Connect with us

ΓΥΝΑΙΚΑ

13 γυναικεία χαρακτηριστικά που κάνουν τις γυναίκες ακαταμάχητες στους άντρες.

Ποια είναι πραγματικά τα χαρακτηριστικά της γυναικείας ελκυστικότητας; Γιατί πολλές μερικές λιγότερο ελκυστικές γυναίκες απολαμβάνουν την προσοχή των αντρών, ενώ οι όμορφες γυναίκες είναι επιρρεπείς στην μοναξιά;

Δείτε παρακάτω 13 γυναικεία χαρακτηριστικά που βρίσκουν ελκυστικά οι άντρες.

Advertisement

Αυτοπεποίθηση

© Medusa Film

Τίποτα δεν κάνει μια γυναίκα πιο όμορφη από το να πιστεύει, ότι είναι όμορφη.

Σοφία Λώρεν

Αν μια γυναίκα πιστεύει ακράδαντα, ότι είναι ακαταμάχητη, ο υπόλοιπος κόσμος δεν έχει άλλη επιλογή από το να συμφωνήσει. Μια απλή κοπέλα, που βρίσκεται σε αρμονία με την εμφάνισή της έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες να είναι δημοφιλής στο αντίθετο φύλο από μια όμορφη γυναίκα, που ταράζεται μόλις δει ένα σπυράκι στο πρόσωπό της. Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση δεν κατακρίνουν ποτέ τον εαυτό τους δημόσια.

Θηλυκότητα και αδυναμία

© vintag

Είναι εύκολο να είσαι όμορφη, αλλά είναι δύσκολο να φανεί αυτό.

Φρανκ Ο’ Χάρα

Το ισχυρό φύλο έχει την τάση να προτιμά γυναίκες που φαίνονται θηλυκές και αβοήθητες, που τους επιτρέπουν να είναι άντρες. Το να κερδίσουν την αγάπη μιας γυναίκας, να την προσέχουν και να την βοηθούν όποτε έχει ανάγκη, κάνουν κάθε άντρα να αισθάνεται σημαντικός και δυνατός.

Καλοσύνη

© pinterest

Η ομορφιά είναι μια ακόμα υπόσχεση ευτυχίας.

Νίτσε

Η καλοσύνη και η ικανότητα για αγάπη και συγχώρεση ξεχωρίζουν μια πραγματικά όμορφη γυναίκα από μια άψυχη κούκλα. Η ικανότητα να βλέπουν το καλό σε κάθε περίσταση, να αγαπούν και να συμπάσχουν είναι χαρακτηριστικά που κάνουν κάθε γυναίκα ελκυστική, ανεξάρτητα από την εξωτερική της εμφάνιση.

Ανεξαρτησία

© widewallpapers

Δεν έχουν γεννηθεί όλες οι γυναίκες όμορφες, αλλά όποια γυναίκα δεν είναι όμορφη μέχρι τα 30 είναι απλά χαζή.

Κοκό Σανέλ

Μια πραγματικά ελκυστική γυναίκα ξέρει πάντα τι είναι αυτό που θέλει. Όταν αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις, δεν χάνει τον χρόνο της, προσπαθώντας να ρίξει το φταίξιμο αλλού, αλλά αναλαμβάνει δράση για να λύσει τα προβλήματά της.

Η ικανότητα να ζει στο εδώ και το τώρα

© Pinterest

Οι γυναίκες που ξέρουν πώς να ζήσουν στο εδώ και το τώρα, που είναι πραγματικά παρούσες στην ζωή τους και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή που περνάει δεν παύουν ποτέ να προσελκύουν τους άντρες. Η ζωντάνια, η αισιοδοξία και η ικανότητα να αντισταθεί στον πειρασμό της γκρίνιας και της μοιρολατρείας είναι χαρακτηριστικά, που κάνουν τις γυναίκες πόλο έλξης των αντρών.

Να έχεις ταλέντο στην παρουσίαση του εαυτού τους

© img-fotki

Με την πάροδο των χρόνων, έμαθα ότι το πιο σημαντικό σε ένα φόρεμα είναι η γυναίκα που το φοράει.

Ιβς Σαιντ Λωρέν

Μια περιποιημένη και κατάλληλα ντυμένη για κάθε περίσταση γυναίκα δεν αποτυγχάνει ποτέ  να τραβήξει την προσοχή των αντρών. Οι άντρες δεν ενδιαφέρονται για το αν τα ρούχα που φοράει μια γυναίκα ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, αλλά πάντα προσέχουν αν το ρούχο που φοράει αναδεικνύει τις καμπύλες της.

Να είστε καλή οικοδέσποινα

Advertisement
© Ellen Silverman

Η ικανότητα του να είσαι καλή οικοδέσποινα είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά. Μια γυναίκα που ξέρει να μαγειρεύει και να δημιουργεί μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα είναι πόλος έλξης για το αντίθετο φύλο.

Ικανότητα να αποδέχεται την ευτυχία

© tudosobremake

Στους άντρες δεν αρέσουν οι γυναίκες που παρεξηγούνται με το παραμικρό ή που δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Από την άλλη μεριά, το να είσαι ανοιχτή στην ευτυχία, να μην ξεχνάς την αξία των ανθρώπων γύρω σου και να βλέπεις την θετική πλευρά της ζωής, μπορούν να σε κάνουν έναν χαρούμενο άνθρωπο, που όλοι θέλουν να είναι δίπλα του.

Να φαίνεται στα μάτια σου το ενδιαφέρον

© Agence France-Presse

Μια γυναίκα έχει μόνο έναν τρόπο για να είναι όμορφη και χιλιάδες για να είναι γοητευτική.

Μοντεσκιέ

Ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους για να κατακτήσετε την καρδιά ενός άντρα είναι να δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον για όλες τις πτυχές της ζωής του. Ταυτόχρονα, μια πραγματικά ελκυστική γυναίκα δεν φοβάται να εκφράσει και τις δικές της επιθυμίες.

Επικοινωνιακές δεξιότητες

© PierluigiPraturlon

Οι άντρες επιζητούν την συντροφιά ανοιχτών και επικοινωνιακών γυναικών, που μπορούν να κάνουν έξυπνες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Μια πραγματικά γοητευτική γυναίκα είναι πνευματώδης, αλλά ποτέ αμήχανη. Δείχνει πάντα πραγματικό ενδιαφέρον σε ό,τι λέει ένας άντρας και τον κάνει να αισθάνεται έξυπνος και εφευρετικός.

Έχει χάρη

© nevsepic

Οι κινήσεις μια γοητευτικής γυναίκας είναι απαλές και γεμάτες χάρη. Οι κινήσεις της αποπνέουν αυτοπεποίθηση και την αίσθηση, ότι είναι ικανοποιημένη με το σώμα της.

Αιχμαλωτίζει τους άντρες με το χαμόγελό της

© Sante D’Orazio

Οι χαμογελαστές γυναίκες που έχουν αίσθηση του χιούμορ είναι ο μεγαλύτερος πόλος έλξης για το αντίθετο φύλο. Τα χαμογελαστά και λαμπερά μάτια μιας γυναίκας είναι για τον άντρα η υπόσχεση της μελλοντικής απόλαυσης και ευτυχίας.

Να είστε φυσική και ειλικρινής

© georgebarrisphotos

Νομίζω, ότι η σεξουαλικότητα είναι ελκυστική μόνο όταν είναι φυσική και αυθόρμητη.

Μέριλιν Μονρόε

Κάθε μορφή υποκρισίας είναι απωθητική. Ποτέ μην προσποιείστε, ότι έχετε ιδιότητες που δεν έχετε. Καλύτερα καλλιεργείστε τις. Μια πραγματικά ελκυστική γυναίκα είναι απλή, ελεύθερη και ακομπλεξάριστη.

More in ΓΥΝΑΙΚΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top