Connect with us

ΓΥΝΑΙΚΑ

Επιστήμονες αποκαλύπτουν 8 χαρακτηριστικά που προσελκύουν τους άνδρες

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται τι είναι αυτό που πραγματικά ελκύει το αντίθετο φύλο. Οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως ξέρουν την αλήθεια και θα την αποκαλύψουν. Μπορεί να εκπλαγείτε ανακαλύπτοντας πως οι άνδρες δεν ελκύονται μόνο από γυναίκες με όμορφα πρόσωπα και λεπτά σώματα.

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με 8 χαρακτηριστικά γνωρίσματα που οι άνδρες βρίσκουν ελκυστικά στις γυναίκες.

#1 Σιλουέτα


Όταν ένας άνδρας βλέπει μια γυναίκα, σκέφτεται υποσυνείδητα αν μπορεί να κάνει παιδιά μαζί της ή όχι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αρσενικός εγκέφαλος ψάχνει μια γυναίκα με μεγαλύτερους γοφούς και μικρότερη μέση. Η γυναίκα πρέπει να φαίνεται υγιής και γόνιμη.Οι μελέτες έχουν βρει την ιδανική αναλογία για ένα θηλυκό σώμα και μια γυναίκα είναι καλύτερα να έχει αναλογίες μέσης-ισχίου 7:10. Ένα τέτοιο ποσοστό λέει στον άνδρα ότι αυτοί οι γοφοί είναι εξαιρετικοί για γεννήσεις!

#2 Χαμόγελο


Αυτό είναι ένα προφανές ελκυστικό χαρακτηριστικό για τους άνδρες. Το χαμόγελο είναι κάτι που μπορεί να προσελκύσει την προσοχή κάθε αρσενικού. Έτσι, η γυναίκα φαίνεται πιο ανοιχτή και έτοιμη να φλερτάρει.Είναι πραγματικά τόσο απλό; Φυσικά και όχι. Οι άνδρες εξετάζουν επίσης τα δόντια των γυναικών. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχετε φωτεινά λευκά δόντια, απλά να αποφύγετε την κακή αναπνοή και τα κιτρινωπά δόντια. Είναι επίσης συνδεδεμένο με το γεγονός ότι μια καλή οδοντοστοιχία αποτελεί ένδειξη καλής υγείας και καλής γενετικής. Να θυμάστε πως κάθε άνδρας ψάχνει μια μαμά για τα μελλοντικά παιδιά του.

#3 Συμμετρία προσώπου


Η συμμετρία του προσώπου είναι ένα από τα πιο ελκυστικά φυσικά χαρακτηριστικά. Εξηγείται από το γεγονός ότι οι εγκέφαλοί μας επεξεργάζονται οπτικά γρηγορότερα τα συμμετρικά πρόσωπα από τα λιγότερο συμμετρικά.Σίγουρα, όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι δυνατό να βρεθεί ένα 100% συμμετρικό πρόσωπο. Αλλά όσο λιγότερες ασυμμετρίες έχετε, τόσο περισσότερο το πρόσωπό σας προσελκύει τα μάτια των ανθρώπων.

#4 Χείλια

Οι άνδρες προσελκύονται από γυναίκες με χείλη που επιθυμούν να τα φιλήσουν. Τι σημαίνει η φράση «ευχάριστα χείλη;»Παρά την τάση των γυναικών να φουσκώνουν τα χείλη τους, μια έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες προτιμούν τα χείλη λεπτού προς μεσαίου μεγέθους.Μην ξεχνάτε το κραγιόν που έχει εφευρεθεί για κάποιον λόγο. Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, έδειξε ότι οι άνδρες μπορούν να κοιτάζουν τις γυναίκες με κόκκινα χείλη, για επτά δευτερόλεπτα.

#5 Μάτια


Οι άντρες προτιμούν να κοιτάζουν τα μεγάλα μάτια και υπάρχει ένας λόγος!Όταν ένα πρόσωπο ερωτεύεται ένα άτομο που κοιτάζει, τα μάτια του ασυνήθιστα διαστέλλονται και γίνονται μεγαλύτερα. Γι ‘αυτό ένα άτομο με μεγαλύτερα μάτια φαίνεται πιο ευτυχισμένο και πιο ελκυστικό.

#6 Φρύδια


Τα φρύδια είναι σαφώς ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στην εμφάνισή σας και βοηθούν να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Τα καλά διαμορφωμένα φρύδια μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε πανέμορφοι και κάνουν τους άντρες να αισθάνονται χαμένοι στα μάτια σας.

Βρέθηκε επίσης ότι οι άνθρωποι παρατηρούν τα φρύδια πιο συχνά από τα μάτια. Έτσι μην παραμελείτε τα φρύδια σας ενώ κάνετε το μακιγιάζ σας.

#7 Στάση σώματος


Σταθείτε όρθιες!

Η στάση σας μπορεί να πει πολλά για εσάς. Συνήθως, οι άνθρωποι με κακή στάση σώματος έχουν προβλήματα κοινωνικοποίησης. Είναι ντροπαλοί και δεν ανοίγονται για να κάνουν νέες γνωριμίες. Τα άτομα με καλή στάση σώματος τείνουν να είναι πιο σίγουρα και ελκυστικά.

Η στάση σας επηρεάζει την πρώτη εντύπωση που κάνετε. Αλλάξτε την να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι για σας.

#8 Χρώμα


Πείτε ναι στα κόκκινα φορέματα!

Το χρώμα των ενδυμάτων μπορεί να επηρεάσει πολύ την ελκυστικότητά σας. Διαπιστώθηκε ότι το κόκκινο χρώμα είναι πιο ελκυστικό για τους άνδρες, επειδή σχετίζεται με την αγάπη και το πάθος.Μην αφήσετε στην άκρη το μικρό σας μαύρο φόρεμα! Φορώντας μαύρο χρώμα, μπορεί να αφήσετε έναν άνδρα να ξέρει ότι είστε μια έξυπνη και σίγουρη γυναίκα.Όλες οι γυναίκες επιθυμούν να είναι όμορφες, ελκυστικές και να προσελκύουν την προσοχή των ανδρών. Αλλά οι περισσότερες δεν έχουν όλα τα χαρακτηριστικά ενός θεωρητικά ιδανικού ελκυστικού προσώπου. Μην ενδιαφέρεστε για τα στερεότυπα, να φροντίζετε την υγεία σας και να χρησιμοποιείτε μικρά κόλπα όπως το κόκκινο κραγιόν, για να ξεχωρίζετε από το πλήθος.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΓΥΝΑΙΚΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top