Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 7/3: Η αντικειμενική ματιά κάνει τη διαφορά σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα ανεβάζει τους παλμούς και αυξάνει τις επιθυμίες μας ωστόσο η δυσαρμονική σχέση της με τον Ήλιο, Άρη και Ποσειδώνα δημιουργεί προκλήσεις όταν εμμένουμε σε κάτι περισσότερο από ότι θα ήταν χρήσιμο για το ενήλικο μας συμφέρον.  Ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και χρειάζεται να προσπαθήσουμε να είμαστε ευέλικτοι και εντός προγράμματος.

Advertisement

Κριός

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά σήμερα και κυρίως ο τρόπος που βλέπεις εσύ τις λεπτομέρειες γύρω σου. Προσπάθησε να κρατάς τα πόδια σου στην Γη και είναι σίγουρο πως με τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητά σου μπορείς να κάνεις ότι επιθυμήσεις. . .

Ταύρος

Το σπίτι, η οικογένεια και γενικότερα ο χώρος που αισθάνεσαι περισσότερο οικεία σήμερα μπορεί να ηρεμήσει την Ψυχή σου και να νιώσεις ασφάλεια. Μπορείς να ασχοληθείς με απλά καθημερινά πράγματα που ωστόσο το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά μεγάλο. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες. . .

Δίδυμοι

Επικοινωνιακά θέματα κινητοποιούνται σήμερα και καλό θα ήταν να μην βγάλεις εύκολα συμπεράσματα σε ζητήματα και υποθέσεις που προκύπτουν. Δώσε χώρο και χρόνο ώστε να ωριμάσουν οι ιδέες σου. Η υπομονή είναι το μότο της ημέρας για σένα. . .

Καρκίνος

Μπορεί οι προσδοκίες σου να είναι μεγαλύτερες από τις δυνατότητες που έχεις αυτή την στιγμή. Εξέτασε τα δεδομένα και είναι σίγουρο πως έχεις την ικανότητα να προσαρμόσεις τα όνειρα σου στην πραγματικότητά της ζωής σου στο σήμερα. . .

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιο σου και σήμερα προσθέτει τον σπινθήρα που χρειάζεσαι ώστε να κινητοποιηθείς προς τα βαθύτερα όνειρα σου. Η αισιοδοξία είναι το κλειδί της ημέρας για σένα και καλό  θα ήταν να την κρατήσεις ψηλά όσο και αν δυσκολίες σε απογοητεύουν βαθύτατα. . .

Παρθένος

Σήμερα χρειάζεται να προχωρήσεις πιο χαλαρά το πρόγραμμα σου γιατί μπορεί να γίνουν λάθη. Η ενέργεια σου είναι στραμμένη προς τα μέσα και θα ήταν πολύ χρήσιμο αν εκμεταλλευτείς αυτή την στιγμή για ενδοσκόπηση σε κάτι που σε απασχολεί. Χρειάζεσαι ξεκούραση νοητική και σωματική. . .

Ζυγός

Φόβοι μπορεί να κινητοποιηθούν σχετικά με το εγχείρημα που ασχολείσαι ή με τις σχέσεις σου με ομάδες ή φίλους. Το σημαντικό είναι να κρατάς την αντικειμενική εικόνα ενεργή κατά την διάρκεια της ημέρας ώστε να μην μπαίνεις σε κατάσταση αμφιβολιών αν δεν υπάρχει αντικειμενικός λόγος. . .

Σκορπιός

Πολλά ζητήματα σε απασχολούν και το μυαλό σου είναι πολύ απασχολημένο. Προσπαθείς να βάλεις τάξη στις σκέψεις σου ώστε να υπάρχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Ωστόσο ο Ερμής ανάδρομος δεν είναι βοηθητικός και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σε βάζει σε διαδικασία άγχους σήμερα. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς και πάρε μια ανάσα. . .

Advertisement

Τοξότης

Ο νους σου ταξιδεύει και προσπαθείς να πάρεις ικανοποίηση και χαρά από ότι μπορείς αυτή την στιγμή. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για μεγαλοπρεπή όνειρα και κυρίως καλό θα ήταν να μην εμμένεις σε κάτι που βλέπεις πως δεν λειτουργεί όπως θα ήθελες. Η ευελιξία είναι το κλειδί της ημέρας για σένα. . .

Αιγόκερως

Είναι μια καλή μέρα να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα και κυρίως με ότι θα μπορούσε να δράσει απελευθερωτικά για εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις την αντικειμενική ματιά που έχεις αυτή την στιγμή ενεργή και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανέναν. . .

Υδροχόος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου καθώς και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σε θέλει σε εγρήγορση την ίδια στιγμή που πρέπει να γνωρίζεις πότε να αποχωρείς. Η τάση της ημέρας κινητοποιεί ψυχικές δικές σου φορτίσεις την ίδια στιγμή που χρειάζεται να είσαι υπομονετικός/ή με τους γύρω σου. . .

Ιχθύες

Μπορεί σήμερα οι καθημερινές σου συνήθειες και εργασίες να μην βγαίνουν ακριβώς όπως θα ήθελες ωστόσο κοίτα την μεγάλη εικόνα και στάσου μόνο σε σημαντικά πράγματα. Η πρόοδος σου είναι σημαντική και μπορείς να ολοκληρώσεις υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα. . .

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top