Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα Προβλέψεις 22/01 Τετάρτη

ζώδια σήμερα Κριός .

Στρέψτε το βλέμμα στους στόχους σας χωρίς να παραμερίσετε την αυθεντικότητά σας, αγαπητοί Κριοί! Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 10ο Οίκο σας της επαγγελματικής ανέλιξης, η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται. Και χάρη στην υποστήριξη από τον ορμητικό Ουρανό, θα πάρετε γρήγορο προβάδισμα.

Μην περιμένετε άλλο, γνωστοποιήστε τις ικανότητές σας. Όσο περισσότερο προωθείτε τον εαυτό σας με ακεραιότητα, μπορείτε να διεκδικήσετε με αξιώσεις όσα δικαιούστε!

Advertisement

ζώδια σήμερα Ταύρος

Προετοιμαστείτε για μια ανατρεπτική αναλαμπή, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω συναντά τον απελευθερωτικό Ουρανό.

Αυτή η συγκυρία θα σας ωθήσει να εξερευνήσετε άγνωστα πεδία, από μικρά ρίσκα μέχρι την περιδιάβαση της υδρογείου. Κάθε αλλαγή σκηνικού και νέα εμπειρία, θα σας συνδέσει πιο πολύ με τις δυνατότητές σας:

Τολμήστε να ενταχθείτε σε ένα δημιουργικό εργαστήριο ή να κάνετε μια επιχειρηματική κρούση… Ακόμα κι αν είναι στο Μαρακές ή στην Κόστα Ρίκα!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Εμπνευσμένες δονήσεις θα κεντρίσουν τους πιο σημαίνοντες τομείς σας, αγαπητοί Δίδυμοι: Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 8ο Οίκο σας των κοινών σας ταμείων. Από εκεί θα συμπράξει με τον απρόβλεπτο Ουρανό από τον Ταύρο. Τώρα θα εντοπίσετε πού χρειάζεστε αναθεωρητικά μέτρα. Αξιοποιήστε το έναυσμα για να μιλήσετε με το ταίρι ή τους συνεργάτες σας, ώστε να ανοίξετε πόρτες που φαντάζουν κλειστές. Οι ιδέες σας θα εκπλήξουν πολλούς – και πολύ ευχάριστα!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η σύμπραξη πρέπει να γίνει προτεραιότητά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Αξιοποιήστε τη Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Η συνάντησή της με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα αποδείξει πόσο αποδίδουν και οι πιο ασυμβίβαστες προσεγγίσεις. Μπορεί να αποφασίσετε να μένετε χωριστά με το ταίρι σας ή να περνάτε περισσότερο χρόνο από κοινού και με τους φίλους σας. Η δημιουργική ατμόσφαιρα της συζήτησης θα τονώσει και τον αυθορμητισμό σας, για να διασκεδάσετε με την αρμονική διαδικασία!

ζώδια σήμερα Λέων

Σαν αστραπή θα σας χτυπήσει η έμπνευση και η διάθεση για οργάνωση, αγαπητοί Λέοντες! Ο ανατρεπτικός Ουρανός συμπράττει με τη Σελήνη από τον Αιγόκερω επισκοπεί και τον 6ο Οίκο σας της αποτελεσματικότητας. Επειδή το άγχος μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα των αντοχών σας, βρείτε πρακτικούς χειρισμούς της καθημερινότητάς σας. Η άνοδος της παραγωγικότητάς σας θα τραβήξει την προσοχή των ανωτέρων… Και αυτό θα οδηγήσει στην αναγνώριση των πολλών σας ταλέντων. Κρατήστε σε υψηλά επίπεδα την αισιοδοξία σας, τώρα που παίρνετε μια γεύση από το λαμπρό σας μέλλον!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Ακολουθήστε την παρόρμησή σας και όχι τους κανόνες, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω κεντρίζεται από τον αυθόρμητο Ουρανό, αφυπνίζοντας τη μούσα της έμπνευσής σας. Είναι η στιγμή να κάνετε ακόμα και προσεγγίσεις που δεν τολμούσατε στη ρομαντική αρένα. Μπορεί το εν λόγω άτομο να διαφέρει από τις συνήθεις επιλογές σας ή να ζει σε ένα μέρος που πάντα θέλατε να επισκεφθείτε. Η τόλμη και ο συναισθηματισμός σας θα του δείξουν πόσο ιδιαίτεροι είστε… Χωρίς ρίσκο, δεν πρόκειται να έχετε κέρδος!

ζώδια σήμερα Ζυγός

Ώρα να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τη «φωλιά» σας, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό των αλλαγών. Το έναυσμα μπορεί να σας έρθει από οπουδήποτε, για μια ανακαίνιση των χώρων σας ή και μια απρόσμενη μετακόμιση. Εξίσου πιθανό είναι να υπάρξει μια τρυφερή συνάντηση με ένα αγαπημένο άτομο, που είναι εξαιρετικά ευάλωτο τώρα. Κάθε διαδικασία οικειότητας θα σας κάνει να νιώσετε πιο γειωμένοι και πιο ενδυναμωμένοι συναισθηματικά!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Advertisement

Ετοιμαστείτε για μεγάλες πνευματικές ταχύτητες, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη από τον Αιγόκερω δέχεται κύμα ώθηση από τον καινοτόμο Ουρανό. Να καταγράφετε κάθε σκέψη και ιδέα σας, για να τη μοιραστείτε με έναν επαγγελματικό ή προσωπικό σύμμαχο. Δεν χρειάζεται να τελειοποιήσετε κάτι τώρα, μόνο εκφράστε το. Οι συναντήσεις θα διέπονται από αρκετό ενθουσιασμό, για να οδηγήσον σε παραγωγικές κινήσεις για το μέλλον. Αδράξτε την ευκαιρία και επεξεργαστείτε κάθε άποψη που θα εκφραστεί!

ζωδια σήμερα Τοξότης

Τα μάτια σας να είναι προσηλωμένα στις οικονομικές σας πρακτικές, αγαπητοί Τοξότες! Το πρακτικό μυαλό σας λαμβάνει ώθηση από τη Σελήνη στη ζώνη σας των χρημάτων, που συμπράττει με τον επαναστάτη Ουρανό. Ακολουθήστε την παρόρμησή σας να πάρετε τα ηνία σε αυτό τον τομέα, με αποδοτικές κινήσεις. Επιθεωρήστε τα οικονομικά σας για να εντοπίσετε πιθανές διαρροές, στήστε καινούργιο προϋπολογισμό, μελετήστε κάθε νέα ιδέα αύξησης των εσόδων σας. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά αν συνοδεύσετε το σκεπτικό σας με δουλειά και δημιουργική δράση!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Τραβάτε σαν μαγνήτης τα βλέμματα πάνω σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Να ευχαριστήσετε τη Σελήνη που βρίσκεται στα εδάφη σας – και δέχεται δονήσεις από τον τολμηρό Ουρανό. Πλέον οι στόχοι σας είναι πολύ πιο διαυγείς και προσβάσιμοι, γι’ αυτό εστιάστε την ενέργειά σας στην υλοποίησή τους και μόνο. Η ειλικρίνεια και το πάθος σας θα έλξει την προσοχή των κατάλληλων ατόμων, για να πραγματώσετε ακόμα και τις πιο μεγαλεπήβολες φιλοδοξίες σας!

ζωδια σήμερα Υδροχόος

Η ψυχολογία σας ενδέχεται να αλλάξει άρδην και αιφνίδια, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη από τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης, λαμβάνει τη στήριξη του οραματιστή Ουρανού. Η προοπτική να συγχωρήσετε και να ξεπεράσετε καταστάσεις θα σας φαντάζει πιο αποδεκτή απ όσο συνήθως. Και μια σχετική συζήτηση, θα σας απελευθερώσει από ένα συναισθηματικό βάρος. Από τη στιγμή που θα ανοιχτείτε, θα σας κατακλύσει η εκτίμηση για όλα και όλους που υπάρχουν στη ζωή σας. Αξιοποιήστε τις δονήσεις τις ατμόσφαιρας, για να μην αφήσετε τίποτα κρυμμένο κάτω από το χαλί

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Advertisement

Είστε πιο ορμητικοί και αποφασιστικοί απ’ όσο συνήθως, αγαπητοί Ιχθύες! Επί αυτού ευθύνεται μια συνάντηση της Σελήνης με τον καινοτόμο Ουρανό. Νιώθετε την ώθηση να αναζητήσετε ομαδικές δραστηριότητες και πολλές επαφές, με το ένστικτό σας να αποζητά τις πιο ενθουσιώδεις προοπτικές. Το διαδίκτυο μπορεί να καταστεί το εργαλείο σας, για να ανταλλάσετε απόψεις αλλά και να βρείτε πληθώρα ευκαιριών για τα μελλοντικά σας σχέδια. Διαδώστε τις εξαιρετικές ιδέες σας, ακόμα και με τρόπους που κανείς δεν θα περίμενε από εσάς!

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top