Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο, 6 Μαρτίου

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Advertisement

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να αποκτήσεις μια προοπτική, αν και η άμυνά σου μπορεί να μην είναι ισοδύναμη ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, κάνοντάς σε κάπως ευάλωτη στις κρίσεις ή τα σχόλια άλλων. Η Σελήνη κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος εφιστώντας την προσοχή σου στις προτεραιότητες και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Χρωμάτισε όσο το δυνατόν περισσότερο τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου θετικά και εμπιστεύσου το σύμπαν που δουλεύει για σένα.

Ταύρος
Τείνεις να εστιάζεις στα βαθύτερα και ίσως στα πιο σκοτεινά συναισθήματά σου. Το νόημα πίσω από τη συμπεριφορά των άλλων είναι πιο ενδιαφέρον για σένα από ότι συνήθως. Στόχος σου θα πρέπει να είναι η εστίαση στις πραγματικές ανάγκες σου και όχι τόσο στις πιο επιφανειακές. Κατά κάποιο τρόπο η μέρα αφορά στην ανανέωση και θεραπεία. Ιδανική λοιπόν προβλέπεται η μέρα και για τη σχέση με τον αγαπημένο σου, αρκεί να είσαι ο εαυτός σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθαρίζεις τα θέλω σου και πλέον δεν αναλώνεσαι σε ανούσιες γνωριμίες και καταστάσεις.

Δίδυμοι
Υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην εξισορρόπηση της ανεξαρτησίας και της συνύπαρξης αυτές τις μέρες. Φαίνεται ότι θέλεις και τα δυο, κάτι που είναι δυνατόν, αλλά μπορεί να απαιτήσει κάποιες προσαρμογές προκειμένου να λειτουργήσει καλύτερα. Η απλοποίηση των προσωπικών σου σχεδίων για τώρα μπορεί να είναι καλό για εσένα, καθώς χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να καταλάβεις το ρόλο των άλλων στη ζωή σου. Ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις μικρά εμπόδια και να κάνεις κάποιες βελτιώσεις νωρίς σήμερα, αλλά καθώς προχωρά η μέρα είσαι σε καλύτερη κατάσταση για να αντιμετωπίσεις τα πάντα -και τα δύσκολα.

Καρκίνος
Αναζητάς τρόπους σήμερα για να βελτιώσεις τις καθημερινές σου συνήθειες και να μειώσεις το άγχος με το φεγγάρι στον ηλιακό 6ο οίκο σου. Οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι ανταγωνιστικές νωρίς σήμερα, όμως καθώς προχωρούν οι ώρες οι συνθήκες γύρω σου ηρεμούν. Δώσε την πρέπουσα σημασία στη συναισθηματική σου ζωή και προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες. Αν είσαι μόνη, η φροντίδα του εαυτού σου και η ανανέωση θα ανεβάσει και την ψυχολογία σου.

Λέων
Δίνεις μεγαλύτερο βάρος σήμερα στις ιδέες, την προοπτική και τις πεποιθήσεις σου. Η εμπιστοσύνη σου απέναντι στους άλλους μπορεί να κάνει μια μικρή βουτιά, όμως είναι κάτι προσωρινό. Μπορείς να ανανεώσεις το ενδιαφέρον σου για ένα θέμα που αφορά στα εργασιακά και να μην απογοητεύεσαι με τα μικρά εμπόδια. Η συναισθηματική σου ζωή χρειάζεται κάτι καινούριο, για αυτό πάρε πρωτοβουλίες. Αν είσαι μόνη, εστίασε το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου ανάγκες.

Παρθένος
Κάνε ό,τι μπορείς σήμερα ώστε να έχεις κάποιες ήσυχες στιγμές ή κάποιες δραστηριότητες που θα σε χαλαρώσουν, με τη Σελήνη στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού σου. Το πρωινό δεν είναι εύκολο για ομαλές αλληλεπιδράσεις όμως καθώς περνούν οι ώρες βρίσκεις τις ισορροπίες σου και την καλή θετική σου διάθεση. Δώσε χώρο και χρόνο στον αγαπημένο σου να εκφραστεί έτσι ώστε να τον γνωρίσεις κι εσύ καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου είναι αρκετά ανεβασμένη για αυτό και αντιλαμβάνεσαι το φλερτ.

Ζυγός
Είσαι αρκετά επικοινωνιακή σήμερα, όμως βεβαιώσου ότι η καρδιά σου βρίσκεται πίσω από το μυαλό σου. Ίσως να ανησυχείς λίγο για τα καθήκοντά σου και όσο προχωρούν οι ώρες της ημέρας οι εντάσεις να αυξάνονται, όμως εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Η ανακάλυψη μιας συγκεκριμένης σχέσης του παρελθόντος ή του παρόντος σού προκαλεί αναστάτωση.

Σκορπιός
Σήμερα αναζητάς μια λύση σε ένα έργο ή ένα μυστήριο. Τις πρωινές ώρες μπορεί να υπάρχει μια ένταση, παρέμβαση ή ανησυχία για τη διαχείριση κάποιου θέματος. Δεν είναι ιδανική η στιγμή για τη λήψη αποφάσεων επειδή οι ανησυχίες και οι φόβοι σου ενδέχεται να υπονομεύσουν τη διαδικασία. Πλησίασε τον ερωτικό σύντροφό σου και μιλήστε για τις επιθυμίες και τις ανάγκες του. Έτσι θα έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία με φίλους σε ανακουφίζει.

Τοξότης
Το κύριο θέμα είναι τα συναισθήματα σήμερα, καθώς έχουν την τάση να έρχονται στην επιφάνεια, απαιτώντας την προσοχή σου. Η απόσταση από μια κατάσταση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να απελευθερωθείς από αμφιβολίες ή να δεις τα πράγματα με έναν νέο τρόπο. Η μέρα ίσως έχει κάποια διλήμματα για σένα ή υπερβολική σκέψη για κάποια προβλήματα που προκύπτουν. Όλα αυτά όμως μην τα αφήσεις να επηρεάσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι καλό και ωφέλιμο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου.

Αιγόκερος
Έχεις μια τάση να υποχωρείς λίγο σε συναισθηματικό επίπεδο σήμερα, κυρίως τις πρωινές ώρες. Αργότερα η Σελήνη μετακινείται στο δικό σου ζώδιο και είναι σημαντικό να φροντίσεις τον εαυτό σου. Απόφυγε λάθη που μπορεί να προκληθούν από την έλλειψη συγκέντρωσης. Μπορείς να αποστασιοποιηθείς λιγάκι από τη σχέση με τον αγαπημένο σου χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως του δημιουργείς ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε χωρίς όμως να δεσμεύεσαι ή να εξιδανικεύεις.

Advertisement

Υδροχόος
Η Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας υποδηλώνει την επιθυμία σου να αφήσεις αυτά που σε βαραίνουν λίγο στην άκρη. Ακόμα κι έτσι μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις που περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά, θέματα σεβασμού και αξιών. Οι ιδέες σου στα εργασιακά μπορούν να εντυπωσιάσουν. Αν θέλεις να αποφύγεις την γκρίνια στη σχέση με τον αγαπημένο σου γίνε λίγο πιο εκδηλωτική. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό περιβάλλον σου δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι σημαντικό.

Ιχθείς
Τα προσωπικά θέματά σου καταλαμβάνουν τις σκέψεις σου και είναι δύσκολο να στρέψεις την προσοχή στους στόχους σου. Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες είναι ευκολότερο να δεις και να εξετάσεις έναν έναν τους στόχους σου. Ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις λίγο πριν πάρεις μια απόφαση, αν αισθανθείς κολλημένη μεταξύ των εναλλακτικών λύσεων. Είναι η κατάλληλη μέρα για συναισθηματικές εξομολογήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να τηρεί τις προϋποθέσεις σου.

πηγη

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top