Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα 12 Ζώδια και οι κρυφές τους επιθυμίες, από την Χριστίνα Τανταλίδου

Είναι κοινώς αποδεκτό, ότι μέσα στον κόσμο της ύλης που ζούμε , ερχόμαστε συχνά αντιμέτωποι με τις «επιθυμίες» μας και μέσα από πράγματα, άτομα ή συνθήκες που μας ιντριγκάρουν, ανακαλύπτουμε τον αληθινό μας εαυτό .

Advertisement

Όμως κάποιες επιθυμίες μας είναι φανερές, δηλαδή δεν έχουμε λόγο ή ταμπού να τις κρύβουμε και κάποιες είναι κρυφές με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να τις βγάλουμε στην επιφάνεια.

Έτσι και σύμφωνα με την Αστρολογία πάμε να δούμε τα ζώδια και να σκιαγραφήσουμε την κρυφή τους φύση που σχετίζεται με τις ασυνείδητες επιθυμίες τους.

Κριός

Η κρυφή και συνεπώς πολλές φορές ανεκπλήρωτη επιθυμία του Κριού είναι να μπει σε μια σχέση συναισθηματική και να νιώσει ευάλωτος και τρωτός. Έτσι, επιθυμεί να απελευθερωθεί από το εγώ του και να αφεθεί στο συναίσθημά του.

Ταύρος

Δύσκολα, ο Ταύρος έχει κρυφές επιθυμίες, καθώς προσπαθεί να ικανοποιήσει τον εαυτό του και υποδουλώνεται στα πάθη του.  Ίσως όμως και αυτό να είναι μια κρυφή του επιθυμία, το να μπορέσει να ελέγξει την ανασφάλεια του με το χρήμα και να απομυθοποιήσει τις εξαρτήσεις του.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν πολλές επιθυμίες, αλλά είναι σαν ανοιχτό βιβλίο, συνήθως λειτουργούν με εξωστρέφεια και δεν κρύβουν τίποτα πέρα από αυτό που δηλώνουν. Πολλές φορές όμως επιθυμούν να φαίνονται, αλλά και να είναι πιο σοβαροί, αναζητώντας δηλαδή την καταξίωση. Κρυφή τους επιθυμία είναι να ωριμάσουν.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει κρυφές επιθυμίες, γιατί φοβάται την λογοκρισία αλλά πρώτα αυτός κατακρίνει τον εαυτό του ή και τους άλλους. Βαθιά κολλημένος στα πρέπει του και στον τρόπο που έχει μεγαλώσει,  επιθυμεί να αποδεσμευτεί από την οικογένεια του και να γίνει πιο δεκτικός σε νέες εμπειρίες.Κρυφή του επιθυμία είναι η απεξάρτηση από τοξικά συναισθήματα.

Λέων

Ο Λέων έχει επιθυμίες και κυνηγάει τις απολαύσεις, καθώς η αλαζονική του φύση τον παρασύρει και χάνει το μέτρο με αποτέλεσμα να ξεπερνά τις αντοχές του. Έτσι κρυφά ο Λέοντας επιθυμεί την μετριοπάθεια που θα τον απενοχοποιήσει και λυτρώσει,  μια που έχει υψηλά στάνταρ και απογοητεύεται όταν δεν τα αγγίζει.

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν συγκεκριμένες επιθυμίες λόγω της συντηρητικής τους φύσης και συχνά αρνούνται να βγούν από την πεπατημένη και κάνουν λάθη. Έτσι, πολλές φορές επιθυμούν να λυτρωθούν από την τελειομανία τους και να αποδεχτούν τον κόσμο αλλά και τον εαυτό τους με τα λάθη τους.

Ζυγός

Ο Ζυγός επιθυμεί να μην είναι μόνος και πολλές φορές κάνει αρκετές υποχωρήσεις για να μην χάσει μια κατάσταση ή και τα προνόμια της σχέσης. Όμως βαθιά μέσα του ο Ζυγός επιθυμεί την ελευθερία καθώς δεν είναι μονογαμικός και θα ήθελε να ξεπεράσει την προσωπική του ανασφάλεια.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει πολλές επιθυμίες και συναισθηματικά πάντα συνδέεται με τα θέλω του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πολλές φορές πληγωμένος και αποδυναμωμένος. Θα προτιμούσε λοιπόν και είναι κρυφή του επιθυμία, η απεξάρτηση από συναισθηματικές συγκινήσεις και η κατάκτηση της εσωτερικής γαλήνης μέσα από την ουδετερότητα.

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει επιθυμίες και ρισκάρει να τις πραγματοποιήσει,  με αποτέλεσμα λίγες να είναι οι κρυφές και αυτές   που δεν αποδέχεται συνειδητά. Έτσι, εάν ψάξουμε βαθιά τον Τοξότη, θα δούμε ότι θα προτιμούσε να ήταν πιο ολιγαρκής πράγμα που θα τον γλίτωνε από πολλούς μπελάδες.

Advertisement

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει κυρίως κρυφές επιθυμίες που σχετίζονται με το σεξ, τη δόξα, την κοινωνική άνοδο  και παρόλο που  πλασάρει τον εαυτό του συγκρατημένο, μέσα του βράζει για φασαρία-αμαρτία. Κάποιες φορές επιθυμεί την απεξάρτηση του από την δουλειά του, αλλά γενικά ταυτίζεται με τις επιθυμίες του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αγνοεί τις επιθυμίες του τις περισσότερες φορές γιατί ασχολείται με τους άλλους και δεν εμβαθύνει στον εσωτερικό του κόσμο. Σε περιόδους χαλάρωσης, αντιλαμβάνεται ότι ξεχνά τον εαυτό του και κρυφή του επιθυμία είναι να αποκτήσει τον χρόνο, αλλά και εμπειρίες που θα τον εξελίξουν συναισθηματικά.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ρομαντικοί, συνεχώς ονειρεύονται και έχουν πολλές επιθυμίες, κρυφές ή μη. Ωστόσο, πολλές φορές αγνοούν επίτηδες τις επιθυμίες τους και παίζουν τον ρόλο του θύματος. Κρυφή επιθυμία τους παραμένει πάντα η γείωση στο παρόν, καθώς συνεχώς ταξιδεύουν στο παρελθόν ή στο μέλλον .

via oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top