Connect with us

ΓΥΝΑΙΚΑ

11 λόγοι που αγαπάμε τις γυναίκες με καμπύλες

Την μέρα που το Sports Illustrated, έβαλε εξώφυλλο μια πραγματική γυναίκα, ήταν η αρχή του τέλους για την επανάσταση του μηδενικού μεγέθους και του κοκκαλιάρικου σκελετού!Κι όταν λέμε μια πραγματική γυναίκα, εννοούμε εκείνη που τα ρούχα της δεν χαρακτηρίζονται ως “μέγεθος 0”, έχουν καμπύλες και τις αναδεικνύουν, δεν λιμοκτονούν και ζουν σε έναν πραγματικό κόσμο στον οποίο περιλαμβάνεται ΚΑΙ το φαγητό!

Δεν κρύβουν το σώμα τους, δεν έχουν ενοχές για το βάρος τους, που είναι το κανονικό και προβάλουν ένα πολύ υγιές πρότυπο.Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην γίνει αποδεκτή αυτή η καινούρια τάση στην οποία υποκλίθηκαν ακόμα και τα πιο σκληροπυρινικά έντυπα μόδας όπως η Vogue!Και φυσικά υπάρχουν 11 λόγοι για τους οποίους αγαπάμε λίγο (έως πολύ) περισσότερο τα κορίτσια με καμπύλες!

1. Γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε αυτές… χωρίς καμπύλες

Σοβαρά τώρα, ποιος μπορεί να φανταστεί τη Shakira, την Serena Williams, την Beyonce ή την JLo, χωρίς τις καμπύλες τους; Κι εκείνες δεν προπάθησαν ποτέ να τις αλλάξουν.. ίσα ίσα..

2. Γιατί κάποια ρούχα, φτιάχτηκαν γι’αυτό το σώμα!

3. Γιατί αυτό.. 

4… και αυτό.. είναι εξίσου όμορφα!

5. Ιατρικοί λόγοι.. και δεν αστειευόμαστε.. 

Μελέτες έχουν αποδείξει πως οι γυναίκες με καμπύλες παρουσιάζουν πολύ λιγότερα καρδιοαγγειακά προβλήματα! Αυτό βασίζεται στο ότι υπάρχει μεγαλύτερη μυική μάζα και η ινσουλίνη διαχέεται σωστότερα, μειώνοντας τις περιπτώσεις σακχάρου!

6. Γιατί η άσκηση “βαθιά καθίσματα” παίρνει άλλες διαστάσεις.. 

Από το γυμναστήριο.. μέχρι την τουαλέτα του club… τα κορίτσια με καμπύλες.. τα καταφέρνουν καλύτερα!!

7. Είναι πιο “έντιμη” στο κρεβάτι

Συνήθως θα ακούσεις πως τα κορίτσια με καμπύλες προσπαθούν να είναι καλύτερες στο κρεβάτι για να καλύψουν τις αδυναμίες τους. Εμείς θα σου πούμε..καμία σχέση! Τα κορίτσια με καμπύλες, ξέρουν να χαίρονται την ζωή σε όλες της τις παραμέτρους! Είναι εκεί επειδή θέλουν, όχι επειδή σου κάνουν κάποια χάρη.. και ξέρουν να το απολαμβάνουν!!

8. Μπορείτε να πάτε μαζί για φαγητό και να μην σου σπάσει τα νεύρα

Όχι, στο βρώμικο στην Μαβίλη δεν έχει μπρόκολο με κουνουπίδι. Όχι, δεν θέλουμε να γουρουνιάζουμε συνέχεια.. αλλά εκείνη την μία φορά που θα θέλεις να το κάνεις, πίστεψέ μας, θες να το κάνεις με μια πραγματική γυναίκα που δεν φοβάται μην πάρει 200 γραμμάρια..

 

9. Γιατί δεν είναι μίζερες.. 

Παραδέξου το.. όταν φέρνεις στο μυαλό σου γυναίκες με καμπύλες.. δεν υπάρχει ξινίλα πουθενά!!

10. Γιατί η ομορφιά τους είναι διαχρονική

Στην Αναγέννηση, εκεί που η τέχνη άνθισε, είχατε δει ποτέ αδύνατο μοντέλο σε πίνακα; Στην αρχαιότητα μήπως οι πρόγονοι μας είχαν καμία γυναίκα με six pack και αδύνατη σαν μοντέλο των 90’s;

 

11. Γιατί η αυτοπεποίθηση είναι αφροδισιακή

Και μια γυναίκα με καμπύλες, που ξέρει να βγάζει την θηλυκότητά της στο έπακρο, είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση κι αυτό είναι ερεθιστικό!

Και τελικά τι είναι όλο αυτό; Απελευθέρωση της γυναίκας;

Μια καινούρια αγορά στην μόδα που έχει κορεστεί από τα zero size και ανοίγεται στα plus size;

Είναι και τα δύο, όμως οι γυναίκες, μπορούν να το χειριστούν.

Όσο μεγαλώνουμε σε ηλικία, τόσο αλλάζουν τα δεδομένα του σώματός μας κι όσο βαραίνει το σώμα μας, τόσο γινόμαστε πιο επικριτικοί και αυστηροί τόσο προς τη δική μας εικόνα, όσο και ως προς των τρίτων.

Μια γυναίκα που μπορεί να αποδεχτεί την εικόνα της, να πετάξει από πάνω της τις κελεμπίες και να διεκδικήσει το χώρο της στην ίδια την ζωή, έχει και την ικανότητα να διαχειριστεί τα δεδομένα της και το κυριότερο να απολαύσει τον ερωτισμό που αναδεικνύει.Ξέρει πως δεν έχει κανέναν λόγο να θέλει να επιβάλλει την εικόνα της σαν το «φυσιολογικό», όπως δεν έχει και κανέναν λόγο να αποδεχτεί μια αποστεωμένη εικόνα σαν «φυσιολογικό». Είναι αυτή που είναι και δεν αναζητά επιβεβαίωση!Ξέρει πως για την υγεία της πρέπει να φροντίσει το σώμα της, ξέρει πως για την ισορροπία της πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της, αλλά είναι μια γυναίκα περήφανη όχι για το σώμα της, αλλά για τον εαυτό της.

Όχι για το «φαίνεσθαι» του περιτυλίγματος, αλλά για το «είναι» της ύπαρξής της.

διαφορετικο


Πηγή: www.diaforetiko.gr

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΓΥΝΑΙΚΑ

To Top