Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 18/3: Πώς μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητά μας σήμερα – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο κύκλος Κρόνου / Πλούτωνα και ειδικά οι δυνατές / σκληρές αστρολογικές όψεις μεταξύ αυτών των δύο πλανητών έχει πολλές ερμηνείες. Δυστυχώς, μία από αυτές είναι η έκρηξη επιδημιών. Την περασμένη φορά που συνέβη η σύνοδος μεταξύ τους (1982) έφερε το AIDS. Τώρα τον Κορωνοιό. Με οδηγό την Αστρολογία ας δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητα μας.

Advertisement

Κριός

Σήμερα δίνεται η ευκαιρία να φέρετε εις πέρας μια κατάσταση η οποία σας έχει κινητοποιήσει αρκετό καιρό τώρα. Ακόμη και αν τα μέτρα ασφαλείας σας εμποδίζουν να κάνετε ακριβώς τις ενέργειες που θέλετε είναι σίγουρο πως ο χρόνος καθυστέρησης θα λειτουργήσει υπέρ σας. . .

Ταύρος

Είστε γειωμένη/ος στο εδώ και τώρα και μπορείτε να βρείτε τρόπους ακόμη και από το σπίτι να τακτοποιήσετε τα τρέχοντα. Ο νους σας ταξιδεύει και είναι σίγουρο πως θα καταφέρετε να βρείτε αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης της κατάστασης που σας ενδιαφέρει ακόμη και από το σπίτι σας. . .

Δίδυμοι

Δεν είναι εύκολο σήμερα να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας και είναι απόλυτα κατανοητό αν αυτό σας δημιουργεί ανησυχία. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε ένα πλάνο με τα τρέχοντα και ότι μπορείτε να το πραγματοποιήσετε και να το ολοκληρώσετε από απόσταση. . .

⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr

Καρκίνος

Σήμερα κάτω από διαφορετικές συνθήκες θα ήταν μια μέρα που θα μπορούσατε να βάλετε σταθερά θεμέλια σε σχέσεις και συνεργασίες διά ζώσης. Δεν είναι σίγουρο αν αυτό μπορείτε να το κάνετε και από απόσταση. Αν οι συνθήκες το επιτρέπουν και μπορείτε να οριοθετήσετε τα πράγματα μέσω άλλων μορφών επικοινωνίας έχετε την εύνοια να το πετύχετε. . .

Λέων

Η καθημερινότητά σας έχει αλλάξει λόγω των εξελίξεων ωστόσο είναι μια πολύ καλή στιγμή να βάλετε σε τάξη και να διευθετήσετε εκκρεμότητες σχετικά με την εργασία και την καθημερινή σας ρουτίνα ακόμη και από το σπίτι σας. Τα όρια φέρνουν παραγωγικά αποτελέσματα εκεί που νιώθετε πως άλλοι “εισβάλουν” στο προσωπικό σας πρόγραμμα. . .

Παρθένος

Επικοινωνιακά θέματα ενεργοποιεί το πλανητικό σκηνικό με κέντρο εσάς και ειδήσεις μπορούν να έρθουν αυτή την στιγμή και να οριοθετήσουν κάτι που σας ενδιαφέρει. Το γεγονός πως μένετε στο σπίτι δεν σημαίνει πως τα πράγματα δεν προχωρούν. Πάρτε και εσείς μέρος στις αποφάσεις που παίρνονται αυτή την στιγμή στο οικείο σας περιβάλλον και μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας μόλις περάσει η μπόρα. . .

Ζυγός

Η οικογένεια, το σπίτι, η ιδιωτική σας ζωή σήμερα έχει την τιμητική τους παίρνοντας ενέργεια από το πρόγραμμα της ημέρας σας. Καταστάσεις μπορούν να διευθετηθούν και να παρθούν ακόμη και αποφάσεις που εκκρεμούν σε αυτούς τους τομείς. Η ενέργεια θα έχει καλή ροή αν αποφασίσετε να βάλετε ή να αποδεχτείτε τα όρια. . .

Σκορπιός

Επικοινωνιακά θέματα μπορούν να υπάρξουν σήμερα και μπορείτε να προβείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Το πλαίσιο και τα όρια μπορούν να μπουν ακόμη και από το σπίτι σας μέσω άλλης μορφής επικοινωνίας εκτός της δια ζώσης επικοινωνία. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. . .

Advertisement

Τοξότης

Η σημερινή τάση είναι να τα θέλετε όλα και άμεσα αλλά δεν γίνεται στο σήμερα να πάρετε ικανοποίηση από την στιγμή που όλα έχουν παγώσει. Κάντε ένα καλό προγραμματισμό βάζοντας τα συν και τα πλην των καταστάσεων και ετοιμαστείτε να δράσετε μόλις περάσει η μπόρα και σας επιτραπεί. . .

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο σας με τους υπόλοιπους πλανήτες εκεί να σας περιτριγυρίζουν δηλώνουν πως ότι και να συμβαίνει αυτή την στιγμή δεν είναι αρκετό ώστε να σας αποθαρρύνει και να σας απογοητεύσει πραγματικά βαθιά μέσα σας. Ναι, η ανησυχία είναι παρούσα και το άγνωστο δημιουργεί ανασφάλεια, ωστόσο γνωρίζετε πως όλα έχουν ένα τέλος ακόμη και σε αυτή την περίπτωση. Υπομονή και όλα θα γίνουν ακόμη και αν καθυστερήσουν λίγο παραπάνω. . .

Υδροχόος

Υπάρχουν ημέρες όπως η σημερινή που μπορεί το φορτίο να το βιώνετε βαρύτερο στους ώμους σας. Είναι κάτι τελείως υποκειμενικό γιατί αύριο είναι μια καινούργια μέρα που όλοι μαζί με τις κατάλληλες προφυλάξεις θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε και να κοιτάξουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Σήμερα ξεκουραστείτε σωματικά και κυρίως ψυχικά. . .

Ιχθύες

Οι εξωτερικές συνθήκες σαφώς δεν είναι βοηθητικές σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε αυτό το διάστημα ωστόσο δεν έχετε άλλη επιλογή από το να προσπαθήσετε να φέρετε εις πέρας ότι μπορείτε από το σπίτι σας. Δώστε χρόνο να καταλαγιάσει η μπόρα και όλα θα γίνουν. . .

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top