Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Πανσέληνος την Δευτέρα 07/08! Πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο; Σκιές & Ψίθυροι από τα παλιά!

Η Πανσέληνος που όλοι περιμένουν. Την Δευτέρα 07/08 θα συντελεστεί το αστρολογικό φαινόμενο της Πανσέληνου – Μερικής Σεληνιακής Έκλειψης στις 22:10 -15ο 25’ του Υδροχόου. Ένα γεγονός, που θα αφήσει το στίγμα του, κατά κύριο λόγο στις σχέσεις αισθηματικού τύπου.

Αλήθειες και ψέματα, πάθη και τρίτα παρασκήνια… θα βγουν στην επιφάνεια… κάτι που θα κάνει όλους τους συμβαλλόμενους … να δράσουν! Διαβάστε παρακάτω…

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Μπορεί στο τώρα να υπάρχει μια θλίψη μέσα στην καρδιά σας, για την αδικία που έχετε παρατεταμένα, υποστεί από τον άνθρωπο σας. Κάντε ένα διάλειμμα, από όλο αυτό και απολαύστε τις ημέρες, που θα σας αποδώσουν χρήμα και καινούργια πρόσωπα. Μετά τις 10/08, θα υπάρξουν και οι πιο σοβαρές διαβουλεύσεις και συναντήσεις, με το άτομο που σας ενδιαφέρει, έτσι ώστε να λύσετε όλες σας τις εκκρεμότητες. Οι μόνοι, θα έχουν άμεσα …έναν φρέσκο έρωτα, που θα τους ανανεώσει. Τα χρήματα που περιμένετε, πλησιάζουν γοργά.
Ερωτική ζωή: 95%

Ταύρος: Δεν έχετε ακόμη καταλήξει, στο τι επιθυμείτε να κάνετε με αυτήν την προβληματική σχέση, που ταλαιπωρεί την καρδιά και την καθημερινότητα σας. Παραδόξως ο άνθρωπος σας, δεν έχει καμία διάθεση… να χωρίσετε ή να φύγει από την ζωή σας. Με αυτά υπόψη, εσείς μετά το αστρολογικό φαινόμενο της πανσελήνου, καλείστε να ξεκαθαρίσετε. Το πιο πιθανόν είναι να βρείτε τις κοινά αποδεκτές λύσεις. Αυτό έχει την πρακτική του ισχύ και σε ζευγάρια που έχουν χωρίσει… και έχουν επίσης, να βρεθούν εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ερωτική ζωή: 97%

 

Δίδυμοι: Εσείς θα βρεθείτε άμεσα κυκλωμένοι από παλιές σας προσωπικές ιστορίες – περιπέτειες – ερωτοφιλίες. Όλος αυτός ο μήνας, θα κυλήσει με εσάς, στο ερωτικό επίκεντρο πολύ κόσμου, που επιθυμεί να κατακτήσει την δύσκολη καρδιά σας. Σίγουρα θα το απολαύσετε. Εσείς που είσαστε μόνο με το βλέμμα, σε μια συγκεκριμένη κατάσταση – άτομο, μετά τις 12/08, θα αρχίσετε να έχετε τις πρώτες επικοινωνίες – επαφές. Πολλά έχουν αλλάξει, από την άλλη πλευρά πια. Ακούστε τις προτάσεις.
Ερωτική ζωή: 95%

Καρκίνος: Η σκέψη που έχει ο άνθρωπος σας, έτσι ώστε εσείς μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να πάτε την σχέση σας, σε ένα πιο κάτω βήμα…, μία δέσμευση, ίσως και να μην σας βρίσκουν ακόμη έτοιμους. Αυτό έχει να κάνει με την ανασφάλεια σας αλλά και με κάποιες κρυφές σας ερωτικές υποθέσεις, που ακόμη σας δεσμεύουν. Αυτοί, που έχουν λοιπόν, κάτι παράλληλο θα πρέπει εντός του Αυγούστου να ξεκαθαρίσουν προθέσεις και επιθυμίες. Ξαφνικό χρήμα, από πώληση – νομική ιστορία, σας λύνει τα χέρια.
Ερωτική ζωή: 96%

 

Λέων: Εσείς είστε αυτοί που δέχεστε όλη την αστρολογική ενέργεια, από το φαινόμενο της έκλειψης – πανσελήνου. Αυτό είναι εξαιρετικό, καθώς οι συσσωρευμένες σας επιθυμίες θα γίνουν άμεσα πραγματικότητα. Τα ζευγάρια – γνωριμίες, που έχουν τσακωθεί αυτό το διάστημα, μέσα στις επόμενες 3-5 ημέρες, θα μιλήσουν … και οι ερωτικές ισορροπίες θα επανέλθουν. Οι μόνοι, πιθανόν και να λάβουν ιδιαίτερες κρούσεις, από το άτομο που τους πολιορκεί εδώ και καιρό. Ευχάριστες ανακοινώσεις, θα έχετε και γύρω από τα επαγγελματικά σας.
Ερωτική ζωή: 99%

Παρθένος: Εσείς πραγματικά έχετε κοπιάσει πολύ, για να έχετε αυτήν την σχέση και τον εν λόγω άνθρωπο στην ζωή σας. Άρα για εσάς, τους λίγο παραπάνω ζωηρούς, καλό θα ήταν, αυτές τις μέρες με τα περίεργα – δύσκολα αστρολογικά φαινόμενα, να μην κάνετε ‘πειραματισμούς’! Οι αποκαλύψεις είναι πολύ πιθανές, και κάποιος που δεν φταίει … θα πληγωθεί. Αφιερώστε επίσης, χρόνο στην οικογένεια σας και σε κάποιους στενούς φίλους, που σας παραπονιούνται… ότι σας έχουν χάσει. Φρέσκιοι έρωτες για τους εργένηδες.
Ερωτική ζωή: 96%

Ζυγός: Εσείς είστε αυτοί, που έχετε όλα τα κλειδιά και τις λύσεις τελικά. Από τις 10/08 και μετά, που θα έχει λήξει και η ερωτική επήρεια της Πανσελήνου πάνω στο ζώδιο σας, εσείς θα μπορέσετε να δείτε πια με μια πιο καθαρή ματιά, ποιος είναι τελικά αυτός και η ζωή του, που πιθανόν να ταιριάξει ιδανικά με τα δικά σας αιτούμενα. Πολλές οι άμεσες επανασυνδέσεις, τα ταξίδια, που θα φέρουν τους εραστές κοντά, αλλά και πολλές οι τελικές αποφάσεις, γύρω από ληγμένες ιστορίες- άμεσα διαζύγια, που πρέπει και αυτά να πάρουν την πορεία τους.
Ερωτική ζωή: 99%

⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr

Σκορπιός: Ο στόχος σας, είναι να κάνετε επιτέλους αυτό το άτομο, που σας γοητεύει και γοητεύεται και αυτό, να μιλήσει – να ανοιχτεί και να εκφράσει αυτό που έχει μέσα του για εσάς, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι μέρες θα κυλήσουν μέχρι να βγει ο Αύγουστος, μέσα από ρομαντικές επικοινωνίες, αλλά και επισκέψεις από το παρελθόν. Εσείς είστε αυτοί, που μέσα και από νέα φλερτ, θα διαλέξετε τον έναν και μοναδικό σύντροφο που εντός του Φθινοπώρου, θα κάνετε και το επόμενο κοινό βήμα.
Ερωτική ζωή: 97%

Τοξότης: Οι καθυστερήσεις και οι πιστώσεις χρόνου, από εσάς τελειώνουν. Μέσα στο προηγούμενο χρονικό διάστημα, είπατε σε όλους τους τόνους αυτό που θέλατε… και στο τώρα αναμένετε τις σχετικές ανταποκρίσεις, από τον άνθρωπο σας. Σίγουρα αυτό που θα ακούσετε και θα σας προταθεί, θα έχει μυρωδιά από αυτά που είχατε ζητήσει. Οι μέρες κάτω από την εποχή του συγγενικού Λέοντα, θα σας δώσουν μια παραπάνω καλή ψυχολογία, που δεν αποκλείεται να έρθει και μέσα από μια οικονομική είδηση.
Ερωτική ζωή: 98%

Αιγόκερως: Αν δεν ξέρετε τι και πώς να πείτε στον άνθρωπο σας, αυτό που σας ενοχλεί μέσα στην σχέση σας, τίποτα από μόνο του δεν θα αλλάξει! Οι καταστάσεις στην ζωή του, πρόκειται άμεσα να βελτιωθούν, και εσείς να έχετε έναν πιο ισχυρό ρόλο μέσα σε αυτό. Οι σύντροφοι, που είχαν χαθεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του Αυγούστου, θα συναντηθούν, ίσως και χωρίς προειδοποίηση, και το πιο πιθανόν, είναι από κοινού να δώσουν ευκαιρίες για το μέλλον… μαζί!
Ερωτική ζωή: 95%

 

Υδροχόος: Εσείς είσαστε μέσα σε μια ευδιάθετη κατάσταση, που απορρέει από τα οικονομικά σας δεδομένα, κάποια ταξίδια που σας προτείνονται, αλλά και έναν νέο έρωτα ή αρχή επανασύνδεσης, που συντελείται. Όπως και να έχουν τα πράματα, έχετε μεγάλη εύνοια και μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα, θα έχετε φέρει σε πλήρη αρμονία και ισορροπία την ερωτική σας καθημερινότητα. Οι σχέσεις εξ αποστάσεως, θα βρουν τους σωστούς – πρακτικούς τρόπους, για να είναι μαζί χωρίς …..άλλα χιλιόμετρα!


Ερωτική ζωή: 98%

Ιχθείς: Με όλα αυτά που σας έχουν συμβεί, θα πρέπει να είσαστε πιο καχύποπτοι με αυτά που σας υπόσχονται.. παλιοί και καινούργιοι! Έχετε περάσει πολλά με τα λάθος άτομα, και σίγουρα θα πρέπει πια να προστατέψετε… το μυαλό και την καρδιά σας. Μέσα στις ερχόμενες 1-2 εβδομάδες, θα σας χτυπήσει την πόρτα μια παλιά σας ερωτική περιπέτεια – σχέση, που είχε δύσκολο τέλος. Έρχεται στο τώρα με διαφορετική λογική και προτάσεις που δεν σας αφήσουν αδιάφορους. Νέοι άνθρωποι θα εισβάλουν μέχρι τις 20/08, στην ζωή των μόνων – εργένηδων. Οικονομικά θα είστε άνετοι.
Ερωτική ζωή: 96%

astro-live.gr


Πηγή: www.youweekly.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top