Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 16/3: Πως μπορούμε να βοηθήσουμε την καθημερινότητά μας σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο κύκλος Κρόνου Πλούτωνα και ειδικά οι δυνατές / σκληρές αστρολογικές όψεις μεταξύ τους έχει πολλές ερμηνείες. Δυστυχώς, μία από αυτές είναι η έκρηξη επιδημιών. Την περασμένη φορά που συνέβη η σύνοδος μεταξύ τους (1982) έφερε το AIDS. Τώρα τον Κορωνοιό. Με οδηγό την Αστρολογία ας δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητα μας.

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σας επηρεάζει σε βαθύτερο επίπεδο και μπορεί να νιώσετε αρκετά αδύναμη/ος να κινηθείτε προς την κατεύθυνση που θέλετε. Είναι απόλυτα κατανοητό ωστόσο είναι κατάλληλη μέρα να διαβάσετε και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με όποιον τρόπο έχετε διαθέσιμο αυτή την στιγμή, εντός σπιτιού. . .

Ταύρος

Είναι κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με τα δεδομένα που υπάρχουν στην πραγματικότητα της ζωής σας. Σας δίνεται αρκετός χρόνος να αναλογιστείτε και να έρθετε κοντά με ανθρώπους που τον τελευταίο καιρό έχετε απομακρυνθεί, εντός σπιτιού, τηλεφωνικά ή μέσω της γραπτής έκφρασης. . .

Δίδυμοι

Η μέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με άτομα που συνεργάζεστε ή την σχέση σας με τον/την σύντροφο σας. Η κατανόηση και το να αναλάβετε την ευθύνη του ρόλου σας μέσα σε αυτές τις σχέσεις είναι σημαντική. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες που θα βρίσκεστε εντός σπιτιού. . .

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Σύνοδος Ήλιου με Ουρανό 23/4! - Έρχονται απρόσμενες εξελίξεις και εκπλήξεις!

Καρκίνος

Η καθημερινότητα αλλάζει και σήμερα δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσετε ιδέες και να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες. Είναι σημαντικό να γίνουν έστω και εντός σπιτιού ώστε να αφήσετε χώρο να γεννηθούν νέα ενδεχόμενα τα οποία θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή μόλις περάσει η μπόρα. . .

Λέων

Η απόσταση που αναγκαστικά έχετε πάρει από τα πράγματα που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν χαρά φαίνεται να σας επηρεάζει σήμερα περισσότερο από άλλες ημέρες. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να εκτονώσετε παραγωγικά την δημιουργικότητά σας, εντός σπιτιού, σκεφτόμενη/ος ένα εγχείρημα και τις κινήσεις που θα μπορούσαν να το εκτινάξουν στο προσεχές μέλλον, μετά το τέλος της επιδημίας. . .

Παρθένος

Είστε άνθρωπος που σας αρέσει η σειρά και η τάξη οπότε είναι δεδομένο αυτή την στιγμή να έρχονται τα πάνω κάτω και είναι απόλυτα κατανοητό. Σήμερα οι πλανητικές ενέργειες ευνοούν ότι σχετίζεται με την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια σας. Δώστε σημασία σε αυτόν τον τομέα και τονωθείτε από την ενέργεια που θα σας δώσουν τα άτομα που αγαπάτε εντός σπιτιού. .

Διαβάστε ακόμα:   Τι είναι ο κλήρος της τύχης και τι δείχνει ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται;

Ζυγός

Τα δεδομένα αυτή την στιγμή σας έχουν δέσει τα χέρια κυριολεκτικά ωστόσο το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ βοηθητικό όσο αφορά την επικοινωνία. Με προσοχή και σύνεση γιατί καραδοκούν λάθη, προβείτε σε ενέργειες που θα αυξήσουν την νοητική σας λειτουργία και θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν στο προσεχές μέλλον, όταν περάσει η μπόρα. όταν θα μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. . .

Σκορπιός

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι πολύ ενεργή και η ανάγκη για ασφάλεια είναι κινητοποιημένη. Το πλανητικό σκηνικό σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους που σχετίζονται με οικονομικούς τομείς και κτήσεις σήμερα. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε ακόμη και από το σπίτι σας. Ασχοληθείτε με αυτόν τον τομέα και σκεφτείτε τρόπους να κλείσετε εκκρεμότητες μέχρι να περάσει η επιδημία ή αμέσως μετά. . .

Τοξότης

Οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών κινητοποιούνται σήμερα. Μπορείτε με σύνεση και εξ’ αποστάσεων να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες. Κανείς και για κανέναν λόγο δεν μπορεί να σας προβληματίσει σχετικά με την αυτό-αξία σας. . .

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί σκέψεις που αφορούν την εικόνα σας στον κόσμο γύρω σας. Είναι σημαντικό με αποφασιστικότητα να κάνετε σκέψεις προς αυτή την κατεύθυνση και να σκεφτείτε τρόπους για την ανάπτυξη τους. Όταν περάσει η μπόρα βάζετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας. . .

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια : Πώς εκδηλώνουν την αγάπη τους οι άνδρες;

Υδροχόος

Όλα βρίσκονται στο τραπέζι αυτή την στιγμή και είναι κατανοητό πως δεν μπορούν να παρθούν άμεσα αποφάσεις για δράσεις. Ωστόσο υπάρχει ο χρόνος να προετοιμαστείτε κατάλληλα και να προγραμματίσετε ποιες πρέπει να είναι οι δράσεις σας αμέσως μόλις περάσει η μπόρα και σας το επιτρέψουν οι συνθήκες. . .

Ιχθύες

Η αντικειμενική ματιά στα πράγματα και τα γεγονότα αυτή την στιγμή σας επιτρέπει να σκεφτείτε νέους τρόπους προσέγγισης για κάτι που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να δημιουργήσετε πχ μια ομάδα και να συζητήσετε ακόμη και τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων ζητήματα που σας απασχολούν προς επίλυση. . .

πηγη

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top