Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 15/3: Δώστε τροφή στα όνειρα σας όχι στους φόβους σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Το μυαλό ταξιδεύει σήμερα σε άλλη Γη, σε άλλα μέρη και είναι δύσκολο να σταθείτε σε απλά βαρετά καθημερινά πράγματα. Είναι κατανοητό ωστόσο σήμερα δίνεται η ευκαιρία να βρείτε παραγωγικούς τρόπους για να φέρετε αυτό που επιθυμείτε στην ζωή σας μόλις βρεθούν ξανά οι ισορροπίες. Μέσα από αυτή την διαδικασία είναι σίγουρο πως θα αισθανθείτε όμορφα την ίδια στιγμή που θα βρείτε κάτι δημιουργικό να ασχοληθείτε αυτή την στιγμή που όλα έχουν παγώσει. . .

Advertisement

Ταύρος

Σήμερα μπορείτε να πάρετε το χρόνο σας γιατί τα πράγματα φαίνεται να κυλούν από μόνα τους. Μια είδηση που σας αφορά άμεσα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις ωστόσο είναι ευνοϊκή μέρα και είναι σίγουρο πως μπορείτε να ανταποκριθείτε βάσει των προσδοκιών σας. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας δυναμώνει και μπορείτε να πιστέψετε πως όλα είναι δυνατά να συμβούν αυτή την στιγμή. Είναι αλήθεια ωστόσο δεν φτάνει μόνο να το λέτε αλλά με σθένος και επιμονή να προσπαθήσετε για αυτό όσο οι συνθήκες σας το επιτρέπουν. Τίποτα δεν έρχεται από μόνο του. . .

Καρκίνος

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ζητήματα καθημερινά και να αφήσετε τις εμπνεύσεις σας να σας καθοδηγήσουν. Μια όμορφη βόλτα σε ασφαλές μέρος, στην φύση, θα σας αναζωογονήσει και θα μπορέσετε να σκεφτείτε με σύνεση τι είναι αυτό που θα σας κάνει να ανοίξετε τα φτερά σας. . .

Λέων

Δημιουργική μέρα η σημερινή και είναι αλήθεια πως μπορείτε να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε χαρούμενη/ος. Εκμεταλλευτείτε την θετική ροή και σκεφτείτε έστω νοητικά τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε στο προσεχές μέλλον. . .

Παρθένος

Θα μπορούσατε να περάσετε όμορφα σήμερα με ανθρώπους που αγαπάτε και νιώθετε πραγματικά κοντά σας. Οι εμπνεύσεις είναι ενεργές γιαυτό μην σταθείτε σε ασήμαντα πράγματα που πραγματικά μπορούν να σας χαλάσουν την διάθεση. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό και ξεκουραστείτε μέσα σε μια μεγάλη αγκαλιά. . .

Ζυγός

Επικοινωνιακά θέματα έχει η σημερινή ημέρα για εσάς και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την στιγμή να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις έστω και τηλεφωνικά. Τα μηνύματα που περνάτε ή λαμβάνετε πρέπει να είναι σαφείς και το νόημα τους απλό και κατανοητό γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν. . .

Σκορπιός

Η αντικειμενική ματιά σήμερα θα είναι μια δύσκολη υπόθεση γιατί πολλές παρεμβάσεις ή ασαφείς μηνύματα μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν. Εστιάστε μόνο στην ουσία του πράγματος. Υπερεκτίμηση μπορεί να λάβει χώρα σε υλικό ή συναισθηματικό επίπεδο, καλό θα ήταν να είστε προσεκτική/ός. . .

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας φέρνει πιο κοντά με τις βαθύτερες επιθυμίες για ελευθερία και αυτονομία. Το σπίτι ή/και οι υποχρεώσεις σας κρατούν γειωμένη/ο στο εδώ και τώρα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας ενοχλήσει σήμερα μιας και οι επιλογές να κάνετε κάτι διαφορετικό δεν είναι πολλές. . .

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό κινείται σε τέτοιους ρυθμούς που σας προκαλεί να ακολουθήσετε τον ρυθμό. Είναι σημαντικό να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο και αναμφίβολα έχετε καλές και σταθερές απόψεις ωστόσο σήμερα μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε και μια ακόμη πλευρά, περισσότερο ευέλικτη, που θα σας φτάσει πιο γρήγορα στον στόχο σας. . .

Υδροχόος

Advertisement

Το κοινωνικό πλαίσιο γύρω σας αυξάνεται ή σας δίνεται η δυνατότητα μέσα από νέες ιδέες να πετύχετε περισσότερα από όσα προσμένετε. Δείξτε διαθεσιμότητα εκεί που υπάρχει χώρος για επέκταση και δεν θα απογοητευτείτε. Προγραμματίστε κάτι που ακόμη και αν είναι μελλοντικό θα σας αναζωογονήσει στο σήμερα. . .

Ιχθύες

Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι και εσείς μπορείτε να το παίξετε κορόνα ή γράμματα σήμερα. Κάτι από το παρελθόν μπορεί να κινητοποιηθεί και να ταξιδέψει ο νους σας. Κρατήστε τις καλές στιγμές και καλό θα ήταν να παραμείνει στο χρονοντούλαπο. . .

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top