ο Αύγουστος και λίγο αργότερα, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος. Το χαρακτηριστικό της χρονιάς αυτής θα είναι η ταχύτητα του χρόνου και η ένταση των φανερών, ή μη καταστάσεων. Η πρόνοια και η εκλογίκευση πρέπει να γίνουν καθημερινοί σας σύμβουλοι και να μην κάνετε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς αυτής, τίποτα ριψοκίνδυνο, ή παράτολμο. Η πολυαστρία του 2020 στον δωδέκατο τομέα του ωροσκοπίου σας, σημαίνει το τέλος μιας εποχής και τον ερχομό μιας καινούριας. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ουρανός, στον Ταύρο, θα συνεχίσει να επιμένει να βάλετε νέα θεμέλια στη ζωή σας, τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική. Και τέλος, ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα παραμείνει ο συνήθης ύποπτος για τις παραπλανήσεις, τα λάθη στη διαχείριση, τα ψέματα που θα σας πουν τρίτοι, το ενδεχόμενο παρακινδυνευμένων φαντασιώσεών σας, όπως και εκείνο της μη συνειδητοποιημένης εκμετάλλευσης που υφίσταστε κατά καιρούς. Η χρονιά αυτή είναι σκληρή, αλλά αφυπνιστική. Σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε κύκλους, αλλά και να αξιοποιήσετε ταλέντα που έχετε ξεχάσει. Η δοκιμαστική είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σας, μετά τον Μάρτιο του 2020, είναι μια προετοιμασία για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε και τη νέα τάξη πραγμάτων που θα μπει στη ζωή σας. Το 2020 θα κριθεί η μάχη που θα δώσετε για μια στροφή που θα συμβεί στη ζωή σας και ένα καινούριο ξεκίνημα, το οποίο θα πάρει πολλούς μήνες να ετοιμαστεί. Κυρίως όλα αυτά αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και τη σχέση σας με το κοινωνικό σας περιβάλλον.

Στα αισθηματικά, η κατάσταση θα είναι μεταβλητή, όχι άσχημη, αλλά ούτε και σταθερή. Θα περάσετε πολλές φάσεις συγκινήσεων και συναισθημάτων. Θα αμφιταλαντευθείτε κάθε φορά που θα θέλετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Καλύτερα να καθυστερήσετε παρά να βιαστείτε. Θα δελεαστείτε από διερχόμενους πειρασμούς . Σκεφτείτε πριν ενδώσετε! Η αυτοσυγκράτηση ωφελεί. Οι πλανητικές όψεις σε όλη τη διάρκεια του 2020 δεν ενισχύουν αυτόν τον τομέα όσο θα θέλατε. Σας δίνουν όμως την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε μερικές αλήθειες, που ήταν κρυμμένες τα προηγούμενα χρόνια και βάσει αυτών να πάρετε θέσεις. Πρώτον να συμμορφωθείτε με το κυρίαρχο κλίμα αλλά και ταυτόχρονα να επιδιώξετε μια καλύτερη συνεννόηση με τον σύντροφό σας. Δεύτερον, αν είναι απαραίτητο, να καταλήξετε σε έναν χωρισμό που θα σας λυτρώσει από μια πολυετή σκλαβιά που έχετε υποστεί.

Τα οικονομικά σας, που κυριαρχεί ο πλανήτης Ποσειδώνας, είναι βιώσιμα και μετά τα μέσα της Άνοιξης, εξελίξιμα. Την περίοδο των εκλείψεων θα δυσκολευτείτε, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η δική σας διαχείριση και συμπεριφορά. Η λογική και το μέτρο στη διαχείριση κρίνονται απαραίτητα. Η εκδοχή της βελτίωσης των οικονομικών σας, θα κριθεί μόνο από την εργασία και από κανέναν άλλον τομέα, ή φορέα. Όσοι έχετε οικονομική άνεση, θα χρειαστεί να ανταποκριθείτε οικονομικά σε εκείνους που θα σας το ζητήσουν και που θα είναι δικοί σας άνθρωποι. Φροντίστε αυτή η βοήθεια να έχει ένα μέτρο, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας μη σκόπιμης εκμετάλλευσης.

Η υγεία σας βελτιώνεται, αλλά την περίοδο των εκλείψεων δεν θα λείψουν ατυχήματα που πρέπει να αποφύγετε. Το 2020 τελικά, αλλάζει ακόμα μια φορά η ζωή σας, υποχρεώνοντάς σας να είστε προνοητικοί, χωρίς αυτό να καθυστερεί την ταχύτητα της εξελικτικής σας πορείας.

Μηνιαίες προβλέψεις για τους Υδροχόους από τον Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας ξεκινά με υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν και να πάψουν να σας απασχολούν. Οι περισσότεροι από εσάς αφήνετε ορισμένους τομείς στην τύχη, με αποτέλεσμα σε κάποιες κρίσιμες στιγμές να βρίσκεστε εκτεθειμένοι. Μέχρι τις 19 φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνετε και να μην δίνετε αφορμές στην εργασία, ούτε στο προσωπικό σας περιβάλλον. Η ψυχολογία σας μέχρι τις 20 δεν είναι η καλύτερη, αλλά τότε ακριβώς, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και αρχίζει να σας ευνοεί στην καθημερινότητα και στην αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε εγωισμούς που δεν οδηγούν πουθενά και οργανώστε καλά το πρόγραμμα των Χριστουγέννων, καθώς η έκλειψη του Ήλιου στον Αιγόκερω στις 26 φέρνει αναστάτωση και παραπλάνηση.

Advertisement

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόους από τον Κώστα Λεφάκη

Συνεχίστε την καλή προσπάθεια στην εργασία και μην αναβάλλετε τις σημαντικές σας αποφάσεις. Συνεργάτες και πελάτες πιστεύουν στις ικανότητές σας, προσοχή όμως χρειάζεται ώστε να μην περιλάβετε στην ίδια ομάδα ακατάλληλα μεταξύ τους άτομα. Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν για λίγο και θα πρέπει να βρείτε λύσεις που να ταιριάζουν στην κάθε περίσταση. Να είστε επιφυλακτικοί στις νέες γνωριμίες!

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top