Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια.Ο Δεκέμβρης ταξιδεύει τα Ζώδια της Γης στο Παρελθόν by MagicF’Ariel

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο τελευταίος μήνας του έτους, ο αγαπημένος μας Δεκέμβρης, έχω τόσα πολλά να σας εξομολογηθώ, που αν τα αφήσω για όλα μαζί.. καταστραφήκαμε!

Αποφάσισα λοιπόν, να ξεκινήσω με τα ζώδια της Γης, που επηρεάζονται άμεσα από την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω!

Η ενέργειά της είναι αξεπέραστα δυνατή, προφανώς έχει αντλήσει στοιχεία από την προσωπικότητα ενός Αιγόκερου, που δε το βάζει κάτω με τίποτα, όταν κάτι το θέλει πολύ! Χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να το πετύχει, ακόμα και εκείνα που δε φαίνονται! Σκληροί και δυνατοί παίχτες οι Αιγόκεροι, κάπως έτσι συμπεριφέρεται και η Θεά του Έρωτα, η Αφροδίτη!
Η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη Ηλίου, στις 04/12 από το ζώδιο του Τοξότη, είναι ένα σχετικά χαρωπό αστρολογικό γεγονός! Μοιράζει αισιόδοξες και θετικές σκέψεις για το σήμερα και το αύριο που έρχεται! Μας κάνει σχετικά ανάλαφρους, όμως το μυαλό είναι μυαλό και όσο να’ναι συνήθως τις μέρες των Χριστουγέννων οι σκέψεις γίνονται και λίγο σκοτεινές. Θυμίζουν ότι προσπαθούμε να ξεχάσουμε και να ξεπεράσουμε τις υπόλοιπες, 340 ημέρες του χρόνου! Τα μηνύματα πάντως είναι χαρωπά και ότι θέλει ας προκύψει!

Απίστευτα ερωτικές ημέρες στις 10/12-11/12 που η Αφροδίτη «ενοχλείται» παράξενα από τον Πλούτωνα! Τα πάθη φουντώνουν, οι επιθυμίες γίνονται πιο έντονες, οι σκέψεις ταξιδεύουν, πολλά ερωτικά μυστήρια μπορεί να προκύψουν εκείνες τις ημέρες! Να το ζήσουμε βρε παιδιά! Με λίγα λόγια!

Και όπως ο μήνας προχωρά, ω ναι και σε συλλογίζομαι και παραλογίζομαι, γιατί η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12), είναι τέρμα ζαβή για τα ζώδια της Γης! Εκτός τόπου και χρόνου, από άποψη οικονομική και συναισθηματική! Σα μαγεμένοι λοιπόν πέφτετε στην παγίδα, γιατί κατά βάθος, οι επιθυμίες πρέπει να πραγματοποιούνται, για να μη γίνονται απωθημένο!

Ο Ερμής στον Αιγόκερω, από τις 21/12 και μετά είναι ότι πιο χαρωπό υπάρχει, γιατί κάνει τα ζώδια της Γης έξω καρδιά, αισιόδοξα, χαμογελαστά, ότι πρέπει για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων! Γίνεστε η ψυχή της παρέας, ξεσηκώνετε τον κόσμο για βόλτες και σουαρέ!

Ο Κρόνος με τον Ουρανό όμως το τερματίζουν το σκηνικό στις 24/12 αφού προκαλούν απρόβλεπτα γεγονότα, νευράκια σε πολλούς και ή που θα γίνει my way, ή the highway! Δηλαδή δρόμο!
Εντάξει ευτυχώς που υπάρχουν και οι γύρω πλανήτες που σώνουν το σκηνικό, όμως η αλήθεια είναι πως μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη τα ζώδια της Γης θα χρειαστεί να αποφασίσουν, πιο μονοπάτι να διαβούν! Κάτι τελειώνει, μια και έξω και κάτι ξεκινά!

Οπότε ο Δεκέμβρης, με μια ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 19/12 και μετά, φέρνει στη ζωή μας πρόσωπα από το παρελθόν, μας θυμίζει καταστάσεις από το παρελθόν, δίνει ευκαιρίες οι πληγές να κλείσουν, να θεραπευτούν, να πάψουν να είναι εκκρεμότητες αιωνίως βασανιστικές!
Παρελθόν, παρόν και μέλλον, όλα μαζί ένας αχταρμάς, τα συναισθήματα πολύ μπερδεμένα, που λίγο πριν φύγει ο Δεκέμβρης παρέα με ένα ολόκληρο 2021, πρέπει να ξεδιαλύνουν, να πέσει ο κλήρος, οι αποφάσεις να παρθούν!

Ειλικρινά, ως γνήσια Ταυρίνα που είμαι, σηκώνω τα χέρια ψηλά! 😕

φιλάκια.. 💋

Ταύρος
Ταυράκια μου γλυκά, ο φετινός Δεκέμβρης όπως φαίνεται από αστρολογικής άποψης, είναι πολύ ιδιαίτερος, παράξενος, θα αφήσει το στίγμα του, είμαι σχεδόν.. σίγουρη! Στο σύμπαν γίνεται ένας πανικός, όμως οι πλανήτες που θα ταράξουν απροσδόκητα όμορφα ή άσχημα τη ζωή σας, είναι η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, ο Ερμής από τον Αιγόκερω (21/12-31/12) και φυσικά ο Πλούτωνας, πάλι από τον Αιγόκερω! Επαναλαμβάνομαι, όμως είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν Δεκέμβρη μήνα! Η έκπληξη φυσικά είναι ο Κρόνος με τον Ουρανό, λίγο πριν αλλάξει το έτος (24/12), που για ακόμα μια φορά, θα σας κάνει να πείτε τη λέξη «μπουρλότο»!!! Ερωτικά λοιπόν, είστε ανήσυχοι πολύ! Η Αφροδίτη και ο Ερμής έχουν σκοπό να φέρουν κοντά σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, απρόβλεπτες συναντήσεις, που θα σας αναστατώσουν! Η Αφροδίτη ανάδρομη από τις 19/12 και μετά, θέλει να σας δεσμεύσει, να σας βρει μια συντροφιά, αλλά με εκείνο το πρόσωπο που έχετε αφήσει μετέωρες εκείνες τις εκκρεμότητες! Μια ευκαιρία ακόμα! Ο Πλούτωνας λοιπόν, θα σας βοηθήσει πολύ σε αυτό! Κάνει τα μαγικά του, σας ενώνει με εκείνη την ύπαρξη που υπάρχει μεγάλη, βαθιά αγάπη! Το πάθος φουντώνει, κάποιος από τους δυο όμως θα χρειαστεί να ποδοπατήσει τον εγωισμό του! Και καταλήγουμε πως ο έρωτας είναι πιο δυνατός, θα βγει νικητής τούτη τη φορά! Με πιάνετε τι σας λέω; Η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12) σας ξεπαραδιάζει! Θέλετε να αγοράσετε δωράκια για τους αγαπημένους σας, για τον εαυτό σας, να γεμίσει το δέντρο από κάτω! Οι μέρες του Δεκέμβρη, είναι ιδανικές, για να κάνετε νέα πλάνα που αφορούν την καριέρα σας! Είστε αισιόδοξοι πολύ, υπάρχει μέλλον, οι στόχοι που θα πετύχετε, σας δίνουν δύναμη για κάτι νέο που θα έρθει! Πληρώστε τα πάντα όλα, για να σας βρει η νέα χρονιά με το κούτελο καθαρό!
Υ.Γ. Είναι αμέτρητα τα συναισθήματα που θα νιώσετε, χαράς, λύπης, επιτυχίας, αποτυχίας, αγάπης, μίσους, πάθος, ξενέρα, άκρως αντίθετα σε κάθε περίπτωση! Και ερωτώ το σύμπαν, τι είναι η καρδιά; Μοτεράκι;

Παρθένος 
Ο φετινός Δεκέμβρης είναι ένας πολύ μυστήριο μήνας για εσάς, κυρίως από συναισθηματικής άποψης! Πολλά τα αστρολογικά δρώμενα που σας επηρεάζουν άμεσα που ξεκινάνε από τις αρχές του μήνα φυσικά, με την Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη, εσάς δηλαδή να αποζητάτε την οικογενειακή θαλπωρή πιο πολύ από ποτέ! Ξαφνικά τις μέρες αυτές λαμβάνετε πολλά και ποικίλα μηνύματα, που σας κάνουν να θέλετε να αναβιώσετε τα παιδικά σας τα χρόνια, παρέα με τους αγαπημένους σας! Όμορφο συναίσθημα, άκρως μελαγχολικό σε αρκετές περιπτώσεις! Το κλου της υπόθεσης είναι, πως μπορείτε και εσείς, από μόνοι σας, να δημιουργήσετε τέτοιες υπέροχες στιγμές, σίγουρα με άλλο φόντο, ή με λιγότερα πρόσωπα, που θα σας δώσουν όμως αμέτρητη αγάπη! Αυτό δεν αποζητάτε κατά βάθος; Ο Κρόνος με τον Ουρανό σας τρελαίνουν το μυαλό! Σας δημιουργούν επιθυμίες να ταξιδέψετε κάπου μακριά τις μέρες του Δεκέμβρη και να ξεπεράσετε τα οικογενειακά σουαρέ και ας έρχονται Χριστούγεννα! Αντίθετα συναισθήματα, αντίθετες ανησυχίες, τελικά τι είναι πιο σημαντικό για εσάς; Το σπίτι και η οικογένειά σας, ή κάπου μακριά και ας είστε μόνοι, παρέα με αγνώστους; Όμως με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, θέματα ερωτικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και μόλις ο Ερμής βρεθεί στο ίδιο ζώδιο (21/12), τότε να προσμένετε να σας θυμηθεί μια ψυχή, από το παρελθόν, που να θελήσει επίμονα να μπει μέσα στη ζωή σας, έστω για λίγο! Η ανάδρομη Αφροδίτη (19/12) παρέα με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, εμφανίζουν στα ξαφνικά εκείνο το πρόσωπο που μια φορά και έναν καιρό σας πρόδωσε και αποζητά με δεύτερη ευκαιρία! Μη πιστέψετε και τόσο, ο Ποσειδώνας κρύβεται από πίσω και τα ψεματάκια του! Όμως ο Πλούτωνας κάνει κουμάντο τις μέρες του Δεκέμβρη, δημιουργεί πάθη, έντονο ερωτισμό και αν υπάρχει χημεία με το πρόσωπο, τότε τα πολλά λόγια είναι φτώχια! Ζήστε το να πάει.. στα κομμάτια! Και τι έγινε; Θα το τραγουδήσετε πολλές φορές το “Last Christmas I gave you my heart”.. γιατί και this Christmas, πάλι το ίδιο θα κάνετε!
Υ.Γ. Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις (19/12), σας δημιουργεί ένα συναισθηματικό χάος! Ότι Χριστουγεννιάτικο τραγούδι υπάρχει, θα το τραγουδήσετε!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως φέτος είστε οι πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων! Όλα τα φώτα του σύμπαντος πέφτουν επάνω σας, οπότε αμέτρητες οι εξελίξεις κυρίως στην προσωπική σας τη ζωή! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει κουμάντο, μη σκεφτείτε να αντισταθείτε στα γεγονότα, δε ξεφεύγετε με τίποτα! Όπως φαίνεται που δε φαίνεται, η ερωτική σας ζωή και η σεξουαλική σας σε πρώτο πλάνο! Ωραίες οι δουλειές και οι καριέρες, αλλά ο Δεκέμβρης για εσάς, είναι μήνας γιορτινός από όλες τις απόψεις, οπότε love is in the air! Ο Πλούτωνας ανακατεύεται πολύ στις ερωτικές υποθέσεις της Αφροδίτης και αποζητά πράξεις και ουσιαστικές απαντήσεις! Δηλαδή, αν μια σχέση πρέπει να τελειώσει, θα τελειώσει! Αν μια σχέση ξεθυμάνει μετά από αρκετές στιγμές έντονου πάθους, θα ξεθυμάνει! Ακραία συναισθήματα, φλογερές πράξεις, όμως το ερώτημα είναι, τι θα μείνει στο τέλος; Μια σχέση ζωής, ή πάμε για άλλα;;; Οι επιρροές αφορούν όλους τους Αιγόκερους, που σημαίνει πως δεν υπάρχουν δεδομένα στην παρούσα φάση, μόνο test και πάλι test! Όταν η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη (19/12) τότε .. όταν το τηλέφωνο χτυπήσει, θα το σηκώσετε και παίζει να σοκαριστείτε, αφού κάποιος από τα ξένα θυμήθηκε ξαφνικά την ύπαρξή σας! Σίγουρα θα γοητευτείτε, όμως ποιο Αιγοκεράκι εκεί έξω θα υποκύψει στον πειρασμό; Μπορεί και να σας ζητήσουν τα ρέστα, τύπου εσείς φταίγατε που τότε, μια φορά και έναν καιρό, μπλα, μπλα,μπλα! Κάποιοι δηλαδή θα αντιμετωπίσετε την κατάσταση κάπως έτσι! Αδιάφορα! Οι μέρες του Δεκέμβρη κρύβουν αμέτρητες, απρόβλεπτες εκπλήξεις! Ξαφνικά λίγο πριν τα Χριστούγεννα, να πέσετε τέζα στο κρεβάτι! Η Πανσέληνος στους Διδύμους (19/12), σας τη φυλάει, οπότε να ντύνεστε καλύτερα, σωστά; Ο Ερμής στο ζώδιό σας, από τις 21/12 και μετά, ότι πιο χαρωπό μπορεί να σας συμβεί! Έξω καρδιά, τέρμα επικοινωνιακοί, ντύνεστε ωραία και ξεπορτίζετε, γιατί είναι γιορτές! Ο Κρόνος με τον Ουρανό (24/12) αλλάζουν το σκηνικό, γιατί ως Σκρουτζ που είστε, θα κάνετε ταμείο και θα σοκαριστείτε από τις σπατάλες σας, οπότε Χριστουγεννιάτικο παίζει να σας πιάσουν οι τσιγκουνιές σας! Μα είναι ποτέ δυνατόν; Χαχα! Αποφύγετε τα κουτσομπολιά, μη γίνεστε καυστικοί και πικρόχολοι μέρες που είναι και κάντε focus στους στόχους σας, για το νέο έτος φυσικά! Μα τι λέω; Είστε ήδη έτοιμοι!
Υ.Γ. Ο Δίας τέλος του Δεκέμβρη κάνει επίσκεψη στους Ιχθύες! Και τα καλύτερα έρχονται!

magicfariel ✨

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top