Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (24-30/09) από τον Κώστα Λεφάκη!

Η επικοινωνία και η συνεννόηση σε όλα τα επίπεδα σχέσεων, προβλέπονται δύσκολες για την εβδομάδα που ακολουθεί. Προσοχή σε έκτακτα περιστατικά και διαφοροποιήσεις.

Κριός
Υποστηρίξτε περισσότερο τον εαυτό και τις επιθυμίες σας. Η ψυχολογία σας επηρεάζεται εύκολα από τη στάση και τις διαθέσεις των άλλων, γι αυτό θα πρέπει να προστατευτείτε. Τα επαγγελματικά σας σχέδια χρειάζονται καλύτερη επεξεργασία, ενώ η αισθηματική σας ζωή πρέπει να καλύπτει την ανάγκη σας για ένα σταθερό περιβάλλον που να καλύπτει τις ελλείψεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε σε άλλους τομείς.Αποφύγετε ανθρώπους που δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα.

Ταύρος
Να είστε περισσότερο προσεκτικοί στην εργασία και στις σχέσεις που αναπτύσσονται εκεί. Αισθηματικά είστε καλύτερα από ότι στο παρελθόν, πρέπει όμως να πάρετε και πάλι αποφάσεις για τη στάση που θα κρατήσετε απέναντι σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί από κοινού με τον σύντροφό σας. Οικονομικά υπάρχουν καθυστερήσεις στις επιδιώξεις σας και πρέπει να λειτουργήσετε διαφορετικά.Δώστε προσοχή σε θέματα που αφορούν στις ανάγκες της οικογένειας

Δίδυμοι
Έχετε περιθώρια επικοινωνίας, προβολής του εαυτού σας, αλλά και σύναψης νέων σχέσεων με ανθρώπους που σας συνδέει κάποιο κοινό στοιχείο, είτε επαγγελματικό, είτε κοινωνικό. Προωθήστε το συμφέρον σας, αλλά αποφύγετε τα έξοδα που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται καλύτερη προετοιμασία, ιδιαίτερα αν πρόκειται να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους.Προφυλάξτε τους δικούς σας ανθρώπους από κάποια τους επιπολαιότητα

Διαβάστε ακόμα:   20 εκπληκτικά σχέδια για μαύρα νύχια

Καρκίνος
Επιμεληθείτε των οικονομικών σας και τακτοποιήστε κάποιες υποχρεώσεις που καθυστερούν την εξέλιξή σας. Προσοχή σε όσους από εσάς αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια σύντομη διαδρομή για την επίτευξη των στόχων σας. Βρίσκεστε σε περίοδο που δεν ευνοούνται οι καινοτομίες, επομένως σας συμφέρει να έχετε και άλλους ανθρώπους με το μέρος σας, ή να ακολουθήσετε την πεπατημένη στις επιδιώξεις σας.Έχετε υπομονή με ότι καθυστερεί να εξελιχθεί!

Λέων
Αντιθέσεις σε σχέσεις και στην εργασία θα επικρατήσουν αυτήν την εβδομάδα. Προσπαθήστε να είστε σαφείς στις προθέσεις σας και στους λόγους που επιλέγετε να λειτουργήσετε σύμφωνα με τις συνθήκες ή τα συμφέροντά σας. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν μια μικρή βελτίωση, γεγονός που σας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον. Οι άλλοι θα παίξουν το ρόλο τους στη διάθεσή σας.Μείνετε μακριά από αντιπαραθέσεις μεταξύ συγγενών και αγαπημένων ανθρώπων.

Παρθένος
Η καθημερινότητα θα σας απασχολήσει καθώς μεταβάλλονται διαρκώς κάποιες ισορροπίες, τόσο στα πρακτικά, όσο και στα οικογενειακά σας θέματα. Φανείτε ανθεκτικοί σε ότι σας ταλαιπωρεί και δώστε δημιουργική διέξοδο στην ενεργητικότητά σας. Είναι καλύτερα να προσπαθήσετε μόνοι από το να εξηγήσετε σε άλλους τις προθέσεις και τις δυνατότητές σας.Ασχοληθείτε με θέματα υγείας που σας ταλαιπωρούν σχετικά.

Διαβάστε ακόμα:   Πως οι μεγάλες αστρολογικές αλλαγές επηρεάζουν την ανθρώπινη συνείδηση σύμφωνα με τον Καρλ Γιούγνκ

Ζυγός
Πολλά θετικά μπορούν να συμβούν αυτήν την εβδομάδα, αρκεί να θέσετε τις σωστές προτεραιότητες και να είστε μεθοδικοί στις επιδιώξεις σας. Η ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών ήταν γιατί δεν ερμηνεύσατε σωστά τα σημάδια και τις ενδείξεις των καιρών. Προφυλαχτείτε από άκαιρες επιθυμίες, αλλά και από τη διάθεση των άλλων να στηρίζονται στις καλές σας προθέσεις και διάθεση.Τολμήστε να διεκδικήσετε το δίκαιό σας!

Σκορπιός
Οικονομικά και άλλα θέματα σας απασχολούν αυτήν την εβδομάδα και θα έχετε ευκαιρίες να τακτοποιήσετε σχετικά ζητήματα του παρελθόντος αλλά και του παρόντος. Η κοινωνική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον, ή τουλάχιστον εσείς το βλέπετε έτσι. Κάποιοι πολύ δικοί σας άνθρωποι χρειάζονται μικρές βοήθειες στην καθημερινότητά τους και σας έχουν ανάγκη ως προς αυτό.Να είστε διακριτικοί στα θέματα που δεν είναι δικά σας!

Τοξότης

Οι άλλοι προσβλέπουν στην βοήθειά σας. Η αισιόδοξη φύση σας είναι το δυνατό σας σημείο, αλλά φροντίστε να μην παραμελήσετε και τα δικά σας ενδιαφέροντα. Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν καθώς διαφαίνεται μια αλλαγή προς το καλύτερο, αν αξιοποιήσετε κατάλληλα κάποιες προτάσεις ή ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αισθηματικά δεν είναι τώρα ώρα για αλλαγές. Ακολουθήστε το ένστικτό σας στις όποιες επιλογές σας.

Αιγόκερως
Οι εξελίξεις στα θέματα που σας ενδιαφέρουν είναι αργές, αλλά ουσιαστικές. Μην πιέζετε καταστάσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να επιτύχετε αντίθετα αποτελέσματα. Καλλιεργήστε χρήσιμες σχέσεις, δείτε πως μπορείτε να βελτιώσετε το χώρο σας, κάντε τις απαραίτητες επισκευές και συντηρήσεις και βάλτε αισιόδοξα χρώματα στο περιβάλλον σας. Οικονομικά ας είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε υποσχέσεις που επηρεάζουν την σχετική σας ασφάλεια. Ο εκνευρισμός δεν υπήρξε ποτέ καλός σας σύμβουλος.

Διαβάστε ακόμα:   Βlack Friday στα Zara: Tα κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις με 50% έκπτωση!

Υδροχόος
Μείνετε σταθεροί στις επιδιώξεις σας και μην επηρεάζεστε από αντιθέσεις και καθυστερήσεις που αναπόφευκτα θα συμβούν. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες διακρίνετε χώρους ανάπτυξης και καλύτερης αμοιβής του αντικειμένου που υποστηρίζετε για το μέλλον. Αισθηματικά φανείτε προσηνείς και αντέξτε στην πίεση που σας ασκεί ο σύντροφός σας, κυρίως ψυχολογικά για θέματα στα οποία χρειάζεται μεγαλύτερη υποστήριξη. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και δυνατότητες.

Ιχθύες
Είστε πιο αποφασισμένοι να υπερασπιστείτε τις επιλογές σας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείτε να αντιπαρατεθείτε σε οτιδήποτε και σε οποιονδήποτε. Η πίεση των ημερών σας αναγκάζει να είστε περισσότερο εξωστρεφείς και πολλές φορές απρόσεκτοι στην συμπεριφορά σας. Φροντίστε να είστε ήρεμοι, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας αφορούν και να μείνετε εκτός αντιπαραθέσεων και άκαρπων ανταγωνισμών.Μην βάζετε όλα τα αβγά στο ίδιο καλάθι!Θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, όσον αφορά στον τρόπο που θα το επιτύχετε. Αισθηματικά ευνοούνται περισσότερο οι ελεύθερο


Πηγή: www.athensmagazine.gr

More in ΖΩΔΙΑ

To Top