Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 31/3: Μια νέα οπτική – Ο Άρης στον Υδροχόο – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Με τον Άρη στον Υδροχόο δίνεται η ευκαιρία να κατανοήσετε που βρίσκεστε σε σχέση με το σύνολο, τις συντεταγμένες σας. Μέχρι τις 13 Μαΐου ο σκοπός είναι να  μπορέσετε να κατευθύνετε την ενέργεια προς την κατεύθυνση που θέλετε και κατ’ επέκταση την υλοποίηση του στόχου σας μόλις περάσει η πανδημία. . .

Advertisement

Ταύρος

Ο Άρης στον Υδροχόο είναι μια θέση που θα σας βοηθήσει να παρατηρήσετε και να αναγνωρίσετε ουσιαστικά την δυναμική σας και να κατανοήσετε γιατί δράτε όπως δράτε. Μέχρι τις 13 Μαΐου ο Θεός του πολέμου σε αυτό το ζώδιο σας δίνει την δυνατότητα την αναθεωρήσετε τις πηγές, τα συναισθήματα και τις στρατηγικές που χρησιμοποιείτε για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Μετά το πέρας της πανδημίας θα είστε πιο έτοιμη/ος από ποτέ. . .

Δίδυμοι

Μια άλλη στιγμή θα ήταν ιδανική περίοδος με τον Άρη στον Υδροχόο να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε νέα πράγματα διευρύνοντας τους ορίζοντες σας. Αυτό δεν είναι εφικτό αλλά η δυναμική της ενέργειας υπάρχει, οπότε μέχρι τις 13 Μαΐου χρειάζεται να βρείτε τρόπους να κάνετε αυτά τα ταξίδια, νοητικά και να προσφέρετε στον εαυτό σας νέες εμπειρίες, ακόμη και με διαδικτυακούς τρόπους από το σπίτι. Ασχοληθείτε με κάτι που δεν έχει σύνορα. . .

Καρκίνος

Ο Άρης στον Υδροχόο σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα είδος εκκαθάρισης. Όχι, από εκείνες τις συνηθισμένες, αλλά βαθύτερες και πιο σκληροπυρηνικές. Μέχρι τις 13 Μαΐου τα ημίμετρα δεν βοηθούν κανέναν και κυρίως εσάς. Με σθένος σας δίνει την απαραίτητη δυναμική να έρθετε σε επαφή με τους βαθύτερους σας φόβους και με τόλμη να τους αντιμετωπίσετε κατάματα. Μια πολύ ευεργετική περίοδος για εσάς. . .

Λέων

Με τον Άρη στον Υδροχόο απέναντι από το ζώδιο σας έχετε στα χέρια σας την πανοραμική φωτογραφία που σας επιτρέπει να εντοπίσετε και να αναγνωρίσετε αυτό που δεν μπορούσατε τον προηγούμενο καιρό. Να δείτε πού βρισκόσαστε, πού θα έπρεπε να είσαστε (βάσει των προσδοκιών σας, όχι βάσει των απαγορεύσεων), πώς μια σχέση, μια συνεργασία, μια φιλία πρέπει να είναι. Μέχρι τις 13 Μαΐου δίνει τροφή για σκέψη. . .

Παρθένος

Ο Άρης στο Υδροχόο είναι μια θέση πολύ ευεργετική για εσάς γιατί κινητοποιεί θέματα της καθημερινής σας ζωής και εργασίας. Μέχρι τις 13 Μαΐου δίνει την ευκαιρία να δείτε πανοραμικά την κατάσταση που υπήρχε μέχρι χτες στην καθημερινότητά σας, πόσο ικανοποιημένη/ος ήσασταν από αυτή και να μπορέσετε με τόλμη να αλλάξετε ότι δεν είναι πια χρήσιμο για εσάς. Η πανδημία ήδη σας έχει δώσε σχετικές πληροφορίες για τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνετε μετά το πέρας της σε αυτούς τους τομείς και ο Άρης βοηθητικός σε αυτή την διεργασία θα σας βοηθήσει με σθένος και δύναμη να υλοποιήσετε τις νέες σας κατευθύνσεις. . .

Ζυγός

Όλα αλλάζουν γύρω μας και ο Άρης στον Υδροχόο σας δίνει το απαραίτητο σπρώξιμο στον ώμο, λέγοντας σας πως όλα θα πάνε καλά. Η ενέργεια του μέχρι τις 13 Μαΐου κινητοποιεί προσωπικές περιοχές και τομείς που σχετίζονται με την δημιουργία και την χαρά που οφείλετε εσείς να φέρετε στην ζωή σας μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα και εγχειρήματα. Μετά το πέρας της πανδημίας θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να ικανοποιήσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες, τις δικές σας, όχι των άλλων. . .

Σκορπιός

Ο Άρης μπήκε στο ζώδιο του Υδροχόου και η αίσθηση πως τίποτα δεν κινείται όσο γρήγορα θα θέλατε δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό της τωρινής κατάστασης αλλά και του πλανήτη στο συγκεκριμένο ζώδιο. Στους τομείς σπίτι, οικογένεια και ιδιωτική σας ζωή, δίνει άπλετο χώρο, μέχρι τις 13 Μάιου, να βρείτε εκείνα τα συστατικά που θα σας φέρουν τις ισορροπίες που ζητάτε. . .

Τοξότης

Advertisement

Ο Άρης στον Υδροχόο λατρεύει τις προκλήσεις. Δρα μέσα απ’ τις προκλήσεις. Αρκεί να υπάρχει όραμα και ιδανικά. Αυτή είναι η κινητήριος του δύναμη. Αυτά τον ενεργοποιούν. Χωρίς αυτά δεν κινείται τίποτα, θα τεμπελιάσει, θα αποσυρθεί και το μόνο που θα έχετε μπροστά σας θα είναι έναν αντιρρησία. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να υιοθετήσετε αυτή την δύσκολη στιγμή και ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου, τα προσφέρει απλόχερα σε εσάς. . .

Αιγόκερως

Η γενική εικόνα παίρνει διαστάσεις πλατύτερες με τον Άρη στον Υδροχόο και δίνεται η ευκαιρία να παρατηρήσετε όλα όσα βρίσκονται και συμβαίνουν γύρω σας με μια πανοραμική ματιά. Αυτή την στιγμή και μέχρι τις 13 Μαΐου που θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο, μόνο το αίσθημα αλληλεγγύης μπορεί να ενισχύσει την δύναμη σας. . .

Υδροχόος

Με τον Άρη στο ζώδιο σας, δύο πράγματα πρέπει να σκεφτείτε μέχρι τις 13 Μαΐου. Από πού προέρχονται τα όποια ιδανικά σας, αν σας ικανοποιούν και με ποίον τρόπο μπορείτε να δουλέψετε έτσι ώστε να τους δώσετε ρεαλιστική μορφή. Μετά το πέρας της πανδημίας θα είστε έτοιμη/ος και ανανεωμένη/ος. . .

Ιχθύες

Ο Άρης στον Υδροχόος σας βάζει σε σκέψεις και κινητοποιεί βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες. Επιθυμίες…είναι η λέξη κλειδί για εσάς μέχρι τις 13 Μαΐου που θα είναι σε αυτό το ζώδιο και θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε όνειρα τα οποία για κάποιον λόγο έχετε αφήσει να μπουν στο χρονοντούλαπο. Μετά το πέρας της πανδημίας, ανανεωμένη/ος και έτοιμη/ος μπορείτε να τα κυνηγήσετε  και να τα διεκδικήσετε αν χρειαστεί. . .

astroguide.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top