Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα «σφαχτούν» και θα χωρίσουν λόγω καραντίνας!

Είναι τα 3 ζώδια που δεν κινδυνεύουν απλά με… τσακωμούς και μουτράκια με το ταίρι τους, αλλά με επικούς καβγάδες και σκηνικά που θα οδηγήσουν στον χωρισμό. Και το πιο πιθανό είναι ότι, όταν αυτή η κατάσταση με την καραντίνα θα έχει τελειώσει, όχι μόνο δεν πρόκειται να αλλάξουν γνώμη, ούτε καν θα σκεφτούν την επανασύνδεση. Είναι τα άτομα αυτα που κατά κάποιο τρόπο επηρεάζονται πολύ περισσότερο από τα άλλα με την απομόνωση και “χάνουν” τον εαυτό τους. Πάμε να τα δούμε:

ΚΡΙΟΣ

Ποιος μπορεί να κλείσει τον Κριό σε ένα σπίτι; Πραγματικά τον έχετε δει πώς αντιδρά στον εγκλεισμό; Σαν τράγος που κοπανάει με τα κέρατα σε όλους τους τοίχους και τις πόρτες. Δεν αντέχει το μέσα. Δεν μπορεί να κάθεται σε έναν καναπέ όλη μέρα και να βλέπει τα ίδια άτομα συνέχεια. Μιλάμε για άνθρωπο δραστήριο και υπερκινητικό που αν δεν έχει κάτι να κάνει, του “γυρίζει” το μάτι. Όλα του φταίνε, έχει νεύρα και ξεσπάει σε όποιον/α βρει μπροστά του. Το θέμα είναι ότι “πνίγεται” και δεν μπορεί να πάρει ανάσα, αφού είναι με το έτερο ήμισυ 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, κάτι που ούτε ονειρευόταν, ούτε αντέχει. Οπότε οι προσβολές και οι επιθέσεις θα πάνε σύννεφο. Λογικό είναι μετά από όλα αυτά, να έχει ξενερώσει τη ζωή του και να μην έχει κανένα ενδιαφέρον για το ταίρι του, μη σου πούμε να μη θέλει να το ξαναματαδεί μπροστά του.

Διαβάστε ακόμα:   Αστρολογικό Τεστ για να δείτε αν σας αγαπά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα από τα μεγαλύτερα “θύματα” του Κορονοϊού είναι ο Τοξότης. Και αυτό διότι δεν μπορεί να πάει πουθενά. Δεν πετάει κανένα αεροπλάνο, δεν κουνιέται ούτε φύλλο και είναι αναγκασμένος να κάτσει σπίτι του. Ούτε για ποτό μπορεί να βγει ή για μια ορειβασία βρε αδερφέ… Η καραντίνα τον τρελαίνει. Τον κάνει άλλον άνθρωπο. Όπως και ο Κριός νιώθει ότι περιορίζεται, ότι πνίγεται και ότι του στερείται η ελευθερία. Για τον Τοξότη, το να νιώθει ελεύθερος και ανεξέρτητος είναι το σημαντικότερο πράγμα στην ζωή του. Όταν του το στερείς αυτό είναι σαν να του στερείς τον αέρα που αναπνέει. Και μάντεψε με όλη αυτή την κακή ψυχολογία πού θα ξεσπάσει… Ευκολάκι… Στο ταίρι του. Και θα χωρίσει και θα σιχτιρίσει και δεν θα ξαναγυρίσει πίσω ακόμα και όταν όλη αυτή η κατάσταση τελειώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πώς μπορείς να “φυλακίσεις τον αέρα”; Ο Υδροχόος κλεισμένος στο σπίτι του είναι σαν το θηρίο στο κλουβί. Θα βγάλει έναν εαυτό που δεν έχεις ξαναδεί. Θα σου δείξει τα δόντια του και τα νύχια του. Είναι ότι χειρότερο μπορείς να του κάνεις. Έχει που έχει και το θέμα της δέσμευσης και της στέρησης της ελευθερίας από μόνος του. Ακόμα και αν αυτό είναι το πρέπον ή αν είναι μόνο για λίγο καιρό. Δεν το σηκώνει ο οργανισμός του… Και μάντεψε τι έχει να γίνει στο σπίτι με το ταίρι του. Θα ζήσεις σκηνές από την ταινία “Κράμερ εναντίον Κράμερ”. Θα γίνει μάχη, πόλεμος και τσακωμός… τρικούβερτος. Και μόλις περάσει όλο αυτό με την καραντίνα, δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω σε σένα για κανένα λόγο…

Διαβάστε ακόμα:   Στις 25/2, το Εξάγωνο Ήλιου- Άρη, μας δίνει αισιοδοξία και δυναμικότητα για την εκπλήρωση των στόχων μας…

πηγη

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top