Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 13/3: Γειώστε τα όνειρά σας – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού και η θετική της όψη με τον Ποσειδώνα μας βοηθά να εντοπίσουμε την διαδρομή με την ελάχιστη αντίσταση προς τους στόχους μας. Η διαίσθηση είναι αρωγός της ημέρας και με την βοήθεια του Άρη και των υπόλοιπων πλανητών στον Αιγόκερω μπορούμε με σταθερά και γειωμένα βήματα να δράσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Advertisement

Κριός

Πολύ προσωπικά σου θέματα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια αυτή την στιγμή ωστόσο ο Ερμής έχει πια ορθοδρομήσει και το σημερινό πλανητικό σκηνικό στον ουράνιο θόλο είναι υποστηρικτικό για την διεργασία που χρειάζεται να κάνεις. Σε βοηθά να σταθείς πιο σταθερά στα πόδια σου και με αυτοπεποίθηση να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της ημέρας. . .

Ταύρος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου σε βάζει στην διαδικασία να σκεφτείς τι είναι αυτό που χρειάζεται αυτή την στιγμή να δώσεις ενέργεια ώστε να αναπτυχθείς. Ο συνωστισμός πλανητών στον τομέα των ταξιδιών και της φιλοσοφίας σε βοηθά να σκεφτείς τους τρόπους που θα το πετύχεις. Να ταξιδέψεις νοητικά σε εκείνη την περιοχή του μυαλού σου που μπορείς να φέρεις την ανάπτυξη και επιτυχία. . .

Δίδυμοι

Η ευελιξία είναι το κλειδί της ημέρας για σένα και φαίνεται να είναι εύκολο να το πετύχεις μιας και εκ φύσεως έχεις το ταλέντο να κινείσαι ευέλικτα. Είναι κατανοητό πως το προηγούμενο διάστημα με τον Ερμή ανάδρομο υπήρξαν πολλές σκέψεις σχετικά με τα ζητήματα που θέλεις να υλοποιήσεις και τώρα είναι η στιγμή να αφήσεις αρνητικές σκέψεις στην άκρη και να προβείς προς αυτή την κατεύθυνση. . .

Καρκίνος

Είναι ξεκάθαρο πως έχεις μεγάλη ανάγκη για ένα δημιουργικό εγχείρημα το οποίο θα σε ζωντανέψει. Μπορεί η δουλειά σου να σου παίρνει πολύ χρόνο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είσαι ικανοποιημένη/ος. Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία μέσω της διαίσθησης σου να σκεφτείς τι είναι αυτό που μπορεί πραγματικά να κινήσει τα νερά που έχουν λιμνάσει. . .

Λέων

Η φλογερή σου διάθεση μπορεί να σε οδηγεί σε δημιουργικούς δρόμους ωστόσο σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες που για να φτάσεις αυτό που θα σε ικανοποιήσει θα πρέπει να κοιτάξεις πολύ βαθιά μέσα σου. Αφουγκράσου την στιγμή και άφησε την καρδιά σου να μιλήσει προς ποια κατεύθυνση πρέπει να πας για να πάρεις χαρά. . .

Παρθένος

Οι καταστάσεις τρέχουν αλλά τώρα με τον Ερμή ορθόδρομο είναι σίγουρο πως θα είναι ευκολότερο να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους και ιδιαίτερα να σκεφτείς πιο γειωμένα και αποτελεσματικά. Σήμερα δώσε σημασία σε ότι κινητοποιείται γύρω σου και η διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει να παραμείνεις σταθερά στον σωστό δρόμο. . .

Ζυγός

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και κυρίως να ενεργοποιηθούν ώστε να πάρεις ικανοποίηση από το αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι πως είσαι προς αυτή την κατεύθυνση και τώρα με την ορθόδρομη κίνηση του Ερμή θα μπορείς ευκολότερα να τα υλοποιήσεις. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου καθώς και οι υπόλοιποι πλανήτες δίνουν την ενέργεια τους σε πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής σου αυτή την στιγμή. Η εύνοια είναι δεδομένη και η δημιουργική σου δραστηριότητα όλο και αυξάνεται. Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με ότι ικανοποιεί τις επιθυμίες σου και την ακόρεστη όρεξη για ουσιαστική επικοινωνία. . .

Τοξότης

Η μέρα κινητοποιεί βαθύτερα συναισθήματα και με ειλικρίνεια χρειάζεται να έρθεις σε επαφή με ότι συμβαίνει γύρω και μέσα σου. Είναι αλήθεια πως πέρασες ένα δύσκολο διάστημα και είναι επίσης αλήθεια πως από δω και πέρα αρχίζει μια περισσότερο ευνοϊκή περίοδο. Βάλε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου σε τάξη. . .

Advertisement

Αιγόκερως

Ιδέες, σκέψεις, συναισθήματα κινητοποιούνται έντονα σήμερα και μπορείς να τα εξωτερικεύσεις ελεύθερα όπου εσύ κρίνεις πως θα ήταν φρόνιμο και αποτελεσματικό. Τα όνειρα σου είναι δυνατά καθώς και η ελπίδα πως όλα είναι στο παιχνίδι και μπορείς να πραγματοποιήσεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου. . .

Υδροχόος

Επαγγελματικά θέματα κινητοποιούνται σήμερα ή/και ζητήματα που σε ενδιαφέρουν και επενδύεις αυτή την στιγμή. Η διαίσθηση σου θα είναι αρωγός της ημέρας και παρόλο που θέλεις να είσαι σίγουρη/ος για τις πράξεις σου πριν δράσεις, σήμερα μπορείς να εμπιστευτείς αυτό που σου λέει η καρδιά σου. . .

Ιχθύες

Οι σκέψεις αρχίζουν να μπαίνουν σε σειρά καθώς και οι υποχρεώσεις που είναι ανοιχτές το τελευταίο διάστημα. Το σημαντικότερο από όλα είναι το πώς νιώθεις εσύ σχετικά με όλα αυτά. Ερχόμενη/ος σε επαφή με τις ικανότητες και τα ταλέντα σου είναι ευκολότερο να δεις τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου. . .

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top